- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.021
Toplam 460 mı yoksa 460x3 müBize dün doktorumuz bexseroyu 5,7 ve 10.aylarda yapalım dedi fiyatında 460 küsür bişey Di.
Yaptırdık biz ilk dozu canım 405tl verdik.Bize dün doktorumuz bexseroyu 5,7 ve 10.aylarda yapalım dedi fiyatında 460 küsür bişey Di.
Tek doz fiyatı canım.ben bugün ilk dozu yaptırdım 405tl.Toplam 460 mı yoksa 460x3 mü
Üf çokmuş be. Hangi hastalığa karşı koruyo canım ne aşısıymışTek doz fiyatı canım.ben bugün ilk dozu yaptırdım 405tl.
evet uyuyunca ne kadar huzur dolu melek gibi oluyorlarValla ben emziğe çok karşıydım şuan veriyorum yeterki tutsun pek sevmiyor ama arada emziği istediğini fark ediyorum.Biberona gelince oda bebeğe siti sevdirecek tek icat bence.Çalışan annelerin kurtarıcısı kanserojen diyorlardı o tutmadı böyle yeni bir idia atıyorlar oryay
Ben nekadar güzel uyuduğuna odaklandım bebekler huzur gibi yaaa
Ayıcıkmı tavşancıkmı ona sırtını dönmek istememiş annesi
Kaldirmişlar sanirim yok şu an.Nerde yazıyo ki ben göremedim
Tek doz fiyatı. Menenjit hastaliğina karşı. Beyin zarı iltihabı sanirim.Üf çokmuş be. Hangi hastalığa karşı koruyo canım ne aşısıymış
Aslında olmaması iyi gibi ya anne olamayan çok kişi var forumdaMeningakok
Kaldirmişlar sanirim yok şu an.
Ben once bildigimiz beyaz el yikama sabunuyla yikayip oyle atiyorum makinaya. Cikiyo canimkizlar bebegin kakali kiyafetlerini neyke cikariosunuz 30 da 40 da yikanyinca cikmio hatta oncesinde aspirin sıktım makinaya koydum yine cikmamis
Canım bizimde muayeneyle 750 tutmuş muhtemelen 450 tl ye yaptirmisiz bizde.B tipi daha yaygın olduğu için bu aşı öneriliyor zaten 9.ayda yapilan önceki aşı diğer tipleri içinmiş. Salgın durumunda zaten devletler ücretsiz yapıyor. Bizler tüm aşıları salgın olmadan koruyucu olarak yaptırıyoruz. Evet mikrop veriyoruz ve çok huzursuz oluyorlar ama ben aşıları önemsiyorum.
Doktor ateş takibi yap dedi. 6 saatte bir 1cay kaşığı calpol ateş durumunda verebilirsin dedi. Bakalım gözlemliyorum şimdilik.
405tl ye yaptırdık biz siz ne kadara yaptınız?
Bende hiç güvenmiyorum aşıları hep doktor kontrolüne gittigimizde hastanede yaptırıyorum zaten. Telefonla boy kilo aşı bilgilerini veriyorum Gitmiyorum sağlık ocağına.
Dus başlığını en tazikli şekilde açıp tutuyorum zibina.Sonra beyaz sabunla yıkayıp makinaya atıyorum 40 derece çıkıyor hemen.
oyyySeninki düz gibi sen yamuk kafa görmemişsininşallah geç olmadan düzelsinler yaa bi arkadaşın çocuğunun kafası tepsi gibi oldu düzelmedide
sağol canım tüm bebeklerin güşüşleri muhteşemyaa kurban olurum snn gülüşüne41 kere masallah
bilmiyorum ki burda asi takvimi aynimi degismez sanirim evt notmalde ciplakken kucaklasak falan tuttugumuz yerler kizarir hemenMenenjit aşısı yapmışlardı bizim sol bacakta ama bu kadar kızarıklık olmadı vücudu hassas olabilir
agrisi yok sanirim surekli uyiyo ben uyandiriyorum ama acamiyo gozlerini zor uyandiriyorum kizariklik hafiflediama icindeki sertlik artti kizi okuldan alayim gelince bi soguk koyayim inslh misafirimde gelecekCanım ağrısı varsa, kızarıklığı geçmezse koy. Çok soğuk olmasın bence.
aşı kartı vardır bebeğinin orda yazar canım. almanyada herşeyi ücretsiz yapıyorlar ve farklı aylarda burda malesef çoğu ücretli ve herkesin karşılayamayacağı kadar yüksek de çok yazıkbilmiyorum ki burda asi takvimi aynimi degismez sanirim evt notmalde ciplakken kucaklasak falan tuttugumuz yerler kizarir hemen
geçmiş olsun canım. maşaAllah yinede kilo almış adaşımızGeldik 3.ay kontrolünden 520 gram almış bu ay 5100 olmuşuz. Geçen ayda 585 gram almıştı. Hep sınırdayız yani. Doktor herhangi bir sorun görmüyorum dedi. Meme emmesi içinde gun icinde teklif et ama zorlama iyice inada biner gece emmeleride etkilenir sağ ver dedi. Zaten öyle yapıyorum 1 aydır. Bakalim bu ay neler bekliyor bizi. Bexsero aşısını da olduk buarada.
Menenjit aşısı canım evet cok pahalı.Üf çokmuş be. Hangi hastalığa karşı koruyo canım ne aşısıymış
Muayene baya pahalıymış sizde canım. Bizim 150 tl.Canım bizimde muayeneyle 750 tutmuş muhtemelen 450 tl ye yaptirmisiz bizde.
Diğer önceki aşıyı yapmıcakmıymış doktorun peki yada ne zaman yapıcakmış bizim doktor da eski aşıyı yapıcaz dedi ama yenisi yaygın neden yeniyi şuan yapmadığını anlayamadım ya hastalığı kaparsa ne olacak yani.Tek doz fiyatı canım.ben bugün ilk dozu yaptırdım 405tl.
Aynen öyle canım zorla yemiyor zaten. Mamada veriyorum ona rağmen az alıyor yapacak birşey yok. Doktor sağlıklı, keyifle, mutlu bir çocuk dedi. Gelisimide iyiymiş manken olucak belki kız saygı duyun dedigeçmiş olsun canım. maşaAllah yinede kilo almış adaşımızoluruna bırak sıkma kendini canım. bazı çocuklar öyle işte zorlamaya gelinmez haklı doktor.
Onu konuşmadık canım sanırım 9.ayda oluyor yapar herhalde bilgim yok şimdilik. Ne kadar erken olursa koruyuculuğu o kadar olur dedi. Bizde sorduk soruşturduk 2 farklı hekimde yaptırın dedi. Çok yaygın bir hastalık değil ama risk sonucta onbinde 3 görünürmüş.Diğer önceki aşıyı yapmıcakmıymış doktorun peki yada ne zaman yapıcakmış bizim doktor da eski aşıyı yapıcaz dedi ama yenisi yaygın neden yeniyi şuan yapmadığını anlayamadım ya hastalığı kaparsa ne olacak yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?