- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.361
Olmaz sanırım canım. Niye olsun ki. Sormadim ben. Tam kararlastirinca öğrenirim hepsini, emzirmem bitincepeki birdaha hamile kalırsan emzirmek istersen bir sıkıntı oluyormuymuş?
1 gün gerçekten alıp araya bi sarsicam görecek gününü.alemsiniz valla :) benden 1 metre önde gidiyo benimkiler:)
Kuşum hicbir şeye üzülmüyorum ama babamın öyle demesine üzülüyorum. Bana hiç babammış gibi degil. Birikti artık içimde. Annem daha bir gün bile kalmadı yanimda. Ararlargelicez derler. Bende yemek kek börek yapar beklerim. Misafir gibi gelir giderler. Yarım saat uzakta. 2 3 haftada bi işi varsa merkezde öyle gelirAyy canim ya kıyamam sana. Anlayış göstermelerini beklenen akdine yanlış,anlayıp seni bu duruma getirmeleri iyice canını sıkmış. Hele ki bunu yapan canin kanın ailesi olunca insanın daha çok koyuyor ve delirtiyor insanı. Sıkma canını. Onların cahilliğine ver.
Annen yine anlamış halden ama baban ayıp etmiş ağır konuşmuş. Ama adi üstünde işte baba. Benim babam da öyle. Akrabalarına başka insanlara asla hayır diyemez, bizi ezseler de uzseler de hep alttan almamızı boyun egmemizi ister. Çok sinir oluruz biz de bu huyuna. Onlara göre ne var canim gelseler, onların zamanında çok varmis öyle çatkapi. Söyle düşün onlar herkesi kendileri gibi görüyor, yani alien nasıl senin kusuruna bakmayacaksa bu durumda onlar da bakmaz diye düşünüyor ama hal öyle değil tabi. Sonuçta artık insanlar çok kötü. Kusur kesir arıyorlar hep. Empati yok.
Kaldı ki bebek görmeye ilk defa geliyorlar diyorsun , illa hazırlıklı olmak isteyeceksin. Hayırlı olsuna aramamalari da canini sıkmis haklı olarak.
Seni çok iyi anlıyorum ama boşver. Bunları düşünerek harcayacağın enerjini bebeğine odaklanarak harca. Düşünme bile. Alınan alinsin isteyen istediği gibi düşünsün. Senin için bebeğinin ne kdr önemli olduğunu kimseye ispat edecek değilsin. Ben de zaman zaman kızıyorum ama bebeğime odaklanınca aklıma bile gelmiyor vala. Sen de öyle yap.
Benim de yarın misafirim var mesela hem de tak haftasonumuz olduğunu bildiği halde. Bebegimi Özlemis aramayan insan. 3 haftadir erteliyorum bikmadan usanmadan her cuma yokluyor musait misiniz diye?delirdim ama pes ettim. Gelsin görsün bakalım pis evimi ve ikramsız bakımsız ev sahipliğimi. Aynen bölye olacak bugün. Umrumda diiilll
Valla bende korkuyorum. Şimdiden isiriyo gibi çok acitiyo bakalım ne olacak1 gün gerçekten alıp araya bi sarsicam görecek gününü.
Bebeler Dislenince korkuyorum ben asıl. Isiriyormus ya. Benim oğlan şimdi bile gör kullaniyo o smn artık bakarım bilmem
Ya boşver düşünme öyle bazı çocuklar ne pisliğin sefaletin içinde büyüyor ama senden benden sağlıklilar. Sonsuza kadar pamuklara saramayız. Bu çocuklar büyüyecek cips yiyecek çikolata yiyecek hangisinden koruyabiliriz. Primada en eski yillarin markasi ben memnunum.Bende pisik yapar die korkuyorum ama bi yandanda uzun vadede daha fazla zarar verirmi diye düşünüyorum kafam cok karisti
Hangi model canım resim atsana bakiyim zahmet olmassaTabi canım ama çabuk büyüyorlar park yatak almadan direk ikeanın yatağını da alabilirsin aslında zaten büyüyen karyola benimki
Hiç dert etme ıkisinin büyüklüğü aynı zaten. Ölçtüm metreyle hiç fark yok.Bende aynı tereddütü yaşadım ç farklı yerlerden almıştım kiloları farklıymış . Tasarımı da farklı .. soldaki 3-6 kilo sağdaki 4-8 kilo farklı o yüzden canım. İşin kötüsü ben 4/8 elti kullanmışız diğer paketi açınca farkettim elimde 3-6 lar kalmış
Sen kızına zayıf mi diyosun canım. Bence gayet normal bi bebek. biz 2.ay bittiğinde 4580gramdi. Hem anne sütü hem mama yiyor bide. Mama şişiriyor diyorlar bide yalan valla.2. Ayında 5350 ydi canım. Tombul bi çocuk değil zayıf ama ben rahatsız olmuyorum hiç kilo takıntım yok hatta tam tersi koca yanaklı boğum boğum kolları bacakları olan bebekler bana sevimli gelmiyor yaben hep çıtı puro narin severim çocukları. Önemli olan sağlıklı olmaları. Doğduğunda 3 kiloydu gelişimi iyi olduğu için hiç sorun etmiyorum
Demek ki kendi kendine yetebildigini ve cok güclü olduğunu hissetitirmissin ki onlara boyle gamsiz davranıyorlar. Ne olursa olsun insan ailesinden ilgi sevgi anlayis bekliyor yaşın kaç olursa olsun. Üzülme nolur takma.Kuşum hicbir şeye üzülmüyorum ama babamın öyle demesine üzülüyorum. Bana hiç babammış gibi degil. Birikti artık içimde. Annem daha bir gün bile kalmadı yanimda. Ararlargelicez derler. Bende yemek kek börek yapar beklerim. Misafir gibi gelir giderler. Yarım saat uzakta. 2 3 haftada bi işi varsa merkezde öyle gelirhiç yardımcı olmayıp bir de anlamamaları dusuncesizlikleri beni çileden çıkarıyor. Tabbi bunlar en iyi halleri. Çocukluğumda babamın cektirmedigi kalmadı üzülüyorum valla
Cok uzuldum nasil ilgilenmezler nasil boyle donusu olmayan bi hata yapabililerler. Allah cezalarını versinKanamanın arttığını söylemişler ama ilgilenmemişler. Daha sonra da bir anda kan boşalmış her yer kan olmuş ağar topar ameliyata almışlar ama kurtaramamışlar tabihalasında şimdi Bebek annesinin iznini de babaya devretmişler. Bebekle babası şimdilik halasındaymış. Ananesi de istemiş bakalım hayırlısı. Bebek hiç durmuyor anne kokusu yok tabi nasıl dursun ki
Sakarya kahreden olay diye haberlere çıktı hep duyanınız vardır belki.
ben iyi doktor bulamazsam aynen iyileşme süreci de var. Yani üçünüyü düşünmüyoruz Allahın takdiri yinede benimde bildim bileli göğüslerim büyük ve çok dalga geçerlerdi gençliğimde. ayrıca kıyafet konusu da çok sıkıcı. henüz erken bunun için ama haberlerde görüyoruz estetik için baya para harcayanı ama sonucu berbat olanı. bu yüzden de korkum var :/Smyy89 csnim silikon taktiranlar bile hamile kalıp emzirebiliyor. Sorun olmaz. Bak benim arkadaşım küçültme yaptirmisti şimdi hamile. Ben bu operasyonların sadece iyileşme surecinden korkuyorum. Yoksa karşı değilim. Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben çilek mobilyanın cotton serisinin büyüyen beşiğini aldım canım . Yavru yataklı resimdeki gibi ama aşağısına yatak almadım şuan bez stoğumuzu yastık nevresim gibi eşyaları koydum . Bizim Kızın odasındaki halı biraz kalın o yüzden halıyı çekmeden yatak kısmını açamıyorum odasını ayırınca oraya yatak almayı düşünüyorum halıyı da değiştirmem gerekecek o yüzdenO aklımda zaten ordan beğendiğim bir model var alternatif bulamazsam aşşağıdakini alırım. Peki sence altında yatak koymak için bazalı olan mantıklı mi? Ise yarar mı? Hem icine hem altına yatak almakta çok masraf olur.
Ben kizima boyle bir yatak aldim cnm hatta yatagimiz 90*190 yani genc odasi yatagi sadece besik gibi sallanmiyo ben sallamaya alistirmadigim icin sorun olmamisti korkuluklarida asansor seklinde simdi genc odasi gibi kullaniyo altida cekmeli yatak koyduk kuzeni gelince orda yatiyo cok kullanisli tavsiye ederim.O aklımda zaten ordan beğendiğim bir model var alternatif bulamazsam aşşağıdakini alırım. Peki sence altında yatak koymak için bazalı olan mantıklı mi? Ise yarar mı? Hem icine hem altına yatak almakta çok masraf olur.
Ben çilek mobilyanın cotton serisinin büyüyen beşiğini aldım canım . Yavru yataklı resimdeki gibi ama aşağısına yatak almadım şuan bez stoğumuzu yastık nevresim gibi eşyaları koydum . Bizim Kızın odasındaki halı biraz kalın o yüzden halıyı çekmeden yatak kısmını açamıyorum odasını ayırınca oraya yatak almayı düşünüyorum halıyı da değiştirmem gerekecek o yüzden
Sagolun kızlar benimde aklıma en çok yatan bunlar oldu zaten. Haftaya mağazadan gidip bakıcaz. Günümüz vardı mart ayında sıra bende oradan 3600 gelecek onunla alicam sanırım. Gerçi eşim taksitle alalım o para kalsın hesabında kızın diyor ama bakalım.Ben kizima boyle bir yatak aldim cnm hatta yatagimiz 90*190 yani genc odasi yatagi sadece besik gibi sallanmiyo ben sallamaya alistirmadigim icin sorun olmamisti korkuluklarida asansor seklinde simdi genc odasi gibi kullaniyo altida cekmeli yatak koyduk kuzeni gelince orda yatiyo cok kullanisli tavsiye ederim.
hiç mi torunu özlemezler şaşırıyorum. biz hergün görüntülü konuşuyoruz =) anne babalar başka çağın insanları =) üzülme bebeğini düşün dün dün de kaldı bugünü düşün sadece. bugün ne pişirsem eşime? güzel giydir foto çek selfi çek bol bol hatıra kalsınKuşum hicbir şeye üzülmüyorum ama babamın öyle demesine üzülüyorum. Bana hiç babammış gibi degil. Birikti artık içimde. Annem daha bir gün bile kalmadı yanimda. Ararlargelicez derler. Bende yemek kek börek yapar beklerim. Misafir gibi gelir giderler. Yarım saat uzakta. 2 3 haftada bi işi varsa merkezde öyle gelirhiç yardımcı olmayıp bir de anlamamaları dusuncesizlikleri beni çileden çıkarıyor. Tabbi bunlar en iyi halleri. Çocukluğumda babamın cektirmedigi kalmadı üzülüyorum valla
Hiçbirşey kızından önemli değil canım milletin canı bebek görme değil gezme çekiyor onuda bahane ediyorlar gitsinler avm de gezsinler benim etrafım alıştı bana boşver sen doğruyu yapmışsın şuan bebekten gözünü ayırmadan sadece onunla ilgilenmelisin ne derlerse desinler ben yüzlerine diyorum kusura bakmayın görmemişim bir çocuğum olmuş pek kıymetli ellemeyin öpmeyin vermem kucağınıza hastaysanız gelmeyin açıkça diyorum şimdi beni arayanlar direk şöyle diyor hasta değiliz tertemiz yıkandık giyindik gelelimmiKızlar yaa moralim çok bozukkızım hasta hep kusuyor koltuk hali falan berbat durumda umrumda değil pis olması, nefes alamıyor. kafayı yemiş durumdayım. Durmuyor. Önce hiç böyle değildi. 9 gibi uyurdu akşam. Dün gece 2 de zor uyuttum bu yetmezmiş gibi dün annem aradı. A.... ablanlar evinin oradaymış uğrayacakmış dedi. ( 2,5 ay oldu, hayırlı olsun diye bile aramayan çok yakinlarimiz) dedim olmaz, müsait değilim şöyle gelmesinler diye. Annem ben nasıl diyeyim geliversin 5 dakika dedi. Çocuğum hasta istemiyorum nereye oturtcam şimdi mı söylemek akıllarına gelmiş, sabahtan aramamışlar dedim. Tamam di cem dedi kapattı. Neyse söylemiş gelmeyecekler dedi. Kapısının oraya gelmişler, aramak yeni akıllarına gelmiş. Hiç gerek yoktu kapıyı caliverselerdi barii!!! Neyse sinirlendim geçti. Daha sonra babam aradı. Başladı saydırmaya. Yok efendim ben nasıl bi insanmışım, millet bana ne dermiş te, dedim kızım hasta kusuyo. Hiç nasıl geçmiş olsun demedi. Onlar çocuk mu görmedi dedi. Sinirlendim tam. Müsait değilim şimdi mı arıyolar dedim. Ben insan olmazmisim, millet ne dermiş bana, hiç çocuk gormemislermiymis, evden kovuyo gibi yapmışım falan filan. Ağlattı beni, dünden beri kafayı yiyorum
ya ne güzel diyebiliyorsun açık açık. ben diyemiyorum maalesef. geçen arkadaş geldi baya parfümlü idi kızım da kucağında ve defalarca hapşırdı. gittiklerinde parfümü nasıl sinmiş bebeğime halbuki yeni banyo yaptırmıştım. tekrar banyo yaptırmak zorunda kaldım kuzumun kokusunu alamadım yaaaaHiçbirşey kızından önemli değil canım milletin canı bebek görme değil gezme çekiyor onuda bahane ediyorlar gitsinler avm de gezsinler benim etrafım alıştı bana boşver sen doğruyu yapmışsın şuan bebekten gözünü ayırmadan sadece onunla ilgilenmelisin ne derlerse desinler ben yüzlerine diyorum kusura bakmayın görmemişim bir çocuğum olmuş pek kıymetli ellemeyin öpmeyin vermem kucağınıza hastaysanız gelmeyin açıkça diyorum şimdi beni arayanlar direk şöyle diyor hasta değiliz tertemiz yıkandık giyindik gelelimmiben parfümlü insanların kucağınada vermiyorum çünkü evi parfüm kokutuyorlar bebeği kucağına aldıklarında bebekte parfüm kokuyor gıcık oluyorum ya
Zamanla öğrenicem galibaDemek ki kendi kendine yetebildigini ve cok güclü olduğunu hissetitirmissin ki onlara boyle gamsiz davranıyorlar. Ne olursa olsun insan ailesinden ilgi sevgi anlayis bekliyor yaşın kaç olursa olsun. Üzülme nolur takma.
Bal bana gelecek insan da cok yakın akrabam. Her gelişinde pasalar gibi ağırlarim. Bayiliyorlar benim agirlamama. Bebek görmeye diye dudağında uçukla 1 haftalıkken geldi. Çok hazirlikliydim ama ikramlar hediyelikler hizmet süperdi bayıldı.
Bebek mevludum geldi ,organizasyon yine süperdi bayıldı.
Şimdi de sanıyor ki yine ona değişiklik olacak.tabi ki ben kendimi biliyorum illa yaparım biseyler. Ha bir de diyor ki pek birsey yapma. Nereye yapma o karın acikmayacak mi, incelemeyecek misin evimi kıyımı köşemi? Hizmet beklemeyecek misin? Zaten çocuğunun da doğum günüymüş bunu da söylüyor.. Sen anla artık. Bende ne halt isin var çoluk combalak.
Ayy delirdim yine kendi derdimden seni şişirdim. Sallaaaaaa . Aklında,tutma babanın laflarını da. Seni kimsenin açılmasına izin verme.
Bence alt yataklı çok gereksiz canım.O aklımda zaten ordan beğendiğim bir model var alternatif bulamazsam aşşağıdakini alırım. Peki sence altında yatak koymak için bazalı olan mantıklı mi? Ise yarar mı? Hem icine hem altına yatak almakta çok masraf olur.
Senin mama sandalyen geldi mi canım . Ben kaçırdım indirimi içimde kaldı. Alamadım siteden misafirim bardı çıkamadım da dışarıSenin mama sandalyenin altındaki o torba gibi aparat benimkinde yok çok üzüldüm :) çok kullanışlı bence. Ortalıktaki oyuncakları falan koyuverirdim gözüm kaldı o parçada :)
Aa yok mu canm niye ki? Oyuncak ağız bezi ve bir tane penye battaniye koydum içine şimdilik:) uyuyakalıyor mama sandalyesinde:) en çok kullandıklarım onlar şuan.Senin mama sandalyenin altındaki o torba gibi aparat benimkinde yok çok üzüldüm :) çok kullanışlı bence. Ortalıktaki oyuncakları falan koyuverirdim gözüm kaldı o parçada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?