- 16 Şubat 2019
- 1.005
- 990
- 123
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.581
İnşallh bir yan etki yaşamaz bebeklerimizEğer yapılma süresi geçerse vs ve yan etki olarak da olabiliyomuş o yüzden korktum zaten yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızdım okuduklarım yüzünden.Şimdi yaptırdıktan sonra böyle oluncada tedirgin oldum
Biseylere dikkat ettinmi cnm yemendeBizimkisi bi haftadır mukuslu değil canım. Gün-de 3-4-5 yapiyor
bende rota yaptırcam yalniz menenjit yaptırmayabilirim yan etkisi olursa geri dönüş olmayabilir devletin asisinda varmis zaten menenjit drla tekrsrdan goruscem ona gore karar veririmEğer yapılma süresi geçerse vs ve yan etki olarak da olabiliyomuş o yüzden korktum zaten yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızdım okuduklarım yüzünden.Şimdi yaptırdıktan sonra böyle oluncada tedirgin oldum
burun tıkanikliginin sıcakla cok etkisi var 25 cok canim ya 22 23 en ideali biz oyle ayarladik gece de 20 diyorlar hatta vurda merkezi sistemde gece kaloriferleri kapatiyorlar sogukta yatiyorlar ama baya soguk oluyor o yuzden gecede 22 23 ayarliyoruz birde ortanca kizim kucukken bronsit oldugun da oda nemlendirici almistik wewell soguk buhar cik faydasini gorduk simdi de lmamiz lazim biraz ihmal olduzeynep'in burnu tıkalı geniz akıntı yapıyor bu seferde tıkanıyor ne emebiliyor nede nefes alabiliyor bu seferde kusuyormecburen çekiyorum ama hergün değil çünkü çektiğimde kan da geliyor ben pek hoşlanmadım bu otri bebeden ama sadece okyanus suyu ile de bazen açılmıyor burnu. ben bu gece o kadar rahat ve doğumdan sonra ilk defa o kadar uzun uyudum ki nedeni kaloriferleri kapattım kombiyi yani. ve anneli kızlı hepimiz çok güzel uyuduk. Zeynep 10 da uyudu ve 5.30 da emmek için uyandı. korktum arada baktım burnu mu tıkandı nefes mi alamıyor neden uzun uyudu diye sanırım evdeki sıcak dan burnu tıkanıyor. halbuki ev 24 derece idi en son 25 idi kapattım kombiyi bunaldım. şimdi 22 derece
valla kaka olayina cok takılmıyorum bizimki de degisik degisik yapıyo mukuslu yahut beyaz taneli felan da yapıyor bziim yediklerimiz de kaka rengini degsiitiriyor ona da bagliyorum.dsha once resmini dra gosterdim normal demisti.rotadan dolayi da farkli olabilir rengi ama druna da sor istersenKizlar bebegim rotadan beri yesil kaka yapiyor. Tesaduf mu bilmiyorun, oncesinde de arada yapiyordu ama simdi surekli yesil kaka. Bir kere normal yapti sadece. Sizce nedendir? Kontrolde doktora sormustum arada yesil olmasi normal demisti. Tekrar gotureyim mi sizce doktora?
benimki 3 .4 kez yapıyor ve aşırı sulu hep.arada mukusda oluyor bazende yeşil ama nadirKizlar bebegi duzenli kaka yapanlar gunde kac kez yapiyor ve mukuslu ve yesil oldugu oluyor mu?
Yok kuzum, bize maflor çok iyi geldi galibaBiseylere dikkat ettinmi cnm yemende
Ben de önce havluyla büyük nemini alıyorum ama silmiyorum sonra müsline koyup bebe yağı sürüyorum muslin geniş oluyor açılmıyorikinizde aynı sıralamayı yapmışsınız :) bende önce havlu sonra Müslin yada penye battaniye ye sarıyordum . Ama sizinkisi daha mantıklı geldi.i. Teşekkürler kızlar
Kilo alimi nasil cnmbenimki 3 .4 kez yapıyor ve aşırı sulu hep.arada mukusda oluyor bazende yeşil ama nadir
Maflor damla mi cnm ne icin verdi dr.Yok kuzum, bize maflor çok iyi geldi galiba
Kac kez yapiyor cnmKizlar bebegim rotadan beri yesil kaka yapiyor. Tesaduf mu bilmiyorun, oncesinde de arada yapiyordu ama simdi surekli yesil kaka. Bir kere normal yapti sadece. Sizce nedendir? Kontrolde doktora sormustum arada yesil olmasi normal demisti. Tekrar gotureyim mi sizce doktora?
Ben de arada yesil olunca pek takilmiyordum ama simdi kac gundur yesil yapiyor. Beyaz parcaciklarve mukus da var sanki.Bosuna hastane ortamina sokmak da istemiyorum ama bir gotursem diyorum bakalim.valla kaka olayina cok takılmıyorum bizimki de degisik degisik yapıyo mukuslu yahut beyaz taneli felan da yapıyor bziim yediklerimiz de kaka rengini degsiitiriyor ona da bagliyorum.dsha once resmini dra gosterdim normal demisti.rotadan dolayi da farkli olabilir rengi ama druna da sor istersen
Iki gunde bir yapiyor bu ara canmKac kez yapiyor cnm
canım kaka içinde biraz bekleyince de yeşile dönüyor. Benim kızım 5-6 günde bir yaptığı için hep yeşil yapıyor. Doktora birkaç kere söyledim üzerinde durmadı. Senin yediklerin de etkileyebilir dedi.Iki gunde bir yapiyor bu ara canm
Mide bağırsak sorunu vardı canım. Ishal, kusma, kilo alamama reflu vardı. Ondan verdi. Reflu olduğu için de 6 aya kadar kullanın dediMaflor damla mi cnm ne icin verdi dr.
Reflu teshisi nasil kondu cnm bizimde bu sikayetlere benziyor durumMide bağırsak sorunu vardı canım. Ishal, kusma, kilo alamama reflu vardı. Ondan verdi. Reflu olduğu için de 6 aya kadar kullanın dedi
Doğduğundan beri kusuyor canım. Gün-de 15 kere bile oluyordu. Emzirip yarim saat kucağımda tutuyordum yine geçmiyordu. En son çok arttı, fışkırır tarzda oldu. O zaman dedi doktorumuzReflu teshisi nasil kondu cnm bizimde bu sikayetlere benziyor durum
ilk ay hastalandigi icin yarim kilo ikinci ay 1200 gram bu ay bakalim kaç olacak yarin kontrolumuz var canim yazarım buraya.tahminim 600..700 arasidirKilo alimi nasil cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?