- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.801
emzik yada mama aliyormu cnm.bizimkide 5 dk emiyor diliyle itiyor memeyi ins birakmaz.emzik istiyorBu kaka yapamaması yetmiyor gibi meme reddi ile uğraşıyorum bebek dediğin içer sıçar uyur bu ne ya acıkmıyor da emerken kıvrım kıvrım kıvranıyor şekilden şekile giriyor ağlayarak emiyor terin suyun içinde kalıyor mememden ağzına damla süt gelsin çocuk başlıyor ağlamaya
hic kesmedik daha el tirnaklarini kestik yeni ama zor oluyor yaKucagimda Uyur-ken kesiyorum canim başka,türlü imkan yok. Bir de benimkinin atak tirnaklariinn baziları yamuk yaa geçer mi?
yarim saat mi aksam cnmErken uyutmaya sanırım yavaştan alıştırıyorum5aksamdir 9:30 10 arası uyumuş oluyor. Allahim cook mesudumm
ewet asıl 3 aydan sonra belirtiler belirginlesiyor bnm yrgenimde de öyleydiKızlar alerji 3. Aydan sonra ortaya çıkar mı ya? Bu zamana kadar hiç bisey yoktu bu aralar yoğurt süt tükettiğimde huzursuzluk, kakada beyaz tanecik ve mukus, hırıltı , uykuya dalamama oluyor. Bunlar alerji belirtiler yarin randevumuz var test isticem ama bu zamana kadar hiç oyle bi şikayetimiz yoktu. Birden çıkar mı böyle şikayetler
Normal canim yorgunluktan. Delirmedin merak,etme. Bana da oluyor bazen. Geçen gün yatakta esimle yatiyoruz pis pis diye afami sarsiyormusm utkumda. Salliyormusum rsmen. Askim napiyosun nooldu diye korkuyla,firladi eşim. Sus beb3gi uyutuyorum diyormusum. Korkup dua,okumuş bana,kocam sonra uyumuşum.yok kuzum banada benzer şeyler oluyor bebegi yatagina koyduğumu hatırlamıyorum mesela bi 5 10 saniye uyku sersemi bebek kucağımda sanıyorum sonra yatağına koyduğumu anlıyorum aslında böyle şeyler ilk 40 günde daha çok görünürmüş ama bende de devam ediyor
Evet zor oluyor . El tırnakları çok cabuk uzuyor benimkinin. Ayaklari 3 kere falan kestim ama bazen kopuyor kendiliginden. G3cen gün banyo yaptiracakken soyup kucağıma alıyorum r3smen ayak tırnakları çiziyor beni.hic kesmedik daha el tirnaklarini kestik yeni ama zor oluyor ya
Emzik mama hiçbirşey yok canım en baştan buyana sadece beni emiyorduemzik yada mama aliyormu cnm.bizimkide 5 dk emiyor diliyle itiyor memeyi ins birakmaz.emzik istiyor
Emzik mama hiçbirşey yok canım en baştan buyana sadece beni emiyordu
Kızarmaz canım değiştirmemeyi bir dene bak. Hem o da alışsın. Bu şekilde alıştırırsan ilerde daha da zorlanırsın. Altı biraz ıslandığında kendisi uyanmaya başlar.açılsa da degistiriyorum alti kizarmasin diyr emmek icin gece uyaniyo emdikten sonra degistiriuorum bnde cnm
Ben de son 1 haftadır 10:30’dan 9:30’a çektim uyku saatini. Çok rahatladım eşimle vakit geçirebiliyoruz artık akşamları :) eski günlerdeki gibi :)Erken uyutmaya sanırım yavaştan alıştırıyorum5aksamdir 9:30 10 arası uyumuş oluyor. Allahim cook mesudumm
Alerji yıllar sonra bile ortaya çıkabilir canım.Kızlar alerji 3. Aydan sonra ortaya çıkar mı ya? Bu zamana kadar hiç bisey yoktu bu aralar yoğurt süt tükettiğimde huzursuzluk, kakada beyaz tanecik ve mukus, hırıltı , uykuya dalamama oluyor. Bunlar alerji belirtiler yarin randevumuz var test isticem ama bu zamana kadar hiç oyle bi şikayetimiz yoktu. Birden çıkar mı böyle şikayetler
Gündüz uyuyo uykusunu alıyo sanırım gece o yüzden uyumuyo ilgi istiyo öyle sıkıntısı yok çok şükür bi de emerek uyumaya çok alıştı gece yatağına koyduğum an uyanıyo gündüz öyle değil amaSıkıntısı var mı canım, gündüz uykusu nasil
Bende güvenli bağlanma olsun diye herşeyi yaptım baştan beri sanırım oldu ama fazla kaçırmışımBizimki de herkese gülücükler saçıyor ama göz ucuyla arada bana bakıyor. Bende güvenli baglanma diye kendimi teselli ediyorum
Canım hiç bakmadım kiPremium careda dahil mi
Bunu düşünüyorsan olmuşsun demektir cnm benim bak şükür eşin iyi boşver bazen herkes yanında olmak istemez ama en büyük gücün eşindir emin olAllahım a cok sukur ki, eksikliklerini o tamamlıyor. Cok yardımcı. Allahım ondan razı olsun. Gerçekten onlar gibi olmayayım kızıma sevgiyi verebileyim, hep bizi arkasında bilsin diye doğaldan beri çabalıyorum. Inşallah ona layık, onun seveceği, arkasında görebileceği bir anne-baba olabiliriz.
Geceyle gündüzü ayırt edemiyo galiba kuzucukGündüz uyuyo uykusunu alıyo sanırım gece o yüzden uyumuyo ilgi istiyo öyle sıkıntısı yok çok şükür bi de emerek uyumaya çok alıştı gece yatağına koyduğum an uyanıyo gündüz öyle değil ama
Ayne öyle kuzum, çok şükür kiBunu düşünüyorsan olmuşsun demektir cnm benim bak şükür eşin iyi boşver bazen herkes yanında olmak istemez ama en büyük gücün eşindir emin ol
kız ne marifetliymişsinKucagimda Uyur-ken kesiyorum canim başka,türlü imkan yok. Bir de benimkinin atak tirnaklariinn baziları yamuk yaa geçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?