2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Emzircem diye ter atıyorum pes etmicem çok zorlanıyorum artık ağzına süt değilde zehir akıyor sanki
seni çok iyi anlıyorum . Uykuya dalarken alıp emziriyorım uykudan uyandığı an kapıp çocuğu emzirmeye çalışıyorum ama yok midesine giden miktar nedir meraktayım .. stresten başıma ağrılar girdi

Amannnn ben de devamlı cıbıl cıbıl geziyorum memeler free bir de kaynanayla yaşıyor gibiyim iki senedir bizde kalıyor bebek bakıyormuş benim memelerle ahbap oldular ikide bir memeler açık kaynana yanımda
Allah seni :) benim de Doğumdan sonra yanında kaldı bir süre , başta utanırım diyordum ama öyle bir süreç oldu ki memeler fora oldu :)

Kuzum nimenrix menenjit AW virüsü için, bexsero menenjit B virüsü için. Ülkemize yeni gelen B bexsero yani :)

Aynen ole cnm sagligimiz huzurumuz yernde olsun gerisi onemli ddgil Zynpctnr o da izmirde otryr cnm belki yaza dogru bulusrz 3 muz:)
Bugün dışarı çıktık kanguruyla nasıl sıcak hava yaa terledik hava çok güzeldi. Görüşürüz biraz daha ısınsın bebisler toparlansin kahve içer gezeriz :)

Dışardayken uyutamıyor musun canım. Biz akşam dışardaysak yine de uyutuyorum en geç 10’da. Büyüme hormonları saat 10’da salgılanmaya başlıyor. Geç uyumaya alıştırmamak gerek sanki.
Yok uyuyo ama uyanıyo hemen öyle sabaha kadar deliksiz uyku gibi olmuyo. Yarım saat 1 saat falan uyuyo

Cnm yine dogrusunu sen bilirsin ama buyume hormonunun salgilanmasi icin en gec 10da uyumasi gerek. 10 ve 3 arasi bu hormon salgilaniyormus.
Peki ne yapmalıyım daha erkene çekmek için. Çünkü zaten 9 da uyuyo ama uzun süreli değil . O uykunun uzun uykusu olması için ne yapabilirim bilmiyorum önerisi olan var mı

Peki ne yapmalıyım daha erkene çekmek için. Çünkü zaten 9 da uyuyo ama uzun süreli değil . O uykunun uzun uykusu olması için ne yapabilirim bilmiyorum önerisi olan var mı
Canim ben baya arastirdim bu konuyu. Uyandiginda asla isigi acma ve asla konusma diyolar. Al emzir uykusunu hic bolme yaziyo hep. Bi de oyle dene istersen

Ya canım sorun zaten uyanması. 9 da uyuyor ama en fazla 1 saat

Canım uykusu yoksa ne yaparsam yapayım uyumuyor uykusu varsa davul çal uyamıyo o yüzden yapacak bişeyim yok

Canım hep ishal gibi çok sıvı yapıyo huzursuzluğu oluyo cildinde egzama var fazlaca kusuyo (doktor reflü olduğunu söylesede) bunlar bana süt alerjisini düşündürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…