2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy çok geçmiş olsun canım seni bayagi zorlamış göğüs derdi herkeste var galiba bn emzirme bittikten sonra duzelttirmeyi dusunuyorum
Canım ben rabbimin izniyle ikinciyi istediğin için inşallah şuan birşey yapamak istemiyorum. Ama tabiki gerekirse yaptırıcam. Çok güzel birşey emzirmek emmedogi zaman asıl üzülüyorum. Ama yiprandi iste. Bor arkadaşım yaptırdı nasıl olacak bakalim

Cnm konuş hemenbana dön

Iyi korkutmuşsun adamı. Tabi dinlerse. Konusuyken sarmıştı sana dimi yanlış hatırlamıyosam hayırlısı canim yaa ben burda yalniz olduğum için benim en büyük uğraşım oldu bebek. Ve çok bekledim sahip olabilmek için. Belki de bebekten sonra yasadigin yoğun duygusalliktandir bebek isteğim bilemiyorum ama çok istiyorum yine de. Kaldi ki eşim de girdi benim doğumuma okadar zormuş ki öleceğimi sandı hem doktorlar hem eşim. Ve dogum sonrasi da cok zordu. Zor toparladım ,depresyona girdim, kac kere hastanelik de olsun. Adam o hallerimi gördükten sonra istemiyor haliyle. Yanaşmıyor bile hatta. hala bacı kardeşiz

aaa nasıl oldu acabaa

Ya dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum. Allah im yardım etsin. Aglar tabi durmaz o yavrucak. Anne kokusuna en muhtaç. Olduğu zaman şimdi. Kimse de tutmaz yerini annesinin. 9 ay onun vücudunda onun içinde büyüdü onun kokusu sutu hatta sesi onu sakinlestirecek tek şey. Hayata adapte olmaya çabalıyor şuan daha yavrucak. Bunlar olmadan durmuyordur tabi. Sut veren vardır inşallah. Allah korusun benim başıma gelse kime emnet ederim bilmiyorum. Annem hasta, kayınvalide aslaaaa Arayıp sormuyor bile. Gelinimiz var görüşmüyoruz evlendiğinden beri odunun öküzün bencilin soğuk nevalenin teki. Kendine hayri yok. Sürekli kavga gürültüler zaten abimle de. Bir tek Eşim sagolsun güzel bakıyor ona da anlattım öğrettim herşeyi ama erkek sonuçta nereye kadar? Yeri geliyor asla zaptexemiyor o bile bebeği. beni istiyor sürekli. Evlenirsin diyorum çok kızıyor. Ama bunları da konuşmamız lazım diyorum daha çok kızıyor.

Ayy çok geçmiş olsun canım seni bayagi zorlamış göğüs derdi herkeste var galiba bn emzirme bittikten sonra duzelttirmeyi dusunuyorum
ay cidden miiii? annem de diyor göğüslerini estetik yaptır diye ama ben korkuyorum pek sıcak bakmıyorum. seninkiler çok mu büyük de yoksa rahatsız mısın?

Canım ben taşıyamaz oldum 1,5 yıllık evliyim. Evlendigimde 75 anca oluyordu hatta büyük geliyordu. Hamileligimde aşırı büyüdü şimdi de söndü. 95 bile olmuyo 55 kiloyum, vucudumla orantısız. Genel cerrah, hep sporcu sütyeni kullan, emzirme bitince düzeltelim, bu vücudun tasiyamiyo bunu dedi

ay cidden miiii? annem de diyor göğüslerini estetik yaptır diye ama ben korkuyorum pek sıcak bakmıyorum. seninkiler çok mu büyük de yoksa rahatsız mısın?
Canım bir yılda 70-75 'ten 95 e çıktı. 55 kiloyum, vucudumla orantısız. Genel cerrah tasiyamiyo vücudun, emzirmeden sonra düzeltelim diyor. Bende çok istiyorum duzelttirmeyi.

Yaa benim de küçüktü ama güzeldi 75 takıyordum. Hamilelikte biraz büyüdü ama çatladı. Karnim yada başka hiçbir yerim çatlamadı maşallah çok sukur ama göğüslerim çatladı. Ben sutyen takamıyorum evde malesef. Sutyenlerim hep balenlidir benim. Diğerleri banane sütyeni gibi geliyor alışamadım sevemedim onları. Şimdi de emzirme atletinden başka birşey giymedim henüz doğumdan beri.
Tasiyamıyorsa vücut dediğin gibi daha büyük sıkıntı ilerisi için. Benim bir arkadaşım izmitte devlet hastanesinde yaptırmıştı 5 yıl oluyor nerdeyse. Gayet de memmun. Onunkiler olusundan beri asiri buyuk doktor demis ki hamile kalirsan daha da buyur taşıyamazsin gel yapalim demis. Kucultme yaptirdi o. Şuan hamile hatta ilk bebeğini bekliyor.
Yanarım yanarım bir çekmece dolusu dantelli güpurlü dünya paralar verdiğim daha giymeye kiyamadığım iç çamaşırlarıma yanarım.

Son düzenleme:
Kızlar yaa moralim çok bozuk kızım hasta hep kusuyor koltuk hali falan berbat durumda umrumda değil pis olması, nefes alamıyor. kafayı yemiş durumdayım. Durmuyor. Önce hiç böyle değildi. 9 gibi uyurdu akşam. Dün gece 2 de zor uyuttum bu yetmezmiş gibi dün annem aradı. A.... ablanlar evinin oradaymış uğrayacakmış dedi. ( 2,5 ay oldu, hayırlı olsun diye bile aramayan çok yakinlarimiz) dedim olmaz, müsait değilim şöyle gelmesinler diye. Annem ben nasıl diyeyim geliversin 5 dakika dedi. Çocuğum hasta istemiyorum nereye oturtcam şimdi mı söylemek akıllarına gelmiş, sabahtan aramamışlar dedim. Tamam di cem dedi kapattı. Neyse söylemiş gelmeyecekler dedi. Kapısının oraya gelmişler, aramak yeni akıllarına gelmiş. Hiç gerek yoktu kapıyı caliverselerdi barii!!! Neyse sinirlendim geçti. Daha sonra babam aradı. Başladı saydırmaya. Yok efendim ben nasıl bi insanmışım, millet bana ne dermiş te, dedim kızım hasta kusuyo. Hiç nasıl geçmiş olsun demedi. Onlar çocuk mu görmedi dedi. Sinirlendim tam. Müsait değilim şimdi mı arıyolar dedim. Ben insan olmazmisim, millet ne dermiş bana, hiç çocuk gormemislermiymis, evden kovuyo gibi yapmışım falan filan. Ağlattı beni, dünden beri kafayı yiyorum

Ayneennnne heveslerle alıp bi kere bile giyemedim arasira çekmeceyi açıp açıp bakıyorum:) ameliyat olana kadar bekleyin diyorum
Benim için zorunlu oldu duzelttirmek

Canım bir yılda 70-75 'ten 95 e çıktı. 55 kiloyum, vucudumla orantısız. Genel cerrah tasiyamiyo vücudun, emzirmeden sonra düzeltelim diyor. Bende çok istiyorum duzelttirmeyi.
peki birdaha hamile kalırsan emzirmek istersen bir sıkıntı oluyormuymuş?

Ayy canim ya kıyamam sana. Anlayış göstermelerini beklenen akdine yanlış,anlayıp seni bu duruma getirmeleri iyice canını sıkmış. Hele ki bunu yapan canin kanın ailesi olunca insanın daha çok koyuyor ve delirtiyor insanı. Sıkma canını. Onların cahilliğine ver.
Annen yine anlamış halden ama baban ayıp etmiş ağır konuşmuş. Ama adi üstünde işte baba. Benim babam da öyle. Akrabalarına başka insanlara asla hayır diyemez, bizi ezseler de uzseler de hep alttan almamızı boyun egmemizi ister. Çok sinir oluruz biz de bu huyuna. Onlara göre ne var canim gelseler, onların zamanında çok varmis öyle çatkapi. Söyle düşün onlar herkesi kendileri gibi görüyor, yani alien nasıl senin kusuruna bakmayacaksa bu durumda onlar da bakmaz diye düşünüyor ama hal öyle değil tabi. Sonuçta artık insanlar çok kötü. Kusur kesir arıyorlar hep. Empati yok.
Kaldı ki bebek görmeye ilk defa geliyorlar diyorsun , illa hazırlıklı olmak isteyeceksin. Hayırlı olsuna aramamalari da canini sıkmis haklı olarak.
Seni çok iyi anlıyorum ama boşver. Bunları düşünerek harcayacağın enerjini bebeğine odaklanarak harca. Düşünme bile. Alınan alinsin isteyen istediği gibi düşünsün. Senin için bebeğinin ne kdr önemli olduğunu kimseye ispat edecek değilsin. Ben de zaman zaman kızıyorum ama bebeğime odaklanınca aklıma bile gelmiyor vala. Sen de öyle yap.
Benim de yarın misafirim var mesela hem de tak haftasonumuz olduğunu bildiği halde. Bebegimi Özlemis aramayan insan. 3 haftadir erteliyorum bikmadan usanmadan her cuma yokluyor musait misiniz diye?delirdim ama pes ettim. Gelsin görsün bakalım pis evimi ve ikramsız bakımsız ev sahipliğimi. Aynen bölye olacak bugün. Umrumda diiilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…