2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim kizim da emerken sık sık birakip etrafa bakmaya basladi korkmali miyim acaba birakmaz degil mi memeyi Allah korusun.

Bir de emzik kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben basta vermistim sonra biraktirdim ama pisman oldum sanki. Hic disari cikamiyoruz aglayinca meme emmeden susmuyor. Emme aralıgı da sık masallah diyim. Ama emzik meme reddi yapar diyen gruplar var facede. Bugun biraz emzik tuttu yine endiselendim vermesem mi

emzik cok iyi kurtarici gercekten yoksa ben oğlumu oyalamiyorum susturamiyorum bazen.memeyi cekip birakmasi 5 dk emmesi emzikten mi acaba diyorum gerci ac olsa aglar surekli diyorum

olur cnm daha 3.ayda gtrcez daha var yani ama sorcam ya hersey anormal gibi dusununce cok yıpraniyo insan bisey yoktur ins normalse normldir

emzik cok iyi kurtarici gercekten yoksa ben oğlumu oyalamiyorum susturamiyorum bazen.memeyi cekip birakmasi 5 dk emmesi emzikten mi acaba diyorum gerci ac olsa aglar surekli diyorum
Evet emzik kurtarici bence de ama iste meme reddi yapar diyor emzirme gruplari, danismanlari falan. Emmemeye basladi diyen annelere emzik varsa hemen emzigi at diyorlar. Ama boyle de hep memede yasiyoruz bilemiyorum sikayet etmis olmak istemiyorum baslarda emsin diye cok ugrastim cunku yeterki emsin modundayim aslinda..

emzik vermesemmi ya

Ben hiç denemedim ama ten tene temas edin dediler. Bide sakin odaya geçin mesela babası falan olmasın oda da. Saç kurutma makinası seside ise yarıyor. Bu seneki bebekler çok nazlı sanırım anlayamıyorum dillerinden Allah yardımcımız olsun inşallah.

Kontrollu verirsen sorun olmaz bence ben meme reddi yasamiyorum cok bunalinca biraz emmesine izin veriyorum uyku geçişlerinde kurtarici.

Kızlar buralardayım ben de, okuyorum yazdıklarınızı. Ailemin yanındayım, farklı bir tedavi planı oluşturuldu onunla devam ediyorum.
Canım tekrar burada olmana çok sevindim. Dertler paylaştıkça azalır hepimizin çok darda ve çaresiz olduğu anlar oluyor. Hepsi geçecek. Mesela ben cuma günü işe başlıyorum kesin depresyonun dibine vuracağım ama burda sizin başınızı ağrıtacağım mecbur

Bizde aynı durumdayız. Emzik, biberon kullanmıyorum. Delirdim tam

İşin zormuş kuzum bence anne babalar böyle durumlarda fazla karışmamalılar. Bizimkide biraz cok sik emzirme çocuğuartık diyor. Meme reddimiz var bi de. Boyu uzun olunca zayıf saniyorlar galiba kuzum. Boyu uzun maşallah kuzucunun. Gece emzirmezsen niye ilgisiz anne olasın ki ben çok az emziriyorum gece. Öyle şeyler düşünme. Böyle demen bile iyi, ilgili anne olmanın göstergesi. Hatta işleri olduğu halde buraya girip yazan annelerin hepsinin ilgili olduğunun göstergesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…