- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.301
Üçgenlerden mi aldın benimkine de önlük yetişmiyo foto atabilirmisin acaba20 vardır rahat
İyi yapmışsın canım sen daha önceden kullanmışsın var mı önerin ben de düşünüyorum almayı anca gelirAliExpress ten bir sürü önlük aldım 100 tl tuttu anca geliyor oğlumda çok eskittim yetişmiyor salya yemek
Valla 1 saat falan değil her çıkışımda 4-5 saat kalıyorumNevşehir yine kara bulutlu. Biraz kıskandım sanırım sizi. Maşallah size canım gezin tabi ohhh mis. Her gün çıksak böyle bir saat kafamız dağılır valla. Ben benim oğlanı daha hiç dışarı çıkarmadım geçen hafta kar vardı hala burada havalar buz. Sadece sarıp sarmalayıp hastaneye gidiyoruz
Canım annemde yicez bu akşam şimdi geldim anneme ondan rahatımEvin işini yemek işini bitirip dışarı çıkamıyorum napcam ya ben yetişemiyorum artık
Ya dışarı çıkmak çoookkkk güzel siz de çıksanızaenerjine hayranimbizi de götür gezmeye ozge )
Nimenrix i 2. Ayda, bexsero 3. Ayda canım. Ikisi farklı virüs aşıları ☺Doktor biza sadece birini yazdı siz hangisini yaptırdınıZ ?
Havalar toparlansin görüscez inşallah canım sende gel gezmeye
Canım tutmayan maalesef ne yaparsan yap tutmuyor ben ilk oğlumda 40 ı çıksın öyle veririm diyordum 10 tane farklı emzik aldım asla tutmadı ve parmağını emmeyi tercih etti o yüzden bu kızımda direk emziği hastaneye götürdüm emzik şuan alıyor ama oda istemezse atıyor hemen ağzından ama arada alıyor şükürYA emzik tutan bebeklere hayranım beş bin tane emzik denedim tutturamıyorumöyle üzülüyorum ki bu duruma
Gösterişe. Bursanın en gösterişi seven köyü. Oralar eskiden bildiğin köyde kerpiçtendi evler vardı kızlar ve o köyden birileri İstemşti beni ben köye evlenmem inek mi bakcam tarla mı çapalıcam hayatta gitmem dedimAynn canim niye katilmis acaba :)
İzmir’de yaşamayı çok isterdimHavalar toparlansin görüscez inşallah canım sende gel gezmeye
Belki yasamasanda gezmeye gelirsin yolun düşerİzmir’de yaşamayı çok isterdim
Şuan mesela bende anlamıyorum hepsini tek tek deniyorum altını temizledim emzirdim uyutmaya çalıştım oynadım hala memnun edemiyorum benimkide 3 ay3 ay oldu hala tok mu aç mı derdi ne anlayamıyorum
2 çocukla zordurBende oyleyim sanirim 2 cocukla disari hayal oluyor bize
Benimki dışarda sürekli uyuduğu için eve gelince cin gibiBizde ciktik bugun hava cok guzeldi. Eve geldik bayildi yatiyor :)
Oyy maşallah kuzuya:))) kangurun solomombaby mi canım?Bizde baya gezdik bugün hazır hava güzel islerimi hallettim bıdıkta hava almış oldu
Malesef benimkide öyle dinlenemiyorum eve girinceBenimki dışarda sürekli uyuduğu için eve gelince cin gibi
Onu bende anlayamıyorum canım hepsini deneye deneye buluyorum.3 ay oldu hala tok mu aç mı derdi ne anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?