2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim buyuk cocuk hasta kizlar 2 gundur 40 derece ates cok inatci düşmüyor boğazları mafolmuscocuklari buyutmek degilde hastaliklari cok zor. Dualariniz kizimla olsun teyzeleri
Lohusayken ben de 40 derece ateşle yatmıştım. Öyle acı çektim ki allahım nolur bebeğim ateşlenmesin ben bu haldeyken o nasıl dayanır diye dua ettim hep gerçekten çok zor hele çocukların hasta olması beni çok üzüyor rabbşm şifa versin canım çok çok geçmiş olsun

Neeeyy aman allahım tüylerim diken diken oldu. Nasıl kanamadan kaybetmek ya. Sezeryan mı normal mi doktorlar hiç bişey yapamadılar mı. Emzirdiğine göre hemen vefat etmedi. Allahım nasıl olur ya gerçekten çok kötü olduk şu an için ürperdi ah o yavrunun hali. Canım anne sütü napıyolar. Dün anneler satıyorda bi ilan vardı sütlerimin tarihi dolmak üzere bağışlamak istiyorum demişti bir bayan. Ona ulaşalım mı

Ya gerçekten inanamıyorum allahım düşmanımın başına vermesin. O babanın hali nedir ağlıyorum şu an ya allahım korusun Benim başıma bişey gelse eşim ne yapar bebeğim ne yapar. Bebeğe de eşine de gerçekten kahroldum ya. Doğumdan çıktığımda eşimin bana bir sarılışı vardı eve geldiğimiz gece saçlarımı kirpiklerimi avuçlarımı öpe öpe bi hal oldu Doğuma girerken ağlamaktan helak olduk ikimiz de doğumhNr kapısında. Gerçekten kendi yerime koyuyorum o halimiz geliyo aklıma içim sızlıyor allahım sabırlar versin

Ya bu nasıl ihmal Allahım o bebek eşi ailesi ne durumdalardır ya okuduğumdan beri kendime gelemiyorum yazamıyorum nasıl üzüldüm

Ayrıca eşinde bi sorun olup olmadığına bakılmışmı? Ozgebalaban11
Bakıldı canım eşinde hiç bi sorun yok. Zaten çok ağır bi beslenme alışkanlığı yok. Ama hamilelikle kafayı bozdu. Her adet olduğu gün yas tutuyo resmen . Ve adetine 1 hafta kaladan bir başlıyo göğüslerim Şili’yi sanki. Sanki midem bulanıyor gibi. O kadar çok istiyo ki hep bi umut besliyo ben onun bu halini gördükçe kahroluyorum

Çok iyi anlıyorum bende aynıydım.Kafamdan çocuk fikrini atıp başka şeylere yöneldiğimin 2.ayında hamile kaldım.Asla beklemiyodum ama öncesinde bende arkadaşın gibiydim.Ya şu habere tıklayamadım bile az önceden beri ağlıyorum kendime gelemedim sürecimi daha detaylıda yazarm

Ya bu nasıl ihmal Allahım o bebek eşi ailesi ne durumdalardır ya okuduğumdan beri kendime gelemiyorum yazamıyorum nasıl üzüldüm
Ben de direk eşini düşündüm ya. Allahım sabırlar versin adamın ömründen ömür gitmiştir çok çok zor bi durum ne beklerken ne oluyo. Bu dünyada bu demekki onların sınavı rabbim kararlamıştır ama kuzum benim hayata 1-0 yenik başladı. Allahım ailemizi korusun kızlar Benim için bu hayatta en önce eşim gelir her zaman için. Eşim bebeğim köpeğim can gerisi canan

Her cümlene aynenkatılıyorum

Her cümlene aynenkatılıyorum
Allah herkese hayırlı eş versin. 40 derece ateşle yattım da annem silah zoruyla geldi baktı resmen. Çağırdım da geldi Çağırmasam gelmicekti.bu olay içime öyle bir oturdu ki bir gün bunu annemin yüzüne vuracağıma eminim.

Ben polikistik overim oğlum evliliğimizin 7. Yılında oldu kızımda 14. Yılında oldu polikistik över demek bol bol yürüyüş kilo vermek şekerden uzak durmak demektir ben oğluma kilo vererek arı sütü polen ve keten tohumu yiyerek hamile kaldım arkadaşına söyle bizim yumurtlama günümüz olmuyor önce bi ovulasyon testi alsın sonra 3 ay soğan kürü yapsın bunu yaparken mutlaka arı sütü polen inofolic combi içsin ve keten tohumu tüketsin bol bol yürüsün yürüyüş bizim yumurtaların tek çaresi eğer 4. Ayda hamile kalmazsa hiçbirşey demiyorum 13 yaşından bu yana polikistik overim doktor oldum artık lütfen arkadaşına bunları fotoğraf çek yolla iyilik olsun doktorlarda sürünmesin gerekirse benle yazışabilir keten tohumunu adet olunca başlıcak 15. Güne kadar yicek keten tohumu çekilmiş olsun sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tohumu 2 kaşık yoğurt la karıştırıp yesin bunları yaparken patates ekmek ve şekerli şeyler tüketmesin bizim yumurtalarını düşmanı maalesef şeker ve unlu gıdalar

Bende de oluyor bu ama sinir bozuyor hasta oldum sanıyorum ped takıyorum, eşime hasta oldum diyorum 2 gün sonra bir şey yok normal akıntıya dönüyor eşime dedim olmadım beni mi kandırıyorsun diyor

Bizim de durumlar aynı ben tedirgin oluyorum aslında daha önce de eşim korundu ama şimdi hamilelik ardına kalmak kolay oluyor diye korkum oluyor
Bu arada site iyi olmuş artık klavye değişmiyor otomatik yazım yapabiliyorum ben kızlar görünüm garip gelse de şimdi mesaj yazmak daha kolay :)

Hiç kolay bi süreç değil tekrar cesaretim yok . En büyük korkum da Hamile kaldığımda emziremezsem kızımı diye

Hiç kolay bi süreç değil tekrar cesaretim yok . En büyük korkum da Hamile kaldığımda emziremezsem kızımı diye
Aynen canım kolay değil tabi ki bedenimiz kaç kilo alıyor organlar yer değiştiriyor daha yavrularımız minicik, Rabbim güzel zamanlarda nasip etsin ikinciyi inşallah. Bizim fikrimiz 4 sene sonra falan tabi zaman ne gösterir bilemiyorum. Yaşım da ilerleyecek biraz ama hayırlısı artık

Canım benim ya çok geçmiş olsun bana kızma ama iğne çok daha etkili şurupla uğraşma canı yanar ama çabuk iyileşir
Yok cnm kizmak olur mu doktor ne yapin diyosa onu yapiyoruz hic igneden bahsetmedi verseydi yaptirirdim zaten böylesi daha kotu devamli surup o da etki etmiyo zaten nasil bir virusse
nerden aldin cnm
E bebekten aldim cnm subat indirimleri vardi daha uygun oldu.

Ayy çok geçmiş olsun canım seni bayagi zorlamış göğüs derdi herkeste var galiba bn emzirme bittikten sonra duzelttirmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…