2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
arkadaşlar sterimar baby kullananlar günde kaç kes kullanıyorsunuz? ardından aspiratör ile çekiyormusunuz? sanki fıs basıncı çok geldi kızıma hafif kan geldi
Ben her gün olmasada 3 günde bir tıkandikça kullaniyorum. Sonrasında çekmiyorum hiç. Hapşırınca da çıkıyor bazen

Ben her gün olmasada 3 günde bir tıkandikça kullaniyorum. Sonrasında çekmiyorum hiç. Hapşırınca da çıkıyor bazen
sağol canım bende çekmeyim o zaman ama bu sefer genizine iniyor tıkanıyor :/ korkuyor da yavrum fıs yapınca

hayırdır nesi var büyük kızın? ne dedi doktor?
iki yasindan beri idrar yolu enfeksiyonu bikax kez bobrek iltihabina cevirdi ilk alti ay hic gecmedi col sıkıntilar cektik yavrum perisan oldu iki sene once kabizliktan tekarrladigini soyledi dr onu tedavi edince cok sukur hastalanma suresi uzadi ama hala tekrarliyor bazi cocuklarda sebebsiz olurmus buyudukce gecermis hergun ilac icmekten bikti allah sifa versin tum hastalara

ay kuzum kıyamam Allah şifa versin

Kızlar blw hakkında ne düşünüyorsunuz? Böyle alışan çocuklar başkasının yedirmesini istemiyor diyorlar.
Dışarı çıkınca, birine gidince nasıl olur sizce?
Blw videoları izleyince güzel ama ben uğraşamam sanırım sürekli evi temizle,bebeği temizle yıka giydir. Hiç bana göre değil. Eline Tabi ki veririm birşeyler ama herşeyi değil. Yanı fikrim şimdilik böyle gelecek ne gösterir bilemem3

Evet cnm elimden geleni yaptığımı sanıyorum bi yerde bir yanlış var ama sürekli tekrar ettiği için dr gittik yine bugün hava vermeye devam ventolin filan veriyoruz Salı gününe kadar dedi biraz daha iyi dedi ama bunu bulmazsak hep tekrar edecek benim hiç bir şeye allerjim yok bi toz rahatsız eder beni okadar eşimin de yok bildiğim kadarıyla ama bebeğimin süt allerjisi var bu bile allerjik bir çocuk olduğunu gösteriyor grip sadece tetikliyor ağırlaşıyor naneyi sordum dr verebilirsin dedi günde 3 4 çay kaşığı nane kaynatıp veriyorum severek içiyor kekik ne işe yarıyor eşimin akrabası da verdi hatta çok ağır birşeydi saf kekik suyu mu ne baya acı onu verdi nasıl ağladı bir daha verelim dedi ben izin vermedim senin dediğin sanırım kaynatıp içiliyor burun akıntısı için bir çözümün var mı soğan dışında ?

Allak razı olsun cnm bizim içten yalıtım var yaza kadar dışa da yapacaklarmış biz de eşimin alrabasında kaldık 15 güne yakın ailem burda değil işte başka kimsemiz de yok ailem kalabalık gidersem her gün birileri gelir bi anlamı kalmaz gitmemin hava güzelleşirse belki bi tık düzelir hala ventolin veriyoruz Salı gününe kadar ver dedi öyle kontrole gel dedi iyi şuan biraz daha şükür ama öyle kabuslar yaşadık ki hep moralimiz bozuluyor

Anladım cnm valla iyi olsun diye uğraşırken gelişimi ile ilgili pek birşey konuşamıyoruz bile inş o günler de gelecek sadece gelişimini kontrole gittiğimiz herşeyin iyi olduğu günler raporu sormayı yine unuttum cnm ya haftaya gidecem sorayım yazdırsın alalım şimdi nişasta yada pirinç ününü denemeyi düşünüyorum en azıdan sadece geceleri veririm

Sana da çok geçmiş olsun cnm neyi varmış enfeksiyon mu varmış ondan mı yatacak ?ben de üzülme desem de biliyorum kafana takacaksın hastane zor bilirim dediğin gibi hep şükrediyorum dermansız dert vermesin bana da kimseye de diyorum hastene görüyor insan daha kötü olanını İnan her acile gittiğimde artık çantamı doldurup gidiyorum yatış olursa eksik olmasın yanımda olsun diye
İnsanların lafları beni üzmedi okadar ama durum bebeğim olunca nedense kafama takıyorum niye ben mi yaptım diyorum zaten bir sebep arıyorum kendimi suçluyorum evet biraz acemiyim farkındayım terletiyorum ara ama artık biliyorum sürekli kontrol ediyorum sırtında ve göğsün de hep havlu var ısıtıp ısıtıp koyuyorum önceleri terketse koyuyordum ben de öğreniyorum ve en kötüsü bütün ailenmden uzaktayım belki de yalnızlık beni bu kadar üzdü birileri olsa yanımda bana akıl verse üzülme iyi işte dese böyle olmayacaktım napalım gurbeti seçerken bunları gözümüz görmemişti

Hayır o değil canım bu dağ kekikleri oluyor yemeğe kullandığın kekik de olabilir o söylediğin iğrenç bişey izin verme zaten ona küçücük bebeğe. Burnu için soğan tonimer kullanmistik sonra yaşı büyüdükçe bitkisel burun acicilar aldık. Belki benim kızımda 5 aylıkken yada daha öncesinde de vardı ama bu konuları hiç bilmiyordum ben 2 yaşından sonra öğrendik alerji olduğunu.sen yine süt alerjisi ni şimdiden fark etmişsin ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…