2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
evet uyuyunca ne kadar huzur dolu melek gibi oluyorlar bende seyretmeyi çok seviyorum
tavşan uyku arkadaşı inşaAllah alışır ona. şimdilik iyi gibi

Canım bizimde muayeneyle 750 tutmuş muhtemelen 450 tl ye yaptirmisiz bizde.

Seninki düz gibi sen yamuk kafa görmemişsin inşallah geç olmadan düzelsinler yaa bi arkadaşın çocuğunun kafası tepsi gibi oldu düzelmedide
oyyy evet düzeldi biraz koltukta bir yere odaklanıp bakıyor o tarafa yatırıyorum gün içinde

Canım ağrısı varsa, kızarıklığı geçmezse koy. Çok soğuk olmasın bence.
agrisi yok sanirim surekli uyiyo ben uyandiriyorum ama acamiyo gozlerini zor uyandiriyorum kizariklik hafiflediama icindeki sertlik artti kizi okuldan alayim gelince bi soguk koyayim inslh misafirimde gelecek

bilmiyorum ki burda asi takvimi aynimi degismez sanirim evt notmalde ciplakken kucaklasak falan tuttugumuz yerler kizarir hemen
aşı kartı vardır bebeğinin orda yazar canım. almanyada herşeyi ücretsiz yapıyorlar ve farklı aylarda burda malesef çoğu ücretli ve herkesin karşılayamayacağı kadar yüksek de çok yazık

geçmiş olsun canım. maşaAllah yinede kilo almış adaşımız oluruna bırak sıkma kendini canım. bazı çocuklar öyle işte zorlamaya gelinmez haklı doktor.

Tek doz fiyatı canım.ben bugün ilk dozu yaptırdım 405tl.
Diğer önceki aşıyı yapmıcakmıymış doktorun peki yada ne zaman yapıcakmış bizim doktor da eski aşıyı yapıcaz dedi ama yenisi yaygın neden yeniyi şuan yapmadığını anlayamadım ya hastalığı kaparsa ne olacak yani.

geçmiş olsun canım. maşaAllah yinede kilo almış adaşımız oluruna bırak sıkma kendini canım. bazı çocuklar öyle işte zorlamaya gelinmez haklı doktor.
Aynen öyle canım zorla yemiyor zaten. Mamada veriyorum ona rağmen az alıyor yapacak birşey yok. Doktor sağlıklı, keyifle, mutlu bir çocuk dedi. Gelisimide iyiymiş manken olucak belki kız saygı duyun dedi

Onu konuşmadık canım sanırım 9.ayda oluyor yapar herhalde bilgim yok şimdilik. Ne kadar erken olursa koruyuculuğu o kadar olur dedi. Bizde sorduk soruşturduk 2 farklı hekimde yaptırın dedi. Çok yaygın bir hastalık değil ama risk sonucta onbinde 3 görünürmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…