- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.021
tamam canım. peki sen alacak mısın?yok kuzu ya marka demedi
bi arkadasa dru demis 2.asidan sonra tam 1 ay gecmeliymisKızlar rota aşısı için ne düşünüyorsunuz ?bana bu hafta yapalım dedi dr ama kafam çok karışık
Geçti cnm bir ay oldu geçen eşimin kuzeni kafamı karıştırdı işte bu aşıyı üreten firma içindekileri açıklayamıyormuş bir çok insan bundan dolayı yaptırmıyormuş filan dedi ben yaptırmakta kesin kararlıydım şimdi kafam almak bullakbi arkadasa dru demis 2.asidan sonra tam 1 ay gecmeliymis
Bwnde yedim kız smdi ahh eski kiloma bir dönsem rahatlcm:) ya benmkinnde kakasi bormldi bir dunden beri yapmadi anlamadm birde ac olsa aglar deme ya eski tas opmasni ozledm yeminleBende yemicem diyorum ama daha şimdi yedim.çok zor dayanmak benimde bu aralar çok yumuşadı neden bilmiyorum ama takip ediyorum cisli bez sayısı aynı kaka aynı uyuma süresi aynı demekki doyuyo ama terbiye olmuş göğüsler seninde öyledir canım:))
baya uzakmisoyy ben hamburg da ailem de orda inşaAllah ramazandan sonra gideceğim yanlarınaAmin canım cümlemize Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin
sağol canım inşaAllahbaya uzakmisinslh saglilla sihhatle kavusursun ailene
benim büyük kizdan kalma mama sandalyem var canım daha almamtamam canım. peki sen alacak mısın?
benim büyük kizdan kalma mama sandalyem var canım daha almam
Bahsettiginiz olay karpel tunel sendromu oluyor bende gebelikte baslamisti.Hamileliğin 5.ayından beri çok şiddetli bilek ağrısı yaşıyorum hemde iki bilekte.bazen bebeği düşünücem diye korkuyorum.gece olunca agrım daha çok oluyor. Beşikten bazen alamıyorum bebeği eşim kalkıp veriyor. Doktor ilaç süte geçer dedi diye kullanmıyorum. 4.aya kadar geçmezse fizik tedavi başlarız dedi bu gidişle geçmeyecek zaten her geçen gün artıyor.
Sağınca içiyor evet ama pek iştahlı değil zaten.alerji hep aklımda takip ediyorum ama herhangi bir belirti yok.
Canım ben evdeki masalara baktim da olmaz gibi geldi. Mutfak masam cam. Salondakinin altı derin. Bı balkondakine olur. Kararsız kaldım ben de. Belki ucuzlarindan alıp sadece balkonda kullanabilirimcanım ben baktım da fiyatları normal yani hatta mama sandalyelerinden daha uygun. almaya karar verdin mi? hangi markalara bakıyorsun? fotoğraf da kinin ikinci elini bende alsam mı diye düşünüyorum
Dün akşam bi kafeye gittik de hiç ağlamayan çocuk gece 3 e kadar ağladı sonra uyudu uykusunda bile ağladıCanım ne oldu kaçırdım.
anladım canım. bu tarz birşey de düşünebilirsinCanım ben evdeki masalara baktim da olmaz gibi geldi. Mutfak masam cam. Salondakinin altı derin. Bı balkondakine olur. Kararsız kaldım ben de. Belki ucuzlarindan alıp sadece balkonda kullanabilirim
Doğduğu günden beri dışarı çıkıyorum ben hiç de sıkıntı yasamamistik. Ne kolaymış hiç bir şeye engel olmuyor çocuk diyordum. Geçen arkadaşımın evine gittim bir aglamaya başladı asla susturamadim 2 saat. Sonra kardeşime gittik orda da aynısını yaptı. Slingle yürüyüşe çıktım yine aynı. Artık korkuyorum evden çıkmaya. Galiba büyüdükçe evde olmadıklarını anlayıp o konforu arıyorlar.Dün akşam bi kafeye gittik de hiç ağlamayan çocuk gece 3 e kadar ağladı sonra uyudu uykusunda bile ağladı
Walla dayanamıyorum ben tatlı yedikçe çocuk coşuyor enerji mi gidiyo napiyoBwnde yedim kız smdi ahh eski kiloma bir dönsem rahatlcm:) ya benmkinnde kakasi bormldi bir dunden beri yapmadi anlamadm birde ac olsa aglar deme ya eski tas opmasni ozledm yeminle
Bu da güzel bı şey gibi tepsisi filan değişiyormuş bı deanladım canım. bu tarz birşey de düşünebilirsin
baby&plus Yağmur Ormanı Oyuncaklı Mama Sandalyesi
Özellikleri: Yemek hazırlarken ya da yemeğinizi yerken çocuğunuzun oyalanması için bir şeylere mi ihtiyaç duyuyorsunuz bu mama sandalyesi işte tamda bunun için tasarlandı. Tepsinin üzerinde bulunan yağmur ormanında kelebek, aslan, maymun ve diğer yağmur ormanı arkadaşları bebeğinizi yemek zamanı...www.e-bebek.com
Yaptırdık hatta üzerinden 1 ay geçti neredeyse :)Kızlar rota aşısı için ne düşünüyorsunuz ?bana bu hafta yapalım dedi dr ama kafam çok karışık
Ne kadar süre kullandin canım. Bel ağrısı yaptı mı? Ben de sling kullaniyordum çok konforlu geliyordu hiç ağırlık yapmıyordu ama kızım içinde durmamaya basladi. Sicakliyor galiba fazla temastanSlingden kanguruya geçiş yaptık :)
Benmki artk iyice hep guluyr edyr cok hosuma gdyr ya:)Walla dayanamıyorum ben tatlı yedikçe çocuk coşuyor enerji mi gidiyo napiyoarada yapmadığı bizimde oluyo ac olsa durmaz merak etme. Doyuyordur mutlaka. Ah ah bende özledim süt var biliyodum alışamadım daha sönük olmalarına walla hep bi süt yok hissi kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?