- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.041
Bizimki yookidoo cnm memnunum hareketli oldugu icin takip ediyo. Hali kismida epey kalinOyun halisi,tavsiyeleriniz var mı kızlar?
konyanın havası ayaz sert soğuk olur kışın. nasıl alıştırırsak öyle gider =) ama benim kız sıcağı seviyor malesef alışacak mecbur öyle böyle =)Seninki ideal canm. Ben de çok soğuklarda astronot giydiriyorum ama ben battaniye örtmüyorum. Hava çok soğuk değilse de mont giydirip bacaklarına battaniye örtüyorum.
Aramızda 3 gün var:))1 aralık doğumlu
Yok canım ne kundak ne uyku tulumu ne battaniye. Üzerini de örtmüyoruz hiç örtsek de tekmeleye tekmeleye açıyo istemiyor. Uykuya dalınca müslin örtüyorumsen ama kundak yapmıyorsun demi veya uyku tulumu ile durmuyor demi canım? öyleyse iki kat normal canım.
Bende yorgan örtüp yatağının kenarlarına sıkıştırıyorum tekmeleyerek açıyo yinede birazYok canım ne kundak ne uyku tulumu ne battaniye. Üzerini de örtmüyoruz hiç örtsek de tekmeleye tekmeleye açıyo istemiyor. Uykuya dalınca müslin örtüyorum
Bende sabah ve akşam olmak üzere 6 damla devit içiyorum. Senin doktor mu dedi 5 damlaHiç ihmal etmedim canım her sabah Demir ilacımı içiyorum ve 5 damla da kendim devit içiyorum hiç dökülmedi hatta sanki artıyo :) ben çok az saçlı biriyim normalde hamilelikte coştu ve gür saçı çok severim. O yüzden gözüm gibi bakıyorum vitaminlerimi hiç aksatmıyorum
Canım bağrı sıcak ise üşümüyor dedi ablam elleri ayakları bazen soğuk olabiliyor.Kızlar siz güzel alıştırmışsınız. 23 derecede ben bile üşüyorum ev en az 25 derece bizde bi ara tek kat giydirmeye alıştırmaya çalıştım evi 26 ya getirip altına tek kat alt patikli pijama üstüne askılı zıbın ve uzun kollu pijama giydirdim yok çocuk üşüyo yani yanaklar buz eller buz ayaklar buz. Çocuğun üşüdüğü ellerinden anlaşılmaz diyorlar ama ikişer kay giydirince sıcacık oluyo elleri yok dedim her bebek başka yüreğim el vermedi döndüm iki kata. Demek ki bizimki sıcak seviyor diyorum ve bu kaçıncı kıyafetiyle oynamam bir daha asla ellemicem çocuğa 2 şer kat bize tam geliyor
Ya bağrı hep sıcak ama 2 kat giydiğinde elleri ısındığına göre tek katla üşüyo diye düşünüyorum amannn bu kıyafet meselesi ne zaman açılsa afakanlar basıyo bana. Sıcağa alıştırmak istemiyorum ama üşütcem diye de korkuyorumCanım bağrı sıcak ise üşümüyor dedi ablam elleri ayakları bazen soğuk olabiliyor.
Bizimki de kitabı çok seviyor:)Kitap cok ilgisini cekti kizlar baya bakiyor tavsiye ederim.
Bizimkiler de öyle derler canım :) tanıyor artık bakalım ne kadar devam edecek dökülmesiAnnem derki bebek anneyi tanimaya basladiginda sac dokulurmus tabi rskilerin lafi ne kadar dogru bilemem
Valla hayatımı kurtardı canım o olmasa tuvalete dahi gidemiyorum anneme bin kere teşekkür etsem az valla o almasa inanıp almazdımOyun halisi,tavsiyeleriniz var mı kızlar?
Valla ben dogum yaptiktan on gun sonra gidip sacimi kisacik kestirdim cok rahatladim hic dokulmuyo tavsiye ederimBizimkiler de öyle derler canım :) tanıyor artık bakalım ne kadar devam edecek dökülmesi
Kızlar bebeklerinize elinizdekini göstermeden sağında solunda çıngırak yada sesli başka bişey salladığınızda sese dönüp bakıyomu? Benimki sese dönmüyo.Görürse gözüyle takip ediyo ama görmezse sese bakmıyo
Çıngırak denemedim ama babası yada amcesi kuzenleri falan seslendiğinde dönüp bakıyor canm. Hatta babasına aşık olduğundan babası seslendiğinde sesini tanıyıp gülerek dönüyor.Kızlar bebeklerinize elinizdekini göstermeden sağında solunda çıngırak yada sesli başka bişey salladığınızda sese dönüp bakıyomu? Benimki sese dönmüyo.Görürse gözüyle takip ediyo ama görmezse sese bakmıyo
Düzelir canım merak etme. Bende bazen tuvalete gitcek vakit bulamıuorum :) koştura koştura iş yapıyorum. Biri ağlarken diğerinin çişi geliyor :) ikisini ayna anda yediriyorum :) büyüğü onu bırak beni al diyor. Çok şükür böyle geçiyor günler.gsağlıkları olsunda bi kaç sene böyle olcak.. Nerdensin sen bu aradaacnm?Hamdolsun canım yanımızdalar evet çok haklısın ben baya sinir oluyordum uyumamasına şimdi daha sabırlıyım tahammüllüm daha çok ama en kötüsü içimden korku beni yiyip bitiriyor bazen acaba yine mi diye diye kendimi yiyiyorum rahat olmak istiyorum ama elimde değil belki zamanla düzelirim inş öyle de olur ama iki çocukla hayat daha zordur allah yardımcın olsun tek çocukla aç kalıyorum bazen iki olsa bayılırım herhalde :)
Canm her çocuğun gelişimi farklı bir de benimki sizinkilerden büyük. 3,5 aylık olduk biz. Kafana takma hepsi olacak zamanla. Çok şükür gayet sağlıklı bebeklerimiz.Benimki oyuncaklarla ilgileniyosa hiç bakmıyo bize dönmüyo ilgilenmiyosa ancak kızım falan dediğimde bakıyo.. gelişimine göre umarım normaldir ya oyuncaklara bu ilgisiuras2018 ruhum_mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?