- 10 Şubat 2013
- 516
- 577
- 123
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.061
Ya bişeyi olurda gözden kaçırırım diye tedirgin oluyorum yoksa hepsi aynı anda aynı gelişimleri göstermez biliyorumda evham mıdır nedir hep bi tedirginimCanm her çocuğun gelişimi farklı bir de benimki sizinkilerden büyük. 3,5 aylık olduk biz. Kafana takma hepsi olacak zamanla. Çok şükür gayet sağlıklı bebeklerimiz.
İlk çocuğumda senin yaptığını yaptım sonradan çok pişman oldum canım kızımı şimdi hiç kıyas yapmadan büyütüyorum şöyle düşün canım ilkokul 1 e başlayan hep aynı yaşıt çocukların hepsi konuşuyor yürüyor Allah tan bir engelleri yoksa tabi bazılarının arasında boy kilo farkı oluyor ama ergenlikte oda dengeleniyor bazı şeyler genetik çok zorlamamak lazım benim eltimin oğlu ve kızı çok uzun maddi durumları bile yok yedikleri anca patates falan spor hayatlarıda hiç olmadı kızı üniversite tede manken gibi oğluda aynı stres yapmadan zamana bırakarak büyüt canım anneliğini doya doya yaşa hisset benim oğlum erken yürüdü geç konuştu arkadaşımınki çok geç yürüdü ama erken konuştu ama sonuçta konuştu yürüdü rabbim sağlık versin yeterki hepsi olurYa bişeyi olurda gözden kaçırırım diye tedirgin oluyorum yoksa hepsi aynı anda aynı gelişimleri göstermez biliyorumda evham mıdır nedir hep bi tedirginim
Evet canım bütün söylediklerin doğru ama ben bişeyleri geç yaparsa diye sıkıntı yapmıyorum ya bişeyi varsa gözümüzden kaçıyosa erken müdahale edilebilecek bişeyse bilelim diye takip etmek istiyorum bununda sebebi evham yada tedirginlik falan galiba yoksa boy kilo erken geç hiçbirini umursamamİlk çocuğumda senin yaptığını yaptım sonradan çok pişman oldum canım kızımı şimdi hiç kıyas yapmadan büyütüyorum şöyle düşün canım ilkokul 1 e başlayan hep aynı yaşıt çocukların hepsi konuşuyor yürüyor Allah tan bir engelleri yoksa tabi bazılarının arasında boy kilo farkı oluyor ama ergenlikte oda dengeleniyor bazı şeyler genetik çok zorlamamak lazım benim eltimin oğlu ve kızı çok uzun maddi durumları bile yok yedikleri anca patates falan spor hayatlarıda hiç olmadı kızı üniversite tede manken gibi oğluda aynı stres yapmadan zamana bırakarak büyüt canım anneliğini doya doya yaşa hisset benim oğlum erken yürüdü geç konuştu arkadaşımınki çok geç yürüdü ama erken konuştu ama sonuçta konuştu yürüdü rabbim sağlık versin yeterki hepsi olur
Mamanın son kullanım tarihi geçmediyse kullanabilirsin bence. Süt poşetini sıcak su dolu bir kaba koyup çözdürebilirsin.kizlar oglum dogru duzgun uyumuyo emiyo 5 dk sonra tekrsr uyaniyor acaba doymuyormu dogunca 1 hafta hipin combiotik mamasini almistim bugun bu deneyum tekrsr verim dedim ustunde 3 haftada kullanin yazio bozulmumudur alali 2 ay olmustu.dolaba 2 tane sut sagmistim onu veriyim artik sicak sudami cozdireyim nasil oluyor
biberonla mi veriyorsunz kasik yada enjektorle verin diyorlar ama o sekilde de yarisi disari dokuluyorMamanın son kullanım tarihi geçmediyse kullanabilirsin bence. Süt poşetini sıcak su dolu bir kaba koyup çözdürebilirsin.
ay ben cokmu giydiriyirum acaba ev 23 .24 derece atlet kisa kollu zibin uzun kollu badi ve penye yelek altada iki tane ayaklı pantolon ve corapKısa kollu zıbın üstüne uzun kol altına patikli alt ve patik. Bazen üzerine ince penye yelek. Buarada bende kalın takım yok herşey ince penye. Yatınca ince battaniye örtüyorum. Kalkınca ekstra birşey giydirmiyorum. Ev 25 derece.
Bacakları üşümüyor aslında ben tek kat giydiriyorum bakıyorum arada sıcacık. Zaten sürekli hareket halinde gaz çıkarma için ayakları hep havada.ay ben cokmu giydiriyirum acaba ev 23 .24 derece atlet kisa kollu zibin uzun kollu badi ve penye yelek altada iki tane ayaklı pantolon ve corap
Ben biberonla valla:) hiç uğraşamam enjektör falan. Meme reddi yaşamadık 3,5 aydır. Zaten haftaya işe başlıycam bütün gün annem biberon verecek.biberonla mi veriyorsunz kasik yada enjektorle verin diyorlar ama o sekilde de yarisi disari dokuluyor
nedir bu bebeklerin derdi anlamadım nerde okusam hep meme reddi..kac gunluk bebeginiz ve nasil beslıyorsunuz biberonlami ay çok zor umarım bir an once düzelirDelicesine meme reddi yaşıyoruz. Bugün 16gun oldu. Her gün geçer dedim ama geçmiyor. Kasım anneleri ile yazıştık yaşayan geçenlerden bilgi aldım ama bizde hiçbirşey işe yaramıyor. Sadece gece emiyor oda uyku sersemi 5-10 dakika. Sabah olunca bırakın ağzına sürmeyi memeyi görünce öğürmeye başlıyor. Kafasını çeviriyor, ağlıyor. Sürekli sağmaya çalışıyorum ama böyle çok zor. Zaten bebekle bütün gün uğraşıyorum gün içinde sağmaya bazen vakit bulamıyorum çünkü kızım durmuyor. Sütüm hep azdı şimdi dahada azalıp bitecek diye korkuyorum. Mamada yemiyor fazla. Ilk ay 1 kilo almıştı 2.ay 580gram. Dün evde tarttık yanlış olmadıysa 15gunde sadece 110gram almış.
11 hafta bitti evet biberon ile besliyorum. Bende çok duyar oldum meme reddini yeni moda bu galiba yeni nesil böyle sanırım .nedir bu bebeklerin derdi anlamadım nerde okusam hep meme reddi..kac gunluk bebeginiz ve nasil beslıyorsunuz biberonlami ay çok zor umarım bir an once düzelir
istahsiz olan bebekler genelde emmeyi redderler.kizimda kirkim çıkmadan kizim istahsiz olmaya başlamıştı çünkü biberonuda kabul etmiyordu çünkü içmek istemiyordu.4aya kadar sabrettim ve pes ettim 10.aya kadar sagarak ve mama takviyesi ile dvm ettim.oglumda memeyi red etmeye başladı oda istahsiz ve ben kesinlikle bunda sabredecegim inşa. inşa atlatan kadar.Delicesine meme reddi yaşıyoruz. Bugün 16gun oldu. Her gün geçer dedim ama geçmiyor. Kasım anneleri ile yazıştık yaşayan geçenlerden bilgi aldım ama bizde hiçbirşey işe yaramıyor. Sadece gece emiyor oda uyku sersemi 5-10 dakika. Sabah olunca bırakın ağzına sürmeyi memeyi görünce öğürmeye başlıyor. Kafasını çeviriyor, ağlıyor. Sürekli sağmaya çalışıyorum ama böyle çok zor. Zaten bebekle bütün gün uğraşıyorum gün içinde sağmaya bazen vakit bulamıyorum çünkü kızım durmuyor. Sütüm hep azdı şimdi dahada azalıp bitecek diye korkuyorum. Mamada yemiyor fazla. Ilk ay 1 kilo almıştı 2.ay 580gram. Dün evde tarttık yanlış olmadıysa 15gunde sadece 110gram almış.
valla canima okuyo bebegim bnmde tuvalete zor gidiyorum aynn bnde alicam iyun halisi ama halisi kalin guzel kullanislu bisey istiyorumValla hayatımı kurtardı canım o olmasa tuvalete dahi gidemiyorum anneme bin kere teşekkür etsem az valla o almasa inanıp almazdım
Canım dalgalı saçlarım düz olsa kısa kestirirdim. Aşırı uzun değil kestirdim baya . Ama daha kısa yapamam çünkü şekil veremiyorum her gün fön veya düzleştirici de yapamam işe başlayıncaValla ben dogum yaptiktan on gun sonra gidip sacimi kisacik kestirdim cok rahatladim hic dokulmuyo tavsiye ederim
Canım bı derdi vardır ki yemiyor yani meme reddi tamam ama mamayı almıyor ise düşündürücü doktora sordun muDelicesine meme reddi yaşıyoruz. Bugün 16gun oldu. Her gün geçer dedim ama geçmiyor. Kasım anneleri ile yazıştık yaşayan geçenlerden bilgi aldım ama bizde hiçbirşey işe yaramıyor. Sadece gece emiyor oda uyku sersemi 5-10 dakika. Sabah olunca bırakın ağzına sürmeyi memeyi görünce öğürmeye başlıyor. Kafasını çeviriyor, ağlıyor. Sürekli sağmaya çalışıyorum ama böyle çok zor. Zaten bebekle bütün gün uğraşıyorum gün içinde sağmaya bazen vakit bulamıyorum çünkü kızım durmuyor. Sütüm hep azdı şimdi dahada azalıp bitecek diye korkuyorum. Mamada yemiyor fazla. Ilk ay 1 kilo almıştı 2.ay 580gram. Dün evde tarttık yanlış olmadıysa 15gunde sadece 110gram almış.
Bugünde aynı oldu canımMidesindeki kasılmadan ötürüdür canım bence kesinlikle bir doktora gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?