- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.861
Canım gidince doktor bir şey söylerse bana da bilgi verir misin? Sağarak veriyorum fakat sütüm azalacak diye de korkuyorumAaaa bende Yen'i farkettim senin yazdığını şimdi gördüm tüh üzüldüm ya
Keşke boşverebilsem. Bugün babam gördü zayıflamış bu bebek bakamadınız ona dedi bana yine. Baba dedim kontrole gittik 3.ayında 6 kilo 63 cm normalmiş dedim. Ben görüyorum zayıfladığını demelerine bakma diyor. Bu arada gece bebeğim uyanmıyor emzirirken.yani gözlerk kapalı emiyor memeyi atınca yatırıyorum. Gece de emzirmesem iyice ilgisiz anne olacağım diye düşünüyorum.Hiçç takma kuzum onları. Lafları dinlersen bi zaman sonra çok yıpranırsın. Senin ailen yine böyle şeyler diyo. Benim annem bi ara 5 kilo olunca ebe arkadaşımın birisinden duymuş. Hemen beni aradı. Çocuk çok kilomunmuş, obez olacakmış falan filan. Napayım emzirmeyi mı keseyim diye kızdım ama anlamıyorlar. Ondan sonrada alamadı zaten kuzum kiloyudoktor iyi dedikten sonra boşver onların dediğini. 2 ayda 7,5 kilo bence çok fazla. Hepimizinkisi öyle olacak diye bi sey mi varmis. Saglikli olsunlarda gerisi önemli değil. Bak mesela ben 1 aylık olaydan beri hiç uyandırıp emzirmedim. Kendi uyanırsa uyanıyor. Onların uykuya da ihtiyacı var. Benimkide acikipta ağlayan bağıran bi bebek hiç olmadi. Gündüz uyuyamıyor, o yüzden gece uzun uyuyor 7-8 saat. Doktorumuz uyanmazsa kendi bilir sen uyandırıp verme dedi. Annelerin de onlara bakabilmek için uykuya ihtiyacı var. ❤
Benim bebeğim de öyle yaptı ben engelledim. Hem internetten hem etraftan duyduğum kadarıyla el emmek sorun değil de parmakla uyuyorsa unutmuyormuş bebekler ve çok zor bırakılıyormuş. Ben iki gün eldiven taktım bir eline üzgün üzgün eline baktı akşama kadar huzursuzluk yaptı. Ben de üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Şuan tamamen unutmadı ama kendini uyurmuyor enazıyla normal boyuttaKızlar bebeğim parmağını eme eme uyuyor hiç ugraştırmıyo bile beni . Bu durumdan cok rahatsızım hep uykuya geçiceği Zaman baş parmağını emiyo diper zamanlar oynamak icin yumrugunu ağzına falan sokuyo . Ama bu baş parmak emme olayı düzenli hal aldı . İnşallah alışkanlık kalmaz .
midesi bulanan bakmasin kaka normal mi sizce
muskat zararli diye biliyorm.yediklerine kimyon at gaz damlasi varsa onu kullan masaj diyorlar beslenme sonrasi gaz cikaracaksin bide.bnce bnm oglum da kolik her gun ayni saatte basliyor feryat figan bizde sab simpleks kullaniyoruz iyi ben memnunum kendide cikardigi halde yine de gazli.kakasini 2 3 gunde bir yapıyordu. bu ara gunluk 1 kez yapıyor sukurMerhaba arkadaşlar, bizde gaz sorunu hala geçmedi uykusuzluk tam gaz deva ediyor gaz için Muskat kullanan oldu mu aranızda merak ettim.
lcw ninkiler de cok kaliteli geldi bana cnmE bebekten daha önce de çıtçıtlı body almıştım çok memnun kalmıştım. Şimdi yine sipariş verdim ama bedenleri farklı geldi sizin de aklınızda olsun. Fotodakilerin ikisi de 3 aylık beden ama eski olan 56 cm yeni olan 62 cm. Beden değiştirmişler galiba.
Canım bu gibi durumlarda sakın biberon vermeyin aç kalsın diyorlar yoksa artık hiç emmezmiş bırak biberonu Benim gibi aralarda zorla ver günde bir bardak bile emmiyordur benimki... bu ay kilo almayı bırak eğer vermezse şükür etcem 5. Ayda ek gıda başlıcam yapacak bişey yokCanım gidince doktor bir şey söylerse bana da bilgi verir misin? Sağarak veriyorum fakat sütüm azalacak diye de korkuyorum
Yere koymak istiyosan altına battaniye ser üstüne oyun halısını koy canım ben öyle yapıyorum
Ben minder koyuyorum canımçok mantıklı yaa valla annelik bana yaramadı...çok sağ ol
benimde bir ara böyleydi sonra o mukus azaldı baya.. bence normal biraz daha takip et içine sinmezse doktora gidince sorarsın sonuçta fotonda var
Canım bizde bu sorun 2gundur falan var. Sağıp veriyorum içiyor memeyi görür görmez kafasını çevirip ağlamaya başlıyor. Sadece gece uykusunda 2 yada 3 kere emiyor. Ben bir çözüm bulamadım. Çok zor oluyor ama sık sık sağmaya çalışıyorum zaten sütüm az olanda bitecek diye korkuyorum.Kızlar çıkdırıcam asla tutmuyor memeyi .. sizi çok iyi anlıyorum çözüm bulabilirseniz lütfen beni de bilgilendirin . Emzirme kabusa döndü . Sağıp biberonla verince içiyor beni emmeye gelince çıldırıyor oda bende ter içinde kakıyorum.. çıldırmış gibi ağlıyor ağzına emzik verince susuyor .. ne yapıcam bilmiyorum .. moralim çok bozuk
Eldiveni taktıgımda eldiveni emiyor ama en azından parmağını bulamaz deneyelim bakalmBenim bebeğim de öyle yaptı ben engelledim. Hem internetten hem etraftan duyduğum kadarıyla el emmek sorun değil de parmakla uyuyorsa unutmuyormuş bebekler ve çok zor bırakılıyormuş. Ben iki gün eldiven taktım bir eline üzgün üzgün eline baktı akşama kadar huzursuzluk yaptı. Ben de üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Şuan tamamen unutmadı ama kendini uyurmuyor enazıyla normal boyutta
Canım sab simplex te dahil denemediği damla masaj yöntem kalmadı yok geçmiyor bir türlü hergün 3-4 kez kaka yapıyoruz biz ona rağmen gazlıyız, uykusuzluktan kafayı yiyeceğim artık. Muskatı eşime iş yerinde söylemişler kullanmakta da kararsız kaldım.muskat zararli diye biliyorm.yediklerine kimyon at gaz damlasi varsa onu kullan masaj diyorlar beslenme sonrasi gaz cikaracaksin bide.bnce bnm oglum da kolik her gun ayni saatte basliyor feryat figan bizde sab simpleks kullaniyoruz iyi ben memnunum kendide cikardigi halde yine de gazli.kakasini 2 3 gunde bir yapıyordu. bu ara gunluk 1 kez yapıyor sukur
Benimki 1 aydır hep bu şekilde yapıyo renk kıvam tamamen aynısı.Doktorada anlattım sordum kaç kere yapıo dedi takip dedi çok üstünde durmadı iyi de bi doktora gidiyorum panik yapacak bişey yokmu bilemedim senin doktorun farklı bişey söylerse beni bilgilendirirmisin
Denemedim canm.lcw ninkiler de cok kaliteli geldi bana cnm
burda mukus varmi bilemedimbenimde bir ara böyleydi sonra o mukus azaldı baya.. bence normal biraz daha takip et içine sinmezse doktora gidince sorarsın sonuçta fotonda var
ben de korkuyorum emzik verince susuyor memeyi cekip birakiyor cekip birakiyor oynuyor sanki 5 dk sonra diliyle itiyorCanım bizde bu sorun 2gundur falan var. Sağıp veriyorum içiyor memeyi görür görmez kafasını çevirip ağlamaya başlıyor. Sadece gece uykusunda 2 yada 3 kere emiyor. Ben bir çözüm bulamadım. Çok zor oluyor ama sık sık sağmaya çalışıyorum zaten sütüm az olanda bitecek diye korkuyorum.
Yorumlardan daha fazla kotu etkilenmemek icin sanirim ben de sasirdim ve uzuldumAaaa neden ki acaba çok şaşırdım
Ben de uzuldum canim insallah daha iyi olarak doner.Aaaa bende Yen'i farkettim senin yazdığını şimdi gördüm tüh üzüldüm ya
Yaa işte aynı durumdayız intde bakınca mukus baya belirgin bunda öyle belirgin mukus görmüyorum ben o yüzden anlayamıyorum.. seninkide sadece anne sütü mü alıyo ?burda mukus varmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?