- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.281
Ben de oyleyim. 1 de merak ettig9m hanı normal doğumda vücut kendini yeniliyor diyorlar sezeryanda böyle bir durum olmuyor mu yani?amin cnm bn gecen esime hamileyim sakasi yaptim şok oldu adam .tüp bebekle oldu bebegimiz ama merak etmiyo degilim hemen kslabilirmiyim acaba diye gebelik erken olunca sezeryan yeri ve anne sütüyle ilgili sikinti olmasa bn de hemen istiyorum hamile kalmak
Evet ya ne evler gördüm inanamazsın benim öyle evim olsa kiraya vermeye utanırım bunlar 2000 falan istiyor. Semti çok seviyorum hergun çıkıyoruz kızımla nerdeyse yürüyerek 10 dakikada nişantaşı, 15dakikada mecidiyekoy cevahir tarafları, 15dakikada taksim falan ama evlerden çok hoşnut değilimAynengenelde evleri eski ama muhit pahalı. Aklıma direkt fatih geldi
Kendi mağazaları olup olmadığını bilmiyorum ama birçok bebek mağazasında oluyor belis ürünleri. Ankara’da Toker bebe vardır ben orada bakmıştım modellerine. İstanbulda nerede var bilmiyorum. Googlea belis bebek odası yazınca satan mağazalar da çıkar sanırım.80 günlük canım 4900 kilosu bugün tarttık daha.
Kendi evimde oturmuyorum kiraciyim. Istanbul un kira olarak en yüksek ama ev kalitesi en düşük semtindeyim. Evler çok eski ve biçimsiz. Olurda ev değiştirirsem olmazsa sonra odaya diye istemiyorum. Geçen sene taşınırken gardrobum sığmıyor diye 3 evden vazgeçtik
Buarada siteleri hata veriyor hep mağazaları istanbulda var mı acaba?
Bende Bi ara pangaltında çalişmiştim fatih te oturuyorduk o zaman. Sorma ya berbat Bi eve 2012 de bende 1300 TL vermiştim kira.Evet ya ne evler gördüm inanamazsın benim öyle evim olsa kiraya vermeye utanırım bunlar 2000 falan istiyor. Semti çok seviyorum hergun çıkıyoruz kızımla nerdeyse yürüyerek 10 dakikada nişantaşı, 15dakikada mecidiyekoy cevahir tarafları, 15dakikada taksim falan ama evlerden çok hoşnut değilim
Darısı başıma2gundur kızımı saat 10da uyutuyoruz cook mesudum allahım nolur bozulmasın hep böyle devam edelim.
Doktora götür ben rengi bile değişse korkuyorumkizlar benim kızın kakasi sürekli sulu.yani isalmi bilemiyorum ama bildiğiniz sapsarı sulu.gunde 3.4 kez yapıyor doktora götürmek gerekirmi epeydir böyle.mama kullanırken sanki daha kivamliydi mamayı kestigimden beri böyle
Canım ben ilk çocuğumda mobilya beşik almıştım birde sepet beşik ilk küçük olanı kullandı ve o ara park yatak verdi biri bana onda yatmaya devam etti 1.5 yaşına doğru mobilya beşiğe yatırıyım dedim ama yüksekti ve kendi inip çıkamıyordu o yüzden letgo da sattım Beşiği ve gidip İKEA’nın karyola yataklarından aldım yere yakın ve kendi inip çıkıyor ve uykusu gelince yatıyordu büyük rahatlık oldu o yüzden bence yatak olarak düşünün 2 yaşına kadar park yatak falan idealKızlar akşam tavsiye istemiştim bebek karyolasi ile site güncellendi arada kaynadı. Büyüyebilen sağlam birşey alicam. Nedir önerileriniz?
ruhum_mavi sen beliz mobilya demiştin baktım biraz ona malzeme kalitesi nasıl sence uzun süre gider mi?
cnm ben instadan babalinbaby sayfasindan aldilm yeni dogan aparatli.reklam yapmis gibi oluyo ama ben begendkm cnm .belimi terletiyo o da normal bence belimize takiyoruz sonuctave sirtim sgriyo ama benim sirt sgtim vardi zaten bebekten sonra artti.Benimkide doğduğundan beri kollarını kapattırmadı.aynı şekilde kucakta gezmek istiyo ve asla sırtüstü yatmıyo.Bende oyuncaklar astım onları seviyo bakıyoda öyle bi rahat ediyorum arada keyfi varsa o da yoksa öylede durmuyo.Kangurumu ben bitürlü takamıyorum taksam elim yetişmiyo çıkaramıyorum iyice sıkıntı basıyo.Yenidoğan aparatıylamı kullanıyosunkanguruyu?
Cok uzuldum Allah o yavrucagin bundan sonra sansini bahtini acik etsinŞükürler olsun bugünlerimize gerçekten de.iki hafta önce dayımın gelinini sezeryan sonrası aşırı kanamadan kaybettikBebek yaşıyor anne yok ilk bebekleriydi bir kez emzirmiş sadece.. çok acı durum çokkkk Rabbim yaşatmasın kimseye
benimkide 2 3 gunde bir kaka yapiyo.ama kabiz degil normal sari krem gibiden biraz daha sulu.ishal olsa 1 gunde 3 4 kez yapardi heralde ama anlamadim.ben 9 ay boyunca kabizoik cektim ve bu kaldi bende bebegimde benden mi almis acaba oyle diyenler de var.ben roktora sordum sadece anne sutu aliyosa normal demisti ama ben yine sorcam baskasinaKilo alımı öyle aman aman çok değil ama çok kusuyo bide hep ishal gibi yapıyo onunda etkisi var büyük ihtimal.3.ay kontrolünde konuşucam doktorla
O aklımda zaten ordan beğendiğim bir model var alternatif bulamazsam aşşağıdakini alırım. Peki sence altında yatak koymak için bazalı olan mantıklı mi? Ise yarar mı? Hem icine hem altına yatak almakta çok masraf olur.Dildildil canım çilek mobilyaya da bakabilirsin.
Aynen bende ki de büyüyebilen karyoladan ve çok kullanışlıBuyuyebilen deyince aklima ikeaninkiler geldi cnm.
Canım ben ilk çocuğumda mobilya beşik almıştım birde sepet beşik ilk küçük olanı kullandı ve o ara park yatak verdi biri bana onda yatmaya devam etti 1.5 yaşına doğru mobilya beşiğe yatırıyım dedim ama yüksekti ve kendi inip çıkamıyordu o yüzden letgo da sattım Beşiği ve gidip İKEA’nın karyola yataklarından aldım yere yakın ve kendi inip çıkıyor ve uykusu gelince yatıyordu büyük rahatlık oldu o yüzden bence yatak olarak düşünün 2 yaşına kadar park yatak falan ideal
Bende pisik yapar die korkuyorum ama bi yandanda uzun vadede daha fazla zarar verirmi diye düşünüyorum kafam cok karistiYa okudum onu daha hamileyken ilk incelemesini okumuştum ama ben çok memnunum herşeyi mükemmel yapamayız ki. Değiştirirsem ve pişik olursa diye korkuyorum. Daha bi nokta kızarıklık görmedim ben. En az 1 yaşıma kadar prima kullanırım ben sanırım.
Tabi canım ama çabuk büyüyorlar park yatak almadan direk ikeanın yatağını da alabilirsin aslında zaten büyüyen karyola benimkiAnne yani beşik almıştım bende şimdi bide park yatak sonra karyola almak masraflı olur sanki bir kere alıyım kırılana kadar kullansın istiyorum. Ama fikrinizi degerlendiricem eşimle. Düşünmek lazim
Bende aynı tereddütü yaşadım ç farklı yerlerden almıştım kiloları farklıymış . Tasarımı da farklı .. soldaki 3-6 kilo sağdaki 4-8 kilo farklı o yüzden canım. İşin kötüsü ben 4/8 elti kullanmışız diğer paketi açınca farkettim elimde 3-6 lar kalmışPrima premijm care ile ilgili kafam karıştı. Yeni paket açtım şimdi öncekilerden farklı desende. Bide ikiside 2 numara yeni paket 4-8 kilo demiş ama ebatları aynı. Sizin premium care paketleriniz hangisinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?