- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.041
Hadi ya peki ishal filan oldu mu ?benim bebeğin allerjisi var sıkıntı olur mu acaba ?Yaptırdık hatta üzerinden 1 ay geçti neredeyse :)
Canım 1 ay falan kullanmış oldum slingi. Bel ağrısı olmuyor bende. Ama artık küçük geliyor sling. Benim kız da sıkıldı onun içinde. Kanguruya geçtik daha rahat oldu. Bir de benim kangurunun bel kısmı sert ve dimdik duruyor. Bebeğin belini destekliyor.Ne kadar süre kullandin canım. Bel ağrısı yaptı mı? Ben de sling kullaniyordum çok konforlu geliyordu hiç ağırlık yapmıyordu ama kızım içinde durmamaya basladi. Sicakliyor galiba fazla temastan
Benimkinin de atopik dermatiti var canım. Hiç bir sıkıntı yaşamadık.Hadi ya peki ishal filan oldu mu ?benim bebeğin allerjisi var sıkıntı olur mu acaba ?
2 tanidigim doktor kendi cocuklarina yaptirnamis tam bir muamma esimde yaptirmayalim diyo ben cok kararsizimKızlar rota aşısı için ne düşünüyorsunuz ?bana bu hafta yapalım dedi dr ama kafam çok karışık
Nazar olmuştur oku güzelceDün akşam bi kafeye gittik de hiç ağlamayan çocuk gece 3 e kadar ağladı sonra uyudu uykusunda bile ağladı
Canım sert zeminde yatırıyorum ben. Hatta sadece yüz üstü uyuyor diyebilirim. Başını rahat bir şekilde sağa sola çevirebiliyorsa sıkıntı olmaz. Gaz sancısı da olmuyor pek bu sayede.Kızlar bebeğini yüzüstü uyutan var mı? Her yerde 1 yaşına kadar o şekilde bırakmayın ölüm riski filan yazıyor çok tedirgin oluyorum ama benim ki o şekilde çok guzel uyuyor. Bazen geceleri çok mıkırdarsa öyle yatiriyorum. Aslında yüzüstüyken sırtüstü veya yanlara dönebiliyor kendisi. Tıkanma gibi bi durum olunca dönmez mi kendi kendine?
vanim kangurunun markasi ney acaba baya tahata benziyorSlingden kanguruya geçiş yaptık :)
Walla ne zaman doğcak etcekler derken artık büyüyorlar ne güzelBenmki artk iyice hep guluyr edyr cok hosuma gdyr ya:)
Aynen cnm ole bende o hissi yasyrm insn kendni kotu hissedyr eskisi gbi taslasmyr hic ya
Benim kızımda öyle oldu artık. Önceden gece 12 de yatıyordu üç saatte bir kalkıp emiyordu ne güzel ben de 9 saat uyuyordum. 2 haftadır dediğin gibi sürekli uyanıyor 2 saati görünce şükrediyorum. Ya nazara geldik ya atak haftası :))Hoşbulduk canım, bari gece uyusa bizim o da yok yarım saat 45 dakikada bir uyanmaya başladı. Bir ara 2-3 saat deliksiz uyuyordu iyi geliyordu.
Hepten düzeni bozuldu şimdi nedense...
Ben yaptirmayi dusunmuyorum ogluma yaptirmistim hic faydasini gormedim bir hafta ishalden hastanede yatirmistik o yuzden kizima yaptirmiyacam2 tanidigim doktor kendi cocuklarina yaptirnamis tam bir muamma esimde yaptirmayalim diyo ben cok kararsizim
Gordum cznim cok zor rabbim kimseye yasatmasin o komsuda kendini cok kotu olmustur benim ilk kizimida komsuya cay icmeye gitmistik komsunun elindeki caydanlik yere dusmustu kizimin gogus bolgesi yanmisti devlet hastanesine gittik bizi ambulansla unuversite hastanesine sevk etmisti gogus bolgesi oldugu icin komsumuz cok uzulup aglamisti yani allahim korusun
Kızlar haberi gördünüz mü. Allahım yardımcıları olsun kimin aklına gelir kadere bak
Masallahhh cok tatli olmusKızlar şuna bakın ya
Yaaa bende çok kararsızım of2 tanidigim doktor kendi cocuklarina yaptirnamis tam bir muamma esimde yaptirmayalim diyo ben cok kararsizim
Benimkide öyle deterjan falan ne kullanıyosun acabaBenimkinin de atopik dermatiti var canım. Hiç bir sıkıntı yaşamadık.
Bebebutikeyüpİnstagram hesabının adı ne canım ben de bakayım
Oyy maşallahhKızlar şuna bakın ya
Bende kizima yaptirmamistimBen yaptirmayi dusunmuyorum ogluma yaptirmistim hic faydasini gormedim bir hafta ishalden hastanede yatirmistik o yuzden kizima yaptirmiyacam
Canım benimki de öyleydi. Duşta emzirdim ten tene cıbıl cıbıl yattık zorlamadan veriyorum ara ara. Hala devam ediyor sıkıntımız tam geçmedi ama azaldı şükür. Canını sıkmadan sakin kalmaya çalışarak aşılacak diye düşünüyorum. Vazgeçme küçücük sıpaların bizi yenmesine izin vermeyeceğiz. Dayanınnnnnn annelerBende uykusunda beslemekten yıldım bu sefer gazi oluyor, zaten iyi bir yöntem de değil, memede uyu madem yok once avazi çıktığı kadar ağlıyor kucakta ayakta carsafta sallayip sakinlestiriyoruz gözlerini kapar kapamaz beslemeye çalışıyorum bazen uykuya dalarken de huylaniyor hop en başa geçen gece 3 den 5 e kadar uğraştım. Emersem sancim olacak canım yanacak diye düşünüyorlar herhalde. Emmeyince napiyorsun sağıyor musun? Benim sütüm iyice azalmaya başladı bu sebepten ve stresten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?