2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Keşke boşverebilsem. Bugün babam gördü zayıflamış bu bebek bakamadınız ona dedi bana yine. Baba dedim kontrole gittik 3.ayında 6 kilo 63 cm normalmiş dedim. Ben görüyorum zayıfladığını demelerine bakma diyor. Bu arada gece bebeğim uyanmıyor emzirirken.yani gözlerk kapalı emiyor memeyi atınca yatırıyorum. Gece de emzirmesem iyice ilgisiz anne olacağım diye düşünüyorum.

Benim bebeğim de öyle yaptı ben engelledim. Hem internetten hem etraftan duyduğum kadarıyla el emmek sorun değil de parmakla uyuyorsa unutmuyormuş bebekler ve çok zor bırakılıyormuş. Ben iki gün eldiven taktım bir eline üzgün üzgün eline baktı akşama kadar huzursuzluk yaptı. Ben de üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Şuan tamamen unutmadı ama kendini uyurmuyor enazıyla normal boyutta

Merhaba arkadaşlar, bizde gaz sorunu hala geçmedi uykusuzluk tam gaz deva ediyor gaz için Muskat kullanan oldu mu aranızda merak ettim.
muskat zararli diye biliyorm.yediklerine kimyon at gaz damlasi varsa onu kullan masaj diyorlar beslenme sonrasi gaz cikaracaksin bide.bnce bnm oglum da kolik her gun ayni saatte basliyor feryat figan bizde sab simpleks kullaniyoruz iyi ben memnunum kendide cikardigi halde yine de gazli.kakasini 2 3 gunde bir yapıyordu. bu ara gunluk 1 kez yapıyor sukur

lcw ninkiler de cok kaliteli geldi bana cnm

Canım gidince doktor bir şey söylerse bana da bilgi verir misin? Sağarak veriyorum fakat sütüm azalacak diye de korkuyorum
Canım bu gibi durumlarda sakın biberon vermeyin aç kalsın diyorlar yoksa artık hiç emmezmiş bırak biberonu Benim gibi aralarda zorla ver günde bir bardak bile emmiyordur benimki... bu ay kilo almayı bırak eğer vermezse şükür etcem 5. Ayda ek gıda başlıcam yapacak bişey yok

Canım bizde bu sorun 2gundur falan var. Sağıp veriyorum içiyor memeyi görür görmez kafasını çevirip ağlamaya başlıyor. Sadece gece uykusunda 2 yada 3 kere emiyor. Ben bir çözüm bulamadım. Çok zor oluyor ama sık sık sağmaya çalışıyorum zaten sütüm az olanda bitecek diye korkuyorum.

Eldiveni taktıgımda eldiveni emiyor ama en azından parmağını bulamaz deneyelim bakalm

Canım sab simplex te dahil denemediği damla masaj yöntem kalmadı yok geçmiyor bir türlü hergün 3-4 kez kaka yapıyoruz biz ona rağmen gazlıyız, uykusuzluktan kafayı yiyeceğim artık. Muskatı eşime iş yerinde söylemişler kullanmakta da kararsız kaldım.

Benimki 1 aydır hep bu şekilde yapıyo renk kıvam tamamen aynısı.Doktorada anlattım sordum kaç kere yapıo dedi takip dedi çok üstünde durmadı iyi de bi doktora gidiyorum panik yapacak bişey yokmu bilemedim senin doktorun farklı bişey söylerse beni bilgilendirirmisin

ben de korkuyorum emzik verince susuyor memeyi cekip birakiyor cekip birakiyor oynuyor sanki 5 dk sonra diliyle itiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…