- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.061
Canım 1 ay falan kullanmış oldum slingi. Bel ağrısı olmuyor bende. Ama artık küçük geliyor sling. Benim kız da sıkıldı onun içinde. Kanguruya geçtik daha rahat oldu. Bir de benim kangurunun bel kısmı sert ve dimdik duruyor. Bebeğin belini destekliyor.
evet dün gördüm üstelik kızımın ismi de zeynep
Kızlar haberi gördünüz mü. Allahım yardımcıları olsun kimin aklına gelir kadere bak
Canım bana yurtdışından bir arkadaşım hediye getirmişti Snugli marka ama netten baktım bulamadım. Çok çok rahat ve tamamen küçük bebeklere uyumlu bir kanguru. Ortopedik. Ben bu hediye gelmeden önce chicco almıştım hiç memnun kalmadım kullanamadım tutumluanneden sattım onu :)vanim kangurunun markasi ney acaba baya tahata benziyor
Canım benimki de öyleydi. Duşta emzirdim ten tene cıbıl cıbıl yattık zorlamadan veriyorum ara ara. Hala devam ediyor sıkıntımız tam geçmedi ama azaldı şükür. Canını sıkmadan sakin kalmaya çalışarak aşılacak diye düşünüyorum. Vazgeçme küçücük sıpaların bizi yenmesine izin vermeyeceğiz. Dayanınnnnnn anneler
Tü tü tü maşallah. Gamzelerini yesinlerKızlar şuna bakın ya
Haddim olmayarak ilk tavsiyem acil olarak biberon ve emziği çöpe atın. Ben duşta emzirdim biraz daha iyiyiz şu anKızlar çıkdırıcam asla tutmuyor memeyi .. sizi çok iyi anlıyorum çözüm bulabilirseniz lütfen beni de bilgilendirin . Emzirme kabusa döndü . Sağıp biberonla verince içiyor beni emmeye gelince çıldırıyor oda bende ter içinde kakıyorum.. çıldırmış gibi ağlıyor ağzına emzik verince susuyor .. ne yapıcam bilmiyorum .. moralim çok bozuk
Kızlar haberi gördünüz mü. Allahım yardımcıları olsun kimin aklına gelir kadere bak
Dalan roxy kullanıyorum canm. Doktorumuz zaten sabun tozu kullanın dedi. Yünlü bişeyler giydirmiyorum çocuğa. Kendimiz de kucağımıza alacağımız zaman kazak giymiyoruz. Mustelanın stelatopia nemlendiricisi çok iyi geldi.Benimkide öyle deterjan falan ne kullanıyosun acaba
Canm az önce yazdım detaylıMarkası ne? Bende kanguru arayışı içindeyim. Bu ergonomik kangurulara bakiyorum ilkay baby solomon baby falan, 7kg dan başlıyor yenidoğan aparatsiz. Benim kız 5 kg falan.
Bende mustela stelatopia kullanıyorum dalan roxy ve unibaby nin sensitive kullanıyorum birinden biri iyi gelmedi bizimkine galiba hangisi denemem lazım tek tek.Ama araştırırken okuduğumda sabun tozu kullanmayın yazıyo bende o tetikliyo sandım o yüzdenDalan roxy kullanıyorum canm. Doktorumuz zaten sabun tozu kullanın dedi. Yünlü bişeyler giydirmiyorum çocuğa. Kendimiz de kucağımıza alacağımız zaman kazak giymiyoruz. Mustelanın stelatopia nemlendiricisi çok iyi geldi.
Evet kuzum. deli gibi seven, birbirimize arkadaş, dost, kardeş, anne baba olan bir çiftiz ama bu son zamanlarda bi tuhafım ben. Kızımdan başka bisey düşünemiyorum. O yüzden gidicez.Hmmm tatlım ben öyle gece kalkıp bensu kucağında sanıyomuşsun emzirdin sanıp emzirmiyomuşsun ya onun için gitçeksin sandım öyleyse git tabi. Evdeki huzur çok önemli
Valla bilmiyorum ki bizim doktor da sabun tozu kullanın dedi. Ben doğduğundan beri dalan roxy kullanıyordum zaten. Değiştirmedim. Biz mustela kullanmaya başladığımızdan beri olmuyor yanağında kızarıklık. Ama kremi 1 gün sürmeyelim hemen kızarmarya başlıyor.Bende mustela stelatopia kullanıyorum dalan roxy ve unibaby nin sensitive kullanıyorum birinden biri iyi gelmedi bizimkine galiba hangisi denemem lazım tek tek.Ama araştırırken okuduğumda sabun tozu kullanmayın yazıyo bende o tetikliyo sandım o yüzden
Anlatma onlara düzenini kuzum yoksa çok başın ağrır. Fırsat verme, geçiştir hepBu ka
Bu kadar uğraştığım halde bebeği büyütemeyen anneyim ya onların gözünde bir de gece emzirmesem hic ilgilenmiyorsun diyecekler
Ben kesinlikle yaptiricam, hastaneye yatan bebekleri gördüm. Ihmal etmicemKızlar rota aşısı için ne düşünüyorsunuz ?bana bu hafta yapalım dedi dr ama kafam çok karışık
Kesinlikle öyle annesinden çok üzülmüştür eminim kim ister böyle olmasınıGordum cznim cok zor rabbim kimseye yasatmasin o komsuda kendini cok kotu olmustur benim ilk kizimida komsuya cay icmeye gitmistik komsunun elindeki caydanlik yere dusmustu kizimin gogus bolgesi yanmisti devlet hastanesine gittik bizi ambulansla unuversite hastanesine sevk etmisti gogus bolgesi oldugu icin komsumuz cok uzulup aglamisti yani allahim korusun
almanyadayim ben bi bakayim varmi tesekkur ederimCanım bana yurtdışından bir arkadaşım hediye getirmişti Snugli marka ama netten baktım bulamadım. Çok çok rahat ve tamamen küçük bebeklere uyumlu bir kanguru. Ortopedik. Ben bu hediye gelmeden önce chicco almıştım hiç memnun kalmadım kullanamadım tutumluanneden sattım onu :)
Yok canım arada bir benimki de çığlık çığlığa ağlıyor.kıyafet değiştirmeyi sevmiyorlar kolları bacakları tutuluyor ya saliselik rahatsız oluyorlar ondan çığlıkları. Ben kafeye gittim de ondan mı oldu diye dertlenme sakın senşn de biraz kafa dağıtmaya ihtiyacın varKızlar benim bebeğim normalde çok uslu bi bebek uyutmaya uğraşmıyorum bile uykusu gelince kendisi uyuyor. Sebepsiz asla ağlamaz ya aç ya altı pis ya da çok uykusu var kafasına vurmuştur dalamıyordur. Ama bazı geceler öyle bir huzursuz ki ne yapacağımı şaşırıyorum. Dışarı çıktık bi çay kahve içmeye toplamda 2 saat kaldık dışarda eve gelince biraz poposu hava alsın Diye altını açık bıraktım baktım sıkıldı huzursuzlanıyo tam altını bezlicem bi baktım kaşla göz arasında işemiş üstü sırılsıklam üstünü değiştirirken ağladı hemen kucağıma almadım diye. Tam üstünü değştirdim kucağıma aldım kustu biraz göğsü ıslandı. Buz gibi değer üşür uyurken diye üstünü değiştirmek istedim tekrar yatırdım kıyamet koptu giyinene kadar. Sonra emzirirken uyuyakaldı yatırdık 5 dk sonra nasıl acı bi ağlama. Etinden et koparıyorlar sanki. Şimdi yarım saattir göğsümde uyuyo ama 5 dk da bir ince acı acı bir ağlama var. Şimdi sizce bu neden. Dışarıda kafe ortamında sesten gürültüden rahatsız oluyo da ondan mı o gece huzursuz geçiyo sizce dışarıya çıkan arkadaşlardan fikir istiyorum
Bizim doktorda başta öyle sandı ama değilmiş. Fizik tedavi doktoru kemik ağrısı senin ki dedi. Karpal tünelde sinirler ağrır dedi. Aman doğumda gecer dediler simdi diyorlar bikac aya gecer bakalim artik. gecmezse önümüzde ki ay gidicem tekrar.Bahsettiginiz olay karpel tunel sendromu oluyor bende gebelikte baslamisti.
Canım arkadaşımın kayınvalidesi de kaburga kemiklerini kırmıştı torununun kızla altlı üstlü oturuyolardı misafir gelcek temizlik yapayım diye kayınvalidesine vermiş çocuğu kızın işi bitince kayınvalidesi almış bebeği kucağına merdivenlerden inerken terliği kaymış düşerken çocuğu düşürmiyim diye o can havliyle bir sıkmış kaburgasında 3 kemiği kırılmıştı 3 ay hastanede yattılar. İstemeden neler oluyo. İstediğin kadar dikkat et. Yazıda varsa oluyo işte . Kimin aklına gelir düşse anlarım düşmesin diye kollarken oluyo olcak olduktan sonraO haber beni mahvetti. Anksiyete tavan yaptı bende. Eşim pek tutmayi beceremiyor diye ona bile vermeye çekiniyordum. Kucağımızda taşırken takılıp düşeriz diye korkardım bu haber tuz biber oldu. Çok dikkat etmemiz lazım cokkk
Allahım nazarlardan saklasın mutluluğunuzu da kuzunu daEvet kuzum. deli gibi seven, birbirimize arkadaş, dost, kardeş, anne baba olan bir çiftiz ama bu son zamanlarda bi tuhafım ben. Kızımdan başka bisey düşünemiyorum. O yüzden gidicez.
Allahima çok şükür bugün hanımefendinin keyfi yerinde maşallah. Gündüz uyumazdı ve sabah 8 de kalkardı normalde. Bugün 9,30 da kalktı ve gündüz 4 saat uyudu :) şimdi uyandı gülücükler saciyo kuşum. Dün yorulmuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?