- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #53.981
Benimki de çeviriyor. Hatta çok sıkılırsa direk yüzüstü bile dönüyor ama her yerde 1 yaşa kadar yatirmayin yazmış. O yaşa kadar zaten dönebiliyordur çocuklar. Nefessiz kalınca dönmesiyle ilgili değil de acaba başka bir riski mi var dedimBenimki yüzüstü uyuyor kafasını sağa sola çevirdiği için korkmuyorum canım
Canım biberon elbette kötü ama benim oğlum doğduğunda odada ilk ağzına biberon verildi bazen buna çok üzülüyorum ama kucağıma alıp ilk emme denemesinde 2 kez kavrayabildi oğlum göğsümü o an içimden birlikte başaracağız oğlum demiştim. Nitekim emmeyi de öğrendi çok şükür.Peki benim denemedigimi nereden biliyorsunuz? Okuyup uyguladigim ama işe yaramayan o kadar şeyden sonra sizin tavsiyeniz nedir açlıktan ağlayan bir bebeğe dair?
Canım açlıktan nasıl ağladığını görsen parayı falan unutursun. Kendin yemez ona alırsın inan. Ben ilk tutmadığı gün çok aglattim vermedim biberon o günden beri uykusunda ağlıyor hala ara ara. Inşallah sen bu sorunu yaşamadan uzun süre emzirirsin canım.
hayırlı olsun Canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah. hangi ülkedesin? niçin gittin? o hastane de yaşadıkların burda asla bulamazsın canım çünkü ilk önce insanlık geliyor eğitim geliyor ve bu bizim ülkemizde imkansız malesef. oranın insanları farklı o yüzden beklentimiz olmasın bizim ülkemizde nede böyle değil diye. neyse deneyimlerin güzel olmuş sevindim adına. o d vitamini bende almanya dan öyle biliyorum hala devam ettiklerini bilmiyordum. sen orda ne nasıl yapılıyorsa aynen öyle uygula canım burdakinleri karıştırma bizim ülke geriden geliyor bunu unutma mesela menengekok aşısı daha yeni gelmiş! gibi ama her ülkenin artı ve eksikleri var hiç biri dört dörtlük değil tıpki insanlar gibi =)amin canim butun cocuklarimizi inslh sen demi almanyadasın gorevli olarak geldik 5 yılligina 3 hilimiz kaldi inslh evet degisik bir deneyim oldu fakat asla burda insanlik var bizim ulkemizde yok gibi bisey soylemiyorum yanlis anlasilmasin uzulurum sadece bazi konular degisik ve hos geldi muamele olarak bizim ulkemizde cok iyi artik hatta hastane tedavi vs olarak bizim ulkemiz daha iyi bence burasi berbat egitim mufredat olarak bizim ulkemiz daha ileri burasi baya geri fakat ogretme sistemi burda daha iyi ortanca kizim 6 senedir iye ile ugrasiyoruz hastanelerle cok hasir nesir olduk burda tekarrliyor ve inan bunaliyoruz ne yapacagiz diye dra gitmesi bidert gerisinayri dert idrar tahlilini bizim saglik ocaklarinda bardakla cubukla baktiklari gibi bakiyorlar kultur diyoruz yapmiyorlar temiz cikiyor diye 10 gundur hasta ve 10 gun once dra gittik yine ayninseylerden drdan sonra ateslendi neyse inslh ulkemizdede eksikler hizla duzelir
benimde ayni canim fakat ilac kullanmalik olmadi daha bende ipaclar sute geciyor diye biliyorum bi arkadasim kas gevswtici kullandi ve bebegi pelte gibi yıgıliyoduyasina yakindi birde bwbegi ama sen yinede drunla gorus belki ilactan ilaca fark vardir canim gecmis olsunkizlar sol el bilegim koluma dogru felaket agriyor kas gevsetici agri kesici krem sute geçermi .gecen bi dra sordum gecmez dedi fakat herkes gecer diyor.ne yapabilirim evde sicak disinda
Inşallah canım insallahcanım ya kıyamam ben. geçecek canım hepsi inşaAllah ❤
Ya canım acaba bi alerjisi falan mı var? Peki sağıp verince güzel içiyor mu?Gezerek, zıplayarak, yatarak,çıplak temas halinde hepsini denedim olmuyor. Zaten iştahsız bir çocuk ben vermesem pek acikmaz. 6 hafta sonra 3ay bitiyor biz daha 5kilo değiliz. Evin her odasında buna banyo da dahil emzirmeyi deniyorum hani ilgisini birşey çeker diye ama gözleri açık olduğu sürece almıyor biraz zorlayınca öğütmeye başlıyor ki bu şekilde kustuğu oldu. Sadece gece uykusunda derin uyuduğu için 3kere emzirebiliyorum.
Sütü sürekli sağıp veriyorum.3-4 saatte bir sağım yapıyorum. Çok zahmetli oluyor ama yarım saat sürüyor buarada çocuk uyumuyor.bi yandan sağım yapıp bir yandan onu oyaliyorum. Birkere sagdigim süt döküldü bebege oyun yaparkengünler böyle geçiyor. En azından 3 ay daha devam edebilirsem 6ayi tamamlamış olurum .
Canim ben uyanikken o sekilde yatiyorum bisey olursa mudahale edebilirim diye. Ama ben uyuyacagim zaman korkuyorum yuz ustu yatirmayaKızlar bebeğini yüzüstü uyutan var mı? Her yerde 1 yaşına kadar o şekilde bırakmayın ölüm riski filan yazıyor çok tedirgin oluyorum ama benim ki o şekilde çok guzel uyuyor. Bazen geceleri çok mıkırdarsa öyle yatiriyorum. Aslında yüzüstüyken sırtüstü veya yanlara dönebiliyor kendisi. Tıkanma gibi bi durum olunca dönmez mi kendi kendine?
Hangi magazaymis bende takip ediyimİstanbul da Eyüp te çok güzel bir bebek mağazası var instagram dan takip ediyorum yokmu oralı olan ya
surdugum gun akşama kadar uyumustu oglan demekki ondandibenimde ayni canim fakat ilac kullanmalik olmadi daha bende ipaclar sute geciyor diye biliyorum bi arkadasim kas gevswtici kullandi ve bebegi pelte gibi yıgıliyoduyasina yakindi birde bwbegi ama sen yinede drunla gorus belki ilactan ilaca fark vardir canim gecmis olsun
Bebebutikeyüp canlı video çektiler dünHangi magazaymis bende takip ediyim
Kuzum emmeyince neyle besliyorsun merak ettimCanım kendi adıma söyleyeyim oğlumdada meme reddi yaşadım ve en sonunda pes ettim sağarak devam ettim oda 2 ay sonra emmediği için kesildi sütüm devam sütü aldık maddi olarak bayağı sarsıyor insanı 7 sene önce bukadar internet kullanıcısı değildim böyle bir durumu araştırmak aklıma bile gelmedi neyse 1 yıl sonra yeğenim oldu oda 4 aylıkken red yapmaya başladı yengem öyle direndiki hiç benim gibi zırlamadı yeğenim sonra emmeye başladı geri 3 yaşında zorla bıraktırdılar emmeyi sonra çok pişman oldum vicdan azabı çektim normal bir süreçmiş çünkü sonra orda burda meme reddi ile ilgili paylaşımlar gördüm hamileyken okudum hep ve yine başıma geldi ama bu sefer pes etmicem şubat ayı red ile geçti mart ayıda öyle geçiyor ne yapıp ne edip biberona alıştırıp kendimi unutturmucam 5.ayda yoğurda başlıcam zaten takviye olur elbet emecek inanıyorum bugünler geçecek
Yani o ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Sütümü çok artıran tek şey şerbet. Kilo falan umrumda değil ek gıdaya geçene kadar şekerpare devamPeki benim denemedigimi nereden biliyorsunuz? Okuyup uyguladigim ama işe yaramayan o kadar şeyden sonra sizin tavsiyeniz nedir açlıktan ağlayan bir bebeğe dair?
Canım açlıktan nasıl ağladığını görsen parayı falan unutursun. Kendin yemez ona alırsın inan. Ben ilk tutmadığı gün çok aglattim vermedim biberon o günden beri uykusunda ağlıyor hala ara ara. Inşallah sen bu sorunu yaşamadan uzun süre emzirirsin canım.
Hmmm tatlım ben öyle gece kalkıp bensu kucağında sanıyomuşsun emzirdin sanıp emzirmiyomuşsun ya onun için gitçeksin sandım öyleyse git tabi. Evdeki huzur çok önemliTeşekkür ederim canım benim. Hiç umudum yok gerçekten. Eşim hicbir şey demediği halde bağırır oldum. Hem kendim için hem evliliğimiz için gitmek istiyorum. O bana panik yapıyorum diye, ben ona umursamiyosun diye kızıyorum. Daha kötü olmak istemiyorum. Eşimin anlattıklarını anlayamayıp, her şeye muhalafet oluyorum
Çok seviyorum onu ve böyle şeylerle kırıp dökmek istemiyorum. Inan aklım iyi degil. Bi an önce eski halime dönmek istiyorum. Bu halimi ben bile çekemiyorumkalıcı olmasından korkuyorum.
yuzustuyken sırt üstü dönebiliyor mu.Kızlar bebeğini yüzüstü uyutan var mı? Her yerde 1 yaşına kadar o şekilde bırakmayın ölüm riski filan yazıyor çok tedirgin oluyorum ama benim ki o şekilde çok guzel uyuyor. Bazen geceleri çok mıkırdarsa öyle yatiriyorum. Aslında yüzüstüyken sırtüstü veya yanlara dönebiliyor kendisi. Tıkanma gibi bi durum olunca dönmez mi kendi kendine?
3 ay 1 haftalık. İki haftadır filan dönüyor.ama tersini yapamıyor yani sırtüstüyken yüzüstü donemiyor.yuzustuyken sırt üstü dönebiliyor mu.senin bebiş kaç aylık canım
Hamileliğin 5.ayından beri çok şiddetli bilek ağrısı yaşıyorum hemde iki bilekte.bazen bebeği düşünücem diye korkuyorum.gece olunca agrım daha çok oluyor. Beşikten bazen alamıyorum bebeği eşim kalkıp veriyor. Doktor ilaç süte geçer dedi diye kullanmıyorum. 4.aya kadar geçmezse fizik tedavi başlarız dedi bu gidişle geçmeyecek zaten her geçen gün artıyor.kizlar sol el bilegim koluma dogru felaket agriyor kas gevsetici agri kesici krem sute geçermi .gecen bi dra sordum gecmez dedi fakat herkes gecer diyor.ne yapabilirim evde sicak disinda
Sağınca içiyor evet ama pek iştahlı değil zaten.alerji hep aklımda takip ediyorum ama herhangi bir belirti yok.Ya canım acaba bi alerjisi falan mı var? Peki sağıp verince güzel içiyor mu?
Bana dogumda bel agrim var diye vermisti dr. Gecmiyormus istersen benimkini yazayim sanakizlar sol el bilegim koluma dogru felaket agriyor kas gevsetici agri kesici krem sute geçermi .gecen bi dra sordum gecmez dedi fakat herkes gecer diyor.ne yapabilirim evde sicak disinda
Canım hoşgeldin, bizim bi tek mama düzeni var onun dışında sürekli memede. Öyle dolu olsa bile maksimum 1 saat sonra yine emmek istiyor. Zaten uykuya dalmak için de emmek istiyor. Bir de gece düzenli uyuyor ben alıp emziriyorum, koyuyorum uyuyor.Kızlar sizde bir besleme düzeni var mı? Ben ne kadar düzen oluşturmaya çalışsam da bir kaç gün iyi ama genelde kötü oluyor.
Bazen uyanınca emmek istiyor bazen uyurken, ne yediğini ne kadar doyduğunu anlayamıyorum.
Ayrıca çok fazla uyku bölünmesi yaşıyoruz önceden uyanınca emmek istiyor diye çok yorulup emziğe alıştırdım. Şimdi de uyanınca emzik yok diye ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?