- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.561
baba evinde de aynı şekilde büyüdüysen zor alışırsın ama bence kış ayında atletle evin içinde dolanacak kadar sıcak olmamalı ev. ama herkesin düşünceleri farklı tabii. inşaAllah uygulayabilirsin baktın yapamadın alıştığın gibi devam edersin ama zaten sıcak bölgede yaşıyorsun bilemedimOyyyy cokkk sağol kuşumcok tesekkur ederim. Sunu bi kendime anlatamadim iste tamam yapicam cok sagol
ya yıldız inanırmısın prematüre bebekler daha güçlü benim büyük kızım da aynı senin serra gibiydi ama bu zeynep'im hiiiççç öyle değil hala gazını kendisi çıkaramıyor malesef
Beeeen
Hemen hemen her gün temizliyorum canım.tıkanıyor çünkü
[/QUOT
orti bebe yazacaktim ya kusura bakmayinbi zarari yoktur dimi benim kiziminda tikandimi serum damlatirdim hapsirdimi cikardi ama simdi ici dolu dunden beri dun sabah sıktım serum baya cikti kendi kendine burnuda akti ama hala ici dolu gorunurde bisey yok gece baya tıkaliydi fır fır nefes alıyo cekmem lazim galiba ama pek cesaretim yok ama cekmezsekde kulaklari iltihap yapar kisa surrde
yok canim ya tıkali degilse ellemiyoruz tıkali oldumu mecbur temizliyoruz bende arada tikandimi serum damlatip kucuk pompayla cekiyordum yada kendi hapsirip cikartiyodu dunden berinbaya ici dolu da ondan sordum bende hic orti kullanmadim bu gun bakicam allah korusun kulaklari iltihap yapar cabukGünaydın kızlar sürekli konuşuyorsunuz dikkatimi çekti. Bebeklerin hepsinin burnunu tıkalı mı gerçekten? Yada rutin bir işlem hergun serum fizyolojik ile temizliyor musunuz? Benim kızımın burnu hiç tikanmadi daha serum fiz.almistim sadece 1 kere denemek için kullandım ben hergun temizlemiyorum burnunu. Yanlış mı yapıyorum acaba? Gerçi her akşam banyoda burnu temizlenmiş oluyor. Olan sumukler banyoda çıkıyor.
Canım bensuyu ince giydirdiğim için kendimde atletle dolaşıp, sıcaklığı üşümeyeceğim sıcaklığa getirmek istedim. O yüzden karıştı böylebaba evinde de aynı şekilde büyüdüysen zor alışırsın ama bence kış ayında atletle evin içinde dolanacak kadar sıcak olmamalı ev. ama herkesin düşünceleri farklı tabii. inşaAllah uygulayabilirsin baktın yapamadın alıştığın gibi devam edersin ama zaten sıcak bölgede yaşıyorsun bilemedimama en iyi anne bilir yavrunu biz burdan ne kadar çok birşeyler söylesek de herkes farklı yerlerde farklı şartlarda yaşıyor canım
rica ederim canım benimCanım bensuyu ince giydirdiğim için kendimde atletle dolaşıp, sıcaklığı üşümeyeceğim sıcaklığa getirmek istedim. O yüzden karıştı böyle
Benim için üşümekte, ayagimin hafif sızlaması ve kolumda azıcık bi serinlik
Kucukkende annem sarıp sarmalar ben cikarirdim.
Üşümeyi üç senedir falan hissediyorum
23 derecede ikimizin de aynı katlarda durmasını sagliycam, baktım hala üşüyom o zaman yine 24 e çıkarırım canım. Teşekkür ederim cevabın içinbeni rahatlattin
Kizima mini damla diye bir havlu almistim bebekken cok guzel cikti yumusak ve islakligi guzel aliyor. Tavsiye ederimbende havluyla genel ıslaklığı alıp penye battaniyesine yatırıp yağlayıp giydiriyorum canım ama yumuşak bir havlusu olsun istiyorum . Benim aldığım baya sertleşti. Carters kullanan var o acaba onu denemek istiyorımmyada bambu havlu . Senin yumuşak dediğin havlunun markasını bir ara yazarsan sevinirim canım
Benim kıyafetlerinden tek tün sert olan var çopunda biley olmadı ama havlu çok sertleşti kumaşından sanırım.
Rota kabız değil aksine hafif ishal yapabilir canım.Kızlar rota aşısından sonda bebeği kabız olan varmı?
Canım annemdeyim yumuşak olan yanımda değil. Sert olanı ebebekten almıştım. Her ikisindede içine muslin koyuyorum ama ilk ıslaklık müsline gidiyor. Havluda krem yag falan islemleei yapıyoruz.bende havluyla genel ıslaklığı alıp penye battaniyesine yatırıp yağlayıp giydiriyorum canım ama yumuşak bir havlusu olsun istiyorum . Benim aldığım baya sertleşti. Carters kullanan var o acaba onu denemek istiyorımmyada bambu havlu . Senin yumuşak dediğin havlunun markasını bir ara yazarsan sevinirim canım
Benim kıyafetlerinden tek tün sert olan var çopunda biley olmadı ama havlu çok sertleşti kumaşından sanırım.
Ya bizim ev biraz sıcak aslında ben üşüyen biriyim çünkü. Bide doğumdan sonra bende geceleri terleme başladı. Emzirmeye kalkınca üşüyorum çok. Yatak odası 26.5 derece salon 25 derece. Ince giydiriyorum tek kat genelde.ama havalar ısındı artık yavaş yavaş düşürürüm. Yanı sen beni kendine örnek almaCanım kaç derece odanız?
Bizimkisi 24 derece de tek kat ince kıyafetle duruyor.
23 e düşürmek istiyorum ama güvenemiyorum. Çünkü o zaman benim ayaklarım üşüyor.
Ne yapacagimi bilemiyorum. 23.8 çok güzel, daha da düşünce hasta olacak diye tedirgin oluyorum.
Sıcak memlekette büyüdüm, hiç soğuğa gelemiyorum. Bizim kız da alışmış mıdır acaba sıcağa? Kızlar bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Dışarısı günlük 23-24 derece oluyor zaten.
Geceleri düşüyor.
Ilk doğduğunda 26 da falandı. Yavaş yavaş 24 e düşürdük, şimdi 23 istiyorum ama tek kat incecik kiyafetle
Dikkat et canım aman hasta olmasın bebisler.yok canim ya tıkali degilse ellemiyoruz tıkali oldumu mecbur temizliyoruz bende arada tikandimi serum damlatip kucuk pompayla cekiyordum yada kendi hapsirip cikartiyodu dunden berinbaya ici dolu da ondan sordum bende hic orti kullanmadim bu gun bakicam allah korusun kulaklari iltihap yapar cabuk
Bağırsak düğümlenmesi yapabiliyomuş ya Allah korusun ondan korktum çünkü olduğundan beri kabızRota kabız değil aksine hafif ishal yapabilir canım.
Kizima mini damla diye bir havlu almistim bebekken cok guzel cikti yumusak ve islakligi guzel aliyor. Tavsiye ederim
mini damla marka ismi sanırım değil mi ?Kizima mini damla diye bir havlu almistim bebekken cok guzel cikti yumusak ve islakligi guzel aliyor. Tavsiye ederim
çok tatlıymış canım geçende lcw da bunun tipimde beyaz gördük hatta düşünen barsa 25 tl indirimdeydi . Emin olamadım alamadım . Eğer güzel diyorsan bu daha mantıklı ☺A Ayisima canım ben LCW den aldım. hem yumuşak hemde emişi güzel. pahalılara gerek yok bence. ilk çocuk olunca herşeyin en iyisini almak istiyor insan ben ilk kızımda organik ve pahalıya almıştım ama şimdi kıyas yapıyorum değmez miş LCW ki de gayet güzel.
Eki Görüntüle 2247467 Eki Görüntüle 2247466
teşekkürler canım lcw deneyeyim . olmadı senin dediğin markayı da dener yedek yaparımCanım annemdeyim yumuşak olan yanımda değil. Sert olanı ebebekten almıştım. Her ikisindede içine muslin koyuyorum ama ilk ıslaklık müsline gidiyor. Havluda krem yag falan islemleei yapıyoruz.
Ya bizim ev biraz sıcak aslında ben üşüyen biriyim çünkü. Bide doğumdan sonra bende geceleri terleme başladı. Emzirmeye kalkınca üşüyorum çok. Yatak odası 26.5 derece salon 25 derece. Ince giydiriyorum tek kat genelde.ama havalar ısındı artık yavaş yavaş düşürürüm. Yanı sen beni kendine örnek alma
Dikkat et canım aman hasta olmasın bebisler.
Evt cnm marka isimimini damla marka ismi sanırım değil mi ?
çok tatlıymış canım geçende lcw da bunun tipimde beyaz gördük hatta düşünen barsa 25 tl indirimdeydi . Emin olamadım alamadım . Eğer güzel diyorsan bu daha mantıklı ☺
teşekkürler canım lcw deneyeyim . Olmao yedekli yedekli başka marka da alır denerim ☺
Benim kızım günde en az 4 kez kaka yapıyor. Nerdeyse saatleri bile aynı :) sadece ben akşam yemeği yedikten sonraki kakası yeşil oluyor genelde günün son kakası yani :) tesadüf mü yoksa benim yediklerim mi yapıyor bilemiyorum.Kizlar bebegi duzenli kaka yapanlar gunde kac kez yapiyor ve mukuslu ve yesil oldugu oluyor mu?
aynısından bizde de var. Cartersla bu ikisini dönüşümlü kullanıyorum. Valla bence de bu da gayet güzel :)A Ayisima canım ben LCW den aldım. hem yumuşak hemde emişi güzel. pahalılara gerek yok bence. ilk çocuk olunca herşeyin en iyisini almak istiyor insan ben ilk kızımda organik ve pahalıya almıştım ama şimdi kıyas yapıyorum değmez miş LCW ki de gayet güzel.
Eki Görüntüle 2247467 Eki Görüntüle 2247466
Rota mı bağırsak düğümlenmesinyapıyormuşBağırsak düğümlenmesi yapabiliyomuş ya Allah korusun ondan korktum çünkü olduğundan beri kabız
Peki mukus oluyor mu cnm kilo alimini etkiliyor muBenim kızım günde en az 4 kez kaka yapıyor. Nerdeyse saatleri bile aynı :) sadece ben akşam yemeği yedikten sonraki kakası yeşil oluyor genelde günün son kakası yani :) tesadüf mü yoksa benim yediklerim mi yapıyor bilemiyorum.
Eğer yapılma süresi geçerse vs ve yan etki olarak da olabiliyomuş o yüzden korktum zaten yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızdım okuduklarım yüzünden.Şimdi yaptırdıktan sonra böyle oluncada tedirgin oldumRota mı bağırsak düğümlenmesinyapıyormuş
Bizimkisi bi haftadır mukuslu değil canım. Gün-de 3-4-5 yapiyorKizlar bebegi duzenli kaka yapanlar gunde kac kez yapiyor ve mukuslu ve yesil oldugu oluyor mu?
Mukus ve partikül önceden oluyordu. Gaz damlasını bıraktıktan sonra onlar da olmadı. Kilo alımımız az oluyor zaten bizim ama bir sıkıntı görmedi doktorumuz çok hareketli bir bebek ona bağlıyoruz.Peki mukus oluyor mu cnm kilo alimini etkiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?