2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah razı olsun beni düşünen bir insan evladı

Markası ne? Bende kanguru arayışı içindeyim. Bu ergonomik kangurulara bakiyorum ilkay baby solomon baby falan, 7kg dan başlıyor yenidoğan aparatsiz. Benim kız 5 kg falan.
Bende bugun tutumlu anneden momfortbaby aldim sifirlari baya pahali uyguna geldi bana.

Almadigi zamanlarda sağıp mi veriyorsun bekliyor musun nasil yapiyorsun? Benim mama desteği de yapmam gerekiyor kilo alımı az o işi bozuyor. Onu da zar zor veriyorum.
Bekliyorum canım. Daha doğrusu sağıp buzluğa atıyorum çünkü ikidr bir mastit oluyorum. En etkili yöntem bizde kundakta sallayıp uyku haline tam geçmeden emzirmek oldu. Şükür bi tık iyiyiz artık memeye yaklaşınca emmek istemiyorsa kafasını geriye itekliyor ama çığlık atmıyor. Ben de işe başlayacağım alıştırma bardağı ile vereceğim sütü bir öğün. Memeyi bırakmasın dayanamam çok üzülürüm suçlar dururum kesin kendimi. İnş atlatırız bu dönemi

Alıştırma bardağı çok akmaz mi? Nasil bir alıştırma bardağı kullanacaksin? Bilgim olsun denerim belki.

ruhum_mavi canım sende aptamil kullanıyorsun sanırım. happy.com da 900 gram şuanda 99.90tl. 200 lira üstü olunca 20tlde indirim kodu var ben 2kutu aldım yanına 2-3 tl birşey ekledim. Kutusu 90a geldi. Bak istersen.

Haddim olmayarak ilk tavsiyem acil olarak biberon ve emziği çöpe atın. Ben duşta emzirdim biraz daha iyiyiz şu an
Estağfirullah doğru söylüyorsun ama emzik olmayınca hiç durmuyor . Emzikden değilde bikaç kere sütü biberonla vermiştim oda Tetikledi biraz da

İyi akşamlar Kızlarrr.kaç gündür yoktum buralarda neler kaçırdım acaba :) bebeklerin verem aşısı yerleerınde yara vs bir şey olmadı dimi.bizim hafif bı i var gibi sadece de

Bende güneşi gorunce çıkıyordum dunde çok güzeldi hava çıktık, güzelce uyudu bakındı arabasında ama bıgım hafif ateşi var gibi.suçluluk duyuyorum sımdıde inşallah hasta olmaz
2 tanidigim doktor kendi cocuklarina yaptirnamis tam bir muamma esimde yaptirmayalim diyo ben cok kararsizim
ilk kızomda doktorumuz onermemıstı.gerek görmüyorum diye.bu kızımada yaptırmayacağım sanırım
Kızlar şuna bakın ya
oyy ball

Kızlar haberi gördünüz mü. Allahım yardımcıları olsun kimin aklına gelir kadere bak
Allah'ım sen koru nasıl bir acı
çok geçmiş olsun.peki şimdi nasıl çok iz kaldı mi. Yavrum ozmn nasıl canı yandı kımbılır.komsunuzda çok uzulmuatır kim ister öyle bir şeye sebebi olmak tabıki
benımde yurt dışında geldo hediye ama solomon baby tarzında benimki.yanı bacakları yana açılacak sekılde.o yüzden hala kullanıma geçemedik malum bacaklar henüz çok kısa.sizinki baya fatklıymıs

Cok sagol canim allahtan kucuk oldugu icin iz kalmadi cok sukur allahim beterinden korusun hepimizi

oy maşallah kuzucuga.
uyku eğitimi mi veriyorsun canım
Yok eğitim denmezde bir rutin olusturduk. Saat 9da banyo hafif bir masaj biraz sohbet sonra beşiğine koyuyorum elele tutuşuyoruz piş piş diyorum 15 dakika sonra sonuç resimde ki gibi. Inşallah bozulmadan devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…