- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.061
Bende yaptırmak istiyorum bexeroyu ztn ama nimenrix yapıcak anlayamadım neden öyle yaptığını.Onu konuşmadık canım sanırım 9.ayda oluyor yapar herhalde bilgim yok şimdilik. Ne kadar erken olursa koruyuculuğu o kadar olur dedi. Bizde sorduk soruşturduk 2 farklı hekimde yaptırın dedi. Çok yaygın bir hastalık değil ama risk sonucta onbinde 3 görünürmüş.
Canim ben puset organizatoru aldim. Telefonumu cuzdanimi ws koymak icin. Bi bak istersemKızlar benim bebek bakım çantam çok büyük, şöyle ufak boyutlu bir şey almak istiyorum kısa mesafeler için. Ne önerirsiniz?
Bir de mam sandalyesi daha önce sormuştum şu klasiklerden mi yoksa sırtı ayarlı olanlardan mı diye. Hala karar veremedim nasıl alsam
Göğüslerin terbiye olmuş olabilir canım bişey yok anne sütü alan bebekler bi kaç gün kaka yapmadığıda oluyomuş çiş yapıyomu onda azalma varmı?kızlar yardım edin moralim cok bozuk kizim onceden gunde 5 geckin kaka yapyrdu bu aralar 1 tane anca yapiyor gogslerm yumusack oldu 3 aylik oldu degisiyor mu yoksa sutum yetmedgnden mi sizce pazrtesi gtcm ama sizede soeym dedm morlm cok bozk bu arada emdikten snra hep sut ckartyr agzndan gazni ckarttktan snra ben anlamyrm artk ac olan cock hep qglar deme aglamyrda
Ole mi diyosn cnm azalma olmuyr yanicyok tisi yapyr onda birsy yok sukur ama iste kakasi az cnm kafama takldiGöğüslerin terbiye olmuş olabilir canım bişey yok anne sütü alan bebekler bi kaç gün kaka yapmadığıda oluyomuş çiş yapıyomu onda azalma varmı?
Ptesi tartılınca falan için rahat eder zaten ama şimdi kafanı takma çiş yapıyosa sorun olduğınu sanmıyorım ztn gidiceksin doktora üzme kendini sütün azalmasın benimde göğüslerim artık hep yumuşak olduOle mi diyosn cnm azalma olmuyr yanicyok tisi yapyr onda birsy yok sukur ama iste kakasi az cnm kafama takldi
Benim çantamda çok büyük sadece anneme kalmaya giderken kullanıyorum. Evde çok sırt çantam var onları kullanıyorum. Kısa mesafe günlük yürüyüşlerde decathlon, daha uzun süreli dışarda kalicsksam kipling marka var onu alıyorum.orjinalleri pahalı bana hediye gelmisti ama cakmalari cok var cantacilarda bak netten.Kızlar benim bebek bakım çantam çok büyük, şöyle ufak boyutlu bir şey almak istiyorum kısa mesafeler için. Ne önerirsiniz?
Bir de mam sandalyesi daha önce sormuştum şu klasiklerden mi yoksa sırtı ayarlı olanlardan mı diye. Hala karar veremedim nasıl alsam
Valla canım doktorlara akıl sır ermiyor. Keşke sağlık konusunda fikir ayrılığı olmasa kesin olsa. Ben doktorumuzu seviyorum ama güvendiğim farklı bir kaç doktordan teyit ettiriyorum.Bende yaptırmak istiyorum bexeroyu ztn ama nimenrix yapıcak anlayamadım neden öyle yaptığını.
Baby me nin leke çıkartıcısıyla çiteleyip öylw yıkıyorum canım yoksa cıkmıyoekizlar bebegin kakali kiyafetlerini neyke cikariosunuz 30 da 40 da yikanyinca cikmio hatta oncesinde aspirin sıktım makinaya koydum yine cikmamis
Sende tek sutle mi emziriyrsn cnm eski tas halini ozledm ya keske hep ole kalsaPtesi tartılınca falan için rahat eder zaten ama şimdi kafanı takma çiş yapıyosa sorun olduğınu sanmıyorım ztn gidiceksin doktora üzme kendini sütün azalmasın benimde göğüslerim artık hep yumuşak oldu
Bizimki de birdenbire azalttı kaka yapmayı.ilk başta günde bir kere yapıyordu şimdi iki günde bir yapıyor.emme sıklığı da azaldı.büyüdüğü için belki daha çabuk çekip doyuyorlardır diiye düşünüyorumkızlar yardım edin moralim cok bozuk kizim onceden gunde 5 geckin kaka yapyrdu bu aralar 1 tane anca yapiyor gogslerm yumusack oldu 3 aylik oldu degisiyor mu yoksa sutum yetmedgnden mi sizce pazrtesi gtcm ama sizede soeym dedm morlm cok bozk bu arada emdikten snra hep sut ckartyr agzndan gazni ckarttktan snra ben anlamyrm artk ac olan cock hep qglar deme aglamyrda
Evt cnm aynen çok sönükler şuanSende tek sutle mi emziriyrsn cnm eski tas halini ozledm ya keske hep ole kalsa
Bizde aynıyoz canım her gören ne cok kaka yapıyor derdi simdi 2 gunde bi yaptıgı bile oluyor . Ve dediğin gibi hemen süy cıkartıyor ki artık ben gazını cıkarmayı bıraktım kendı cıkarıyo midesine en ufacık baskıdada süt küsüyorkızlar yardım edin moralim cok bozuk kizim onceden gunde 5 geckin kaka yapyrdu bu aralar 1 tane anca yapiyor gogslerm yumusack oldu 3 aylik oldu degisiyor mu yoksa sutum yetmedgnden mi sizce pazrtesi gtcm ama sizede soeym dedm morlm cok bozk bu arada emdikten snra hep sut ckartyr agzndan gazni ckarttktan snra ben anlamyrm artk ac olan cock hep qglar deme aglamyrda
Dr sordun mu cnm normalmiymis ? Benmki emiyor da cekmesm ama ne blym ya cok yumusadi goguslerm kakada yapmynca morlm bozlduBizimki de birdenbire azalttı kaka yapmayı.ilk başta günde bir kere yapıyordu şimdi iki günde bir yapıyor.emme sıklığı da azaldı.büyüdüğü için belki daha çabuk çekip doyuyorlardır diiye düşünüyorum
İki günde bir yapıyor dedim bağırsaklarını düzenlemek için biogaia kullan dedi.aldım kullanıyorum iki gündür.değişme olursa yazarım sana.Dr sordun mu cnm normalmiymis ? Benmki emiyor da cekmesm ama ne blym ya cok yumusadi goguslerm kakada yapmynca morlm bozldu
Canım normal memeler terbiye oluyor ondan yumuşak o kadar yesem de dinlensemnde göğüslerim sert olmuyor. Kaka yapma sıklığı artık azalıyor. Tabi kimi bebek yine her gün yapar ama benim oğlum 6 günde bir bile yapıyor bazen. 10 güne kadar beklenebilir tabi bebek huzurluysakızlar yardım edin moralim cok bozuk kizim onceden gunde 5 geckin kaka yapyrdu bu aralar 1 tane anca yapiyor gogslerm yumusack oldu 3 aylik oldu degisiyor mu yoksa sutum yetmedgnden mi sizce pazrtesi gtcm ama sizede soeym dedm morlm cok bozk bu arada emdikten snra hep sut ckartyr agzndan gazni ckarttktan snra ben anlamyrm artk ac olan cock hep qglar deme aglamyrda
Hiç üzülme inş düzene girer yada sağıp verirsin ama illa ki verirsin üzme kendiniAsla pes etmem canım ama ne biliyim almayınca kilo üzüldüm acaba açmı diye dona kaldım ebenin yanında aç olduğunu düşünmüyorum bi emse alıcak kilo belki ama emmiyor 2 aydır. Benimde sınavım bu sanırım
Ben çok uzun süreli çıkmıyorsam bebek bakım çantasını almıyorum artık. Kendi sırt çantalarımı kullanıyorum. Bez biberon müslin mama herşeyi tıkıyorum içine. Bak şu şekil çantalarım var. Hatta siyah olanın içi bayaaa büyük. Penye battaniye bile koyuyorum ona.Kızlar benim bebek bakım çantam çok büyük, şöyle ufak boyutlu bir şey almak istiyorum kısa mesafeler için. Ne önerirsiniz?
Doğumdan sonra tahlillerime bakılmıştı. Herhangi bir desteğe gerek görmedi doktor canım. Hem benim kadın doğumcum hem de kızımın doktoru pek ilaç kullanımını sevmeyen doktorlaranladım canım ben zeynep'e wellcare kullanıyorum ama aklımda ocean var. sen neden kullanmıyorsun canım? kan tahlillerine bakıldı mı? doktorun mu dedi kullanmana gerek yok diye yoksa sen kendin mi kullanmak istemiyorsun?
Ay ne güzel bir dr nerde bu keşke İstanbul’da olsa bizim ki bi gidiyoruz dayıyor bir dünya ilacı başındaki Konak için bile bir sürü ilaç yaZan bir adamGereksiz ilaç kullanımına karşı bir doktor canm. Demir eksikliği yoksa demir ilacı kullanmayı gereksiz buluyor. Demir eksikliğiyle ilgili de hiç bir belirtisi yok diyor. Ayrıca herhangi bir şikayeti yoksa durduk yere gidip çocuktan kan aldırıp değerlerine baktırmaya da karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?