2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar dün yazmıştım kızım iyi degil felaket ağlıyor diye. Yavrum yorulmuş, bugün hiç uyanmak istemiyor :) uyanınca da gülücükler saciyo maşallah:) dünki başka bi bebekti sanki. Özlemişim bu halini. Sabahtan beri öpüp duruyorum. Bundan sonra hiç bir şeyine yakinmicam. Isterse uykusuz ac bıraksın.
Baksanıza teyzeleri, bu kız isirilmaz miii
Reflu yataginin başına yatırıyorum, üzerine battaniye ve yorganını örtüyorum. Bugün hep böyle aşağıya kaydı:) battaniyesini yorganını açtı şımarık. Kıyafetini aciyo falan. yiyecem bi gün

Eklentiler

• SI_20190306_175412.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 82
  • SI_20190306_175349.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 78
Maşallah tam ısırmalık olmuş , Allah bağışlasın canım . Allah nazardan saklasın. Gülücükleri eksik olmasın :)

Oy yesinler ne tatli gulmus masallahhh rabbim hep guldursun

Kız bebişleri olan arkadaşlar bandana aldınız mı kızçelerinize. Nereden aldınız tavsiyeniz var mıdır?

Oyyy masAllah kuzuya

kizlar 4 aylik ogluma dogdugundan beri birileri kotu birseyler yapacak ona zarar verecek yada istemeden basini bi yere carpcam diye cok korkuyorum. Haberlerde malum cocuklarin basina cok kotu seyler geliyor aynisi benim evladima olursa sahit olursam naparim mahfederim diye dusunmekten kendimi alamiyorum sacma sapan korkular sariyo beni sizede oldumu

Ya yapana da bişey diyemezsin ki bile isteye kim yapar kaza kimse istemez emin ol zarar veren senden çok üzülür

Ya yapana da bişey diyemezsin ki bile isteye kim yapar kaza kimse istemez emin ol zarar veren senden çok üzülür
Ya tabiki canim yakin cevrem icin oyle dusunuyorum zaten ama benim kastım yabancılar, tv de izlediklerimiz bebeklerin cocuklarin basina gelenlerr.. cok etkilendim.. tenesirde birakilan 5 aylik bebek soguktan ölmüs bunu nasil bi insan yapar( ya benim oglum oyle olsa Allah korusun diye dusunup duruyorum vesveseleniyorum bu normalmi

kizlar haftasonu esim israrla ailesini cagirdi ailecek grip olduklari halde .grip bi gunde gecermi neyse cumartesi yerine pazar geldiler hastayiz iyilesip oyle gelelim diye 2 gundur de hapsurup duruyirdum an itibariyle gribim ne yapsam nane limonun bi zarari yok degilmi.gripli gripli sevdiler oglumu ins bebegime gecmez ya sinir oldum

fazla içme nane sütü azaltiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…