- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.801
27gunlukken kuvezde yattı benim oğlumda hemşireleri tosuncuk diyordu bide koğuş ağası diyorlardı diğer bebeklere gore baya iri olduğu icinBenimki de öyle canım.kayınpeder pehlivan diye seviyor çocuğu
Bu ara ben de çok zor emziriyorum.kucağım da yatırınca basıyor çığlığıSabahtan beri iki kez emdi kilo alımı ayda 600 gr artık ben napıcam ya emmek istemiyor
Sadece anne sütü mü verıyosun canım?bizde hergün 3 5 kes yaparkene bu sefer 3 4 gündür yapmıyoruzne yapacağımı bilmiyorum
Haklısın ama öncelri günde 3 5 kez dolu dolu yapardı taşardı yani bezlerden simdi böyle olunca acaba mı oluyo insannormal canım 1 hafta boyunca yapmayanlar var grupta sadece anne sütü alan bebeklerde oluyor
Baya çok canım doktorun ne diyo. Görümcemin kızı 7. Aya gircek o 8,5 kilo doktor kilosu çok iyi demişKızlar oğlum 3.5 aylık 8kilo 200gr çok mu sizce sadece anne sütü ile besleniyor görenler çok kilolu ne veriyorsun diyip duruyor bu insanlarda zayıf olsa bakamiyomusun tombik olsa ne veriyorsun
Bayanlar kilit bez kullanan var mı?
evet canım sadece anne sütü veriyorum. huzuru yerinde kuzumun ama ben biraz düşünür oldum. aslında dolu dolu da kaka yapmazdı önceden hep azar azar yapardı şimdi ise hiçSadece anne sütü mü verıyosun canım?
Neden böyle oldu acaba huzursuzlugu var mı bebişin
Deil canim 2 ay arayla yapiliyor. 2 dozYa bu rota aşısı tek doz değil mi?
Sabahtan beri iki kez emdi kilo alımı ayda 600 gr artık ben napıcam ya emmek istemiyor
Senin moralini kimsenin bozmasına izin verme sakin. Annesin sen istermisin yavrun hastalansin. Bu insanlarin isi gucu yokmu ver cevaplarini sustur kuzumCnm öyle çok konuşan var ki o çocuğa bakamıyorsunuz sürekli hasta ediyorsunuz diyen ben ister miyim hasta etmeyi bilmyorum ilk çocuğum acemiyim afallıyorum ben de onda öğreniyorum nasıl bakıldığını üzüle üzüle artık bedenim iflas edecek kendimi okadar ihmal ediyorum ki beni gören tanımıyor bu sen misin diyor banyo bile haftada bir yapıyorum zaman yok kaş bıyık zaten çok lüks benim için denk gelirsem şu çocuk bir düzelse bende kendimi toparlasam bi oh desem
Blw ne onu bilmiorum ?Kızlar blw hakkında ne düşünüyorsunuz? Böyle alışan çocuklar başkasının yedirmesini istemiyor diyorlar.
Dışarı çıkınca, birine gidince nasıl olur sizce?
Sağol canım içimi rahatlattın fitili iki saat sonra gazla attı ama 5 saat olacak kaka YokKilo alımı güzel aslında biz emmdigi halde bu ay 600 aldık. Ebemiz de gayet iyi dedi hatta o mama veriyorum sanıyomuş gayet iyi dedi
Canım sac dökülmesi için şampuan soran sen miydinBenimki de öyle canım.kayınpeder pehlivan diye seviyor çocuğu
Baby led weaning açışımı, bebeğn önüne koyuyorsun kendi kendine yiyorBlw ne onu bilmiorum ?
Bizimkisi haftaya dolacak daha canım, 1 kilo anca olur galiba. Kusma kötü yaptı bu ay biziKızlar 3. Ay kontrolünde kaç kg almışlar bebişleriniz
Bizimki 700 gramKızlar 3. Ay kontrolünde kaç kg almışlar bebişleriniz
800 gram almıs bizimkide 6500 olmusKızlar 3. Ay kontrolünde kaç kg almışlar bebişleriniz
Canim bebeklerin gunluk almask gereken kilo 20 gr 30 gr arasiymis. Doktorumuz oyle soyledi. Bundan az olursa sorun oluyormus. 600 gr gunde 20 gr almis demek. Yani sorun yok moralini bozma hicSabahtan beri iki kez emdi kilo alımı ayda 600 gr artık ben napıcam ya emmek istemiyor
Meme reddini aşamadık birkaçgündür moralim çok bozuk boş bez alıyorum 5 gündür kakada yok zaten fitille yapıyordu onuda yapamadı az emdiği için bağırsaklar dolmamış demekkiCanim bebeklerin gunluk almask gereken kilo 20 gr 30 gr arasiymis. Doktorumuz oyle soyledi. Bundan az olursa sorun oluyormus. 600 gr gunde 20 gr almis demek. Yani sorun yok moralini bozma hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?