- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.081
Tek kat giydiriyorum canım. Içine sadece sıfır kol çıtçıtlı body giydiriyorum. Çorap falan giydiriyorum, sadece duş alınca giydiriyorumHanımlar bebeklerinizi kac kat giydiriyosunuz evin icinde ben hala kıyafetin altından ic pijama giydiriyorum ev sogukta degil 23° giydirmesemmi bacaklari usurmu diye dusunuyorum ayaklari terliyo ama
Canım birisi geciyomus, her krem değil. Bende riske atmak istemedimgecen bilegim cok kotu agriyirdu kas gevsetici krem sürdüm bn .dr gecmez dedi
Canım senin bebeğinde reflü varmı?Bugünde aynı oldu canımeşim çalışıyo daha yeni geldi, işi yoğun nasıl goturucem bilmiyorum yarın gidicez galiba yüreğim ağzımda yaşıyorum
Bizimki yookidoo cnm memnunum hareketli oldugu icin takip ediyo. Hali kismida epey kalin
İnternette ne yazıyo canımBugünde aynı oldu canımeşim çalışıyo daha yeni geldi, işi yoğun nasıl goturucem bilmiyorum yarın gidicez galiba yüreğim ağzımda yaşıyorum
ben sabahtan beri ugrasiyorum uyumuyor mahvetti beni vallaKızı uyutup babaya bırakıp arkadaşlarımla kahve içmeye dışarı çıkacağım ama uyutamadım 2 saattir yapmadığım kalmadı. Ayağımda bile salladım
Desteksiz 7.ay destekle 5-6.ayKızlar bebekler destekleyerek ne zaman oturabiliyo?
onu bırakıp gideceğini hissetmiştir kuzucuk =)Kızı uyutup babaya bırakıp arkadaşlarımla kahve içmeye dışarı çıkacağım ama uyutamadım 2 saattir yapmadığım kalmadı. Ayağımda bile salladım
Dogru canim haklisin dalgali sac cok kisa olmaz neyse saglik olsun umarim dokulmesi kisa surede durarCanım dalgalı saçlarım düz olsa kısa kestirirdim. Aşırı uzun değil kestirdim baya . Ama daha kısa yapamam çünkü şekil veremiyorum her gün fön veya düzleştirici de yapamam işe başlayınca
Tiny love aldık çok dikkatini çekiyo canım ve güzel. Oyuncaklar yakınOyun halisi,tavsiyeleriniz var mı kızlar?
Canım bı derdi vardır ki yemiyor yani meme reddi tamam ama mamayı almıyor ise düşündürücü doktora sordun mu
Neredeyse 80 günlük olduk dün bütün gün yedikleri 210ml anne sütü 180ml mama ilk doğduğunda daha çok yerdi. Bunlarida zorla resmen uğraşa uğraşa veriyorum. Doktora yazdım whatsapp tan bakalım ne dicek. Eğer yanlış tartmadıysak 15gunde sadece 110gram almış.Dildildil canım burnu tıkalı olmasın. Bizim doktor burnu tıkalı diye emmek istemiyordur demişti
Ne oldu canım kaçırdım kızım hiç uyumadı bugün şuandada sallıyorum çok yoruldum az önce kloZete kızımla oturdum inanamıyorum yatırsam ağlıyor sonra kusuyor kusmasın diye koyamadımBugünde aynı oldu canımeşim çalışıyo daha yeni geldi, işi yoğun nasıl goturucem bilmiyorum yarın gidicez galiba yüreğim ağzımda yaşıyorum
Iyi yapiyosun aslinda canim ben cesaret edemiyorum bi turlu tek kat giydirmeye hele kolsuz citcitli dolapta oyle bekliyo hic giydirmedim kuculduTek kat giydiriyorum canım. Içine sadece sıfır kol çıtçıtlı body giydiriyorum. Çorap falan giydiriyorum, sadece duş alınca giydiriyorum
Bize ananemiz almıştı. Ikeanınki. Kardeşim çok memnundu. Kızı 2.5 yaşında hala kullanıyor. Hem makul fiyatlı hem çok sağlam.Kızlar joker de mama sandalyelerinde indirim varmis
Allahım kolaylık versin kuzumNe oldu canım kaçırdım kızım hiç uyumadı bugün şuandada sallıyorum çok yoruldum az önce kloZete kızımla oturdum inanamıyorum yatırsam ağlıyor sonra kusuyor kusmasın diye koyamadım
Cok gecmis olsun canimAllahım kolaylık versin kuzumbizimki 2 bardak dolusu fiskirmaktan daha kötü kusuyor her gün. Bugünde 7 8 kere kaka yaptı kustuktan sonra 1 2 dakika nefes alamiyo gözleri falan kıpkırmızı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?