- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.661
yesil soğanın cok iyi geldigini duymustum cbmBenim kızım diş çıkarıyor galiba. Elini emmiyor ısırıyor damağına sürtüyor. Benim parmağımı tutup agzina götürüyor kaşıyor, her bulduğu şeyi ağzına sokuyor. Şu Sophie denen diş kaşıyıcıyı gören kullanan var mı aranizda? Çok pahalı ya. O parayı hak ediyor mu? Bütün gün ağzında plastik bı şeyle oynasın istemiyorum. O
kauçukmus ama ona da o kadar para vermeye kıyamıyorum ya kullanmazsa diye. Eskiler pırasa filan veriyorlarmis daha küçük diye onu da veremem. Ne yapsam bilmiyorum.
Benimkide aynı durumda doktor diş çıkarıyo dedi ama ne Zaman çıkar belli değil tabi.Diş kaşıyıcıları sürtüyorum bende ağzına daha kendi tutup o kadar uzun süre kaşıyamıyo ek gıda döneminde olsalar yeşil soğan verirdik.. sophie bende düşündüm ama evet pahalı.Senin bebiş kaç aylık?Benim kızım diş çıkarıyor galiba. Elini emmiyor ısırıyor damağına sürtüyor. Benim parmağımı tutup agzina götürüyor kaşıyor, her bulduğu şeyi ağzına sokuyor. Şu Sophie denen diş kaşıyıcıyı gören kullanan var mı aranizda? Çok pahalı ya. O parayı hak ediyor mu? Bütün gün ağzında plastik bı şeyle oynasın istemiyorum. O
kauçukmus ama ona da o kadar para vermeye kıyamıyorum ya kullanmazsa diye. Eskiler pırasa filan veriyorlarmis daha küçük diye onu da veremem. Ne yapsam bilmiyorum.
Koca bir kış geçti evde bir defa bile uzun kollu giymedim yorganı bu kış hiç çıkarmadık madamcoco nun diz battaniyeleri var ya bir tane bende var bir tane eşimde ikimiz de atletle uyuyoruz annem sağolsun daha bebek o üşür o diye diye sıcağa alıştık hepimizbaba evinde de aynı şekilde büyüdüysen zor alışırsın ama bence kış ayında atletle evin içinde dolanacak kadar sıcak olmamalı ev. ama herkesin düşünceleri farklı tabii. inşaAllah uygulayabilirsin baktın yapamadın alıştığın gibi devam edersin ama zaten sıcak bölgede yaşıyorsun bilemedimama en iyi anne bilir yavrunu biz burdan ne kadar çok birşeyler söylesek de herkes farklı yerlerde farklı şartlarda yaşıyor canım
3 aylık bebeğe yeşil soğan mı versinyesil soğanın cok iyi geldigini duymustum cbm
Bir hafta sonra 4 olacak. Sen nasıl bı diş kasiyici aldın? Sulu olanlar eldiven gibi olanlar var. Hepsi plastik çok içime de sinmiyor.Benimkide aynı durumda doktor diş çıkarıyo dedi ama ne Zaman çıkar belli değil tabi.Diş kaşıyıcıları sürtüyorum bende ağzına daha kendi tutup o kadar uzun süre kaşıyamıyo sophie bende düşündüm ama evet pahalı.Senin bebiş kaç aylık?
Mini damla nın herşeyi çok güzel zıbınları pijamaları Harika kızlar tavsiye ederimKizima mini damla diye bir havlu almistim bebekken cok guzel cikti yumusak ve islakligi guzel aliyor. Tavsiye ederim
cbm normalde o dis kasiyicilarida eliyle tutmasi lazim nasil tutacak3 aylık bebeğe yeşil soğan mı versin
Canım ben de pırasa soğan havuç filan duydum ama daha ek gıdaya bile gecmemisken verilmez kiyesil soğanın cok iyi geldigini duymustum cbm
Oy kıyamam. İnşallah kolay çıkarır canm. Sophie gereksiz pahalı. Ben almam şahsen. Adi plastik olmayan biraz daha kaliteli bir kaşıyıcı alabilirsin belki. Mothercare’da falan oluyor.Benim kızım diş çıkarıyor galiba. Elini emmiyor ısırıyor damağına sürtüyor. Benim parmağımı tutup agzina götürüyor kaşıyor, her bulduğu şeyi ağzına sokuyor. Şu Sophie denen diş kaşıyıcıyı gören kullanan var mı aranizda? Çok pahalı ya. O parayı hak ediyor mu? Bütün gün ağzında plastik bı şeyle oynasın istemiyorum. O
cbm normalde o dis kasiyicilarida eliyle tutmasi lazim nasil tutacaksogan da ayni.gerci bizimki de cok tukruklu ama hemen cikarmiolarmus dişi
İnternette mevaca var kızı bağırsak düğümlenmesinden ameliyat oldu ben de hemen sordum rota oldunuz mu diye ama rota yaptırmamışlarBağırsak düğümlenmesi yapabiliyomuş ya Allah korusun ondan korktum çünkü olduğundan beri kabız
canim ya nacizene tavsiyem bebek hazir oldumu kendi belli ediyor zaten benim bebegimi dogar dogmaz koynuma verdiler hastaneden cikana kadar da ya ben ya babasinin göğsune koydular ve ilk ay araliksiz her gece goğsumde yuz ustu yatarak uyudu derin dalardi besigine koyar koymaz badardi cigligi gunduz uykulari da aynen goğsumdeydi ve gece sabaha kadar hep oturarak uyudum kose koltugun kösesibde bidaha bu zamanlari geringelemyevek diye teselli ettim kendimi anin tadini cikardim buyudukce yvas yavas besiginde uyumaya basladi sonra bi kac gun saat 8 oldumu felaket aglmaya basladigini farkettim sekiz olmadan pijama bez meme rutni sekiz olunca aglamaya basladiki emzik verdim zor sakinlesiyo kucagimda pis pisladim 10 fk falan sonra yati uykuya gecince uyku arkadasini yuzune yakin koydum kolik muzugi actim oyle daldi ama ama ikinci aydan itibaren aksam uyku rutni yaptim pisama bez meme gibi tabi uyku karisikti iki gecedir de yine sekizde agliyo koyuyorum yatagina uyuyo cok gecmeden agliyo uykuya dalmasi cok uzun suruyo neden alamadim bu aksamda 8 de cok agladi kundak yaptim uyku arkadasiji verdim ayagima yatirdim kolik actim sallamadan uyudu ama en ugak seste kimildiyo cok uzun olduMerhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???
yok yemicek ısıracakTutmasından değil canm 3 aylık bebek soğan mı yesin:)
Isırınca da tadını alacak neticede yemiş olacak. Neyse anlaşamadık canm:)yok yemicek ısıracak)
canim ya ben herkesin kendi gorusu diye yazmak istemedim madem sen boyle bise yazdin bende cevap vereyimKızlar kalıcı oje abdest geçirmiyor diye biliyorum. Cünup bi şekilde gezmek hele hele bebek emzirmek doğru değil bence ya. Yine bi hocaya falan sormak lazım tabi
hemen cikmaz onlar ek gidayi beklerlerIsırınca da tadını alacak neticede yemiş olacak. Neyse anlaşamadık canm:)
Ama 3 aylık olmadi mi onu sordun mu 7 kg olması gerekmiyor diye biliyorum:/İşte aparatsız hiç kullanamadım çünkü sitesinde 7kg dan itibaren diyo benim bebeğim henüz 7 kg olmadı
Ben 4 aylıkken çıkarmışım ilk dişimihemen cikmaz onlar ek gidayi beklerler))he ya anlasamadik:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?