2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hanımlar bebeklerinizi kac kat giydiriyosunuz evin icinde ben hala kıyafetin altından ic pijama giydiriyorum ev sogukta degil 23° giydirmesemmi bacaklari usurmu diye dusunuyorum ayaklari terliyo ama
Tek kat giydiriyorum canım. Içine sadece sıfır kol çıtçıtlı body giydiriyorum. Çorap falan giydiriyorum, sadece duş alınca giydiriyorum

Kızı uyutup babaya bırakıp arkadaşlarımla kahve içmeye dışarı çıkacağım ama uyutamadım 2 saattir yapmadığım kalmadı. Ayağımda bile salladım

Kizlar yardm edon kac gundir fena gribim dogal seylrr yaptm gecmedi serum yenlr mi tekim blysnz gicum yok

Dogru canim haklisin dalgali sac cok kisa olmaz neyse saglik olsun umarim dokulmesi kisa surede durar

Canım bı derdi vardır ki yemiyor yani meme reddi tamam ama mamayı almıyor ise düşündürücü doktora sordun mu

Dildildil canım burnu tıkalı olmasın. Bizim doktor burnu tıkalı diye emmek istemiyordur demişti
Neredeyse 80 günlük olduk dün bütün gün yedikleri 210ml anne sütü 180ml mama ilk doğduğunda daha çok yerdi. Bunlarida zorla resmen uğraşa uğraşa veriyorum. Doktora yazdım whatsapp tan bakalım ne dicek. Eğer yanlış tartmadıysak 15gunde sadece 110gram almış.
Burnu tıkalı değil her sabah bakarım hiç burun akintimiz olmuyor. Olanda akşamları banyoda çıkıyor.

Bugünde aynı oldu canım eşim çalışıyo daha yeni geldi, işi yoğun nasıl goturucem bilmiyorum yarın gidicez galiba yüreğim ağzımda yaşıyorum
Ne oldu canım kaçırdım kızım hiç uyumadı bugün şuandada sallıyorum çok yoruldum az önce kloZete kızımla oturdum inanamıyorum yatırsam ağlıyor sonra kusuyor kusmasın diye koyamadım

Ne oldu canım kaçırdım kızım hiç uyumadı bugün şuandada sallıyorum çok yoruldum az önce kloZete kızımla oturdum inanamıyorum yatırsam ağlıyor sonra kusuyor kusmasın diye koyamadım
Allahım kolaylık versin kuzum bizimki 2 bardak dolusu fiskirmaktan daha kötü kusuyor her gün. Bugünde 7 8 kere kaka yaptı kustuktan sonra 1 2 dakika nefes alamiyo gözleri falan kıpkırmızı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…