- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.301
Cok gecmis olsun canim rabbim tez zaman da sifa versinBenim buyuk cocuk hasta kizlar 2 gundur 40 derece ates cok inatci düşmüyor boğazları mafolmuscocuklari buyutmek degilde hastaliklari cok zor. Dualariniz kizimla olsun teyzeleri
kizlar benim de gecenlerde bi kanamam oldu ama acik kirmizi sulu ped taktim adet oldum sandim ama degilmis.size de boyle oldumu
Yok tatlım site çöktü giremedimYa saatlerdir siteye girmeye çalışıyorum çökmüş galiba. Sen girebildin mi canım?
Çok çok üzüldüm. Rabbim ger8de kalanlarina sabor versin. O yavrusunu da rabbim sakınsın inşallah hertürlü kötülükten. Mekânı cennet olsun. Allah hiç-bir yavruyu annesiz bırakmasın. Öyle güzel bir duyguymuş ki isteyen ve bakabilecek herkes de yatsın inşallah bu duyguyu.
Ne olacak peki o yavrucak şimdi? Nasıl durduramıyorlar kanamayı aklım almıyor. Müdahale edememisler mi
Kanamanın arttığını söylemişler ama ilgilenmemişler. Daha sonra da bir anda kan boşalmış her yer kan olmuş ağar topar ameliyata almışlar ama kurtaramamışlar tabiCok uzuldum Allah o yavrucagin bundan sonra sansini bahtini acik etsinpeki o hastanede 1 tane akli selim doktor yokmuymus kadincagizin durumunu anlicak? Gece gece icime dert oldu.mekani cennet olsun
Canım bence de çok küçük ama bi yandan hazır odasına alıştı hiç bozmiyim diyorum. Telsiz var bakalım abimin çocuğundan kalma. Bi onu kullanmayı denicembence cok kucuk cnm ya yanimdayken bile bakiyorum surekli bn
Hmmm o zaman bişey diyemiyorum. Ben de gerçekte görmeden fotoğrafını görmelerini istemeyebilirdim ama küçücük sabi için kötü düşüneceklerini sanmıyorum yaHaklisin canim illaki gorecekler benim demek istedigim aileden akrabalardan uzak oturuyorum daha kimse gormedi canli gorseler daha iyi fotoda cok kilolu cikiyor halbuki 3 ayi bitirdik daha 5500 gr ve esimin akrabalarindan bir kac kisi cok kotu niyetli hic kimsenin iyiligini istemiyorlar o yuzden dedim zaten yaza allah nasip ederse memlekete gidicem tabiki gorecekler allahim kotu gozlerden korusun
Canım Balaban evlenmeden önceki soyadım buraya çok eskiden kaydolmuştum öyle kaldı. Soyadım dural. Kızlar instagramda isteyen takip edebilir kendinizi tanıtın ama mesaj atın :) ozge_durall adım.Ayyyy kızlar beni hiç merak etmedinizmi dünden beri giremedim yıllardır otomatik giriyordum giriş bilgilerimi unutmuşum neler çektim çok şükür kavuştum size sabahtan bu yana uğraşıyorum ne çok özledim sizi alışkanlık yapmışım valla bir boşlukta hissettim kendimiOzgebalaban11 birtek senin rumuzun gerçek gibi ya instagram da seni aradım bulamadım neyse kavuştuk şükür
Senin mama sandalyenin altındaki o torba gibi aparat benimkinde yok çok üzüldüm :) çok kullanışlı bence. Ortalıktaki oyuncakları falan koyuverirdim gözüm kaldı o parçada :)Tamam canm bakayım ben de :)
Ay canım çok güldüm ya ben de foruma giyebilmişiM ama hala giriş yap butonu arıyodumben alışamadım. Bi girdim anaa o ne dedim. Ciktim tekrar girdim yanlış yerdeyim diye.
2. Ayında 5350 ydi canım. Tombul bi çocuk değil zayıf ama ben rahatsız olmuyorum hiç kilo takıntım yok hatta tam tersi koca yanaklı boğum boğum kolları bacakları olan bebekler bana sevimli gelmiyor yakizlar bebeklerinizin kilosu ne kadar
AlemsinAyyyyy dünden beri giremedim ne çok dolmuşumeeee bebeler nasıl iyi inşallah benim bebe sabah 5 te uyuyor akşam 10 da uyanıyor aZda yan yazıyım öyle işte perişanım alt çizgilide dikkat çekiyor üçü birden de iyimiş sayfa reklam yüzünden dansöz gibi oynamıyor istediğim yere tıklıyorum ayyyyy muhteşem
Helal sanaCanım ben 50.Gün kontrole gittim o zaman dedi ki inaktif . Ama tertemiz içerisi fakat uzun süre daha olmazsın dedi. Emzirigordun zaten dedi. Sırf merakımdan emzirmeyi biraksam da mi olmam dedim olmazsın dedi. Hala da Tık yok.
Şaşıracaksınız belki ama ben 2. Yi istiyorum hemen. Hiç de korkmuyorum. Kiii aşırı zir oldu benim için. Hala zor bakımı. Komiklerim agriyo mahvoldum resmen. Ama çok seviyorum asla şikayet etmiyorum akdine şükürler olsun binlerce kez allahima. cok güzel bir duyguymuş. Ölmeden bir kere daha yaşatsın inşallah rabbim bu duyguyu bana.
2.ayında 5290dı kilolu bi bebek değil 3.ay muayenesine henüz gitmedik kaç oldu bilmiorum evde tarttım 5900falan çıkıyokizlar bebeklerinizin kilosu ne kadar
Bizde de durum aynıHelal sanaeşim kendi korunuyo. Prezervatif kullanmayı kabul etmiyo. Ben de spiralden korkuyorum. Eğer en az 2 sene içinde hamile kalırsam aldırırım günahı senin boynuna dedim. Aldırmam tabii ama korksun dikkatli olsun diye söyledim. 2. Çocuğu yapmayabilirim bile
Canım neden tüp bebek yaptırdınız ne kadar sürdü süreç nasıl oldu sakıncası yoksa buradan ya da özelden anlatabilri misin. Polikistikoveri olan arkadasım var can dostum hatta. Doktor çok da ciddi boyutta değil aslında hamileliğine engel olacak kadar dedi. Ama 3 senedir çocuğu olmuyo ve çok çok üzülüyor. Aşılama yaptırdı bu gün kan tahlili yaptırdı yine negatif ve artık psikolojik olarak çok çok yıprandı. Önerebileceğin herhangi bişey var mı. Kızım için parçalıyo kendini hediyeler alıyo battaniye ördü ona o böyle yaptıkça benim içim parçalanıyor. Nasıl davranacağımı şaşırdım kızımla denk gelmesini istemez hale geldim onu daha çok üzmekten yarasını deşmekten korkuyorumÇalışmıyor olsam ben de hemen isterdim sanırım ikinciyi. Bir de ben tüp bebekle hamile kaldım şuan 5 tane dondurulmuş iyi kalite embriyom var. Kızımın kardeşleri diyorum ben onlara:) gidip hemen transfer yaptırıp allah izin verirse hamileliğe hemen adım atabilirim. Ama çalışırken çok zor
Canım benim arkadaşım büyük ihtimal yakın zamanda tüp bebek yaptırıcak. Pahalı ilaçlarsa gerçekten zor durumdalar arabalarını satılığa çıkardılar tüp bebek yaptırmak için. Kimisi varını yoğunu heba edip evlat sahibi olmak için canını ortaya koyuyo kimisi de doğurup çöpe atıyo. İsyan etmek istemiyorum ama arkadaşımın o halini görünce adaletin bu mu dünya diyorum.eğer o zaman kadar kimseye vermezsen bana gönderebilirsinYaa benim de tup bebek. Kalmadı benim dondurulmusum. IlaclRimi da bagislamak istiyor um kimseyi bulamadım.
Benimde polikistik overim var.Yakın bi arkadaşımdada var onunda çocuğu olmuyo çok istiyo aynen benim kızıma deli oluyo.Arkadaşın negatif düşünceleri varsa kafasından atsın.Şekerli beslenmeyi bıraksın yapabiliyosa hafif spor yapsın yürüyüş vs yağlı şekerli yiyeceklerden kaçınsın.Doktorum bana bunları önermişti ve dediği gibi oldu sonrasında hamile kaldım.Canım neden tüp bebek yaptırdınız ne kadar sürdü süreç nasıl oldu sakıncası yoksa buradan ya da özelden anlatabilri misin. Polikistikoveri olan arkadasım var can dostum hatta. Doktor çok da ciddi boyutta değil aslında hamileliğine engel olacak kadar dedi. Ama 3 senedir çocuğu olmuyo ve çok çok üzülüyor. Aşılama yaptırdı bu gün kan tahlili yaptırdı yine negatif ve artık psikolojik olarak çok çok yıprandı. Önerebileceğin herhangi bişey var mı. Kızım için parçalıyo kendini hediyeler alıyo battaniye ördü ona o böyle yaptıkça benim içim parçalanıyor. Nasıl davranacağımı şaşırdım kızımla denk gelmesini istemez hale geldim onu daha çok üzmekten yarasını deşmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?