- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.901
Normal bence canım, doktor bu tarz kakaya normal diyo bize
Ben vermiyorum canım, vermicem de. Memeyi bırakmasını göze alamam. Aglayacak, durmayacak ama katlanicam. Biraz emzige karşıyım, ama veren, sevenlere de saygı duyuyorum. Herkesin kendi karariBenim kizim da emerken sık sık birakip etrafa bakmaya basladi korkmali miyim acababirakmaz degil mi memeyi Allah korusun.
Bir de emzik kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben basta vermistim sonra biraktirdim ama pisman oldum sanki. Hic disari cikamiyoruz aglayinca meme emmeden susmuyor. Emme aralıgı da sık masallah diyim. Ama emzik meme reddi yapar diyen gruplar var facede. Bugun biraz emzik tuttu yine endiselendim vermesem mi
Korkuttun bizi yaaKızlar buralardayım ben de, okuyorum yazdıklarınızı. Ailemin yanındayım, farklı bir tedavi planı oluşturuldu onunla devam ediyorum.
cnm iyi olmaya calis gecmis olsn.bizde de idrar yolu enf cikmisti hatta bi hafta igne yaptirdik icim gitti fiskirir tarzda kisuyordu hatta arada.ama sagligi icin katlaniyo insan Allah baska dert vermesinKızlar, kusma için gittik doktora. Kakası mukusluydu, doktor tahlil istedi. Lökosit çıktıbactrim süspansiyon yazdı. Birde reflü, gaz, ishal için maflor alın dedi. Motilium süspansiyona devam edecekmişiz. Fışkırır kusması reflü değil dedi. Normalde yaşardığı kusma reflü ama fışkırır kusması ondan değilmiş. Bağırsak, mide sorunu varmış. Tam hatırlayamıyorum bile, beynim döndü. Hastanede çatlayacak kadar ağladı, susturamadım. Nefesi kesildi. 3 saat aralıksız ağladı. O ağlarken bende ağladım. Hiç böyle ağlamamıştı en sonunda sakin ortamda bi şekilde susturdum, sonra emzirme odasında bir bebek ağlamaya başlayınca bizimki daha da fena ağlamaya başladı okumadığım dua kalmadı. Kollarım koptu resmen. Babam nazar için dua eder ve nazardan anlar. Onu aradı eşim. Felaket nazar var çok ağladım dua ederken dedi. babam okuduktan sonra sakinleşti, emdi. Şimdi kucagimda uyudu. Nazara inanmayan olabilir kızlar ama ben çok inanırım. Kuzenimde nazardan çatlayarak ölmüş, o yüzden korkarım.
Meme reddi, kusma, ishal var ama allahima şükür kilo vermemiş kuzum. 5900 müş.
Kalça çıkığı ile ilgili konu geçmişti, boğumlarla ilgili. Onu da sordum. Temizse sıkıntı yoktur, boğumlara 2 3 yaşında bakılır dedi. Ileride ayrıntılı incelicez dedi. Iki hafta sonra dagöz ve rota için gidicez, 3. Ay kontrolümüz de var.
Biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın. Bayagi dertliyim. Uykusuzluktan bayilicam neredeyse. Daha bir kere lavaboya gittimçok panik bi tıp oldum. Eşimle beraber kızım iyi olunca psikologa gidicez.
Canım ben de burdayım gizli gizli okuyorum yazilanlari
Karanlık ortamda ya da yatarak emzirmeyi denesen canım. Biberon vermeyin yaziyo. Tamamen bırakabilir seni.Kızlar çıkdırıcam asla tutmuyor memeyi .. sizi çok iyi anlıyorum çözüm bulabilirseniz lütfen beni de bilgilendirin . Emzirme kabusa döndü . Sağıp biberonla verince içiyor beni emmeye gelince çıldırıyor oda bende ter içinde kakıyorum.. çıldırmış gibi ağlıyor ağzına emzik verince susuyor .. ne yapıcam bilmiyorum .. moralim çok bozuk
Canim cok gecmis olsun bak ne guzel kilo alimida iyiymis insallahhh tez zamanda sifa bulurKızlar, kusma için gittik doktora. Kakası mukusluydu, doktor tahlil istedi. Lökosit çıktıbactrim süspansiyon yazdı. Birde reflü, gaz, ishal için maflor alın dedi. Motilium süspansiyona devam edecekmişiz. Fışkırır kusması reflü değil dedi. Normalde yaşardığı kusma reflü ama fışkırır kusması ondan değilmiş. Bağırsak, mide sorunu varmış. Tam hatırlayamıyorum bile, beynim döndü. Hastanede çatlayacak kadar ağladı, susturamadım. Nefesi kesildi. 3 saat aralıksız ağladı. O ağlarken bende ağladım. Hiç böyle ağlamamıştı en sonunda sakin ortamda bi şekilde susturdum, sonra emzirme odasında bir bebek ağlamaya başlayınca bizimki daha da fena ağlamaya başladı okumadığım dua kalmadı. Kollarım koptu resmen. Babam nazar için dua eder ve nazardan anlar. Onu aradı eşim. Felaket nazar var çok ağladım dua ederken dedi. babam okuduktan sonra sakinleşti, emdi. Şimdi kucagimda uyudu. Nazara inanmayan olabilir kızlar ama ben çok inanırım. Kuzenimde nazardan çatlayarak ölmüş, o yüzden korkarım.
Kalça çıkığı ile ilgili konu geçmişti, boğumlarla ilgili. Onu da sordum. Temizse sıkıntı yoktur, boğumlara 2 3 yaşında bakılır dedi. Ileride ayrıntılı incelicez dedi. Iki hafta sonra dagöz ve rota için gidicez, 3. Ay kontrolümüz de var.
Biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın. Bayagi dertliyim. Uykusuzluktan bayilicam neredeyse. Daha bir kere lavaboya gittimçok panik bi tıp oldum. Eşimle beraber kızım iyi olunca psikologa gidicez.
canım inan aklımdaydın yazacaktım sana ne yaptın nasıl oldu diye ama eşim erken geldi bugün pek giremedim. çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. evet bir yardımndestek almanız gerekiyor kendiniz için buna da sevindim birlikte gitme kararınıza. herşey kuzularımız için ve herşey güzel olacak canım yeterki eşin yanında dursun destek alabilesin ondan bu çok önemliKızlar, kusma için gittik doktora. Kakası mukusluydu, doktor tahlil istedi. Lökosit çıktıbactrim süspansiyon yazdı. Birde reflü, gaz, ishal için maflor alın dedi. Motilium süspansiyona devam edecekmişiz. Fışkırır kusması reflü değil dedi. Normalde yaşardığı kusma reflü ama fışkırır kusması ondan değilmiş. Bağırsak, mide sorunu varmış. Tam hatırlayamıyorum bile, beynim döndü. Hastanede çatlayacak kadar ağladı, susturamadım. Nefesi kesildi. 3 saat aralıksız ağladı. O ağlarken bende ağladım. Hiç böyle ağlamamıştı en sonunda sakin ortamda bi şekilde susturdum, sonra emzirme odasında bir bebek ağlamaya başlayınca bizimki daha da fena ağlamaya başladı okumadığım dua kalmadı. Kollarım koptu resmen. Babam nazar için dua eder ve nazardan anlar. Onu aradı eşim. Felaket nazar var çok ağladım dua ederken dedi. babam okuduktan sonra sakinleşti, emdi. Şimdi kucagimda uyudu. Nazara inanmayan olabilir kızlar ama ben çok inanırım. Kuzenimde nazardan çatlayarak ölmüş, o yüzden korkarım.
Bence normal gibi canım. Bı ara ben de çok taktım kakasina kafayı. Her gün farklı bir tarzda yapiyordu. Bazen biraz yeşil, bazen mukuslu , bazen çok sıvı, bazen az, bazen çok. Yani hiç düzen yoktu kakasında. Doktora sordum kan olmadığı sürece problem yok dedi. 3-4 ay arası bağırsaklar bı dönüşüm geciriyormus o yüzden çok değişken olabiliyormuş kakası.
Benimki de bir aydır öyle. Her gün farklı bir taktikle emziriyorum. Önce dik şekilde tutarken yürüye yürüye sakinleştiriyorum sonra yavaş yavaş memeye kaydiriyorum yürüye yürüye emzirmeye devam ediyorum. Bazen koşa koşa hoplaya hoplaya emziriyorum hattaKızlar çıkdırıcam asla tutmuyor memeyi .. sizi çok iyi anlıyorum çözüm bulabilirseniz lütfen beni de bilgilendirin . Emzirme kabusa döndü . Sağıp biberonla verince içiyor beni emmeye gelince çıldırıyor oda bende ter içinde kakıyorum.. çıldırmış gibi ağlıyor ağzına emzik verince susuyor .. ne yapıcam bilmiyorum .. moralim çok bozuk
Nasıl yaptın canım. Rengi ne kadar güzel tavuk suyu gibi sarı olmuş sanki. Ben kemikleri yapınca kahverengi gibi oluyorEk gıdaya hazırlık kemik etsuyuEki Görüntüle 2242243
Canım etli kemiği 1 saat düdüklüde pişirdim etleri oğlum yedi suyuda kızıma inşallah rengi böyle oluyor benim ama bilmiyorumNasıl yaptın canım. Rengi ne kadar güzel tavuk suyu gibi sarı olmuş sanki. Ben kemikleri yapınca kahverengi gibi oluyor
Siz inek etinden mi yapıyorsunuz? Ben koyun etinden yapıyorum benimkide kahverengi oluyor. Onunlami alakalı acaba.Canım etli kemiği 1 saat düdüklüde pişirdim etleri oğlum yedi suyuda kızıma inşallah rengi böyle oluyor benim ama bilmiyorum
Sağarak ne kadar süre devam edebilirsin ki biberona alıştıktan sonra. Bebek emmedigi için zamanla sütün de azalır. Bence emzirme beslenmenin çok ötesinde bir şey. Sadece ten tene temasla da açıklanamaz. Ten tene temasi babasıyla da yapar. Emzirme sadece anne ve bebek arasında özel bi durum. Emziremeyen anneler için dünyanın sonu değil evet emen de büyüyor emmeyen de. Ama böylesine özel bir ayrıcalığı kaybetmemek için de her anne elinden geleni sonuna kadar yapmalı.Şimdi ben biraz biseyler yazicam benim gibi düşünmeyene saygım var ama onlarda bana saygi duysun lütfen.
bu meme reddinde biberon verme diyenler var ya acaba bu durumu yaşamış mi çok merak ediyorum. Ilk gun bende direttim illa emecek diye çocuk ağlamaktan helak oldu bumu yani annelik dedim. Neki emecek diye morarana kadar aglatalim. Bunun üstüne emse kaç yazar. Ben emzirme anlarında ki sükuneti, huzuru seviyorum bu olmadiktan sonra beni yada biberonu emse ne fark eder. Amaç anne sütünden alınan faydaysa sağıp veririz yine alır. Yok amaç ten tene temassa onu başka türlüde sağlarız.
20kusur gündür okumadigim kaynak denemediğim yöntem kalmadı olmuyor. Ne kızımı üzmenin nede kendimi helak etmenin faydası yok. Meme emende büyüyor biberon emende. Sut icinde hastalanıyor mama içinde. Bugünlerin keyfini cikarmaya karar verdim. Sağlık sorunu olmadıkça dert yok artik. Kizimla eglenmek varken az kilo almış, emmemişi düşünüp dert etmiyorum. Ohh be rahatladım yazınca. ,
Ben çok daha uzun süre kaynatiyorum ondan galibaCanım etli kemiği 1 saat düdüklüde pişirdim etleri oğlum yedi suyuda kızıma inşallah rengi böyle oluyor benim ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?