- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.101
Maşallah tam ısırmalık olmuş , Allah bağışlasın canım . Allah nazardan saklasın. Gülücükleri eksik olmasın :)Kızlar dün yazmıştım kızım iyi degil felaket ağlıyor diye. Yavrum yorulmuş, bugün hiç uyanmak istemiyor :) uyanınca da gülücükler saciyo maşallah:) dünki başka bi bebekti sanki. Özlemişim bu halini. Sabahtan beri öpüp duruyorum. Bundan sonra hiç bir şeyine yakinmicam. Isterse uykusuz ac bıraksın.
Baksanıza teyzeleri, bu kız isirilmaz miii
Reflu yataginin başına yatırıyorum, üzerine battaniye ve yorganını örtüyorum. Bugün hep böyle aşağıya kaydı:) battaniyesini yorganını açtı şımarık. Kıyafetini aciyo falan.yiyecem bi gün
Oy yesinler ne tatli gulmus masallahhh rabbim hep guldursunKızlar dün yazmıştım kızım iyi degil felaket ağlıyor diye. Yavrum yorulmuş, bugün hiç uyanmak istemiyor :) uyanınca da gülücükler saciyo maşallah:) dünki başka bi bebekti sanki. Özlemişim bu halini. Sabahtan beri öpüp duruyorum. Bundan sonra hiç bir şeyine yakinmicam. Isterse uykusuz ac bıraksın.
Reflu yataginin başına yatırıyorum, üzerine battaniye ve yorganını örtüyorum. Bugün hep böyle aşağıya kaydı:) battaniyesini yorganını açtı şımarık. Kıyafetini aciyo falan.yiyecem bi gün
Oy maşallah çok tatlı , Allah nazardan saklasın :)Kızlar şuna bakın ya
nasil yaptin cnm masallah7.gün ve saat 10da uyuduk bizz
Yok daha almadim ama bakicam tabiki insallahhhKız bebişleri olan arkadaşlar bandana aldınız mı kızçelerinize. Nereden aldınız tavsiyeniz var mıdır?
Oy maşallah kuzuya7.gün ve saat 10da uyuduk bizz
Oyyy masAllah kuzuyaKızlar dün yazmıştım kızım iyi degil felaket ağlıyor diye. Yavrum yorulmuş, bugün hiç uyanmak istemiyor :) uyanınca da gülücükler saciyo maşallah:) dünki başka bi bebekti sanki. Özlemişim bu halini. Sabahtan beri öpüp duruyorum. Bundan sonra hiç bir şeyine yakinmicam. Isterse uykusuz ac bıraksın.
Ya yapana da bişey diyemezsin ki bile isteye kim yapar kazakizlar 4 aylik ogluma dogdugundan beri birileri kotu birseyler yapacak ona zarar verecek yada istemeden basini bi yere carpcam diye cok korkuyorum. Haberlerde malum cocuklarin basina cok kotu seyler geliyor aynisi benim evladima olursa sahit olursam naparim mahfederim diye dusunmekten kendimi alamiyorum sacma sapan korkular sariyo beni sizede oldumu
Ya tabiki canim yakin cevrem icin oyle dusunuyorum zaten ama benim kastım yabancılar, tv de izlediklerimiz bebeklerin cocuklarin basina gelenlerr.. cok etkilendim.. tenesirde birakilan 5 aylik bebek soguktan ölmüs bunu nasil bi insan yaparYa yapana da bişey diyemezsin ki bile isteye kim yapar kazakimse istemez emin ol zarar veren senden çok üzülür
fazla içme nane sütü azaltiyormuskizlar haftasonu esim israrla ailesini cagirdi ailecek grip olduklari halde .grip bi gunde gecermi neyse cumartesi yerine pazar geldiler hastayiz iyilesip oyle gelelim diye 2 gundur de hapsurup duruyirdum an itibariyle gribim ne yapsam nane limonun bi zarari yok degilmi.gripli gripli sevdiler oglumu ins bebegime gecmez ya sinir oldum
Teşekkür ederim canım amin inşallah ❤ hepimizinkilerin gulucukleri eksik olmasinMaşallah tam ısırmalık olmuş , Allah bağışlasın canım . Allah nazardan saklasın. Gülücükleri eksik olmasın :)
Amin canim. Hepimizinkini hep guldurur allahim insallahOy yesinler ne tatli gulmus masallahhh rabbim hep guldursun
Teşekkür ederiz canımOyyy masAllah kuzuya
bir rutin oluşturmaya çalışıyoruz . Saat 9da banyo masaj biraz sohbet sonra beşiğine koyuyorum elele tutuşuyoruz piş piş diyorum 15 dk.icinde uyumuş oluyor. Inşallah bozulmadan devam ederiz.nasil yaptin cnm masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?