2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım biz evlendikten sonra 1 yıl korunduk. Sonra 6 ay denedik olmayınca doktora gittik. Eşimin sperm sayısı çok azdı. Çok iyi bir doktorlar tanıştık. Hemen tüp bebek tedavisine başladık. İlk denemede hamile kaldım şükür. Arkadaşına tavsiyem aşılamayla falan vakit kaybetmesin hemen tüp bebek denesin. Zaten tedaviye başladıktan sonra 1 aylık bir süreç. 1 ay sonunda sonuç alıyorsun.

Kozlar mama sandalyesi ile ilgili indirim görürseniz yazar mısınız? Ben indirimi bekliyordum ama nasip olmadı kaçırdım . Misafirim vardı dışarı çıkamadım internette de stoklar tükenmişti

Benimkiler de küçücük hamile olunca kilo alınca büyür dediler çok az büyüdü, şimdi doğum öncesi kiloma geldim sürekli de emziriyorum ama yine küçükler . Kıyafet konusunda ben de zorlanıyorum özellikle güzel bı elbise çok az dekolte bile olmuyor, hep destekli sütyen kullanıyorum. Keşke ortası olsaydı hepimize

Kuzuna geçmiş olsun canım :/ ahh şu büyüklerimiz... Bazen hiç halden anlamıyorlar. Sen bana demiştin gelirlerse kapıyı açma diye :) çocuk hasta ev kim bilir ne halde hepimizin durumu bu. Bişeye ihtiyacın var mı diye arayan yok oturmaya keyfe gelen çok. Canını sıkma bir dahaki sefere haber verirler umarım

Kozlar mama sandalyesi ile ilgili indirim görürseniz yazar mısınız? Ben indirimi bekliyordum ama nasip olmadı kaçırdım . Misafirim vardı dışarı çıkamadım internette de stoklar tükenmişti
Ne tarz birşey istiyorsun canım. Yani 60-65’e a101’e falan geliyor o tarz birşey mi yoksa daha ergonomik mi?

aynen ortası olsaydı =) işte dert ediyoruz da Rabbim sağlık versin bunlara takmamak lazım aslında. hastalık oldumu o bile aklına gelmiyor ki

Haklisin canım:) yavaş yavaş öğreniyorum değmediğini

Ne tarz birşey istiyorsun canım. Yani 60-65’e a101’e falan geliyor o tarz birşey mi yoksa daha ergonomik mi?
Ergonomik istiyorum canım , benim kızçe odada tek durmayı sevmiyor. Pusete koyul mutfağa getiriyorum orda da zor oluyor . En azından yatan mama sandalyesi alsan bir yemek yerken yada mutfakda iş yaparken yanımda durur . Yemek yapana kadar kırk kere elimi yıkamak zorunda kalıorum

Kızlar iki gündür benim oğlum da parmağını emmeye başladı, ne yapmalıyım sizinkiler hala emiyo mu?

Aynı benimkide öyle ondan sordum.Ekşi bi koku varmı? Kaç aylık seninki tam?
Benim ki 2.5 aylık oldu canım , bizim kisi büyüğünü hep gaz çıkarırken yapıyor ve hafif koku yayılıyor kucağımda ise hissediyorum bu kokuyu . O yüzden üşüttük mğmşshal mi diye kafama takıyorım . Kokusu tam ekşi de değil de bilemedim nasıl tarif etsem

Kuzum senin bu huyuna bayılıyorum valla, keşke bnde öyle olsam. Millet alışkın değil benim bu halime. Kafasına vur ekmeğini al biriyimdir. Ondan tuhaflarına gitti. Hiç pişman değilim. Insanda bi anlayış olur. Kizim dogunca degistim, iyiki de degistim. Bn bi yere gideceğim zaman iki gün önceden haber veririm.
Babama bakarsak zaten beni hiç bi zaman beğenmedi. Şimdi de bisey beklemiyorum ama keşke karışmasa bari. Adam ben hamileyken annemle kızımı konuşuyorduk, susun konuyu kapatın dedi. Yenidoğan bebekten tiksinen insandan ne beklerim ki! Yanına yaklaşıp suratına bakmadı bile! Ne bekliyorsam bende!
Inşallah onlara benzemem. Bu korku beni yiyip bitiriyor.
Kpde aynı. Daha gelip görmedi bile. Arayıpta bebek nasıl demez. Milletin bebeğine tamah eder.
Kusura bakma kuzum dolmuşum kızlar kusura bakmayın sayfayı işgal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…