2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gayet iyiymiş sizinki de canım. Benimki de gündüzleri çok kısa kısa uyuyor. Ama gece uykusunun düzenli olması için buna değer:)

Zor bir durum canım evet. Bana 1 kişi bile bu biraz zayıf mı dese anlık canm sıkılıyor ama sonra geçiyor. Çok yakınlarında birilerinin sürekli öyle demesi can sıkıcı olur. Her çocuğun bünyesi farklıdır kimi yer yer kilo almaz kimi de bir damla süt içse kilo alır. Sen yine de çok takmamaya çalış söylenilenleri. Sağlıklı olduğu için dua et.

bn 3 kez degistiriyorum o saate kadar cok uzun sure bnce

Aaa kuru olması gerektiğini bilmiyordum
Canım bizim gibiler aslında mesela bizde akıntı olsa o nemlilik kaşıntı mantar yapıyor ya bebekleri de rahatsız ediyor. Ben yumuşak tuvalet kağıdı ile tampon yaparak nemini alıyorum, sonra da birkaç dakika bekliyorum tam kurusun diye. Havalar güzelleşiyor o zaman kendi kendine de kurur biraz bekleyince.

Bu kaka yapamaması yetmiyor gibi meme reddi ile uğraşıyorum bebek dediğin içer sıçar uyur bu ne ya acıkmıyor da emerken kıvrım kıvrım kıvranıyor şekilden şekile giriyor ağlayarak emiyor terin suyun içinde kalıyor mememden ağzına damla süt gelsin çocuk başlıyor ağlamaya

Bizimki de herkese gülücükler saçıyor ama göz ucuyla arada bana bakıyor. Bende güvenli baglanma diye kendimi teselli ediyorum

Maalesef bizimde öyle. Kredi borcu olmasa 2 ay ücretsiz alsam yeterdi zaten yaz tatili giriyor eyluldede 9 aylik oluyor zaten ama ekonomik ama kresi yuzunden yapamiyorum biraz raporla falan anca 4 aylikken baslicam

4. Aydan itibaren yavaş yavaş başlayabilirsin bence bende öyle yapcam. Bizimkinin uyku rutini var ama bu aralar çok gecikti. Gece 2 de falan uyumaya başladı gündüz 1-2 ye kadar uyuyo. Onu 9a çekmeye çalışıyorum yavaş yavaş. 4 aylikkende tamamen baslarim

Altını değiştirdiiğinde uykusu açılmıyor mu canım? Uzmanlar gece alt değiştirilmesini önermiyor. Zaten bezler yeterince emici kupkuru oluyor altı.
açılsa da degistiriyorum alti kizarmasin diyr emmek icin gece uyaniyo emdikten sonra degistiriuorum bnde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…