- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.341
Canım ben rabbimin izniyle ikinciyi istediğin için inşallah şuan birşey yapamak istemiyorum. Ama tabiki gerekirse yaptırıcam. Çok güzel birşey emzirmek emmedogi zaman asıl üzülüyorum. Ama yiprandi iste. Bor arkadaşım yaptırdı nasıl olacak bakalimAyy çok geçmiş olsun canımseni bayagi zorlamış göğüs derdi herkeste var galiba bn emzirme bittikten sonra duzelttirmeyi dusunuyorum
Cnm konuş hemenbana dönCanım benim arkadaşım büyük ihtimal yakın zamanda tüp bebek yaptırıcak. Pahalı ilaçlarsa gerçekten zor durumdalar arabalarını satılığa çıkardılar tüp bebek yaptırmak için. Kimisi varını yoğunu heba edip evlat sahibi olmak için canını ortaya koyuyo kimisi de doğurup çöpe atıyo. İsyan etmek istemiyorum ama arkadaşımın o halini görünce adaletin bu mu dünya diyorum.eğer o zaman kadar kimseye vermezsen bana gönderebilirsin
Iyi korkutmuşsun adamı. Tabi dinlerse. Konusuyken sarmıştı sana dimi yanlış hatırlamıyosamHelal sanaeşim kendi korunuyo. Prezervatif kullanmayı kabul etmiyo. Ben de spiralden korkuyorum. Eğer en az 2 sene içinde hamile kalırsam aldırırım günahı senin boynuna dedim. Aldırmam tabii ama korksun dikkatli olsun diye söyledim. 2. Çocuğu yapmayabilirim bile
Yavaş yavaş alışıyor benim kit aklım. Siz yemek forumu mu açtınız kiz? Beni de alin. Yetisemeyebilirim hızınıza ama olsun alın benü deeeAy canım çok güldüm ya ben de foruma giyebilmişiM ama hala giriş yap butonu arıyodum
Canım Balaban evlenmeden önceki soyadım buraya çok eskiden kaydolmuştum öyle kaldı. Soyadım dural. Kızlar instagramda isteyen takip edebilir kendinizi tanıtın ama mesaj atın :) ozge_durall adım.Minik bebis beni instagramda nasıl buldun kız çok şaşırdım:)))
6 8 kere canimKızlar bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyo?
Ya dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum. Allah im yardım etsin. Aglar tabi durmaz o yavrucak. Anne kokusuna en muhtaç. Olduğu zaman şimdi. Kimse de tutmaz yerini annesinin. 9 ay onun vücudunda onun içinde büyüdü onun kokusu sutu hatta sesi onu sakinlestirecek tek şey. Hayata adapte olmaya çabalıyor şuan daha yavrucak. Bunlar olmadan durmuyordur tabi. Sut veren vardır inşallah. Allah korusun benim başıma gelse kime emnet ederim bilmiyorum. Annem hasta, kayınvalide aslaaaa Arayıp sormuyor bile. Gelinimiz var görüşmüyoruz evlendiğinden beri odunun öküzün bencilin soğuk nevalenin teki. Kendine hayri yok. Sürekli kavga gürültüler zaten abimle de. Bir tek Eşim sagolsun güzel bakıyor ona da anlattım öğrettim herşeyi ama erkek sonuçta nereye kadar? Yeri geliyor asla zaptexemiyor o bile bebeği. beni istiyor sürekli. Evlenirsin diyorum çok kızıyor. Ama bunları da konuşmamız lazım diyorum daha çok kızıyor.Kanamanın arttığını söylemişler ama ilgilenmemişler. Daha sonra da bir anda kan boşalmış her yer kan olmuş ağar topar ameliyata almışlar ama kurtaramamışlar tabihalasında şimdi Bebek annesinin iznini de babaya devretmişler. Bebekle babası şimdilik halasındaymış. Ananesi de istemiş bakalım hayırlısı. Bebek hiç durmuyor anne kokusu yok tabi nasıl dursun ki
Sakarya kahreden olay diye haberlere çıktı hep duyanınız vardır belki.
Neler ceviriyorsunuz kizlar siz bakim?aaa nasıl oldu acabaa
ay cidden miiii? annem de diyor göğüslerini estetik yaptır diye ama ben korkuyorum pek sıcak bakmıyorum. seninkiler çok mu büyük de yoksa rahatsız mısın?Ayy çok geçmiş olsun canımseni bayagi zorlamış göğüs derdi herkeste var galiba bn emzirme bittikten sonra duzelttirmeyi dusunuyorum
Canım ben taşıyamaz oldumCanım ben rabbimin izniyle ikinciyi istediğin için inşallah şuan birşey yapamak istemiyorum. Ama tabiki gerekirse yaptırıcam. Çok güzel birşey emzirmek emmedogi zaman asıl üzülüyorum. Ama yiprandi iste. Bor arkadaşım yaptırdı nasıl olacak bakalim
HiiiiccccNeler ceviriyorsunuz kizlar siz bakim?
Canım bir yılda 70-75 'ten 95 e çıktı. 55 kiloyum, vucudumla orantısız. Genel cerrah tasiyamiyo vücudun, emzirmeden sonra düzeltelim diyor. Bende çok istiyorum duzelttirmeyi.ay cidden miiii? annem de diyor göğüslerini estetik yaptır diye ama ben korkuyorum pek sıcak bakmıyorum. seninkiler çok mu büyük de yoksa rahatsız mısın?
Yaa benim de küçüktü ama güzeldiCanım ben taşıyamaz oldum1,5 yıllık evliyim. Evlendigimde 75 anca oluyordu hatta büyük geliyordu. Hamileligimde aşırı büyüdü şimdi de söndü. 95 bile olmuyo 55 kiloyum, vucudumla orantısız. Genel cerrah, hep sporcu sütyeni kullan, emzirme bitince düzeltelim, bu vücudun tasiyamiyo bunu dedi
Brnim koca yatıracaksan silikon taktir diyo. Tabiii terliği yiyor. Gel diyorum seni memislerimle döveyim.Canım bir yılda 70-75 'ten 95 e çıktı. 55 kiloyum, vucudumla orantısız. Genel cerrah tasiyamiyo vücudun, emzirmeden sonra düzeltelim diyor. Bende çok istiyorum duzelttirmeyi.
AyneennnYaa benim de küçüktü ama güzeldi75 takıyordum. Hamilelikte biraz büyüdü ama çatladı. Karnim yada başka hiçbir yerim çatlamadı maşallah çok sukur ama göğüslerim çatladı. Ben sutyen takamıyorum evde malesef. Sutyenlerim hep balenlidir benim. Diğerleri banane sütyeni gibi geliyor alışamadım sevemedim onları. Şimdi de emzirme atletinden başka birşey giymedim henüz doğumdan beri.
Tasiyamıyorsa vücut dediğin gibi daha büyük sıkıntı ilerisi için. Benim bir arkadaşım izmitte devlet hastanesinde yaptırmıştı 5 yıl oluyor nerdeyse. Gayet de memmun. Onunkiler olusundan beri asiri buyuk doktor demis ki hamile kalirsan daha da buyur taşıyamazsin gel yapalim demis. Kucultme yaptirdi o. Şuan hamile hatta ilk bebeğini bekliyor.
Yanarım yanarım bir çekmece dolusu dantelli güpurlü dünya paralar verdiğim daha giymeye kiyamadığım iç çamaşırlarıma yanarım.
Brnim koca yatıracaksan silikon taktir diyo. Tabiii terliği yiyor. Gel diyorum seni memislerimle döveyim.
peki birdaha hamile kalırsan emzirmek istersen bir sıkıntı oluyormuymuş?Canım bir yılda 70-75 'ten 95 e çıktı. 55 kiloyum, vucudumla orantısız. Genel cerrah tasiyamiyo vücudun, emzirmeden sonra düzeltelim diyor. Bende çok istiyorum duzelttirmeyi.
Ayy canim ya kıyamam sana. Anlayış göstermelerini beklenen akdine yanlış,anlayıp seni bu duruma getirmeleri iyice canını sıkmış. Hele ki bunu yapan canin kanın ailesi olunca insanın daha çok koyuyor ve delirtiyor insanı. Sıkma canını. Onların cahilliğine ver.Kızlar yaa moralim çok bozukkızım hasta hep kusuyor koltuk hali falan berbat durumda umrumda değil pis olması, nefes alamıyor. kafayı yemiş durumdayım. Durmuyor. Önce hiç böyle değildi. 9 gibi uyurdu akşam. Dün gece 2 de zor uyuttum bu yetmezmiş gibi dün annem aradı. A.... ablanlar evinin oradaymış uğrayacakmış dedi. ( 2,5 ay oldu, hayırlı olsun diye bile aramayan çok yakinlarimiz) dedim olmaz, müsait değilim şöyle gelmesinler diye. Annem ben nasıl diyeyim geliversin 5 dakika dedi. Çocuğum hasta istemiyorum nereye oturtcam şimdi mı söylemek akıllarına gelmiş, sabahtan aramamışlar dedim. Tamam di cem dedi kapattı. Neyse söylemiş gelmeyecekler dedi. Kapısının oraya gelmişler, aramak yeni akıllarına gelmiş. Hiç gerek yoktu kapıyı caliverselerdi barii!!! Neyse sinirlendim geçti. Daha sonra babam aradı. Başladı saydırmaya. Yok efendim ben nasıl bi insanmışım, millet bana ne dermiş te, dedim kızım hasta kusuyo. Hiç nasıl geçmiş olsun demedi. Onlar çocuk mu görmedi dedi. Sinirlendim tam. Müsait değilim şimdi mı arıyolar dedim. Ben insan olmazmisim, millet ne dermiş bana, hiç çocuk gormemislermiymis, evden kovuyo gibi yapmışım falan filan. Ağlattı beni, dünden beri kafayı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?