- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.401
Kuzum bi 3-4 ay daha yapmayacak sanırımCnm konuş hemenbana dön
Canım komşuyken mi demek istedin tam anlayamadım ama öyle dediysen evet komşuyduk öyle sevgili dostum olduk ama bence öyle demek istemedin sankiIyi korkutmuşsun adamı. Tabi dinlerse. Konusuyken sarmıştı sana dimi yanlış hatırlamıyosamhayırlısı canim yaa ben burda yalniz olduğum için benim en büyük uğraşım oldu bebek. Ve çok bekledim sahip olabilmek için. Belki de bebekten sonra yasadigin yoğun duygusalliktandir bebek isteğim bilemiyorum ama çok istiyorum yine de. Kaldi ki eşim de girdi benim doğumuma okadar zormuş ki öleceğimi sandı hem doktorlar hem eşim. Ve dogum sonrasi da cok zordu. Zor toparladım ,depresyona girdim, kac kere hastanelik de olsun. Adam o hallerimi gördükten sonra istemiyor haliyle. Yanaşmıyor bile hatta. hala bacı kardeşiz
Öğrendim öğrendimaaa nasıl oldu acabaa
Canım benim gibi olman için çok şeyler yaşıyıp yaşınında benim yaşıma gelmiş olması lazım sen daha küçüksün zamanla pişiyorsun elalem ne deri bırakıyorsun bişeyler yaptığın halde başkalarına yaranamadığını anlayınca pes ediyorsun kimseyle işim olmaz deyip kabuğuna çekiliyorsunKuzum senin bu huyuna bayılıyorum valla, keşke bnde öyle olsam. Millet alışkın değil benim bu halime. Kafasına vur ekmeğini al biriyimdir. Ondan tuhaflarına gitti. Hiç pişman değilim. Insanda bi anlayış olur. Kizim dogunca degistim, iyiki de degistim. Bn bi yere gideceğim zaman iki gün önceden haber veririm.
Babama bakarsak zaten beni hiç bi zaman beğenmedi. Şimdi de bisey beklemiyorum ama keşke karışmasa bari. Adam ben hamileyken annemle kızımı konuşuyorduk, susun konuyu kapatın dedi. Yenidoğan bebekten tiksinen insandan ne beklerim ki! Yanına yaklaşıp suratına bakmadı bile! Ne bekliyorsam bende!
Inşallah onlara benzemem. Bu korku beni yiyip bitiriyor.
Kpde aynı. Daha gelip görmedi bile. Arayıpta bebek nasıl demez. Milletin bebeğine tamah eder.
Kusura bakma kuzum dolmuşumkızlar kusura bakmayın sayfayı işgal ediyorum
Ah canın bu çocuğa ne oldu böyle yA. Gittiniz mi doktora var bu çocuğun bişeyi kesin durduk yere bu kadar kusulmaz. Olanlara da hiç üzülme haketmişler.Bi kere adam olan anneni aramaz seni arar. Ne dangalak insanlar deli oluyorum. Müsait olsam bile kabul etmezdim. Salak mısın benim evime gelceksin anamı ne arıyorsun beni arasana. Çok iyi yapmışsın babanı da hiç takma salla.Kızlar yaa moralim çok bozukkızım hasta hep kusuyor koltuk hali falan berbat durumda umrumda değil pis olması, nefes alamıyor. kafayı yemiş durumdayım. Durmuyor. Önce hiç böyle değildi. 9 gibi uyurdu akşam. Dün gece 2 de zor uyuttum bu yetmezmiş gibi dün annem aradı. A.... ablanlar evinin oradaymış uğrayacakmış dedi. ( 2,5 ay oldu, hayırlı olsun diye bile aramayan çok yakinlarimiz) dedim olmaz, müsait değilim şöyle gelmesinler diye. Annem ben nasıl diyeyim geliversin 5 dakika dedi. Çocuğum hasta istemiyorum nereye oturtcam şimdi mı söylemek akıllarına gelmiş, sabahtan aramamışlar dedim. Tamam di cem dedi kapattı. Neyse söylemiş gelmeyecekler dedi. Kapısının oraya gelmişler, aramak yeni akıllarına gelmiş. Hiç gerek yoktu kapıyı caliverselerdi barii!!! Neyse sinirlendim geçti. Daha sonra babam aradı. Başladı saydırmaya. Yok efendim ben nasıl bi insanmışım, millet bana ne dermiş te, dedim kızım hasta kusuyo. Hiç nasıl geçmiş olsun demedi. Onlar çocuk mu görmedi dedi. Sinirlendim tam. Müsait değilim şimdi mı arıyolar dedim. Ben insan olmazmisim, millet ne dermiş bana, hiç çocuk gormemislermiymis, evden kovuyo gibi yapmışım falan filan. Ağlattı beni, dünden beri kafayı yiyorum
Bana göre ideal ama boyu uzun herhalde biraz 60 cm bilmiyorum boyu ayına göre normal mi uzun mu. Boğum boğum değil hiç bi yeri . Ama şikayetçi olduğumdan demedim canım böylesi daha iyiSen kızına zayıf mi diyosun canım. Bence gayet normal bi bebek. biz 2.ay bittiğinde 4580gramdi. Hem anne sütü hem mama yiyor bide. Mama şişiriyor diyorlar bide yalan valla.
Canım fotoğraf ekledin mi mesajına eklediysen ben göremiyorumBen kizima boyle bir yatak aldim cnm hatta yatagimiz 90*190 yani genc odasi yatagi sadece besik gibi sallanmiyo ben sallamaya alistirmadigim icin sorun olmamisti korkuluklarida asansor seklinde simdi genc odasi gibi kullaniyo altida cekmeli yatak koyduk kuzeni gelince orda yatiyo cok kullanisli tavsiye ederim.
Ayy bu otomatik kalvye. Canım lohusayken demek istemiştim konusuyken yazmis,böylece sırlarını da ortaya çıkarmış oldum komşu oğluna dm den mi yürüdün kizz jajajaCanım komşuyken mi demek istedin tam anlayamadım ama öyle dediysen evet komşuyduk öyle sevgili dostum olduk ama bence öyle demek istemedin sankiBenimki de 7 ayın acısını çıkartıyor sanki evde gizli saklı giyiniyorum çaktırmadan yakalamasın biyerlerde diye
Bal limon karabiber bana çok iyi geliyo. Bi arkadaşım zeytinyağını ısıt içine pekmez karıştır 1 günde geçer diyoKızlar boğazım şişti yaa napabilirim iyileşmek için?
Canım sana istek attım şimdi çok aktif değilim senin maşallah 354 gönderi o sensin demiCanım fotoğraf ekledin mi mesajına eklediysen ben göremiyorum
Midesine baskı olduğu için kusuyor olabilir canım. Bende kucaklağım zaman midesine istemsiz baskı yapınca kusuyorBenim hiç kusmayan kızım ana kucağına oturtunca kusuyor anlamadım bide oyun halısına yatırınca çok hareket ediyor eller ayaklar heyecan yapıyor ordada kusuyor varmı böyle olan ya
El emme bizde de var.aç da değil sıkılınca başlıyor emmeye.sinir oluyorum nasıl geçecek bu?ilk oğlumda hiç yoktu böyle şeyler bu şapır şapır elini emiyorKızlar iki gündür benim oğlum da parmağını emmeye başladı, ne yapmalıyım sizinkiler hala emiyo mu?
Bizimki uykuya geçerken çok ağlayıp sinirlendiğinde elini yumruk yapıyor emiyor öyle uykuya geçiyorKızlar iki gündür benim oğlum da parmağını emmeye başladı, ne yapmalıyım sizinkiler hala emiyo mu?
Bugün Bursa şubeye gelmiş canım. Eski iş yerimin anlaşması olduğu için oraya gönderiyorum ucuza gelsin diye eşim bugün ordan alıp eve getircek. 30 lira tutmuş kargoSenin mama sandalyen geldi mi canım . Ben kaçırdım indirimi içimde kaldı. Alamadım siteden misafirim bardı çıkamadım da dışarıtekrar indirime girer mi acaba
Oyyyy yerim ben onu benimkide öyle daha çok katlıyorum yukarıya benim kızım sadece huzursuz olunca ağlarken uykuya geçerken emiyor uyanık veya mutlu olduğunda emmiyorŞu kola bakın sırılsıklam emmektenEki Görüntüle 2240904
Yok valla ne bileyimAa yok mu canm niye ki? Oyuncak ağız bezi ve bir tane penye battaniye koydum içine şimdilik:) uyuyakalıyor mama sandalyesinde:) en çok kullandıklarım onlar şuan.
Kesinlikle sirkeli su ile gargara yap hemen geçiyor bide ıhlamura bal limon sık iç limonlada gargara yapKızlar boğazım şişti yaa napabilirim iyileşmek için?
İlk oğlumu 3 yaşında kreşe başlatmıştım.uyku saatleri vardı okulda.bir çocuksürekli parmak emiyordu o yaşta.korkuyorum alışır da bırakamaz diyeBizimki uykuya geçerken çok ağlayıp sinirlendiğinde elini yumruk yapıyor emiyor öyle uykuya geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?