- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.161
Hoşgeldin canım Bazılarımız instagram da arkadaş olduk canım istersen beni ekle ben sana diğer arkadaşların adresini yollarım
Konuşmak için değilde daha çok birbirimizi merak ettiğimiz için arkadaş olduk canımKeşke orda bir grup oluşturulsa cidden buradan yaması zor oluyor reklamlar mesajları zor görüyorum benide ekleseniz de
Konuşmak için değilde daha çok birbirimizi merak ettiğimiz için arkadaş olduk canım
Maşallah maşallah hep öyle olsunEki Görüntüle 2244490
Sonunda bizde çıktık ben çok yoruldum ama kuzum hiç ağlamadı uyukladı :))
Biz bu ay kaç kilo alacağız acaba okadar merak ediyorum ki meme reddi yüzündenBiz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.
Bu şekilde nasil devam edecek bilmiyorum. Dua edin iştahı düzelsin kuzumun. Meme reddi son bulsun artık. Çok üzülüyorum.
Bir de rota virüs aşımızı da olduk. 267 lira verdim sağlık ocağında yaptırdım.
BEnim ilk dikkat ettiğim şey ağırlığı canım. Kaç kiloymuş bu? Bir de tam yatması lazım.Bende pratik olarak şu bebek arabasini düşünüyorum. Acaba nasil dir ya? Yorumlarda herkes memnun gerçi.
Sağol canımm. Evet baya zorlanıyorum önce evde denemeler yapmıştık sevmedi ama dışarıda ağlamadı çok şükür. Normal doğum mu yaptın? Benim hala sırtım kalçam ağrıyor. Bazen sırt üstü yatınca dönemiyorum :/cok tatlısiniz cnm.masallah dogumdan sonra agrimayan yerim kalmadi bu kangurular zor olmuyormu bi de hep dusururum korkusu oluyo kanguruda
Sizden cesaret alıp çıktım canımMaşallah maşallah hep öyle olsun
Bizimki de benim ölçümüme göre bugün itibariyle 650 gram alarak 5200 olmuş görünüyor. Bakalım cuma ne çıkacakBizimde cuma randevumuz var. Bizde 4580 dik en son. Evde bu sabah tarttım 5100 geldi ama bakalım. Cuma sabah evde tartıp gidicem doğru yanlış anlarız o zaman.
Doğru anlamışsın canım bize doktor rotayı 2.ay yaptırdı 3.ayda menenjit tek olsun dedi.Cuma gidicez 3.ay kontrolüne.
Geçmiş olsun canım yaa inşallah bi an önce toparlar kuzunBiz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.
Bu şekilde nasil devam edecek bilmiyorum. Dua edin iştahı düzelsin kuzumun. Meme reddi son bulsun artık. Çok üzülüyorum.
Diğer bahsettiğim baston pusetler de 7 kilo canm. Ohlala çok iyi 3,8 kgBen arabamdan çok memnunum liteway 2 plus. Puset ile kullanmama ragmen cok agir değil bu yüzden hergun çıkıyoruz zeynoyla. Ben geçen sene puset ile birlikte 1100 falan almıştım. Pusetsiz daha uygundur. Hatta ikinci eline bakabilirsiniz. Ama öyle ohlala gibi çok hafif değil 7 kilo falan
İkinci el temiz bulamadım ben. Baston puset uzun süre kullanıldığı için hep haşatı çıkıyor sanırım.İkinci el candır tertemizleri var
Evet canm çok faydalı avokado. Yaz meyvesi. Ben hamileyken de çok yemiştim Buluruz yazın bol bolEk gıda hakkında storyde baya bilgi paylaşmış bu kadın. Özellikle avakadonun bu kadar faydalı olucağını bilmiyordun. Yazın var mı acaba?
Ben size dedim en baştan hamileyken anlattım oğluma kraftın almıştım kocaman dı eşim olmadan evden çıkamıyordum bile bebeğimi alıyım arbayımı arabanın arkasını dolduruyordu yolculuklar zor oluyordu satmadım ihtiyaç olan birine verdik bayıldılar chicco liteway aldık oh be dedik tam yatıyor kendinin tulumu var kışlık içine sok soğuk geçirmiyor istersen içerden battaniyede ört yatır çocuğu mis işteİkinci el temiz bulamadım ben. Baston puset uzun süre kullanıldığı için hep haşatı çıkıyor sanırım.
Çok çok geçmiş olsun. Meme reddi son bulsun. Sağlıkla kilo alsın inşallahBiz bugün kontrole gittik tahlil verdik yine sonda ile aldılar cok ağladı kuzum. Kültür 3 gün sonra cikacak tahlil temiz çıktı antibiyotiği kestirdi. Beslenmemiz yine uyuyarak devam ediyor 1 ay 10 günde sadece 520 gr almis anne sütü+mama ile 5020 gr cıktı kilosu 3 ay 10 gunluguz.
Canm ben satın almadım travel sistemi. Eltimin bebeğinindi o da hiç kullanamamış bize vermişti. Şimdilik pusetini kullanıyoruz. Arabayı da kullanırız aslında da annem için zor olur. Onun eve alıcam bir tane baston puset. Ama ben hamileyken sıfır almam gerekseydi kesinlikle baston alırdım.Ben size dedim en baştan hamileyken anlattım oğluma kraftın almıştım kocaman dı eşim olmadan evden çıkamıyordum bile bebeğimi alıyım arbayımı arabanın arkasını dolduruyordu yolculuklar zor oluyordu satmadım ihtiyaç olan birine verdik bayıldılar chicco liteway aldık oh be dedik tam yatıyor kendinin tulumu var kışlık içine sok soğuk geçirmiyor istersen içerden battaniyede ört yatır çocuğu mis işte
Evet okudum bunu. Bir de hekimanne var. Aksine o diş döneminde olduğumuzu söylüyor.Eki Görüntüle 2244535 Benim kız ellerini emiyor salya akıtıyor bizim gibş olan varsa okuyun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?