- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.781
Gece uyumuyo canım bak dün gece 1,5ta yattı sabaha kdr uyudu bugün 4te zor uyuttum 7e doğru uyandı.Gece mi hiç Uyumuyo canim
Gayet iyiymiş sizinki de canım. Benimki de gündüzleri çok kısa kısa uyuyor. Ama gece uykusunun düzenli olması için buna değer:)Gece gündüz kavramı bizimkinde de var.Gece uykusuna yayıracağım zaman odaya geçiyorum emzirip yayağına yayırıyorum.banyo-masaj-müzik gibi rutinlerimiz yok ama.gündüz de mutfakta ayrı beşiği var orada uyutuyorum kesinlikle yatak odasındaki beşiğe atmıyorum.tek sıkıntım gündüzleri sallamazsan çok kısa uyuyor.gece de ilk uykuya geçerken uzun süre sallamam gerekiyor iyice dalsın diye.sonra kendiliğinden kalktıkça emziriyorum.genelde 2-3 saatte bir kalkıyor ara sıra 4 saati buluyor.sabahta 7-8 gibi uyanıyor
Zor bir durum canım evet. Bana 1 kişi bile bu biraz zayıf mı dese anlık canm sıkılıyor ama sonra geçiyor. Çok yakınlarında birilerinin sürekli öyle demesi can sıkıcı olur. Her çocuğun bünyesi farklıdır kimi yer yer kilo almaz kimi de bir damla süt içse kilo alır. Sen yine de çok takmamaya çalış söylenilenleri. Sağlıklı olduğu için dua et.Hic uyandırmamayı denemedim ama benim bebegim hic meme arayacak gibi degil. Sürekli karnı doydugu altı temizlendiği icin uyanmıyor simdilik ama anne sürekli ilgi halinde uykusuz. Zayıf olmasına gelince annemle babam takmışlar benim bebegime. Ablam benden bir ay once doğum yaptı onun bebegi 2.ayda 7,5 kilo idi. Bana da sen bakamıyorsun,sütün yetmiyor,çok zayıf çook,ne zaman büyüyecek bu bebek,yemek yemiyorsun ki sütün olsun...ve niceleri...derken...gece gündüz ilgileniyorum ama olan bu...
Sıkıntısı var mı canım, gündüz uykusu nasilGece uyumuyo canım bak dün gece 1,5ta yattı sabaha kdr uyudu bugün 4te zor uyuttum 7e doğru uyandı.
Bende bu yontemle 2.ayindan beri rutine oturttum.Saat 9 olunca kendi uyumaya calisiyor cok rahatladk.Canım bence erken değil. Ağlatarak bir uyku eğitimi değil ama bir rutine oturtabilirsin. Tracy Hogg’un easy rutinini öneririm. Ben uyguladım ve başarılı oldu.
bn 3 kez degistiriyorum o saate kadar cok uzun sure bnceBen sleepy ve miniesi dönüşümlü kullanıyorum. Ama normal sleepy kullanıyorum senin dediğini denemedim henüz. Akşamları ben de 9’da değiştiriyorum sabah 9-10’a kadar değiştirmiyorum. Toplam 12-13 saat kalıyor. İki bezde de sızdırma yada kızarıklık yaşamadım.
Uyudugumdan degil girmeye mecalim kalmiyo o satte yoksa delijsiz uyku ne mumkunBu saatlerde kimse olmuyo :) ne kadar güzel:) allahım yavrularımıza sağlık, gece uykusu versin
Premium careda dahil miKızlar migros ta prima indirimde.
aynen ben birde büyüğüme kalkıyorumUyudugumdan degil girmeye mecalim kalmiyo o satte yoksa delijsiz uyku ne mumkun
Canım bizim gibiler aslında mesela bizde akıntı olsa o nemlilik kaşıntı mantar yapıyor ya bebekleri de rahatsız ediyor. Ben yumuşak tuvalet kağıdı ile tampon yaparak nemini alıyorum, sonra da birkaç dakika bekliyorum tam kurusun diye. Havalar güzelleşiyor o zaman kendi kendine de kurur biraz bekleyince.Aaa kuru olması gerektiğini bilmiyordum
Altını değiştirdiiğinde uykusu açılmıyor mu canım? Uzmanlar gece alt değiştirilmesini önermiyor. Zaten bezler yeterince emici kupkuru oluyor altı.bn 3 kez degistiriyorum o saate kadar cok uzun sure bnce
Bizimki de herkese gülücükler saçıyor ama göz ucuyla arada bana bakıyor. Bende güvenli baglanma diye kendimi teselli ediyorumBebeğiniz başkasından ayırt ediyomu sizi? Birinin kucağındayken özellikle sizi istiyomu? Benimki herkes annesiymiş gibi herkes babasıymış gibi hala tanımıyo 3.ayda tanıma olurmuş 3 aylığız sizinkiler nasıl
Maalesef bizimde öyle. Kredi borcu olmasa 2 ay ücretsiz alsam yeterdi zaten yaz tatili giriyor eyluldede 9 aylik oluyor zaten ama ekonomik ama kresi yuzunden yapamiyorum biraz raporla falan anca 4 aylikken baslicamAynen keşke en azından ev kiramizi verseler yine yeterdi bize. Ama çok pişmanım öncesinde elime ne geçse eşime verdim bir türlü eksiden çıkamıyordu. Onları bı kenara koysaydım iki ay daha ücretsiz izin alırdım . Eylül'de başlardım işe
4. Aydan itibaren yavaş yavaş başlayabilirsin bence bende öyle yapcam. Bizimkinin uyku rutini var ama bu aralar çok gecikti. Gece 2 de falan uyumaya başladı gündüz 1-2 ye kadar uyuyo. Onu 9a çekmeye çalışıyorum yavaş yavaş. 4 aylikkende tamamen baslarimKızlar uyku eğitimi için hep 6 ay öneriliyor peki biz bu aylarda başlayamaz mıyız? anneannesi sağolsun bizimki baya sallanmaya ya da kucakta gezmeye alıştı acaba çok geç olmadan uyku eğitimi versem işe yarar mı?ilk çocuğumda vermediğim için neredeyse 4 yaşına kadar gece en az 3 kere kalkıyordu.sallanmaya alışık olduğu için de gece içinde devamlı salladım.gece beslemeye de alıştırdığim için gece mutlaka süt istiyordu.ancak 4 yaşından sonra uyumaya başladı ki onda da genelde bizim yanımızda yatıyordu.şu an 5.5 yaşında hala tek yatamıyorbu sefer aynı hataya düşmek istemiyorum mutlaka uyku eğitimi vermek istiyorum.sizce başlasam mı şimdiden?
açılsa da degistiriyorum alti kizarmasin diyr emmek icin gece uyaniyo emdikten sonra degistiriuorum bnde cnmAltını değiştirdiiğinde uykusu açılmıyor mu canım? Uzmanlar gece alt değiştirilmesini önermiyor. Zaten bezler yeterince emici kupkuru oluyor altı.
Kucagimda Uyur-ken kesiyorum canim başka,türlü imkan yok. Bir de benimkinin atak tirnaklariinn baziları yamuk yaa geçer mi?arkadaşlar bebeğinizin ayak tırnaklarını nası kesiyorsunuz? ben çok zorlanıyorum hiç durmuyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?