2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım komşuyken mi demek istedin tam anlayamadım ama öyle dediysen evet komşuyduk öyle sevgili dostum olduk ama bence öyle demek istemedin sanki Benimki de 7 ayın acısını çıkartıyor sanki evde gizli saklı giyiniyorum çaktırmadan yakalamasın biyerlerde diye

Canım benim gibi olman için çok şeyler yaşıyıp yaşınında benim yaşıma gelmiş olması lazım sen daha küçüksün zamanla pişiyorsun elalem ne deri bırakıyorsun bişeyler yaptığın halde başkalarına yaranamadığını anlayınca pes ediyorsun kimseyle işim olmaz deyip kabuğuna çekiliyorsun

Ah canın bu çocuğa ne oldu böyle yA. Gittiniz mi doktora var bu çocuğun bişeyi kesin durduk yere bu kadar kusulmaz. Olanlara da hiç üzülme haketmişler.Bi kere adam olan anneni aramaz seni arar. Ne dangalak insanlar deli oluyorum. Müsait olsam bile kabul etmezdim. Salak mısın benim evime gelceksin anamı ne arıyorsun beni arasana. Çok iyi yapmışsın babanı da hiç takma salla.

Benim hiç kusmayan kızım ana kucağına oturtunca kusuyor anlamadım bide oyun halısına yatırınca çok hareket ediyor eller ayaklar heyecan yapıyor ordada kusuyor varmı böyle olan ya

Sen kızına zayıf mi diyosun canım. Bence gayet normal bi bebek. biz 2.ay bittiğinde 4580gramdi. Hem anne sütü hem mama yiyor bide. Mama şişiriyor diyorlar bide yalan valla.
Bana göre ideal ama boyu uzun herhalde biraz 60 cm bilmiyorum boyu ayına göre normal mi uzun mu. Boğum boğum değil hiç bi yeri . Ama şikayetçi olduğumdan demedim canım böylesi daha iyi

Canım fotoğraf ekledin mi mesajına eklediysen ben göremiyorum

Ayy bu otomatik kalvye. Canım lohusayken demek istemiştim konusuyken yazmis,böylece sırlarını da ortaya çıkarmış oldum komşu oğluna dm den mi yürüdün kizz jajaja

Benim hiç kusmayan kızım ana kucağına oturtunca kusuyor anlamadım bide oyun halısına yatırınca çok hareket ediyor eller ayaklar heyecan yapıyor ordada kusuyor varmı böyle olan ya
Midesine baskı olduğu için kusuyor olabilir canım. Bende kucaklağım zaman midesine istemsiz baskı yapınca kusuyor

Senin mama sandalyen geldi mi canım . Ben kaçırdım indirimi içimde kaldı. Alamadım siteden misafirim bardı çıkamadım da dışarı tekrar indirime girer mi acaba
Bugün Bursa şubeye gelmiş canım. Eski iş yerimin anlaşması olduğu için oraya gönderiyorum ucuza gelsin diye eşim bugün ordan alıp eve getircek. 30 lira tutmuş kargo

Aa yok mu canm niye ki? Oyuncak ağız bezi ve bir tane penye battaniye koydum içine şimdilik:) uyuyakalıyor mama sandalyesinde:) en çok kullandıklarım onlar şuan.
Yok valla ne bileyim iyi değerlendirmişsin canım mantıklı yatar pozisyon ne kadar yatıyo acaba ben de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…