- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.321
Lohusayken ben de 40 derece ateşle yatmıştım. Öyle acı çektim ki allahım nolur bebeğim ateşlenmesin ben bu haldeyken o nasıl dayanır diye dua ettim hep gerçekten çok zor hele çocukların hasta olması beni çok üzüyor rabbşm şifa versin canım çok çok geçmiş olsunBenim buyuk cocuk hasta kizlar 2 gundur 40 derece ates cok inatci düşmüyor boğazları mafolmuscocuklari buyutmek degilde hastaliklari cok zor. Dualariniz kizimla olsun teyzeleri
NeeeyyŞükürler olsun bugünlerimize gerçekten de.iki hafta önce dayımın gelinini sezeryan sonrası aşırı kanamadan kaybettikBebek yaşıyor anne yok ilk bebekleriydi bir kez emzirmiş sadece.. çok acı durum çokkkk Rabbim yaşatmasın kimseye
Ya gerçekten inanamıyorum allahım düşmanımın başına vermesin. O babanın hali nedir ağlıyorum şu an yaKanamanın arttığını söylemişler ama ilgilenmemişler. Daha sonra da bir anda kan boşalmış her yer kan olmuş ağar topar ameliyata almışlar ama kurtaramamışlar tabihalasında şimdi Bebek annesinin iznini de babaya devretmişler. Bebekle babası şimdilik halasındaymış. Ananesi de istemiş bakalım hayırlısı. Bebek hiç durmuyor anne kokusu yok tabi nasıl dursun ki
Sakarya kahreden olay diye haberlere çıktı hep duyanınız vardır belki.
En az 4-5 . 66 günlüğüz canımKızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyo?
Ya bu nasıl ihmal Allahım o bebek eşi ailesi ne durumdalardır ya okuduğumdan beri kendime gelemiyorum yazamıyorum nasıl üzüldümKanamanın arttığını söylemişler ama ilgilenmemişler. Daha sonra da bir anda kan boşalmış her yer kan olmuş ağar topar ameliyata almışlar ama kurtaramamışlar tabihalasında şimdi Bebek annesinin iznini de babaya devretmişler. Bebekle babası şimdilik halasındaymış. Ananesi de istemiş bakalım hayırlısı. Bebek hiç durmuyor anne kokusu yok tabi nasıl dursun ki
Sakarya kahreden olay diye haberlere çıktı hep duyanınız vardır belki.
Bakıldı canım eşinde hiç bi sorun yok. Zaten çok ağır bi beslenme alışkanlığı yok. Ama hamilelikle kafayı bozdu. Her adet olduğu gün yas tutuyo resmen . Ve adetine 1 hafta kaladan bir başlıyo göğüslerim Şili’yi sanki. Sanki midem bulanıyor gibi. O kadar çok istiyo ki hep bi umut besliyo ben onun bu halini gördükçe kahroluyorumAyrıca eşinde bi sorun olup olmadığına bakılmışmı?Ozgebalaban11
Çok iyi anlıyorum bende aynıydım.Kafamdan çocuk fikrini atıp başka şeylere yöneldiğimin 2.ayında hamile kaldım.Asla beklemiyodum ama öncesinde bende arkadaşın gibiydim.Ya şu habere tıklayamadım bile az önceden beri ağlıyorum kendime gelemedim sürecimi daha detaylıda yazarmBakıldı canım eşinde hiç bi sorun yok. Zaten çok ağır bi beslenme alışkanlığı yok. Ama hamilelikle kafayı bozdu. Her adet olduğu gün yas tutuyo resmen . Ve adetine 1 hafta kaladan bir başlıyo göğüslerim Şili’yi sanki. Sanki midem bulanıyor gibi. O kadar çok istiyo ki hep bi umut besliyo ben onun bu halini gördükçe kahroluyorum
Ben de direk eşini düşündüm ya. Allahım sabırlar versin adamın ömründen ömür gitmiştir çok çok zor bi durum ne beklerken ne oluyo. Bu dünyada bu demekki onların sınavı rabbim kararlamıştır ama kuzum benim hayata 1-0 yenik başladı. Allahım ailemizi korusun kızlar Benim için bu hayatta en önce eşim gelir her zaman için. Eşim bebeğim köpeğim can gerisi cananYa bu nasıl ihmal Allahım o bebek eşi ailesi ne durumdalardır ya okuduğumdan beri kendime gelemiyorum yazamıyorum nasıl üzüldüm
Her cümlene aynenkatılıyorumBen de direk eşini düşündüm ya. Allahım sabırlar versin adamın ömründen ömür gitmiştir çok çok zor bi durum ne beklerken ne oluyo. Bu dünyada bu demekki onların sınavı rabbim kararlamıştır ama kuzum benim hayata 1-0 yenik başladı. Allahım ailemizi korusun kızlar Benim için bu hayatta en önce eşim gelir her zaman için. Eşim bebeğim köpeğim can gerisi canan
Allah herkese hayırlı eş versin. 40 derece ateşle yattım da annem silah zoruyla geldi baktı resmen. Çağırdım da geldi Çağırmasam gelmicekti.bu olay içime öyle bir oturdu ki bir gün bunu annemin yüzüne vuracağıma eminim.Her cümlene aynenkatılıyorum
Ben polikistik overim oğlum evliliğimizin 7. Yılında oldu kızımda 14. Yılında oldu polikistik över demek bol bol yürüyüş kilo vermek şekerden uzak durmak demektir ben oğluma kilo vererek arı sütü polen ve keten tohumu yiyerek hamile kaldım arkadaşına söyle bizim yumurtlama günümüz olmuyor önce bi ovulasyon testi alsın sonra 3 ay soğan kürü yapsın bunu yaparken mutlaka arı sütü polen inofolic combi içsin ve keten tohumu tüketsin bol bol yürüsün yürüyüş bizim yumurtaların tek çaresi eğer 4. Ayda hamile kalmazsa hiçbirşey demiyorum 13 yaşından bu yana polikistik overim doktor oldum artık lütfen arkadaşına bunları fotoğraf çek yolla iyilik olsun doktorlarda sürünmesin gerekirse benle yazışabilir keten tohumunu adet olunca başlıcak 15. Güne kadar yicek keten tohumu çekilmiş olsun sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tohumu 2 kaşık yoğurt la karıştırıp yesin bunları yaparken patates ekmek ve şekerli şeyler tüketmesin bizim yumurtalarını düşmanı maalesef şeker ve unlu gıdalarCanım neden tüp bebek yaptırdınız ne kadar sürdü süreç nasıl oldu sakıncası yoksa buradan ya da özelden anlatabilri misin. Polikistikoveri olan arkadasım var can dostum hatta. Doktor çok da ciddi boyutta değil aslında hamileliğine engel olacak kadar dedi. Ama 3 senedir çocuğu olmuyo ve çok çok üzülüyor. Aşılama yaptırdı bu gün kan tahlili yaptırdı yine negatif ve artık psikolojik olarak çok çok yıprandı. Önerebileceğin herhangi bişey var mı. Kızım için parçalıyo kendini hediyeler alıyo battaniye ördü ona o böyle yaptıkça benim içim parçalanıyor. Nasıl davranacağımı şaşırdım kızımla denk gelmesini istemez hale geldim onu daha çok üzmekten yarasını deşmekten korkuyorum
Bende de oluyor bu ama sinir bozuyor hasta oldum sanıyorum ped takıyorum, eşime hasta oldum diyorum 2 gün sonra bir şey yok normal akıntıya dönüyor eşime dedim olmadım beni mi kandırıyorsun diyorBende de oldu aynısı. Doktorum emziren annelerin salgıladığı oksitosin hormonunun rahim kasılmalarına neden olduğunu bu sırada bazı kılcal damarların kanayabileceğini ve bu yüzden de bu tip kanamaların kimi emziren annelerde olabileceğini söyledi. Muhtemelen seninki de ondandır :)
Bizim de durumlar aynı ben tedirgin oluyorum aslında daha önce de eşim korundu ama şimdi hamilelik ardına kalmak kolay oluyor diye korkum oluyorHelal sanaeşim kendi korunuyo. Prezervatif kullanmayı kabul etmiyo. Ben de spiralden korkuyorum. Eğer en az 2 sene içinde hamile kalırsam aldırırım günahı senin boynuna dedim. Aldırmam tabii ama korksun dikkatli olsun diye söyledim. 2. Çocuğu yapmayabilirim bile
Hiç kolay bi süreç değil tekrar cesaretim yok . En büyük korkum da Hamile kaldığımda emziremezsem kızımı diyeBizim de durumlar aynı ben tedirgin oluyorum aslında daha önce de eşim korundu ama şimdi hamilelik ardına kalmak kolay oluyor diye korkum oluyor
Bu arada site iyi olmuş artık klavye değişmiyor otomatik yazım yapabiliyorum ben kızlar görünüm garip gelse de şimdi mesaj yazmak daha kolay :)
Aynen canım kolay değil tabi ki bedenimiz kaç kilo alıyor organlar yer değiştiriyor daha yavrularımız minicik, Rabbim güzel zamanlarda nasip etsin ikinciyi inşallah. Bizim fikrimiz 4 sene sonra falan tabi zaman ne gösterir bilemiyorum. Yaşım da ilerleyecek biraz ama hayırlısı artıkHiç kolay bi süreç değil tekrar cesaretim yok . En büyük korkum da Hamile kaldığımda emziremezsem kızımı diye
Yok cnm kizmak olur mu doktor ne yapin diyosa onu yapiyoruz hic igneden bahsetmedi verseydi yaptirirdim zaten böylesi daha kotu devamli surup o da etki etmiyo zaten nasil bir virusseCanım benim ya çok geçmiş olsun bana kızma ama iğne çok daha etkili şurupla uğraşma canı yanar ama çabuk iyileşir
E bebekten aldim cnm subat indirimleri vardi daha uygun oldu.nerden aldin cnm
cnm bebegin ne zamn doğdu biz 26 aralikEn az 4-5 . 66 günlüğüz canım
2 3 gunde bir bi kezKızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyo?
Ayy çok geçmiş olsun canımUnutkanlık bende de var canim. Buna istinaden gözlerim bozuldu. Dizlerim ağrıyor, belim sırtım heryerim ağrıyor. Ama en çok dizlerim. Bileğini incittim sürekli kucağımda tutmaktan sarılı şuan. Yatağından kaldıramıyorum resmen çocuğu. Göğüslerim zaten hız demiyorum sakız gibi. Daha sayarim da cokkk halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?