- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.621
gozun aydın cnm dınlen bakalım bende ıgneden sonra 1 hafta dınlendım ıse gelmedımDoktor muayenemi oldumm kizlarr bebek iyiymis kalp atisini da dinledimm cok sukur. Lekelenme normal dedi herhangi bi kanama alani yokmus. Coraspirin iciyordum persembe gunune kadar icme yine kontrole gel dedi. Proloton dusuk onleyici igne yaptilar. Yine yatistayim dinleniyorum. Dunku desteginiz icin cok sagolunn arkadaslar
Kuzum iyiyim sen nasılsın?
Aynen sen benden önce gidiceksin güzel haberlerle gel inşAllah. Ben progestan fitil kullanıyorum lekelenme vardı şuan kesildi. Kese yakınında kanama alanı gördü doktor mutlaka kullan dedi. İnş o alanda gitmiştir.Sennle günlerimz aynı canm problemlerimizde. Ben de yarın gidicem haberleşlm inş hayırlı haberler akırız
Canim cok sevindim. Saglikla devam etsin hep. Birsey mi olmustu konulari kacirdim. Dinlen bol bol.Doktor muayenemi oldumm kizlarr bebek iyiymis kalp atisini da dinledimm cok sukur. Lekelenme normal dedi herhangi bi kanama alani yokmus. Coraspirin iciyordum persembe gunune kadar icme yine kontrole gel dedi. Proloton dusuk onleyici igne yaptilar. Yine yatistayim dinleniyorum. Dunku desteginiz icin cok sagolunn arkadaslar
Naptiniz cnm nasıl gectiKızlar yarın büyük gün sabahtan gitcz dr kalp atışı için inş duyarm dualarınızı eksik etmeyiniz
Bende yaa sürekli erik yiyorum ve ayran içme isteğim var sürekli:))Benim iştahım da azalmıyor. Sadece çok salçalı şeyler yiyemiyorum. Deli gibi erik yiyorum dişlerim kamaştırıyor yinede yemek istiyorum ay çok ilginç ya
Kuzum korkma o usume hali bende de var normal bi usume degil garip yanii. Göğüslerde hafif kendini saldı gibi :) ayniyiz bence bi sorun yokturdur. Hem sen kalp atisini duymustun 12. Haftada cagirmasi gerekmiyor muydu ?Kuzum iyiyim sen nasılsın?
Yarın kontrolüm var bir korku sardi beni. Gögüslerim ilk gunlerdeki gibi degil.
Ayrica çok üşüyorum. Adana'nın sıcagında kazak hırkayla duruyorum. Bir sey mi oldu diye uykularim kaciyor.
canim cok gec mis olsun.her hamilelik kendine ozel diyorlarya iste. Dogunca bi guzel minciklar bu yasattiklarinin hincini alirsinKizlar nasilsiniz ben cok kotuyum bulabtidan dun hastanede yattim iki tane serum yedim asiri bir kusma var degil birsey yemek bir yudum su bile icimiyorum iki cocuk dogurdum boyle birsey yasamadim bu gjn birazcik iyiyim serumun sayesinde ama yine basliyacak diye cok korkuyorum
Ayy ikiz miii masallah yaaa. Cok sevindim. Sende dikkat et canim gerekirse wc ihtiyacı icin kalka sadece. Iki can tasiyorsun. Biseyler yemeye bak ac kalma :)Merhaba kizlar bende doktora gittim bayagi kanamali alan var dedi progestan fitil verdi .iliski yasak hareketlerini kısıtla dedi cokayakta kalma uzan dedi. Ama en onemlisi bir kese degil sanki 2 kese var dedi2 hafta sonra kesin belli olur ama ikiz olma ihtimali var dedi inanamadim. Suan cok heycanliyim Allahim varsa ikisini bir bana bagislasin. Insallah kanama hemen biter. Sağlıklı olsun kac tane gelirse kabulumuz allah hepimizin bebeklerine saglik versin insallah :)))) dua edin benim icin
Cok sagol canim insallah bu gunleri bir hayirlisiyla atlatayim dacanim cokmgecmis olsun.her hamilelik kendine ozel diyorlarya iste. Dogunca bi bi gu.minciklar bu yasattiklarinin hincini alirsin
Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine . bisey yiyip icemiyorsan halden dusersin ekşi seyler yemeye çalış :) herkes erige sarmış sana da tadi iy gelir belkiKizlar nasilsiniz ben cok kotuyum bulabtidan dun hastanede yattim iki tane serum yedim asiri bir kusma var degil birsey yemek bir yudum su bile icimiyorum iki cocuk dogurdum boyle birsey yasamadim bu gjn birazcik iyiyim serumun sayesinde ama yine basliyacak diye cok korkuyorum
Cok sagol canim yiyemiyorjm ki iki tanr erik tedim hemen geri cikardim haslsnmis patates denedim olmadi cubuk krajer denefim olmadi leblebi ddnedim daha ne yapacagimi sasirdim insallah gecerCok gecmis olsun canım dikkat et kendine . bisey yiyip icemiyorsan halden dusersin ekşi seyler yemeye çalış :) herkes erige sarmış sana da tadi iy gelir belki
Gozun aydin canim.ne guzel ikiz bebek.hamileligi sıkintili olur ama sonrasi guzel olacak insallah.ailede varmiydi ikiz.gebelde anne tarafindan gelirmis ikiz gen.Merhaba kizlar bende doktora gittim bayagi kanamali alan var dedi progestan fitil verdi .iliski yasak hareketlerini kısıtla dedi cokayakta kalma uzan dedi. Ama en onemlisi bir kese degil sanki 2 kese var dedi2 hafta sonra kesin belli olur ama ikiz olma ihtimali var dedi inanamadim. Suan cok heycanliyim Allahim varsa ikisini bir bana bagislasin. Insallah kanama hemen biter. Sağlıklı olsun kac tane gelirse kabulumuz allah hepimizin bebeklerine saglik versin insallah :)))) dua edin benim icin
Canim ayva yemeyi denedinmi ben sadece onu yersem midem pek bulanmiyordu.birde peygamberimizde zaten tavsiye esiyor hamileler icin.Cok sagol canim yiyemiyorjm ki iki tanr erik tedim hemen geri cikardim haslsnmis patates denedim olmadi cubuk krajer denefim olmadi leblebi ddnedim daha ne yapacagimi sasirdim insallah gecer
Hayırlı olsun. Bende muhtemelen aralık annesi olacağım inşallah . Hepimiz sağlıkla atlatalım bu süreciKızlarrr bebegimi gördüm şükür bebegm 5+6 dedi 6 haftalk dedi ama adetime göre 6+2 birşey yok pek heralde:) Kalp sesinide duydum şükür ne güzel sesmiş o ses ya
İnş duymayan arkadaşlarımızda duyar bu güzel sesi
Olumsuz yaklaşması çok canımı sıktı zaten. Normal bir şekilde haftaya gel kalp atışlarını duyalım dese rahat bir hafta geçirebilirdim. Neyse Allahım güzel haberler almayı nasip eder inş.doktorunuz baya tuhamıs neden hemen kurtajdan bahsedıyorkı benım kı 5 hafta keseyı gordu 1 hafta sonra gıttım bebegı gordu sonra 1 hafta sonra gel kalp atısı goruruz dedı ve 7 hafta kalp atısını gordum senın kı baya acelecı cnm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?