2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kalp atısı için zaten çok erken değilmiki 6 1 bence acele karar vermiş gibi bnm de aadece keseyi gördü ve hiç olumsuz konusmadı

Amin canm inşAllah ya. Bizde eşimle onu konuştuk zaten 1 hafta sonra gelicez Niye bizi strese sokuyorsun ki. Bide özele gidiyoruz. Tatilin tadını bile çıkaramadım. Sürekli bulantım yok acaba kalp atışı yok diye mi düşünüp duruyorum Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşAllah

degisik bir bulantı şeklim var kızlar iki gündür gün içinde hic bulantim olmuyor ama sabaha karşı bulantiyla uyanıyorum ..

bulantı hemen başlamıyor zaten canım kızıma hamileyken 9. haftada falan başlamıştı. kimisinde ise hic bulantı olmuyor

Kalp atısı için zaten çok erken değilmiki 6 1 bence acele karar vermiş gibi bnm de aadece keseyi gördü ve hiç olumsuz konusmadı
Evet bende araştırdım nette 7 civarı genelde duyuluyormuş. Bana deseki haftaya gel kalp atışlarına bakalım o zaman bir sorun varsa konuşursun yani. Kendimi hep telkin ettim zaten daha küçük zaten duymaması normal diye. Perşembe akşam gidicem bakalım ne dicek.

bulantı hemen başlamıyor zaten canım kızıma hamileyken 9. haftada falan başlamıştı. kimisinde ise hic bulantı olmuyor
Bende oğlumda öyle hatırlıyorum aslında ama sanki ilk zaman o hissettiğim gebelik duygusu hisleri azaldı gibi düşündüm. Senin kaç haftalıktı canm?

Bende oğlumda öyle hatırlıyorum aslında ama sanki ilk zaman o hissettiğim gebelik duygusu hisleri azaldı gibi düşündüm. Senin kaç haftalıktı canm?
benim 4+4 daha sata göre ama ben erken yumurtladım ovulasyon testi kullandım ordan biliyorum yani daha da önde olabilir

Sennle günlerimz aynı canm problemlerimizde. Ben de yarın gidicem haberleşlm inş hayırlı haberler akırız

doktorunuz baya tuhamıs neden hemen kurtajdan bahsedıyorkı benım kı 5 hafta keseyı gordu 1 hafta sonra gıttım bebegı gordu sonra 1 hafta sonra gel kalp atısı goruruz dedı ve 7 hafta kalp atısını gordum senın kı baya acelecı cnm sanırım

günaydın hamişlerrr bugün kontrolleri olan arkadaşlar umarım hayırlı mutlu haberler ile dönersiniz benim randevu ptesi günü bnde hemen gelsin ptesi istiyorum. bulantılarım geçmek bilmiyor kndimi hep yorgun uykusuz hissediyorum belkide kusmamak için devamlı uyuyorum çok zormuş gerçekten yazarken bile midem bulanıo napcaz böyle bilmiyorum allah sağlık versin evlatlarımıza

Bende geçtiğimiz cuma yaptırdım 365 falandı tekrarlamadım testi bugün gidip yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum beklemek çok zor ya of inşALLAH görürsünüz canım sizde bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…