2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok geçmiş olsun canım yaa boğumları ben sormuştum sağolasın.Kusma ve mukuslu gibi kaka benimkindede var doktor tahlil istemedi o yüzden içim hiç rahat değil.Fışkırır gibi kusuyo reflüden diyip geçiyoruz bizde.Seninkinin kakası nasıl foto gönderebilirmisin bi ara benimkine benziyomu baksam

ya kizla r benim kızım gündüzleri hic uyumuyor 10 dakika 15 dakika toplasan 1 saat anca.gecede 1 den once yatmıyor nasil dayanıyor 2 buçuk aylık bebek bukadar ayakta kalmaya bilmiyorum

Benim kızımın da öyle bende herkese soruyorum o yüzden hep öylr yapıyo benimkide
yani barsak enfeksiyonu desek okadar uzun süreli olmaz ve ekstra belirtilerde olur kanlı mukuslu ateş kusma vs.ama değil.yani diğer bebekler nasil yapio bilmem ama bizimkisi aşırı sulu.

yani barsak enfeksiyonu desek okadar uzun süreli olmaz ve ekstra belirtilerde olur kanlı mukuslu ateş kusma vs.ama değil.yani diğer bebekler nasil yapio bilmem ama bizimkisi aşırı sulu.
Benimkide aşırı sulu yapıyo doktora sordum bugün takip et dedi kan varmı dedi yok.Ateş vs de yok.Ama kusma hep var benimkinde.Bağırsak enfeksiyonuysa ateş de olur halsizlik falan da olur bu kdr uzun sürede diye düşünüyorum bende.İnşallah düşündüğümüz gibidir.Kaka fotosunu bana atabilirsin özelden istiyosan bende atabilirim

tamam canım yarin insalah atarım sana

Canım kendi adıma söyleyeyim oğlumdada meme reddi yaşadım ve en sonunda pes ettim sağarak devam ettim oda 2 ay sonra emmediği için kesildi sütüm devam sütü aldık maddi olarak bayağı sarsıyor insanı 7 sene önce bukadar internet kullanıcısı değildim böyle bir durumu araştırmak aklıma bile gelmedi neyse 1 yıl sonra yeğenim oldu oda 4 aylıkken red yapmaya başladı yengem öyle direndiki hiç benim gibi zırlamadı yeğenim sonra emmeye başladı geri 3 yaşında zorla bıraktırdılar emmeyi sonra çok pişman oldum vicdan azabı çektim normal bir süreçmiş çünkü sonra orda burda meme reddi ile ilgili paylaşımlar gördüm hamileyken okudum hep ve yine başıma geldi ama bu sefer pes etmicem şubat ayı red ile geçti mart ayıda öyle geçiyor ne yapıp ne edip biberona alıştırıp kendimi unutturmucam 5.ayda yoğurda başlıcam zaten takviye olur elbet emecek inanıyorum bugünler geçecek

Canım bence bi şeyler öğretmek için daha çok küçükler. Eldiven takınca sadece kendini kısıtlanmış,cezalandırılmış hissetmiştir. Simdi tam ellerini yeni keşfettikleri zaman. Benimki de emiyor, bı çok arkadasinki de emiyordur. Biraz daha büyüsün emdiği zaman dikkatini başka şeylere yöneltir bıraktirirsin. Böyle şeylerde kısıtlamak ruhsal yönden zarar verebilir

Kız babasıyla oynarken bir kahve yaptım kendime. Birazdan da yıkar yatırırız. Artık birşeyler düzene girdikçe baya keyif almaya başladım bebekli hayattan
Ben de öyle. Daha yeni yeni anlıyorum anne olduğumu. Daha önce dadı gibiydim. Yorgunlukla uykusuzlukla geçiyordu günüm sevmeye halim kalmıyordu. Ben bebeğimi sevmiyormuyum acaba diyordum. Bebeğime içimde sevgi beslemeye bile mecalim yokmuş şimdi farkediyorum

Kızlar buralardayım ben de, okuyorum yazdıklarınızı. Ailemin yanındayım, farklı bir tedavi planı oluşturuldu onunla devam ediyorum.
Canım çok sevindim umarım herşey yoluna girecek. Sadece yalnız olmadığını bil. Emin ol aynen senin yaşadıklarını yaşadım ama kendime bile söylemeye cesaret edemedim. Yeni yeni atlattım diyebilirim. Geçecek herşey bebek büyüyüp etrafın farkına vardıkça keyiflenecek inşallah

Tatlım öncelikle geçmiş olsun en azından teşhis konulmasına Sevindim. Rabbim dermansız dert vermesin. Psikoloğa ihtiyacın olduğunu sanmıyorum kendini abartıp gözünde büyütüp hastalığa sevk etme. Ay ben böyle yaptım ay ben böyle oldum deyip daha kötü olacaksın. Kolay değil bambaşka bir süreç yaşıyoruz bence gayet normal yaşadıklarımız 1 aya herşey düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…