- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.541
Biz o fiyattan eczaneden aldık ancak hastane 350 tl yapıyodu gerçekten yüksek267 ye yaptırdık dün biz
Cnm tıkalı değilse boşuna canını yakma tehlikeli olan tıkalı olmasj her gün banyo yapıyorsa hiç yapma bence bak bizim doğduğu günden beridir akıntı tıkanıklık vardı üstüne 2 ay önce hasta oldu hala tıkalı açıyorum canı yanıyor artıkGünaydın kızlar sürekli konuşuyorsunuz dikkatimi çekti. Bebeklerin hepsinin burnunu tıkalı mı gerçekten? Yada rutin bir işlem hergun serum fizyolojik ile temizliyor musunuz? Benim kızımın burnu hiç tikanmadi daha serum fiz.almistim sadece 1 kere denemek için kullandım ben hergun temizlemiyorum burnunu. Yanlış mı yapıyorum acaba? Gerçi her akşam banyoda burnu temizlenmiş oluyor. Olan sumukler banyoda çıkıyor.
Canım bende tıkanınca temizliyorum ama şükür tikanmiyor. On tarafına geliyor genelde, onu da bn aliveriyorumGünaydın kızlar sürekli konuşuyorsunuz dikkatimi çekti. Bebeklerin hepsinin burnunu tıkalı mı gerçekten? Yada rutin bir işlem hergun serum fizyolojik ile temizliyor musunuz? Benim kızımın burnu hiç tikanmadi daha serum fiz.almistim sadece 1 kere denemek için kullandım ben hergun temizlemiyorum burnunu. Yanlış mı yapıyorum acaba? Gerçi her akşam banyoda burnu temizlenmiş oluyor. Olan sumukler banyoda çıkıyor.
Evet canım sömürüyorlar insanlariBiz o fiyattan eczaneden aldık ancak hastane 350 tl yapıyodu gerçekten yüksek
yine doktorumuzun söylediğini söyleyeceğim :) burnu tıkalı olmasa bile dışardan gelen ve solunum yoluyla kaptığı enfeksiyonlardan bebeği korumanın en kolay yolu sürekli tuzlu su sıkarak burun deliklerine yapışan virüsleri temizlemektir dedi. Ben burnu tıkalı olmasa da her gün 1-2 fıs sterimar baby sıkıyorum. ama otribebeyle çekmiyorum.Günaydın kızlar sürekli konuşuyorsunuz dikkatimi çekti. Bebeklerin hepsinin burnunu tıkalı mı gerçekten? Yada rutin bir işlem hergun serum fizyolojik ile temizliyor musunuz? Benim kızımın burnu hiç tikanmadi daha serum fiz.almistim sadece 1 kere denemek için kullandım ben hergun temizlemiyorum burnunu. Yanlış mı yapıyorum acaba? Gerçi her akşam banyoda burnu temizlenmiş oluyor. Olan sumukler banyoda çıkıyor.
zeynep'in burnu tıkalı geniz akıntı yapıyor bu seferde tıkanıyor ne emebiliyor nede nefes alabiliyor bu seferde kusuyorGünaydın kızlar sürekli konuşuyorsunuz dikkatimi çekti. Bebeklerin hepsinin burnunu tıkalı mı gerçekten? Yada rutin bir işlem hergun serum fizyolojik ile temizliyor musunuz? Benim kızımın burnu hiç tikanmadi daha serum fiz.almistim sadece 1 kere denemek için kullandım ben hergun temizlemiyorum burnunu. Yanlış mı yapıyorum acaba? Gerçi her akşam banyoda burnu temizlenmiş oluyor. Olan sumukler banyoda çıkıyor.
Sağol canım bilgi için. Bize doktor bu konuda birşey dememişti. Bende her sabah bakıyorum burnu temiz diye birşey kullanmıyorum. O zaman bende alıyım senin fisfistan serum fiz.baya pahalı oluyor kullan at falan. Ben zaten otribebe almadım bana hemşire bir arkadaşım yenidoğanlarda eğer ciddi bir sağlık sorunu yoksa doktor demediyse otribebe kullanma dedi çok kuvvetli gelirmiş o çekiş. 4-5 aydan sonra kullanırsın demişti. Asagidakindrn aldırmıştı bana.yine doktorumuzun söylediğini söyleyeceğim :) burnu tıkalı olmasa bile dışardan gelen ve solunum yoluyla kaptığı enfeksiyonlardan bebeği korumanın en kolay yolu sürekli tuzlu su sıkarak burun deliklerine yapışan virüsleri temizlemektir dedi. Ben burnu tıkalı olmasa da her gün 1-2 fıs sterimar baby sıkıyorum. ama otribebeyle çekmiyorum.
bunu söylemen iyi oldu yıldızcım, teşekkür ederim uygulayacağım bendeyine doktorumuzun söylediğini söyleyeceğim :) burnu tıkalı olmasa bile dışardan gelen ve solunum yoluyla kaptığı enfeksiyonlardan bebeği korumanın en kolay yolu sürekli tuzlu su sıkarak burun deliklerine yapışan virüsleri temizlemektir dedi. Ben burnu tıkalı olmasa da her gün 1-2 fıs sterimar baby sıkıyorum. ama otribebeyle çekmiyorum.
Canim azonce bende onu yazdım bana hemşire arkadaşım kullanma zaten dedi otribebe çok sert çeker zarar verirsin dedi. Sende çok sık kullanma dediğin gibi. Iyi yapmışsın aslında serin ortamda uyumak eniyisi. Bizde alıştırdık sıcağa şimdi tedirgin oluyorum düşürmeye kombiyizeynep'in burnu tıkalı geniz akıntı yapıyor bu seferde tıkanıyor ne emebiliyor nede nefes alabiliyor bu seferde kusuyormecburen çekiyorum ama hergün değil çünkü çektiğimde kan da geliyor ben pek hoşlanmadım bu otri bebeden ama sadece okyanus suyu ile de bazen açılmıyor burnu. ben bu gece o kadar rahat ve doğumdan sonra ilk defa o kadar uzun uyudum ki nedeni kaloriferleri kapattım kombiyi yani. ve anneli kızlı hepimiz çok güzel uyuduk. Zeynep 10 da uyudu ve 5.30 da emmek için uyandı. korktum arada baktım burnu mu tıkandı nefes mi alamıyor neden uzun uyudu diye sanırım evdeki sıcak dan burnu tıkanıyor. halbuki ev 24 derece idi en son 25 idi kapattım kombiyi bunaldım. şimdi 22 derece
evet canm otribebe çok şiddetli çekiyor bebekler de hiç sevmiyor zaten. Ağlıyor benimki ne zaman onunla çeksem. Ama hergün 1-2 fıs okyanus suyu sıkınca ona gerek bile kalmıyor. Tıkanmıyor hiç. Doktor tuzlu suyun zararı olmaz faydası olur dedi. Aklına geldikçe sık dedi. Ben o kadar sıkamıyorum tabi :)Sağol canım bilgi için. Bize doktor bu konuda birşey dememişti. Bende her sabah bakıyorum burnu temiz diye birşey kullanmıyorum. O zaman bende alıyım senin fisfistan serum fiz.baya pahalı oluyor kullan at falan. Ben zaten otribebe almadım bana hemşire bir arkadaşım yenidoğanlarda eğer ciddi bir sağlık sorunu yoksa doktor demediyse otribebe kullanma dedi çok kuvvetli gelirmiş o çekiş. 4-5 aydan sonra kullanırsın demişti. Asagidakindrn aldırmıştı bana.
bunu söylemen iyi oldu yıldızcım, teşekkür ederim uygulayacağım bende
okudum canım evet kullanmayım bundan sonra yani 6 ay dan sonra felan yazsalar kutuyaCanim azonce bende onu yazdım bana hemşire arkadaşım kullanma zaten dedi otribebe çok sert çeker zarar verirsin dedi. Sende çok sık kullanma dediğin gibi. Iyi yapmışsın aslında serin ortamda uyumak eniyisi. Bizde alıştırdık sıcağa şimdi tedirgin oluyorum düşürmeye kombiyi
Canım kaç derece odanız?Canim azonce bende onu yazdım bana hemşire arkadaşım kullanma zaten dedi otribebe çok sert çeker zarar verirsin dedi. Sende çok sık kullanma dediğin gibi. Iyi yapmışsın aslında serin ortamda uyumak eniyisi. Bizde alıştırdık sıcağa şimdi tedirgin oluyorum düşürmeye kombiyi
canım sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap. bu konuya takıntılı hale getirme. sen de 23 derece de üşüyorsan bi anlamı yok bensuyu 23'e ayarlamak çünkü senden de kapar. en önemli ayakların sıcak olması. bizim ev 22-23 derece ve ben sadece kalın tulum veya üst alt giydiriyorum ve muhakkak içine bir ince bir kalın çorap. yere oyun halısına yatırdığımda üstüne karnından itibaren örtüyorum.Canım kaç derece odanız?
Bizimkisi 24 derece de tek kat ince kıyafetle duruyor.
23 e düşürmek istiyorum ama güvenemiyorum. Çünkü o zaman benim ayaklarım üşüyor.
Ne yapacagimi bilemiyorum. 23.8 çok güzel, daha da düşünce hasta olacak diye tedirgin oluyorum.
Sıcak memlekette büyüdüm, hiç soğuğa gelemiyorum. Bizim kız da alışmış mıdır acaba sıcağa? Kızlar bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Dışarısı günlük 23-24 derece oluyor zaten.
Geceleri düşüyor.
Ilk doğduğunda 26 da falandı. Yavaş yavaş 24 e düşürdük, şimdi 23 istiyorum ama tek kat incecik kiyafetle
Canim ben pier cardin almistim su sekilde yapiorm banyo havlusunun uzerine muslin bez seriorum kizi yatirinca muslin islakligini alio zten havluya pek islaklik gecmio hemen emio iyi oluyo bu sekilde tenine zarar vermeden
ikinizde aynı sıralamayı yapmışsınız :) bende önce havlu sonra Müslin yada penye battaniye ye sarıyordum . Ama sizinkisi daha mantıklı geldi.i. Teşekkürler kızlarCarters kullanıyorum ben canım. Önce içine serdiğim müslinle suyu alıp sonra havluya sarıyorum. Memnunum yumuşak epey.
Canim ben cok ince alt ust giydiriyorum sadece. Aslında 24 azıcık bunaltıcı geliyor, o yüzden düşürmek istiyorum.24 derecede ben sadece atlet ve pijama giyiyorum.canım sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap. bu konuya takıntılı hale getirme. sen de 23 derece de üşüyorsan bi anlamı yok bensuyu 23'e ayarlamak çünkü senden de kapar. en önemli ayakların sıcak olması. bizim ev 22-23 derece ve ben sadece kalın tulum veya üst alt giydiriyorum ve muhakkak içine bir ince bir kalın çorap. yere oyun halısına yatırdığımda üstüne karnından itibaren örtüyorum.
kız sen atletle geziyorsan o zaman tabiiki sıcakCanim ben cok ince alt ust giydiriyorum sadece. Aslında 24 azıcık bunaltıcı geliyor, o yüzden düşürmek istiyorum.24 derecede ben sadece atlet ve pijama giyiyorum.
23 derecede atletle hafif üşüyorum. Kızım yine ince oluyo. Kendime göre ayarlamak istiyorum ama beceremiyorum. Tam 23,5 mu yapsam diyorum. Ben tişörtle dururken o ince alt ustle üşür mü bilemiyorum. Bacakları soğuk ama ensesi sıcak oluyor.
Valla ben bu işten bisey anlamadım. Hasta olmasından da korkar oldum açıkçası.
Patikli pijamanin altına çorap giydirmiyorum. Giydirip 23 e mi düşersem ki?
Offf çok soru soruyorum kuzum kusura bakma
Oyyyy cokkk sağol kuşumkız sen atletle geziyorsan o zaman tabiiki sıcaksende üstüne ayağına birşey giy ve 23e 22e indir. bensu'ya da içine çorap giydir muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?