2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
gozun aydın cnm dınlen bakalım bende ıgneden sonra 1 hafta dınlendım ıse gelmedım

Kuzum iyiyim sen nasılsın?
Yarın kontrolüm var bir korku sardi beni. Gögüslerim ilk gunlerdeki gibi degil.
Ayrica çok üşüyorum. Adana'nın sıcagında kazak hırkayla duruyorum. Bir sey mi oldu diye uykularim kaciyor.

Sennle günlerimz aynı canm problemlerimizde. Ben de yarın gidicem haberleşlm inş hayırlı haberler akırız
Aynen sen benden önce gidiceksin güzel haberlerle gel inşAllah. Ben progestan fitil kullanıyorum lekelenme vardı şuan kesildi. Kese yakınında kanama alanı gördü doktor mutlaka kullan dedi. İnş o alanda gitmiştir.

Kızlar çok bakamıyorum biraz okudum güzel haberler var, daim etsin Rabbim hep güzel haberler almamızı vermemizi nasip etsin inşallah. Benim de yarın randevum inşallah güzel haberler alırım..

Canim cok sevindim. Saglikla devam etsin hep. Birsey mi olmustu konulari kacirdim. Dinlen bol bol.

Kizlar nasilsiniz ben cok kotuyum bulabtidan dun hastanede yattim iki tane serum yedim asiri bir kusma var degil birsey yemek bir yudum su bile icimiyorum iki cocuk dogurdum boyle birsey yasamadim bu gjn birazcik iyiyim serumun sayesinde ama yine basliyacak diye cok korkuyorum

Kuzum korkma o usume hali bende de var normal bi usume degil garip yanii. Göğüslerde hafif kendini saldı gibi :) ayniyiz bence bi sorun yokturdur. Hem sen kalp atisini duymustun 12. Haftada cagirmasi gerekmiyor muydu ?

Merhaba kizlar bende doktora gittim bayagi kanamali alan var dedi progestan fitil verdi .iliski yasak hareketlerini kısıtla dedi cokayakta kalma uzan dedi. Ama en onemlisi bir kese degil sanki 2 kese var dedi 2 hafta sonra kesin belli olur ama ikiz olma ihtimali var dedi inanamadim. Suan cok heycanliyim Allahim varsa ikisini bir bana bagislasin. Insallah kanama hemen biter. Sağlıklı olsun kac tane gelirse kabulumuz allah hepimizin bebeklerine saglik versin insallah :)))) dua edin benim icin

canim cok gec mis olsun.her hamilelik kendine ozel diyorlarya iste. Dogunca bi guzel minciklar bu yasattiklarinin hincini alirsin

Ayy ikiz miii masallah yaaa. Cok sevindim. Sende dikkat et canim gerekirse wc ihtiyacı icin kalka sadece. Iki can tasiyorsun. Biseyler yemeye bak ac kalma :)

Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine . bisey yiyip icemiyorsan halden dusersin ekşi seyler yemeye çalış :) herkes erige sarmış sana da tadi iy gelir belki

Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine . bisey yiyip icemiyorsan halden dusersin ekşi seyler yemeye çalış :) herkes erige sarmış sana da tadi iy gelir belki
Cok sagol canim yiyemiyorjm ki iki tanr erik tedim hemen geri cikardim haslsnmis patates denedim olmadi cubuk krajer denefim olmadi leblebi ddnedim daha ne yapacagimi sasirdim insallah gecer

Gozun aydin canim.ne guzel ikiz bebek.hamileligi sıkintili olur ama sonrasi guzel olacak insallah.ailede varmiydi ikiz.gebelde anne tarafindan gelirmis ikiz gen.

Cok sagol canim yiyemiyorjm ki iki tanr erik tedim hemen geri cikardim haslsnmis patates denedim olmadi cubuk krajer denefim olmadi leblebi ddnedim daha ne yapacagimi sasirdim insallah gecer
Canim ayva yemeyi denedinmi ben sadece onu yersem midem pek bulanmiyordu.birde peygamberimizde zaten tavsiye esiyor hamileler icin.

Kızlarrr bebegimi gördüm şükür bebegm 5+6 dedi 6 haftalk dedi ama adetime göre 6+2 birşey yok pek heralde:) Kalp sesinide duydum şükür ne güzel sesmiş o ses ya
İnş duymayan arkadaşlarımızda duyar bu güzel sesi ebbisss sezson Hummey

Lalekiran

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Bende muhtemelen aralık annesi olacağım inşallah . Hepimiz sağlıkla atlatalım bu süreci

Olumsuz yaklaşması çok canımı sıktı zaten. Normal bir şekilde haftaya gel kalp atışlarını duyalım dese rahat bir hafta geçirebilirdim. Neyse Allahım güzel haberler almayı nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…