2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
emzik yada mama aliyormu cnm.bizimkide 5 dk emiyor diliyle itiyor memeyi ins birakmaz.emzik istiyor

Kızlar alerji 3. Aydan sonra ortaya çıkar mı ya? Bu zamana kadar hiç bisey yoktu bu aralar yoğurt süt tükettiğimde huzursuzluk, kakada beyaz tanecik ve mukus, hırıltı , uykuya dalamama oluyor. Bunlar alerji belirtiler yarin randevumuz var test isticem ama bu zamana kadar hiç oyle bi şikayetimiz yoktu. Birden çıkar mı böyle şikayetler

ewet asıl 3 aydan sonra belirtiler belirginlesiyor bnm yrgenimde de öyleydi

Normal canim yorgunluktan. Delirmedin merak,etme. Bana da oluyor bazen. Geçen gün yatakta esimle yatiyoruz pis pis diye afami sarsiyormusm utkumda. Salliyormusum rsmen. Askim napiyosun nooldu diye korkuyla,firladi eşim. Sus beb3gi uyutuyorum diyormusum. Korkup dua,okumuş bana,kocam sonra uyumuşum.

Emzik mama hiçbirşey yok canım en baştan buyana sadece beni emiyordu

Bende uykusunda beslemekten yıldım bu sefer gazi oluyor, zaten iyi bir yöntem de değil, memede uyu madem yok once avazi çıktığı kadar ağlıyor kucakta ayakta carsafta sallayip sakinlestiriyoruz gözlerini kapar kapamaz beslemeye çalışıyorum bazen uykuya dalarken de huylaniyor hop en başa geçen gece 3 den 5 e kadar uğraştım. Emersem sancim olacak canım yanacak diye düşünüyorlar herhalde. Emmeyince napiyorsun sağıyor musun? Benim sütüm iyice azalmaya başladı bu sebepten ve stresten.

açılsa da degistiriyorum alti kizarmasin diyr emmek icin gece uyaniyo emdikten sonra degistiriuorum bnde cnm
Kızarmaz canım değiştirmemeyi bir dene bak. Hem o da alışsın. Bu şekilde alıştırırsan ilerde daha da zorlanırsın. Altı biraz ıslandığında kendisi uyanmaya başlar.

Erken uyutmaya sanırım yavaştan alıştırıyorum5aksamdir 9:30 10 arası uyumuş oluyor. Allahim cook mesudumm
Ben de son 1 haftadır 10:30’dan 9:30’a çektim uyku saatini. Çok rahatladım eşimle vakit geçirebiliyoruz artık akşamları :) eski günlerdeki gibi :)

Alerji yıllar sonra bile ortaya çıkabilir canım.

Bizimki de herkese gülücükler saçıyor ama göz ucuyla arada bana bakıyor. Bende güvenli baglanma diye kendimi teselli ediyorum
Bende güvenli bağlanma olsun diye herşeyi yaptım baştan beri sanırım oldu ama fazla kaçırmışım şimdi hijyen konusu sıkıntı olunca keşke yapmasaymışım demeye başladım malesef

Kızlar alerjinin en net belirtisi nedir? Rota aşısını yaptırıcaz 3. Ay kontrolünde. Alerjisi varsa da fark edememişsem nolur merak ediyorum?

Bunu düşünüyorsan olmuşsun demektir cnm benim bak şükür eşin iyi boşver bazen herkes yanında olmak istemez ama en büyük gücün eşindir emin ol

Geceyle gündüzü ayırt edemiyo galiba kuzucuk sıkıntısı olmasında o önemli değil kuzum. Sağlıklı olsunlar

Kucagimda Uyur-ken kesiyorum canim başka,türlü imkan yok. Bir de benimkinin atak tirnaklariinn baziları yamuk yaa geçer mi?
kız ne marifetliymişsin kucağında nasıl kesiyorsun? kıpır kıpır benim kız çok zorlanıyorum ter içinde kalıyorum etini kesmemek için yamuk derken canım? foto at istersen burdan veya özelden. ya benim büyük kızda hep uyurkene kesmiştim bu minnak kızım maşaAllah hemen uyanıveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…