2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimki yüzüstü uyuyor kafasını sağa sola çevirdiği için korkmuyorum canım
Benimki de çeviriyor. Hatta çok sıkılırsa direk yüzüstü bile dönüyor ama her yerde 1 yaşa kadar yatirmayin yazmış. O yaşa kadar zaten dönebiliyordur çocuklar. Nefessiz kalınca dönmesiyle ilgili değil de acaba başka bir riski mi var dedim

Canım biberon elbette kötü ama benim oğlum doğduğunda odada ilk ağzına biberon verildi bazen buna çok üzülüyorum ama kucağıma alıp ilk emme denemesinde 2 kez kavrayabildi oğlum göğsümü o an içimden birlikte başaracağız oğlum demiştim. Nitekim emmeyi de öğrendi çok şükür.
Hala da biberon var günde 3 kez mama alıyor.
Sen rahat ol takma. Kimimizin ne olacağı belli değil belki sen sağarak daha uzun süre anne sütü verirsin oğluna . Ama her fırsatta meme teklifi et her beslenmeden önce. Kimi bebek 6. Ayında geri dönüş yapıyor..
Ablam yeğenim 2 aylıkken işe başladı biberon da verdik yeğenime ama memeyi çok zor bıraktı. İşten gelince çok güzel emmeye devam ederdi. Ben oğlumla konuşuyorum sürekli yüzünü okşuyorum oğlum işe gidince seni çok özleyeceğim, gelince hemen emzireceğim anneye kızma diyorum . İnşallah olumsuz bi durum olmaz.
Bizim için en önemlisi onların sağlıklı olmaları.

kizlar sol el bilegim koluma dogru felaket agriyor kas gevsetici agri kesici krem sute geçermi .gecen bi dra sordum gecmez dedi fakat herkes gecer diyor.ne yapabilirim evde sicak disinda
benimde ayni canim fakat ilac kullanmalik olmadi daha bende ipaclar sute geciyor diye biliyorum bi arkadasim kas gevswtici kullandi ve bebegi pelte gibi yıgıliyoduyasina yakindi birde bwbegi ama sen yinede drunla gorus belki ilactan ilaca fark vardir canim gecmis olsun

Ya canım acaba bi alerjisi falan mı var? Peki sağıp verince güzel içiyor mu?

Canim ben uyanikken o sekilde yatiyorum bisey olursa mudahale edebilirim diye. Ama ben uyuyacagim zaman korkuyorum yuz ustu yatirmaya

surdugum gun akşama kadar uyumustu oglan demekki ondandi

Kuzum emmeyince neyle besliyorsun merak ettim

Yani o ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Sütümü çok artıran tek şey şerbet. Kilo falan umrumda değil ek gıdaya geçene kadar şekerpare devam ama olur da o emmek istemezse ne yaparım bilmiyorum

Hmmm tatlım ben öyle gece kalkıp bensu kucağında sanıyomuşsun emzirdin sanıp emzirmiyomuşsun ya onun için gitçeksin sandım öyleyse git tabi. Evdeki huzur çok önemli

yuzustuyken sırt üstü dönebiliyor mu.senin bebiş kaç aylık canım

Prima kullananlar joker bebe’de indirim var. Ama fiyatları bilmediğim için ne kadar bir indirim bilmiyorum.

Eklentiler

• B9B16A9E-507E-4B08-8034-89F47E503578.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 28
kizlar sol el bilegim koluma dogru felaket agriyor kas gevsetici agri kesici krem sute geçermi .gecen bi dra sordum gecmez dedi fakat herkes gecer diyor.ne yapabilirim evde sicak disinda
Hamileliğin 5.ayından beri çok şiddetli bilek ağrısı yaşıyorum hemde iki bilekte.bazen bebeği düşünücem diye korkuyorum.gece olunca agrım daha çok oluyor. Beşikten bazen alamıyorum bebeği eşim kalkıp veriyor. Doktor ilaç süte geçer dedi diye kullanmıyorum. 4.aya kadar geçmezse fizik tedavi başlarız dedi bu gidişle geçmeyecek zaten her geçen gün artıyor.
Ya canım acaba bi alerjisi falan mı var? Peki sağıp verince güzel içiyor mu?
Sağınca içiyor evet ama pek iştahlı değil zaten.alerji hep aklımda takip ediyorum ama herhangi bir belirti yok.

Kızlar sizde bir besleme düzeni var mı? Ben ne kadar düzen oluşturmaya çalışsam da bir kaç gün iyi ama genelde kötü oluyor.
Bazen uyanınca emmek istiyor bazen uyurken, ne yediğini ne kadar doyduğunu anlayamıyorum.
Ayrıca çok fazla uyku bölünmesi yaşıyoruz önceden uyanınca emmek istiyor diye çok yorulup emziğe alıştırdım. Şimdi de uyanınca emzik yok diye ağlıyor

Bana dogumda bel agrim var diye vermisti dr. Gecmiyormus istersen benimkini yazayim sana

Canım hoşgeldin, bizim bi tek mama düzeni var onun dışında sürekli memede. Öyle dolu olsa bile maksimum 1 saat sonra yine emmek istiyor. Zaten uykuya dalmak için de emmek istiyor. Bir de gece düzenli uyuyor ben alıp emziriyorum, koyuyorum uyuyor.

B berabetul canım ben almanyada doğdum büyüdüm ve oranın sistemine alıştığım için türkiye de ki hayatı insanlara alışması zor 11 sene oldu evleneli ama hala kızıyorum burda olan şeylere hangi eyalettesin canım? dediğim gibi her ülkenin de insanların da dört dörtlüsü yoktur benim tercihim Türkiye oldu ona rağmen insan ayak uyumsağlıyor yaşadığı yere çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. evet orda malesef burda ki gibi hemen kültür kan tahlili antibiyotik gibi müdahale etmiyorlar vardır bir bildikleri ama muayene konusunda ben mesela hala vertigom için bir doktor daha doğrusu o teşhisi koyulan aleti bulamadım burda (konyadayım). yine başladı vertigom ve korkuyorum bazen bebeğim kucağım da iken düşeceğim diye Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…