2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yesil soğanın cok iyi geldigini duymustum cbm

Benimkide aynı durumda doktor diş çıkarıyo dedi ama ne Zaman çıkar belli değil tabi.Diş kaşıyıcıları sürtüyorum bende ağzına daha kendi tutup o kadar uzun süre kaşıyamıyo ek gıda döneminde olsalar yeşil soğan verirdik.. sophie bende düşündüm ama evet pahalı.Senin bebiş kaç aylık?

Koca bir kış geçti evde bir defa bile uzun kollu giymedim yorganı bu kış hiç çıkarmadık madamcoco nun diz battaniyeleri var ya bir tane bende var bir tane eşimde ikimiz de atletle uyuyoruz annem sağolsun daha bebek o üşür o diye diye sıcağa alıştık hepimiz

Bir hafta sonra 4 olacak. Sen nasıl bı diş kasiyici aldın? Sulu olanlar eldiven gibi olanlar var. Hepsi plastik çok içime de sinmiyor.

Oy kıyamam. İnşallah kolay çıkarır canm. Sophie gereksiz pahalı. Ben almam şahsen. Adi plastik olmayan biraz daha kaliteli bir kaşıyıcı alabilirsin belki. Mothercare’da falan oluyor.

canim ya nacizene tavsiyem bebek hazir oldumu kendi belli ediyor zaten benim bebegimi dogar dogmaz koynuma verdiler hastaneden cikana kadar da ya ben ya babasinin göğsune koydular ve ilk ay araliksiz her gece goğsumde yuz ustu yatarak uyudu derin dalardi besigine koyar koymaz badardi cigligi gunduz uykulari da aynen goğsumdeydi ve gece sabaha kadar hep oturarak uyudum kose koltugun kösesibde bidaha bu zamanlari geringelemyevek diye teselli ettim kendimi anin tadini cikardim buyudukce yvas yavas besiginde uyumaya basladi sonra bi kac gun saat 8 oldumu felaket aglmaya basladigini farkettim sekiz olmadan pijama bez meme rutni sekiz olunca aglamaya basladiki emzik verdim zor sakinlesiyo kucagimda pis pisladim 10 fk falan sonra yati uykuya gecince uyku arkadasini yuzune yakin koydum kolik muzugi actim oyle daldi ama ama ikinci aydan itibaren aksam uyku rutni yaptim pisama bez meme gibi tabi uyku karisikti iki gecedir de yine sekizde agliyo koyuyorum yatagina uyuyo cok gecmeden agliyo uykuya dalmasi cok uzun suruyo neden alamadim bu aksamda 8 de cok agladi kundak yaptim uyku arkadasiji verdim ayagima yatirdim kolik actim sallamadan uyudu ama en ugak seste kimildiyo cok uzun oldu kisaca demem o ki anin tadini cikar stres yapma uyumasada rutin uygula vakti geldimi bence bebeğin belli edecektir

Kızlar kalıcı oje abdest geçirmiyor diye biliyorum. Cünup bi şekilde gezmek hele hele bebek emzirmek doğru değil bence ya. Yine bi hocaya falan sormak lazım tabi
canim ya ben herkesin kendi gorusu diye yazmak istemedim madem sen boyle bise yazdin bende cevap vereyim malesef oje su gecirmediginden abdest malesef olmuyor kalici ojede normal oje gibi sanorim tabaka olusturur o yuzden ayni sey onun icinde gecerli malesef abdest gusul olmaz

gecen yil bugun son adetimdi ne zaman hamile kalirim acaba diyordum)zalimsin zaman cabuk geciyorsun :))tabi minigimle cok guzelll su an bu hallerini de cok ozlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…