- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.081
Allah razı olsun beni düşünen bir insan evladıYok canım arada bir benimki de çığlık çığlığa ağlıyor.kıyafet değiştirmeyi sevmiyorlar kolları bacakları tutuluyor ya saliselik rahatsız oluyorlar ondan çığlıkları. Ben kafeye gittim de ondan mı oldu diye dertlenme sakın senşn de biraz kafa dağıtmaya ihtiyacın var
Bende bugun tutumlu anneden momfortbaby aldim sifirlari baya pahali uyguna geldi bana.Markası ne? Bende kanguru arayışı içindeyim. Bu ergonomik kangurulara bakiyorum ilkay baby solomon baby falan, 7kg dan başlıyor yenidoğan aparatsiz. Benim kız 5 kg falan.
Bekliyorum canım. Daha doğrusu sağıp buzluğa atıyorum çünkü ikidr bir mastit oluyorum. En etkili yöntem bizde kundakta sallayıp uyku haline tam geçmeden emzirmek oldu. Şükür bi tık iyiyiz artık memeye yaklaşınca emmek istemiyorsa kafasını geriye itekliyor ama çığlık atmıyor. Ben de işe başlayacağım alıştırma bardağı ile vereceğim sütü bir öğün. Memeyi bırakmasın dayanamam çok üzülürüm suçlar dururum kesin kendimi. İnş atlatırız bu dönemiAlmadigi zamanlarda sağıp mi veriyorsun bekliyor musun nasil yapiyorsun? Benim mama desteği de yapmam gerekiyor kilo alımı az o işi bozuyor. Onu da zar zor veriyorum.
Bekliyorum canım. Daha doğrusu sağıp buzluğa atıyorum çünkü ikidr bir mastit oluyorum. En etkili yöntem bizde kundakta sallayıp uyku haline tam geçmeden emzirmek oldu. Şükür bi tık iyiyiz artık memeye yaklaşınca emmek istemiyorsa kafasını geriye itekliyor ama çığlık atmıyor. Ben de işe başlayacağım alıştırma bardağı ile vereceğim sütü bir öğün. Memeyi bırakmasın dayanamam çok üzülürüm suçlar dururum kesin kendimi. İnş atlatırız bu dönemi
Masallahhh cok tatli olmus
Oyy maşallahh
Sağolun teyzelerTü tü tü maşallah. Gamzelerini yesinler
Masallah kuşumaaa, Yerim onu bennKızlar şuna bakın ya
Duşta nasıl emzirdin canım ayrıntı verebilir misin? Bebek çıplak mıydı yani üşümez mi?Haddim olmayarak ilk tavsiyem acil olarak biberon ve emziği çöpe atın. Ben duşta emzirdim biraz daha iyiyiz şu an
Estağfirullah doğru söylüyorsun ama emzik olmayınca hiç durmuyor . Emzikden değilde bikaç kere sütü biberonla vermiştim oda Tetikledi biraz daHaddim olmayarak ilk tavsiyem acil olarak biberon ve emziği çöpe atın. Ben duşta emzirdim biraz daha iyiyiz şu an
Bende güneşi gorunce çıkıyordum dunde çok güzeldi hava çıktık, güzelce uyudu bakındı arabasında ama bıgım hafif ateşi var gibi.suçluluk duyuyorum sımdıdeDoğduğu günden beri dışarı çıkıyorum ben hiç de sıkıntı yasamamistik. Ne kolaymış hiç bir şeye engel olmuyor çocuk diyordum. Geçen arkadaşımın evine gittim bir aglamaya başladı asla susturamadim 2 saat. Sonra kardeşime gittik orda da aynısını yaptı. Slingle yürüyüşe çıktım yine aynı. Artık korkuyorum evden çıkmaya. Galiba büyüdükçe evde olmadıklarını anlayıp o konforu arıyorlar.
ilk kızomda doktorumuz onermemıstı.gerek görmüyorum diye.bu kızımada yaptırmayacağım sanırım2 tanidigim doktor kendi cocuklarina yaptirnamis tam bir muamma esimde yaptirmayalim diyo ben cok kararsizim
oyy ballKızlar şuna bakın ya
Allah'ım sen koru nasıl bir acı
Kızlar haberi gördünüz mü. Allahım yardımcıları olsun kimin aklına gelir kadere bak
çok geçmiş olsun.peki şimdi nasıl çok iz kaldı mi. Yavrum ozmn nasıl canı yandı kımbılır.komsunuzda çok uzulmuatır kim ister öyle bir şeye sebebi olmak tabıkiGordum cznim cok zor rabbim kimseye yasatmasin o komsuda kendini cok kotu olmustur benim ilk kizimida komsuya cay icmeye gitmistik komsunun elindeki caydanlik yere dusmustu kizimin gogus bolgesi yanmisti devlet hastanesine gittik bizi ambulansla unuversite hastanesine sevk etmisti gogus bolgesi oldugu icin komsumuz cok uzulup aglamisti yani allahim korusun
benımde yurt dışında geldo hediye ama solomon baby tarzında benimki.yanı bacakları yana açılacak sekılde.o yüzden hala kullanıma geçemedik malum bacaklar henüz çok kısa.sizinki baya fatklıymısCanım bana yurtdışından bir arkadaşım hediye getirmişti Snugli marka ama netten baktım bulamadım. Çok çok rahat ve tamamen küçük bebeklere uyumlu bir kanguru. Ortopedik. Ben bu hediye gelmeden önce chicco almıştım hiç memnun kalmadım kullanamadım tutumluanneden sattım onu :)
Cok sagol canim allahtan kucuk oldugu icin iz kalmadi cok sukur allahim beterinden korusun hepimiziBende güneşi gorunce çıkıyordum dunde çok güzeldi hava çıktık, güzelce uyudu bakındı arabasında ama bıgım hafif ateşi var gibi.suçluluk duyuyorum sımdıdeinşallah hasta olmaz
ilk kızomda doktorumuz onermemıstı.gerek görmüyorum diye.bu kızımada yaptırmayacağım sanırım
oyy ball
Allah'ım sen koru nasıl bir acı
çok geçmiş olsun.peki şimdi nasıl çok iz kaldı mi. Yavrum ozmn nasıl canı yandı kımbılır.komsunuzda çok uzulmuatır kim ister öyle bir şeye sebebi olmak tabıki
benımde yurt dışında geldo hediye ama solomon baby tarzında benimki.yanı bacakları yana açılacak sekılde.o yüzden hala kullanıma geçemedik malum bacaklar henüz çok kısa.sizinki baya fatklıymıs
maşaAllah7.gün ve saat 10da uyuduk bizz
Amin inşallah hepimizi ve yavrularımızı saklasin kuzum. Allahım eksiklerini gostermesinAllahım nazarlardan saklasın mutluluğunuzu da kuzunu da
Gaitada kuzumCkolatakahve canım lökosit idrarda mi cıktı ?
oy maşallah kuzucuga.7.gün ve saat 10da uyuduk bizz
geçmiş olsun hastamı bebeğinizGaitada kuzum
Evet canım. Teşekkür ederim. Kakasinda lökosit varmış. Fışkırır tarzda kusması var. Bağırsak midesi bozukmusoy maşallah kuzucuga.
uyku eğitimi mi veriyorsun canım
geçmiş olsun hastamı bebeğiniz
Yok eğitim denmezde bir rutin olusturduk. Saat 9da banyo hafif bir masaj biraz sohbet sonra beşiğine koyuyorum elele tutuşuyoruz piş piş diyorum 15 dakika sonra sonuç resimde ki gibi. Inşallah bozulmadan devam ederiz.oy maşallah kuzucuga.
uyku eğitimi mi veriyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?