2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Markası ne? Bende kanguru arayışı içindeyim. Bu ergonomik kangurulara bakiyorum ilkay baby solomon baby falan, 7kg dan başlıyor yenidoğan aparatsiz. Benim kız 5 kg falan.

vanim kangurunun markasi ney acaba baya tahata benziyor
Canım bana yurtdışından bir arkadaşım hediye getirmişti Snugli marka ama netten baktım bulamadım. Çok çok rahat ve tamamen küçük bebeklere uyumlu bir kanguru. Ortopedik. Ben bu hediye gelmeden önce chicco almıştım hiç memnun kalmadım kullanamadım tutumluanneden sattım onu :)

Almadigi zamanlarda sağıp mi veriyorsun bekliyor musun nasil yapiyorsun? Benim mama desteği de yapmam gerekiyor kilo alımı az o işi bozuyor. Onu da zar zor veriyorum.

Haddim olmayarak ilk tavsiyem acil olarak biberon ve emziği çöpe atın. Ben duşta emzirdim biraz daha iyiyiz şu an

Kızlar haberi gördünüz mü. Allahım yardımcıları olsun kimin aklına gelir kadere bak

O haber beni mahvetti. Anksiyete tavan yaptı bende. Eşim pek tutmayi beceremiyor diye ona bile vermeye çekiniyordum. Kucağımızda taşırken takılıp düşeriz diye korkardım bu haber tuz biber oldu. Çok dikkat etmemiz lazım cokkk

Benimkide öyle deterjan falan ne kullanıyosun acaba
Dalan roxy kullanıyorum canm. Doktorumuz zaten sabun tozu kullanın dedi. Yünlü bişeyler giydirmiyorum çocuğa. Kendimiz de kucağımıza alacağımız zaman kazak giymiyoruz. Mustelanın stelatopia nemlendiricisi çok iyi geldi.

Bende mustela stelatopia kullanıyorum dalan roxy ve unibaby nin sensitive kullanıyorum birinden biri iyi gelmedi bizimkine galiba hangisi denemem lazım tek tek.Ama araştırırken okuduğumda sabun tozu kullanmayın yazıyo bende o tetikliyo sandım o yüzden

Hmmm tatlım ben öyle gece kalkıp bensu kucağında sanıyomuşsun emzirdin sanıp emzirmiyomuşsun ya onun için gitçeksin sandım öyleyse git tabi. Evdeki huzur çok önemli
Evet kuzum. deli gibi seven, birbirimize arkadaş, dost, kardeş, anne baba olan bir çiftiz ama bu son zamanlarda bi tuhafım ben. Kızımdan başka bisey düşünemiyorum. O yüzden gidicez.
Allahima çok şükür bugün hanımefendinin keyfi yerinde maşallah. Gündüz uyumazdı ve sabah 8 de kalkardı normalde. Bugün 9,30 da kalktı ve gündüz 4 saat uyudu :) şimdi uyandı gülücükler saciyo kuşum. Dün yorulmuş galiba

Valla bilmiyorum ki bizim doktor da sabun tozu kullanın dedi. Ben doğduğundan beri dalan roxy kullanıyordum zaten. Değiştirmedim. Biz mustela kullanmaya başladığımızdan beri olmuyor yanağında kızarıklık. Ama kremi 1 gün sürmeyelim hemen kızarmarya başlıyor.

Kesinlikle öyle annesinden çok üzülmüştür eminim kim ister böyle olmasını

almanyadayim ben bi bakayim varmi tesekkur ederim

Yok canım arada bir benimki de çığlık çığlığa ağlıyor.kıyafet değiştirmeyi sevmiyorlar kolları bacakları tutuluyor ya saliselik rahatsız oluyorlar ondan çığlıkları. Ben kafeye gittim de ondan mı oldu diye dertlenme sakın senşn de biraz kafa dağıtmaya ihtiyacın var

Bahsettiginiz olay karpel tunel sendromu oluyor bende gebelikte baslamisti.
Bizim doktorda başta öyle sandı ama değilmiş. Fizik tedavi doktoru kemik ağrısı senin ki dedi. Karpal tünelde sinirler ağrır dedi. Aman doğumda gecer dediler simdi diyorlar bikac aya gecer bakalim artik. gecmezse önümüzde ki ay gidicem tekrar.

Canım arkadaşımın kayınvalidesi de kaburga kemiklerini kırmıştı torununun kızla altlı üstlü oturuyolardı misafir gelcek temizlik yapayım diye kayınvalidesine vermiş çocuğu kızın işi bitince kayınvalidesi almış bebeği kucağına merdivenlerden inerken terliği kaymış düşerken çocuğu düşürmiyim diye o can havliyle bir sıkmış kaburgasında 3 kemiği kırılmıştı 3 ay hastanede yattılar. İstemeden neler oluyo. İstediğin kadar dikkat et. Yazıda varsa oluyo işte . Kimin aklına gelir düşse anlarım düşmesin diye kollarken oluyo olcak olduktan sonra

Allahım nazarlardan saklasın mutluluğunuzu da kuzunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…