2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar koalina rumuzlu arkadaşımız yok ya hatta etiket bile yapamadım çıkmıyor sayfa yenilendiğinden bu yana giremedi galiba tüh ya

ben çok kalın bir şey almadım ince ufak bir şey zaten döner emekler üzerinde durmaz diye düşündüm ama kalın alsam yere koyabilirdim şimdi yere koyamıyorum o yönden kalın olması iyi olur canım
Yere koymak istiyosan altına battaniye ser üstüne oyun halısını koy canım ben öyle yapıyorum

Bende biraz daha yersem almaya başlıcam o yüzden durduruyorum kendimi :)))) biz 2. Ayda başladık vurdurmaya canım doktor takip ediyo ama ay sınırı yok bunda ne zaman istersen yaptirabilirsin. Bebislerden çok fırsat olmuyo yaa. Bazen bende okuyorum yazamıyorum bisey. Bıdıklar iyi olsun napalim.

Kac kilosun cnm ben herlde 82 yne 2 hafta once tartldgmda. Gerekli asimi cnm 3. Ayda rota asisni yaptecmda bnu blmyrdm. Aynen olmuyr firsat ben daha almadm oyun halisi felan o yuzden cok zorlanyrm hep beni istyr ilgi is yapamyrm .

E bebekten daha önce de çıtçıtlı body almıştım çok memnun kalmıştım. Şimdi yine sipariş verdim ama bedenleri farklı geldi sizin de aklınızda olsun. Fotodakilerin ikisi de 3 aylık beden ama eski olan 56 cm yeni olan 62 cm. Beden değiştirmişler galiba.

Eklentiler

• BA860180-BC50-43F3-9FCC-2BC21D3E1257.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 34
Kac kilosun cnm ben herlde 82 yne 2 hafta once tartldgmda. Gerekli asimi cnm 3. Ayda rota asisni yaptecmda bnu blmyrdm. Aynen olmuyr firsat ben daha almadm oyun halisi felan o yuzden cok zorlanyrm hep beni istyr ilgi is yapamyrm .
canım cuma günü bim'e çocuk eşyaları gelecek yazmıştım da buraya. bi bak istersen

Benim kızı cumadan itibaren anneanneye bırakacağım için herşeyin yedeğini aldım annemin eve. Battımmmmm :)

aaa evet hep küçük idi bedenleri iyi olmuş böyle

66 kiloyum canım hamile kaldığım kilodayım fazlasını vermiştim aldim malesef evde tatlı yemekten:)) meningokok aşısı diye sorarsan doktora detaylı bilgi verir canım. Özel aşı yeni geldi. Yaptirmamizi ıstedi doktorumuz. Oyun halısı al mutlaka onun sayesinde yemek yiyorum walla koyunca yarim saat oynuyo kendi kendine sonra uykusu geliyo uyutuyorum.. 1.5 2 saat öğlenleri rahat ediyorum.

Dün çok kötü mastit oldum canım öyle ağrı sancı görmedim bebeği kucağıma alamadım sağıyorum artık tekrar olur yoksa emmiyor emerken ağlıyor çıldırcam hiç huzurum yok
Kızlar çıkdırıcam asla tutmuyor memeyi .. sizi çok iyi anlıyorum çözüm bulabilirseniz lütfen beni de bilgilendirin . Emzirme kabusa döndü . Sağıp biberonla verince içiyor beni emmeye gelince çıldırıyor oda bende ter içinde kakıyorum.. çıldırmış gibi ağlıyor ağzına emzik verince susuyor .. ne yapıcam bilmiyorum .. moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…