- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.841
Çocukların çoğunda okula başlamadan önce geçiyormuşHadi ya doğuştan olur diye dusunmustum hep peki bu inek sütü alerjisi sonradan gecen biseymi?
Aaaa neden ki acaba çok şaşırdımKoalina uyelik iptali istemis cok uzuldum. Zor bir surecteydi insallah hersey daha iyi olur ve foruma da geri doner. Firsat bulup pek yazamasam da okuyorum. Her sorunu olana dua ediyorum
Yere koymak istiyosan altına battaniye ser üstüne oyun halısını koy canım ben öyle yapıyorumben çok kalın bir şey almadım ince ufak bir şey zaten döner emekler üzerinde durmaz diye düşündüm ama kalın alsam yere koyabilirdim şimdi yere koyamıyorum o yönden kalın olması iyi olur canım
Önermiyorlarmış. Tetikliyormuş sanırımAlerji varsa rota yapilmiyor mu?
Dün çok kötü mastit oldum canım öyle ağrı sancı görmedim bebeği kucağıma alamadım sağıyorum artık tekrar olur yoksa emmiyor emerken ağlıyor çıldırcam hiç huzurum yok
Aaaa bende Yen'i farkettim senin yazdığını şimdi gördüm tüh üzüldüm yaKoalina uyelik iptali istemis cok uzuldum. Zor bir surecteydi insallah hersey daha iyi olur ve foruma da geri doner. Firsat bulup pek yazamasam da okuyorum. Her sorunu olana dua ediyorum
Fark ettiğim net bir belirti yok. Arada bir mukuslu kaka o da yeşil renkte de değil.Bizim alerjimiz var muhtemelen. Ama rota aşısında hiç birşey olmadı. Alerjinizin ciddi belirtileri yoksa etkilemez rota aşısı.
Bende biraz daha yersem almaya başlıcam o yüzden durduruyorum kendimi :)))) biz 2. Ayda başladık vurdurmaya canım doktor takip ediyo ama ay sınırı yok bunda ne zaman istersen yaptirabilirsin. Bebislerden çok fırsat olmuyo yaa. Bazen bende okuyorum yazamıyorum bisey. Bıdıklar iyi olsun napalim.Şu kiloyu versm bende birsy istemyrm kizim bana aldrdi kendisi almadio asi ne zmn vuruluyr cnm ? Kiysmam kuzuya nasl canlari yanıyor . Canm evet ecein geldi buralari unuttum okuyorum mesajlari ama cevap yazamyrm artk:) birde yeni surume alisamadm
Kac kilosun cnm ben herlde 82 yne 2 hafta once tartldgmda. Gerekli asimi cnm 3. Ayda rota asisni yaptecmda bnu blmyrdm. Aynen olmuyr firsat ben daha almadm oyun halisi felan o yuzden cok zorlanyrm hep beni istyr ilgi is yapamyrm .Bende biraz daha yersem almaya başlıcam o yüzden durduruyorum kendimi :)))) biz 2. Ayda başladık vurdurmaya canım doktor takip ediyo ama ay sınırı yok bunda ne zaman istersen yaptirabilirsin. Bebislerden çok fırsat olmuyo yaa. Bazen bende okuyorum yazamıyorum bisey. Bıdıklar iyi olsun napalim.
canım cuma günü bim'e çocuk eşyaları gelecek yazmıştım da buraya. bi bak istersenKac kilosun cnm ben herlde 82 yne 2 hafta once tartldgmda. Gerekli asimi cnm 3. Ayda rota asisni yaptecmda bnu blmyrdm. Aynen olmuyr firsat ben daha almadm oyun halisi felan o yuzden cok zorlanyrm hep beni istyr ilgi is yapamyrm .
Tamam cnm bakarm sagol :)canım cuma günü bim'e çocuk eşyaları gelecek yazmıştım da buraya. bi bak istersen
aaa evet hep küçük idi bedenleri iyi olmuş böyleE bebekten daha önce de çıtçıtlı body almıştım çok memnun kalmıştım. Şimdi yine sipariş verdim ama bedenleri farklı geldi sizin de aklınızda olsun. Fotodakilerin ikisi de 3 aylık beden ama eski olan 56 cm yeni olan 62 cm. Beden değiştirmişler galiba.
Canim 4.ay atak ayiymis. Bu donemde memede kisa kalma yada emmek istememe cok normalmis. Sen vazgecme devam et.Emzik mama hiçbirşey yok canım en baştan buyana sadece beni emiyordu
66 kiloyum canım hamile kaldığım kilodayım fazlasını vermiştim aldim malesef evde tatlı yemekten:)) meningokok aşısı diye sorarsan doktora detaylı bilgi verir canım. Özel aşı yeni geldi. Yaptirmamizi ıstedi doktorumuz. Oyun halısı al mutlaka onun sayesinde yemek yiyorum walla koyunca yarim saat oynuyo kendi kendine sonra uykusu geliyo uyutuyorum.. 1.5 2 saat öğlenleri rahat ediyorum.Kac kilosun cnm ben herlde 82 yne 2 hafta once tartldgmda. Gerekli asimi cnm 3. Ayda rota asisni yaptecmda bnu blmyrdm. Aynen olmuyr firsat ben daha almadm oyun halisi felan o yuzden cok zorlanyrm hep beni istyr ilgi is yapamyrm .
Dün çok kötü mastit oldum canım öyle ağrı sancı görmedim bebeği kucağıma alamadım sağıyorum artık tekrar olur yoksa emmiyor emerken ağlıyor çıldırcam hiç huzurum yok
Kızlar çıkdırıcam asla tutmuyor memeyi .. sizi çok iyi anlıyorum çözüm bulabilirseniz lütfen beni de bilgilendirin . Emzirme kabusa döndü . Sağıp biberonla verince içiyor beni emmeye gelince çıldırıyor oda bende ter içinde kakıyorum.. çıldırmış gibi ağlıyor ağzına emzik verince susuyor .. ne yapıcam bilmiyorum .. moralim çok bozukBenimkide Aynısiydi burda da sormuştum doktorum yediğim bişey den olur dedi ama alakası yok değişik bişey yemedim emzirme akademisi var facebook ta oradakiler de atak haftası dedi hala geçmedi deliriyor emerken ben çözümü uyutup uyanmaya başladığı anda memeyi ağzına vermekte buldum. Çok zor sizi anlıyorum sakın olunmuyor ama ne kadar sakin olursanız o kadar işe yarıyor. Ben kızımda meme reddi ne hiç bilmezdim oğlumda görüyorum. İnşallah kısa zamanda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?