2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben de diyet yaparak 67 kilo olmuştum sonra 1 kilo almıştım 68 oldum iki gündür de deli gibi yiyorum 69 kiloyum an itibariyle 68le hamile kaldım 1 haftada 69 oldum iştahın tavan durumda azcik midem falan bulansa iyi olacak
Verilen kiloyu almak daha kolay oluyormuş. Ne yapicam böyle

Merhaba arkadaşlar bende doktora gidenlerdenim adetime göre 5+5 haftaydı 6+2 göründü bebişim hafif kalp atışı var üzerinde ama daha çok küçük zararlı olur bakmam dedi 10gün sonra tekrar çağırdı mide bulantım için hiçbişey vermedi bulantısı olan arkadaşlar ne yapıyorsunuz kraker dışında acaba

Kızlar merhaba, bende 7 haftalık hamileyim. İstanbul anadolu yakasında doktor arayışındayım. Bana yardımcı olur musunuz? Özel doktor da olabilir. Koşuyolu Medipol de perihan hanıma gittim inanılmaz hızlı bir şekilde kontrol yaptı 10 dk da çıktım. Biraz ilgili aradığımda ulaşabileceğim öncelikli olarak normal doğumu destekleyen doktor istiyorum. Önerebilir misinz?

Doktor muayenemi oldumm kizlarr bebek iyiymis kalp atisini da dinledimm cok sukur. Lekelenme normal dedi herhangi bi kanama alani yokmus. Coraspirin iciyordum persembe gunune kadar icme yine kontrole gel dedi. Proloton dusuk onleyici igne yaptilar. Yine yatistayim dinleniyorum. Dunku desteginiz icin cok sagolunn arkadaslar

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğin günler geçmiyor sanki

10 dakika az mı

Tahlillerde b 12 vitamini 306 çıktı 600 lerde olmalıymış dr çok önemli değil dedi sadece folik asit femivit verdi sizin nasıl değerleriniz kese boyutu 9mm ilki düşük olduğu için her şeye dikkat ediyorum

Kızlar ben aslında kaşıntı şikayetiyle gittim kadın doğum doktoruna smear testi yaptırdım kaşıntıyı geçirmek için fitil verdi fitilin ismini hatırlamıyorum ama antibiyotik yazdığına eminim bunların hepsini yaparken hamileymişim ama günüm geçtiğinde çok araştırdım doktoruma sordum sorun olsa kese oluşmaz dedi hiçbi sıkıntı yok kese gayet sağlıklı dedi ama yinede icim hep tedirgin bu konuda bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…