2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar benim de gecenlerde bi kanamam oldu ama acik kirmizi sulu ped taktim adet oldum sandim ama degilmis.size de boyle oldumu

Bende de oldu aynısı. Doktorum emziren annelerin salgıladığı oksitosin hormonunun rahim kasılmalarına neden olduğunu bu sırada bazı kılcal damarların kanayabileceğini ve bu yüzden de bu tip kanamaların kimi emziren annelerde olabileceğini söyledi. Muhtemelen seninki de ondandır :)

Cok uzuldum Allah o yavrucagin bundan sonra sansini bahtini acik etsin peki o hastanede 1 tane akli selim doktor yokmuymus kadincagizin durumunu anlicak? Gece gece icime dert oldu.mekani cennet olsun
Kanamanın arttığını söylemişler ama ilgilenmemişler. Daha sonra da bir anda kan boşalmış her yer kan olmuş ağar topar ameliyata almışlar ama kurtaramamışlar tabi halasında şimdi Bebek annesinin iznini de babaya devretmişler. Bebekle babası şimdilik halasındaymış. Ananesi de istemiş bakalım hayırlısı. Bebek hiç durmuyor anne kokusu yok tabi nasıl dursun ki
Sakarya kahreden olay diye haberlere çıktı hep duyanınız vardır belki.

Kızlar nolmuş siteye böyle. Öğlene kadar girmeye uğraştım giremedim sonra da bi çıktım dışarı hava harikaydı arkadaşıma gittim ordan çıktım başka bi arkadaşıma gittim eşim arabasıyla ilgilencikti eve gelmeyecekti arkadaşım yan binamda oturuyo gece 1 e kadar ondaydım. Ne çok konuşmuşsunuz şimdi başlıcam okumaya Bakalım :)

Hmmm o zaman bişey diyemiyorum. Ben de gerçekte görmeden fotoğrafını görmelerini istemeyebilirdim ama küçücük sabi için kötü düşüneceklerini sanmıyorum ya

Canım Balaban evlenmeden önceki soyadım buraya çok eskiden kaydolmuştum öyle kaldı. Soyadım dural. Kızlar instagramda isteyen takip edebilir kendinizi tanıtın ama mesaj atın :) ozge_durall adım. Minik bebis beni instagramda nasıl buldun kız çok şaşırdım:)))

kizlar bebeklerinizin kilosu ne kadar
2. Ayında 5350 ydi canım. Tombul bi çocuk değil zayıf ama ben rahatsız olmuyorum hiç kilo takıntım yok hatta tam tersi koca yanaklı boğum boğum kolları bacakları olan bebekler bana sevimli gelmiyor ya ben hep çıtı puro narin severim çocukları. Önemli olan sağlıklı olmaları. Doğduğunda 3 kiloydu gelişimi iyi olduğu için hiç sorun etmiyorum

Alemsin valla bir gün boyunca girmedim saldırdım resmen sayfaya özlemişim

Helal sana eşim kendi korunuyo. Prezervatif kullanmayı kabul etmiyo. Ben de spiralden korkuyorum. Eğer en az 2 sene içinde hamile kalırsam aldırırım günahı senin boynuna dedim. Aldırmam tabii ama korksun dikkatli olsun diye söyledim. 2. Çocuğu yapmayabilirim bile

Bizde de durum aynı

Canım neden tüp bebek yaptırdınız ne kadar sürdü süreç nasıl oldu sakıncası yoksa buradan ya da özelden anlatabilri misin. Polikistikoveri olan arkadasım var can dostum hatta. Doktor çok da ciddi boyutta değil aslında hamileliğine engel olacak kadar dedi. Ama 3 senedir çocuğu olmuyo ve çok çok üzülüyor. Aşılama yaptırdı bu gün kan tahlili yaptırdı yine negatif ve artık psikolojik olarak çok çok yıprandı. Önerebileceğin herhangi bişey var mı. Kızım için parçalıyo kendini hediyeler alıyo battaniye ördü ona o böyle yaptıkça benim içim parçalanıyor. Nasıl davranacağımı şaşırdım kızımla denk gelmesini istemez hale geldim onu daha çok üzmekten yarasını deşmekten korkuyorum

Yaa benim de tup bebek. Kalmadı benim dondurulmusum. IlaclRimi da bagislamak istiyor um kimseyi bulamadım.
Canım benim arkadaşım büyük ihtimal yakın zamanda tüp bebek yaptırıcak. Pahalı ilaçlarsa gerçekten zor durumdalar arabalarını satılığa çıkardılar tüp bebek yaptırmak için. Kimisi varını yoğunu heba edip evlat sahibi olmak için canını ortaya koyuyo kimisi de doğurup çöpe atıyo. İsyan etmek istemiyorum ama arkadaşımın o halini görünce adaletin bu mu dünya diyorum.eğer o zaman kadar kimseye vermezsen bana gönderebilirsin

Benimde polikistik overim var.Yakın bi arkadaşımdada var onunda çocuğu olmuyo çok istiyo aynen benim kızıma deli oluyo.Arkadaşın negatif düşünceleri varsa kafasından atsın.Şekerli beslenmeyi bıraksın yapabiliyosa hafif spor yapsın yürüyüş vs yağlı şekerli yiyeceklerden kaçınsın.Doktorum bana bunları önermişti ve dediği gibi oldu sonrasında hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…