2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bende rota yaptırcam yalniz menenjit yaptırmayabilirim yan etkisi olursa geri dönüş olmayabilir devletin asisinda varmis zaten menenjit drla tekrsrdan goruscem ona gore karar veririm
Hangisinin geri dönüşü olmayabilir menenjitin eskisini yaptı doktor yenisini ne zaman yapacak bilmiyorum

Canım bizim doktorumuz da bebeklerde burun kıkırdakları tam olarak gelişmediği için ara ara doğal olarak hırıltı olabileceğini söyledi. Emerken zorlanmiyorsa huzursuz değilse hiç bir müdahale ye gerek yok dedi. Özellikle sürekli içindekini çekmek tahrip edebilir doğal burun mukozasina zarar verebilir dedi. Çok gerek olursa sadece bolca serum fizyolojik sikip kendi kendine hapsurarak atmasını bekleyin dedi. Ben de geçen ilk defa damlattim ama sanki hepsini yuttu gibi. Sizinkilerin de ağzına gelip yutuyorlar mi? Böyle tuzlu bı şeyi yutmalari zararlı değil mi ki?

Ben de arada yesil olunca pek takilmiyordum ama simdi kac gundur yesil yapiyor. Beyaz parcaciklarve mukus da var sanki.Bosuna hastane ortamina sokmak da istemiyorum ama bir gotursem diyorum bakalim.
canim ya bizimde arada oyle oliyor hatta cok huzursuzlanip agladiginin pesine degisik kaka yapiyordu fotolari cektim hep kontrolde dra dedim yediklerinden normal dedi fotolara bile bakmadi

benimki gecen hapsiryim derken sumugunu yuttu ne oldu anlamadik birden ablasina baya eğlence oldu ama

Bende 1 kere denedim benim kızda baya yuttu

evet orda öyle canım biliyorum =) bende bunaldım kapattım kombiyi =) ve gece hepimiz güzel uyuduk.

evet orda öyle canım biliyorum =) bende bunaldım kapattım kombiyi =) ve gece hepimiz güzel uyuduk.
iste gece kapatmaya cesaret edemiyoruz aslinda yatak oda. gece 21 derece oluyor ama esim yattirmiyor bebek usur diye zira kendisi orda yattimi hasta oluyor

A oyle mi canim bu ara 2 gun gecmeye basladi insallah ondandir sadece ve gecicidir. Bana da yediklerin etkiler dedi ama hep ayni seyleri yiyorum aslinda
canim ya bizimde arada oyle oliyor hatta cok huzursuzlanip agladiginin pesine degisik kaka yapiyordu fotolari cektim hep kontrolde dra dedim yediklerinden normal dedi fotolara bile bakmadi
Ben de foto cektim aynen yediklerin etkiler normaldir dedi. Insallah sorun yoktur bebeklerimizde canm.

Ben de önce havluyla büyük nemini alıyorum ama silmiyorum sonra müsline koyup bebe yağı sürüyorum muslin geniş oluyor açılmıyor
bencede bu şekil daha mantıklı çünkü diğer türlü yapanlara bilemedim yani ilkin müslin sonra havlu eeee havlu ne işe yarıyor o zaman

iste gece kapatmaya cesaret edemiyoruz aslinda yatak oda. gece 21 derece oluyor ama esim yattirmiyor bebek usur diye zira kendisi orda yattimi hasta oluyor
bizim gece 21.5 derece oluyor gayet iyi yani hatta sıcak basıyor bazen pencereyi açıyorum 10 dk felan hava girsin diye=) hasta niye olsunlar da? üstü örtülü sonuçta, ha açık olsa tamam derim ama örtülü üstü yani.

ben doktora yuttuğunu, genzine kaçtığını söyledim. E yutacak tabi, yutması daha iyi genzi temizleniyor dedi :)

bencede bu şekil daha mantıklı çünkü diğer türlü yapanlara bilemedim yani ilkin müslin sonra havlu eeee havlu ne işe yarıyor o zaman
Havlu girintilerde kolay olmuyor canim. Bir de tam islaniyor, kuru bir seyle degistirmek gerekiyor masaj yqpacagimiz icin. Bizde alt kisma havlu, üzerine muslin koyuyoruz. Kurulayıp aradan alıyoruz muslini. Islanmış oluyor zaten. Sonra kuru havluda rahat rahat masajını yapiyoruz

alt değiştirme örtüsünde de yağlayabilirsin canım. bana pek mantıklı gelmedi havlunun görevi

alt değiştirme örtüsünde de yağlayabilirsin canım. bana pek mantıklı gelmedi havlunun görevi
canım bütün bebek bakım videolarında müslini havlunun üzerine serip müslinle kurulayıp sonra aradan çekiyorlar. Havlunun üzerinde masaj vs yapılıyor. Biz her gün yıkadığımız için her gün yağ sürmüyoruz. Ama banyodan çıkınca ev ne kadar sıcak olursa olsun üşüyor. Müslinle hemencik suyunu alıp havluya sarıyorum ki üşümesin. Havluyla suyunu alıp müsline sarsam onunla üşür gibime geliyor.

kizlar bebeginde sut alerjisi cikanlar bakabilirmi kakasi nasil bebegin bugun ilk kez mukuslu kaka nasil olurmuş gördüm üzüldüm dogrusu ne kadar zorlandi bebegim neler yapıyosunuz diyet mi sadece dra sormadim gerci de.

Eklentiler

• 20190319_161754.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 53
Canım havlunun şapkasını kafasına takıyorum. Mesela bacağına masaj yaparken karnını örtüyorum, yada karnına masaj yaparken bacağını örtüyorum. Bana çok rahat geliyor. Ilk banyodan beri öyle yapıyorum. Hamileyken burda bi yerde okumuştum, ordan fikir aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…