2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Be

Bende bu aralr tatli yiyrm yemicm artk en iyisi ins bende veririm emzryrm cnm sennde goguslern ilk zamanlar gbmi benm onceden sert olurdu sut akardi smdi ole degl yumusak genllikle normal mi acaba
Bende yemicem diyorum ama daha şimdi yedim. çok zor dayanmak benimde bu aralar çok yumuşadı neden bilmiyorum ama takip ediyorum cisli bez sayısı aynı kaka aynı uyuma süresi aynı demekki doyuyo ama terbiye olmuş göğüsler seninde öyledir canım:))

Hoşbulduk canım, bari gece uyusa bizim o da yok yarım saat 45 dakikada bir uyanmaya başladı. Bir ara 2-3 saat deliksiz uyuyordu iyi geliyordu.
Hepten düzeni bozuldu şimdi nedense...

Beslenme düzeni için erken bence daha. Uyku arkadasli emzikler var onlardan alabilirsin ama henüz bı şeyleri tutup ağzına götürebiliyor mu bilmiyorum

Kuzum emmeyince neyle besliyorsun merak ettim
Aç duruyor canım ağlayarak fön sesiyle falan ağzına gidenler yetiyor 12 saate bez alıyorum boş sabrediyorum çok zor ağlıyorum artık biliyorum ben kazancam 3 yaşına kadar emzircem geçecek inşallah

ya kizla r benim kızım gündüzleri hic uyumuyor 10 dakika 15 dakika toplasan 1 saat anca.gecede 1 den once yatmıyor nasil dayanıyor 2 buçuk aylık bebek bukadar ayakta kalmaya bilmiyorum
Canım benim kızda 1 den önce yatmıyor uyku eğitimi vermek istiyorum ama bakalım 3 aylık olsun diyorum 17 sinde olcak şuan bazen sallayarak uyuyor beşiğinde bazen direk emdikten sonra uyuyor ama gündüz gazından dolayı hemen uyanıyor

benim kız 2 buçuk aylık canım yüz üstü bile çok sıkılıyor bırak dönmeyi basıyor yaygarayi
Canım uyaniksa benim ki de yüzüstü durmak istemiyor. Zaten onun için sinir olup debelenirken dönmeyi öğrendi. Sen sevmese de sık sık 5 10 dklik tutmaya çalış öyle

Canım uyaniksa benim ki de yüzüstü durmak istemiyor. Zaten onun için sinir olup debelenirken dönmeyi öğrendi. Sen sevmese de sık sık 5 10 dklik tutmaya çalış öyle
evet tutmaya çalışıyorum çünkü benim kızım hala basını tam anlamıyla tutamıyor boyun kasları güçlensin diye tutuyorum ama çok sinirleniyor

canım ben baktım da fiyatları normal yani hatta mama sandalyelerinden daha uygun. almaya karar verdin mi? hangi markalara bakıyorsun? fotoğraf da kinin ikinci elini bende alsam mı diye düşünüyorum

arkadaşım kullanmış çok memnunn kaldogini ve banada tavsiye ettiğini söyledi

Yok canım hiç üşütmedi gittiğimiz yer odun sobasıyla ısınıyo çok sıcak bi yer.ama gaz sancısı olsa bile gaz ağrısı gibi değildi ya hiç kıvranmıyo sadece acı acı ağlıyo. Düzenin bozulmasını sevmiyo bence

solingen merkezdeyim canım allah razi olsun evet insan alistiği duzeni ariyor dedigin gibi genelleme yapmamak lazim ben hastane sistemini beyenmedim buranin turkiye iyi ha bu hersey super demek degil mesela iki sene boyinca profosorlere gittim ama bir turlu çolyak oldugumu kabul etmediler iki sen bosuna surundurduler rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Bu ka Bu kadar uğraştığım halde bebeği büyütemeyen anneyim ya onların gözünde bir de gece emzirmesem hic ilgilenmiyorsun diyecekler

Kontrollu verirsen sorun olmaz bence ben meme reddi yasamiyorum cok bunalinca biraz emmesine izin veriyorum uyku geçişlerinde kurtarici.
Her zaman tutmuyor kizim bakalim ben de uykuya gecerken veririm verirsem.
Ben vermiyorum canım, vermicem de. Memeyi bırakmasını göze alamam. Aglayacak, durmayacak ama katlanicam. Biraz emzige karşıyım, ama veren, sevenlere de saygı duyuyorum. Herkesin kendi karari
Ben de bu aya kadar vermedim korktum memeyi birakir diye ama cok zorlanmaya basladim. Sadece uykuya gecerken ya da karni tokken uyku arasi versem diyorum ama yine cesaret edebilirsem=) emsin de yeter ki katlaniriz
Ben anlamadım burada mı biri kalbini kırmış başka bir forum mu
Baska bir konudaydi canim.

oyy ben hamburg da ailem de orda inşaAllah ramazandan sonra gideceğim yanlarına Amin canım cümlemize Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin

Ben de öyle düşündüm ama hic eldiven kullanmadık ve çok erken keşfetti ellerini. Uzun zamandır elini emiyor zaten ben elini emmesine hiç takılmadım dönem özelligi emmesi sağlıklı olduğunu gösterir. Parmağını da emebilir ona da takılmadım. Parmağını emip kendini uyuruyor ve uyuma destekçisi olarak görüyor parmağı. Daha önce uykusu gelince kafasını yana çevirip meme arardı elini bulunca bana ihtiyaç kalmadı oyüzden engelledim. 2 gün taktık çok şükür şuan yine arada parmağı emiyor ama kendini uyutmuyor. Ben de karışmıyorum şuan normal her şey benim gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…