2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne kadar süre kullandin canım. Bel ağrısı yaptı mı? Ben de sling kullaniyordum çok konforlu geliyordu hiç ağırlık yapmıyordu ama kızım içinde durmamaya basladi. Sicakliyor galiba fazla temastan
Canım 1 ay falan kullanmış oldum slingi. Bel ağrısı olmuyor bende. Ama artık küçük geliyor sling. Benim kız da sıkıldı onun içinde. Kanguruya geçtik daha rahat oldu. Bir de benim kangurunun bel kısmı sert ve dimdik duruyor. Bebeğin belini destekliyor.

Canım sert zeminde yatırıyorum ben. Hatta sadece yüz üstü uyuyor diyebilirim. Başını rahat bir şekilde sağa sola çevirebiliyorsa sıkıntı olmaz. Gaz sancısı da olmuyor pek bu sayede.

Benmki artk iyice hep guluyr edyr cok hosuma gdyr ya:)
Aynen cnm ole bende o hissi yasyrm insn kendni kotu hissedyr eskisi gbi taslasmyr hic ya
Walla ne zaman doğcak etcekler derken artık büyüyorlar ne güzel çok tatlılar yaa maşallah hepsine

Hoşbulduk canım, bari gece uyusa bizim o da yok yarım saat 45 dakikada bir uyanmaya başladı. Bir ara 2-3 saat deliksiz uyuyordu iyi geliyordu.
Hepten düzeni bozuldu şimdi nedense...
Benim kızımda öyle oldu artık. Önceden gece 12 de yatıyordu üç saatte bir kalkıp emiyordu ne güzel ben de 9 saat uyuyordum. 2 haftadır dediğin gibi sürekli uyanıyor 2 saati görünce şükrediyorum. Ya nazara geldik ya atak haftası :))

Kızlar haberi gördünüz mü. Allahım yardımcıları olsun kimin aklına gelir kadere bak
Gordum cznim cok zor rabbim kimseye yasatmasin o komsuda kendini cok kotu olmustur benim ilk kizimida komsuya cay icmeye gitmistik komsunun elindeki caydanlik yere dusmustu kizimin gogus bolgesi yanmisti devlet hastanesine gittik bizi ambulansla unuversite hastanesine sevk etmisti gogus bolgesi oldugu icin komsumuz cok uzulup aglamisti yani allahim korusun

Canım benimki de öyleydi. Duşta emzirdim ten tene cıbıl cıbıl yattık zorlamadan veriyorum ara ara. Hala devam ediyor sıkıntımız tam geçmedi ama azaldı şükür. Canını sıkmadan sakin kalmaya çalışarak aşılacak diye düşünüyorum. Vazgeçme küçücük sıpaların bizi yenmesine izin vermeyeceğiz. Dayanınnnnnn anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…