2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Seninki ideal canm. Ben de çok soğuklarda astronot giydiriyorum ama ben battaniye örtmüyorum. Hava çok soğuk değilse de mont giydirip bacaklarına battaniye örtüyorum.
konyanın havası ayaz sert soğuk olur kışın. nasıl alıştırırsak öyle gider =) ama benim kız sıcağı seviyor malesef alışacak mecbur öyle böyle =)

sen ama kundak yapmıyorsun demi veya uyku tulumu ile durmuyor demi canım? öyleyse iki kat normal canım.
Yok canım ne kundak ne uyku tulumu ne battaniye. Üzerini de örtmüyoruz hiç örtsek de tekmeleye tekmeleye açıyo istemiyor. Uykuya dalınca müslin örtüyorum

Bende sabah ve akşam olmak üzere 6 damla devit içiyorum. Senin doktor mu dedi 5 damla

Canım bağrı sıcak ise üşümüyor dedi ablam elleri ayakları bazen soğuk olabiliyor.

Canım bağrı sıcak ise üşümüyor dedi ablam elleri ayakları bazen soğuk olabiliyor.
Ya bağrı hep sıcak ama 2 kat giydiğinde elleri ısındığına göre tek katla üşüyo diye düşünüyorum amannn bu kıyafet meselesi ne zaman açılsa afakanlar basıyo bana. Sıcağa alıştırmak istemiyorum ama üşütcem diye de korkuyorum

Kısa kollu zıbın üstüne uzun kol altına patikli alt ve patik. Bazen üzerine ince penye yelek. Buarada bende kalın takım yok herşey ince penye. Yatınca ince battaniye örtüyorum. Kalkınca ekstra birşey giydirmiyorum. Ev 25 derece.

Kızlar bebeklerinize elinizdekini göstermeden sağında solunda çıngırak yada sesli başka bişey salladığınızda sese dönüp bakıyomu? Benimki sese dönmüyo.Görürse gözüyle takip ediyo ama görmezse sese bakmıyo

Benimki ablasının sesini duydugunda kafasını sesin geldiği yöne doğru çeviriyor.

Çıngırak denemedim ama babası yada amcesi kuzenleri falan seslendiğinde dönüp bakıyor canm. Hatta babasına aşık olduğundan babası seslendiğinde sesini tanıyıp gülerek dönüyor.

Düzelir canım merak etme. Bende bazen tuvalete gitcek vakit bulamıuorum :) koştura koştura iş yapıyorum. Biri ağlarken diğerinin çişi geliyor :) ikisini ayna anda yediriyorum :) büyüğü onu bırak beni al diyor. Çok şükür böyle geçiyor günler.gsağlıkları olsunda bi kaç sene böyle olcak.. Nerdensin sen bu aradaacnm?

Benimki oyuncaklarla ilgileniyosa hiç bakmıyo bize dönmüyo ilgilenmiyosa ancak kızım falan dediğimde bakıyo.. gelişimine göre umarım normaldir ya oyuncaklara bu ilgisi uras2018 ruhum_mavi
Canm her çocuğun gelişimi farklı bir de benimki sizinkilerden büyük. 3,5 aylık olduk biz. Kafana takma hepsi olacak zamanla. Çok şükür gayet sağlıklı bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…