- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.821
Benide düsünduren yarin öbürgün ise basladigimda kvdeme biraktigimda guvenli baglanma demicek seni hiç aramadı hiç annesiyle işi yok dicekBende güvenli bağlanma olsun diye herşeyi yaptım baştan beri sanırım oldu ama fazla kaçırmışımşimdi hijyen konusu sıkıntı olunca keşke yapmasaymışım demeye başladım malesef
Hadi ya doğuştan olur diye dusunmustum hep peki bu inek sütü alerjisi sonradan gecen biseymi?Alerji yıllar sonra bile ortaya çıkabilir canım.
Hadi ya bende 3 Ayda cikmadiysa daha cikmaz diye dusunuyodumewet asıl 3 aydan sonra belirtiler belirginlesiyor bnm yrgenimde de öyleydi
Alerji varsa rota yapilmiyor mu?Kızlar alerjinin en net belirtisi nedir? Rota aşısını yaptırıcaz 3. Ay kontrolünde. Alerjisi varsa da fark edememişsem nolur merak ediyorum?
Dün çok kötü mastit oldum canım öyle ağrı sancı görmedim bebeği kucağıma alamadım sağıyorum artık tekrar olur yoksa emmiyor emerken ağlıyor çıldırcam hiç huzurum yokBende uykusunda beslemekten yıldım bu sefer gazi oluyor, zaten iyi bir yöntem de değil, memede uyu madem yok once avazi çıktığı kadar ağlıyor kucakta ayakta carsafta sallayip sakinlestiriyoruz gözlerini kapar kapamaz beslemeye çalışıyorum bazen uykuya dalarken de huylaniyor hop en başa geçen gece 3 den 5 e kadar uğraştım. Emersem sancim olacak canım yanacak diye düşünüyorlar herhalde. Emmeyince napiyorsun sağıyor musun? Benim sütüm iyice azalmaya başladı bu sebepten ve stresten.
Benimkide Aynısiydi burda da sormuştum doktorum yediğim bişey den olur dedi ama alakası yok değişik bişey yemedim emzirme akademisi var facebook ta oradakiler de atak haftası dedi hala geçmedi deliriyor emerken ben çözümü uyutup uyanmaya başladığı anda memeyi ağzına vermekte buldum. Çok zor sizi anlıyorum sakın olunmuyor ama ne kadar sakin olursanız o kadar işe yarıyor. Ben kızımda meme reddi ne hiç bilmezdim oğlumda görüyorum. İnşallah kısa zamanda geçerDün çok kötü mastit oldum canım öyle ağrı sancı görmedim bebeği kucağıma alamadım sağıyorum artık tekrar olur yoksa emmiyor emerken ağlıyor çıldırcam hiç huzurum yok
Evet ya bencede ayırt edemiyo etmesi için uğraşıyorumda geceden uykusuz olduğum için gündüz dayanamıyorum onunla uyuyorumGeceyle gündüzü ayırt edemiyo galiba kuzucuksıkıntısı olmasında o önemli değil kuzum. Sağlıklı olsunlar
Pff ya sıkma canını ztn illaki dicek bişey buluyolar benimkide aynıBenide düsünduren yarin öbürgün ise basladigimda kvdeme biraktigimda guvenli baglanma demicek seni hiç aramadı hiç annesiyle işi yok dicek
Canım bizim uyku düzenimiz 3. 4. Haftalarda düzene girmişti. Gece az ışıklı sessiz ortamda uyutuyordum, gündüzde tv yi açıp bol ışıklı ortamda tutuyordum. Başlarda gündüz uyuyordu. Bir gün gündüz hiç uyutmadim, gece uyudu kaldi. Ondan sonrada öyle gitti. Geçen günlerde gecikti gece uykusu sadece, o da kusmasindan dolayiEvet ya bencede ayırt edemiyo etmesi için uğraşıyorumda geceden uykusuz olduğum için gündüz dayanamıyorum onunla uyuyorum
Niye kiiiKoalina uyelik iptali istemis cok uzuldum. Zor bir surecteydi insallah hersey daha iyi olur ve foruma da geri doner. Firsat bulup pek yazamasam da okuyorum. Her sorunu olana dua ediyorum
Canım bana da öyle geliyo, temiz çıkmıştı bizimkiside. Bi haftadır farklı gibi. Doktora geldik, sorucam unutmazsamKızlar bebeğinizin kasıktaki bacaktaki boğumları eşitmi? Kalça çıkığı belirtisiymiş.Biz kalça ultrasonu çektirdik temiz çıkmıştı ama şimdi eşitsizlik var sonradan olmuş olabileceğinden şüpheliyim
Yok canim konusmadim insallah iyidir. Bir konusu vardi orada yazilanlardan sonra ozel mesaj atanlar olmus sanirim daha kotu hissetti uyelik iptali istedi. Insallah daha iyi olarak donerNiye kiiisen konuştun mu canım. Iyi miymis
Bende uyukluyorken deniyorum canım gözü açıkken çıldırıyor eğer bu ayda devam ederse yaklaşık bir aydır böyle 4 ay bitince ek gıdaya başlıcam başka çarem kalmadıBenimkide Aynısiydi burda da sormuştum doktorum yediğim bişey den olur dedi ama alakası yok değişik bişey yemedim emzirme akademisi var facebook ta oradakiler de atak haftası dedi hala geçmedi deliriyor emerken ben çözümü uyutup uyanmaya başladığı anda memeyi ağzına vermekte buldum. Çok zor sizi anlıyorum sakın olunmuyor ama ne kadar sakin olursanız o kadar işe yarıyor. Ben kızımda meme reddi ne hiç bilmezdim oğlumda görüyorum. İnşallah kısa zamanda geçer
ben çok kalın bir şey almadım ince ufak bir şey zaten döner emekler üzerinde durmaz diye düşündüm ama kalın alsam yere koyabilirdim şimdi yere koyamıyorum o yönden kalın olması iyi olur canımvalla canima okuyo bebegim bnmde tuvalete zor gidiyorum aynn bnde alicam iyun halisi ama halisi kalin guzel kullanislu bisey istiyorum
Yok canım gece uykusuna o arada yatırıyoruz. 5 gündür böyleyiz önceden gece 1i buluyordu yatması.yarim saat mi aksam cnm
Yaa bende bir gece kızımın gazı vardı beşiği yanımda hemen yattığım yerden karnına masaj yapıyordum uyumuşuz öyle. Bir uyandım dahası eşim uyandırdı onun karnını ovuyormuşumNormal canim yorgunluktan. Delirmedin merak,etme. Bana da oluyor bazen. Geçen gün yatakta esimle yatiyoruz pis pis diye afami sarsiyormusm utkumda. Salliyormusum rsmen. Askim napiyosun nooldu diye korkuyla,firladi eşim. Sus beb3gi uyutuyorum diyormusum. Korkup dua,okumuş bana,kocam sonra uyumuşum.
Ne güzel bir his dimi o 2 saat bile insana ne kıymetli geliyor. Eskiden sevgiliyken buluşunca zaman geçmesin isterdik resmen o gunlere dönüyoruzBen de son 1 haftadır 10:30’dan 9:30’a çektim uyku saatini. Çok rahatladım eşimle vakit geçirebiliyoruz artık akşamları :) eski günlerdeki gibi :)
Bizim alerjimiz var muhtemelen. Ama rota aşısında hiç birşey olmadı. Alerjinizin ciddi belirtileri yoksa etkilemez rota aşısı.Kızlar alerjinin en net belirtisi nedir? Rota aşısını yaptırıcaz 3. Ay kontrolünde. Alerjisi varsa da fark edememişsem nolur merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?