2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende güvenli bağlanma olsun diye herşeyi yaptım baştan beri sanırım oldu ama fazla kaçırmışım şimdi hijyen konusu sıkıntı olunca keşke yapmasaymışım demeye başladım malesef
Benide düsünduren yarin öbürgün ise basladigimda kvdeme biraktigimda guvenli baglanma demicek seni hiç aramadı hiç annesiyle işi yok dicek

Dün çok kötü mastit oldum canım öyle ağrı sancı görmedim bebeği kucağıma alamadım sağıyorum artık tekrar olur yoksa emmiyor emerken ağlıyor çıldırcam hiç huzurum yok

Dün çok kötü mastit oldum canım öyle ağrı sancı görmedim bebeği kucağıma alamadım sağıyorum artık tekrar olur yoksa emmiyor emerken ağlıyor çıldırcam hiç huzurum yok
Benimkide Aynısiydi burda da sormuştum doktorum yediğim bişey den olur dedi ama alakası yok değişik bişey yemedim emzirme akademisi var facebook ta oradakiler de atak haftası dedi hala geçmedi deliriyor emerken ben çözümü uyutup uyanmaya başladığı anda memeyi ağzına vermekte buldum. Çok zor sizi anlıyorum sakın olunmuyor ama ne kadar sakin olursanız o kadar işe yarıyor. Ben kızımda meme reddi ne hiç bilmezdim oğlumda görüyorum. İnşallah kısa zamanda geçer

Kızlar bebeğinizin kasıktaki bacaktaki boğumları eşitmi? Kalça çıkığı belirtisiymiş.Biz kalça ultrasonu çektirdik temiz çıkmıştı ama şimdi eşitsizlik var sonradan olmuş olabileceğinden şüpheliyim

Evet ya bencede ayırt edemiyo etmesi için uğraşıyorumda geceden uykusuz olduğum için gündüz dayanamıyorum onunla uyuyorum
Canım bizim uyku düzenimiz 3. 4. Haftalarda düzene girmişti. Gece az ışıklı sessiz ortamda uyutuyordum, gündüzde tv yi açıp bol ışıklı ortamda tutuyordum. Başlarda gündüz uyuyordu. Bir gün gündüz hiç uyutmadim, gece uyudu kaldi. Ondan sonrada öyle gitti. Geçen günlerde gecikti gece uykusu sadece, o da kusmasindan dolayi

Canım bana da öyle geliyo, temiz çıkmıştı bizimkiside. Bi haftadır farklı gibi. Doktora geldik, sorucam unutmazsam

Bende uyukluyorken deniyorum canım gözü açıkken çıldırıyor eğer bu ayda devam ederse yaklaşık bir aydır böyle 4 ay bitince ek gıdaya başlıcam başka çarem kalmadı

valla canima okuyo bebegim bnmde tuvalete zor gidiyorum aynn bnde alicam iyun halisi ama halisi kalin guzel kullanislu bisey istiyorum
ben çok kalın bir şey almadım ince ufak bir şey zaten döner emekler üzerinde durmaz diye düşündüm ama kalın alsam yere koyabilirdim şimdi yere koyamıyorum o yönden kalın olması iyi olur canım

Kızlar bebeğim parmağını eme eme uyuyor hiç ugraştırmıyo bile beni . Bu durumdan cok rahatsızım hep uykuya geçiceği Zaman baş parmağını emiyo diper zamanlar oynamak icin yumrugunu ağzına falan sokuyo . Ama bu baş parmak emme olayı düzenli hal aldı . İnşallah alışkanlık kalmaz .

Kızlar güncelleme sonrası telefondan sayfaları bildirimleri falan göremiyorum sizde de böyle bir sorun var mı

yarim saat mi aksam cnm
Yok canım gece uykusuna o arada yatırıyoruz. 5 gündür böyleyiz önceden gece 1i buluyordu yatması.
Yaa bende bir gece kızımın gazı vardı beşiği yanımda hemen yattığım yerden karnına masaj yapıyordum uyumuşuz öyle. Bir uyandım dahası eşim uyandırdı onun karnını ovuyormuşum ne yapiyosun demiş kızın gazı var demisim ama hala devam edince uyandırdı beni
Ben de son 1 haftadır 10:30’dan 9:30’a çektim uyku saatini. Çok rahatladım eşimle vakit geçirebiliyoruz artık akşamları :) eski günlerdeki gibi :)
Ne güzel bir his dimi o 2 saat bile insana ne kıymetli geliyor. Eskiden sevgiliyken buluşunca zaman geçmesin isterdik resmen o gunlere dönüyoruz

Kızlar alerjinin en net belirtisi nedir? Rota aşısını yaptırıcaz 3. Ay kontrolünde. Alerjisi varsa da fark edememişsem nolur merak ediyorum?
Bizim alerjimiz var muhtemelen. Ama rota aşısında hiç birşey olmadı. Alerjinizin ciddi belirtileri yoksa etkilemez rota aşısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…