2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bi arkadasa dru demis 2.asidan sonra tam 1 ay gecmeliymis
Geçti cnm bir ay oldu geçen eşimin kuzeni kafamı karıştırdı işte bu aşıyı üreten firma içindekileri açıklayamıyormuş bir çok insan bundan dolayı yaptırmıyormuş filan dedi ben yaptırmakta kesin kararlıydım şimdi kafam almak bullak

Bwnde yedim kız smdi ahh eski kiloma bir dönsem rahatlcm:) ya benmkinnde kakasi bormldi bir dunden beri yapmadi anlamadm birde ac olsa aglar deme ya eski tas opmasni ozledm yeminle

Bahsettiginiz olay karpel tunel sendromu oluyor bende gebelikte baslamisti.

canım ben baktım da fiyatları normal yani hatta mama sandalyelerinden daha uygun. almaya karar verdin mi? hangi markalara bakıyorsun? fotoğraf da kinin ikinci elini bende alsam mı diye düşünüyorum
Canım ben evdeki masalara baktim da olmaz gibi geldi. Mutfak masam cam. Salondakinin altı derin. Bı balkondakine olur. Kararsız kaldım ben de. Belki ucuzlarindan alıp sadece balkonda kullanabilirim

Canım ben evdeki masalara baktim da olmaz gibi geldi. Mutfak masam cam. Salondakinin altı derin. Bı balkondakine olur. Kararsız kaldım ben de. Belki ucuzlarindan alıp sadece balkonda kullanabilirim
anladım canım. bu tarz birşey de düşünebilirsin

Dün akşam bi kafeye gittik de hiç ağlamayan çocuk gece 3 e kadar ağladı sonra uyudu uykusunda bile ağladı
Doğduğu günden beri dışarı çıkıyorum ben hiç de sıkıntı yasamamistik. Ne kolaymış hiç bir şeye engel olmuyor çocuk diyordum. Geçen arkadaşımın evine gittim bir aglamaya başladı asla susturamadim 2 saat. Sonra kardeşime gittik orda da aynısını yaptı. Slingle yürüyüşe çıktım yine aynı. Artık korkuyorum evden çıkmaya. Galiba büyüdükçe evde olmadıklarını anlayıp o konforu arıyorlar.

Bwnde yedim kız smdi ahh eski kiloma bir dönsem rahatlcm:) ya benmkinnde kakasi bormldi bir dunden beri yapmadi anlamadm birde ac olsa aglar deme ya eski tas opmasni ozledm yeminle
Walla dayanamıyorum ben tatlı yedikçe çocuk coşuyor enerji mi gidiyo napiyo arada yapmadığı bizimde oluyo ac olsa durmaz merak etme. Doyuyordur mutlaka. Ah ah bende özledim süt var biliyodum alışamadım daha sönük olmalarına walla hep bi süt yok hissi kötü oluyo

Bu da güzel bı şey gibi tepsisi filan değişiyormuş bı de

Benmki artk iyice hep guluyr edyr cok hosuma gdyr ya:)
Aynen cnm ole bende o hissi yasyrm insn kendni kotu hissedyr eskisi gbi taslasmyr hic ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…