2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kuşum hicbir şeye üzülmüyorum ama babamın öyle demesine üzülüyorum. Bana hiç babammış gibi degil. Birikti artık içimde. Annem daha bir gün bile kalmadı yanimda. Ararlargelicez derler. Bende yemek kek börek yapar beklerim. Misafir gibi gelir giderler. Yarım saat uzakta. 2 3 haftada bi işi varsa merkezde öyle gelir hiç yardımcı olmayıp bir de anlamamaları dusuncesizlikleri beni çileden çıkarıyor. Tabbi bunlar en iyi halleri. Çocukluğumda babamın cektirmedigi kalmadı üzülüyorum valla

Smyy89 csnim silikon taktiranlar bile hamile kalıp emzirebiliyor. Sorun olmaz. Bak benim arkadaşım küçültme yaptirmisti şimdi hamile. Ben bu operasyonların sadece iyileşme surecinden korkuyorum. Yoksa karşı değilim. Siz ne dusunuyorsunuz?

Bende pisik yapar die korkuyorum ama bi yandanda uzun vadede daha fazla zarar verirmi diye düşünüyorum kafam cok karisti
Ya boşver düşünme öyle bazı çocuklar ne pisliğin sefaletin içinde büyüyor ama senden benden sağlıklilar. Sonsuza kadar pamuklara saramayız. Bu çocuklar büyüyecek cips yiyecek çikolata yiyecek hangisinden koruyabiliriz. Primada en eski yillarin markasi ben memnunum.
Tabi canım ama çabuk büyüyorlar park yatak almadan direk ikeanın yatağını da alabilirsin aslında zaten büyüyen karyola benimki
Hangi model canım resim atsana bakiyim zahmet olmassa
Hiç dert etme ıkisinin büyüklüğü aynı zaten. Ölçtüm metreyle hiç fark yok.
Sen kızına zayıf mi diyosun canım. Bence gayet normal bi bebek. biz 2.ay bittiğinde 4580gramdi. Hem anne sütü hem mama yiyor bide. Mama şişiriyor diyorlar bide yalan valla.

Demek ki kendi kendine yetebildigini ve cok güclü olduğunu hissetitirmissin ki onlara boyle gamsiz davranıyorlar. Ne olursa olsun insan ailesinden ilgi sevgi anlayis bekliyor yaşın kaç olursa olsun. Üzülme nolur takma.
Bal bana gelecek insan da cok yakın akrabam. Her gelişinde pasalar gibi ağırlarim. Bayiliyorlar benim agirlamama. Bebek görmeye diye dudağında uçukla 1 haftalıkken geldi. Çok hazirlikliydim ama ikramlar hediyelikler hizmet süperdi bayıldı.
Bebek mevludum geldi ,organizasyon yine süperdi bayıldı.
Şimdi de sanıyor ki yine ona değişiklik olacak.tabi ki ben kendimi biliyorum illa yaparım biseyler. Ha bir de diyor ki pek birsey yapma. Nereye yapma o karın acikmayacak mi, incelemeyecek misin evimi kıyımı köşemi? Hizmet beklemeyecek misin? Zaten çocuğunun da doğum günüymüş bunu da söylüyor.. Sen anla artık. Bende ne halt isin var çoluk combalak.
Ayy delirdim yine kendi derdimden seni şişirdim. Sallaaaaaa . Aklında,tutma babanın laflarını da. Seni kimsenin açılmasına izin verme.

Cok uzuldum nasil ilgilenmezler nasil boyle donusu olmayan bi hata yapabililerler. Allah cezalarını versin

ben iyi doktor bulamazsam aynen iyileşme süreci de var. Yani üçünüyü düşünmüyoruz Allahın takdiri yinede benimde bildim bileli göğüslerim büyük ve çok dalga geçerlerdi gençliğimde. ayrıca kıyafet konusu da çok sıkıcı. henüz erken bunun için ama haberlerde görüyoruz estetik için baya para harcayanı ama sonucu berbat olanı. bu yüzden de korkum var :/

Ben çilek mobilyanın cotton serisinin büyüyen beşiğini aldım canım . Yavru yataklı resimdeki gibi ama aşağısına yatak almadım şuan bez stoğumuzu yastık nevresim gibi eşyaları koydum . Bizim Kızın odasındaki halı biraz kalın o yüzden halıyı çekmeden yatak kısmını açamıyorum odasını ayırınca oraya yatak almayı düşünüyorum halıyı da değiştirmem gerekecek o yüzden

Ben kizima boyle bir yatak aldim cnm hatta yatagimiz 90*190 yani genc odasi yatagi sadece besik gibi sallanmiyo ben sallamaya alistirmadigim icin sorun olmamisti korkuluklarida asansor seklinde simdi genc odasi gibi kullaniyo altida cekmeli yatak koyduk kuzeni gelince orda yatiyo cok kullanisli tavsiye ederim.

Sagolun kızlar benimde aklıma en çok yatan bunlar oldu zaten. Haftaya mağazadan gidip bakıcaz. Günümüz vardı mart ayında sıra bende oradan 3600 gelecek onunla alicam sanırım. Gerçi eşim taksitle alalım o para kalsın hesabında kızın diyor ama bakalım.

hiç mi torunu özlemezler şaşırıyorum. biz hergün görüntülü konuşuyoruz =) anne babalar başka çağın insanları =) üzülme bebeğini düşün dün dün de kaldı bugünü düşün sadece. bugün ne pişirsem eşime? güzel giydir foto çek selfi çek bol bol hatıra kalsın çabuk büyüyorlar bu günleri hatırlamak foto da görmek çok güzel oluyor

Hiçbirşey kızından önemli değil canım milletin canı bebek görme değil gezme çekiyor onuda bahane ediyorlar gitsinler avm de gezsinler benim etrafım alıştı bana boşver sen doğruyu yapmışsın şuan bebekten gözünü ayırmadan sadece onunla ilgilenmelisin ne derlerse desinler ben yüzlerine diyorum kusura bakmayın görmemişim bir çocuğum olmuş pek kıymetli ellemeyin öpmeyin vermem kucağınıza hastaysanız gelmeyin açıkça diyorum şimdi beni arayanlar direk şöyle diyor hasta değiliz tertemiz yıkandık giyindik gelelimmi ben parfümlü insanların kucağınada vermiyorum çünkü evi parfüm kokutuyorlar bebeği kucağına aldıklarında bebekte parfüm kokuyor gıcık oluyorum ya

ya ne güzel diyebiliyorsun açık açık. ben diyemiyorum maalesef. geçen arkadaş geldi baya parfümlü idi kızım da kucağında ve defalarca hapşırdı. gittiklerinde parfümü nasıl sinmiş bebeğime halbuki yeni banyo yaptırmıştım. tekrar banyo yaptırmak zorunda kaldım kuzumun kokusunu alamadım yaaaa

Zamanla öğrenicem galiba senin iş daha zormus kuzum.

Senin mama sandalyenin altındaki o torba gibi aparat benimkinde yok çok üzüldüm :) çok kullanışlı bence. Ortalıktaki oyuncakları falan koyuverirdim gözüm kaldı o parçada :)
Senin mama sandalyen geldi mi canım . Ben kaçırdım indirimi içimde kaldı. Alamadım siteden misafirim bardı çıkamadım da dışarı tekrar indirime girer mi acaba

Senin mama sandalyenin altındaki o torba gibi aparat benimkinde yok çok üzüldüm :) çok kullanışlı bence. Ortalıktaki oyuncakları falan koyuverirdim gözüm kaldı o parçada :)
Aa yok mu canm niye ki? Oyuncak ağız bezi ve bir tane penye battaniye koydum içine şimdilik:) uyuyakalıyor mama sandalyesinde:) en çok kullandıklarım onlar şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…