- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.881
evet sadece anne sütüYaa işte aynı durumdayız intde bakınca mukus baya belirgin bunda öyle belirgin mukus görmüyorum ben o yüzden anlayamıyorum.. seninkide sadece anne sütü mü alıyo ?
emzik cok iyi kurtarici gercekten yoksa ben oğlumu oyalamiyorum susturamiyorum bazen.memeyi cekip birakmasi 5 dk emmesi emzikten mi acaba diyorum gerci ac olsa aglar surekli diyorumBenim kizim da emerken sık sık birakip etrafa bakmaya basladi korkmali miyim acababirakmaz degil mi memeyi Allah korusun.
Bir de emzik kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben basta vermistim sonra biraktirdim ama pisman oldum sanki. Hic disari cikamiyoruz aglayinca meme emmeden susmuyor. Emme aralıgı da sık masallah diyim. Ama emzik meme reddi yapar diyen gruplar var facede. Bugun biraz emzik tuttu yine endiselendim vermesem mi
olur cnm daha 3.ayda gtrcez daha var yani ama sorcam ya hersey anormal gibi dusununce cok yıpraniyo insan bisey yoktur ins normalse normldirBenimki 1 aydır hep bu şekilde yapıyo renk kıvam tamamen aynısı.Doktorada anlattım sordum kaç kere yapıo dedi takip dedi çok üstünde durmadı iyi de bi doktora gidiyorum panik yapacak bişey yokmu bilemedim senin doktorun farklı bişey söylerse beni bilgilendirirmisin
Ben götürdüm doktor çok üstünde durmadı ama içim rahat değil..olur cnm daha 3.ayda gtrcez daha var yani ama sorcam ya hersey anormal gibi dusununce cok yıpraniyo insan bisey yoktur ins normalse normldir
Evet emzik kurtarici bence de ama iste meme reddi yapar diyor emzirme gruplari, danismanlari falan. Emmemeye basladi diyen annelere emzik varsa hemen emzigi at diyorlar. Ama boyle de hep memede yasiyoruz bilemiyorum sikayet etmis olmak istemiyorum baslarda emsin diye cok ugrastim cunku yeterki emsin modundayim aslinda..emzik cok iyi kurtarici gercekten yoksa ben oğlumu oyalamiyorum susturamiyorum bazen.memeyi cekip birakmasi 5 dk emmesi emzikten mi acaba diyorum gerci ac olsa aglar surekli diyorum
emzik vermesemmi yaEvet emzik kurtarici bence de ama iste meme reddi yapar diyor emzirme gruplari, danismanlari falan. Emmemeye basladi diyen annelere emzik varsa hemen emzigi at diyorlar. Ama boyle de hep memede yasiyoruz bilemiyorum sikayet etmis olmak istemiyorum baslarda emsin diye cok ugrastim cunku yeterki emsin modundayim aslinda..
Eger meme reddi arttiysa vermemeyi dene derim canm ben.emzik vermesemmi ya
Cok sevindimKızlar buralardayım ben de, okuyorum yazdıklarınızı. Ailemin yanındayım, farklı bir tedavi planı oluşturuldu onunla devam ediyorum.
Ben hiç denemedim ama ten tene temas edin dediler. Bide sakin odaya geçin mesela babası falan olmasın oda da. Saç kurutma makinası seside ise yarıyor. Bu seneki bebekler çok nazlı sanırım anlayamıyorum dillerindenKızlar çıkdırıcam asla tutmuyor memeyi .. sizi çok iyi anlıyorum çözüm bulabilirseniz lütfen beni de bilgilendirin . Emzirme kabusa döndü . Sağıp biberonla verince içiyor beni emmeye gelince çıldırıyor oda bende ter içinde kakıyorum.. çıldırmış gibi ağlıyor ağzına emzik verince susuyor .. ne yapıcam bilmiyorum .. moralim çok bozuk
Cnm gel yaz buralara dertlesiriz kapanma icine bizde merak ediyoruz seni.
Kontrollu verirsen sorun olmaz bence ben meme reddi yasamiyorum cok bunalinca biraz emmesine izin veriyorum uyku geçişlerinde kurtarici.Benim kizim da emerken sık sık birakip etrafa bakmaya basladi korkmali miyim acababirakmaz degil mi memeyi Allah korusun.
Bir de emzik kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben basta vermistim sonra biraktirdim ama pisman oldum sanki. Hic disari cikamiyoruz aglayinca meme emmeden susmuyor. Emme aralıgı da sık masallah diyim. Ama emzik meme reddi yapar diyen gruplar var facede. Bugun biraz emzik tuttu yine endiselendim vermesem mi
Canım tekrar burada olmana çok sevindim. Dertler paylaştıkça azalırKızlar buralardayım ben de, okuyorum yazdıklarınızı. Ailemin yanındayım, farklı bir tedavi planı oluşturuldu onunla devam ediyorum.
Bizde aynı durumdayız. Emzik, biberon kullanmıyorum. Delirdim tamKızlar çıkdırıcam asla tutmuyor memeyi .. sizi çok iyi anlıyorum çözüm bulabilirseniz lütfen beni de bilgilendirin . Emzirme kabusa döndü . Sağıp biberonla verince içiyor beni emmeye gelince çıldırıyor oda bende ter içinde kakıyorum.. çıldırmış gibi ağlıyor ağzına emzik verince susuyor .. ne yapıcam bilmiyorum .. moralim çok bozuk
İşin zormuş kuzumKeşke boşverebilsem. Bugün babam gördü zayıflamış bu bebek bakamadınız ona dedi bana yine. Baba dedim kontrole gittik 3.ayında 6 kilo 63 cm normalmiş dedim. Ben görüyorum zayıfladığını demelerine bakma diyor. Bu arada gece bebeğim uyanmıyor emzirirken.yani gözlerk kapalı emiyor memeyi atınca yatırıyorum. Gece de emzirmesem iyice ilgisiz anne olacağım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?