- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.641
İşte aparatsız hiç kullanamadım çünkü sitesinde 7kg dan itibaren diyo benim bebeğim henüz 7 kg olmadıAynen bendim canımaparatsiz daha iyi demi kullandın mi hiç.
Canım asitli bir şey yeyince de etkileniyor ben bir kez portakal yedim ve ardına böyle geldi. Normalde de oluyor tabi ama diyetle gidiyor. Süt ve süt ürünleri olan hiçbir şey tüketmiyorum canım. Mama alıyorsa onda da tıbbi mama ile devam ediliyor.kizlar bebeginde sut alerjisi cikanlar bakabilirmi kakasi nasil bebegin bugun ilk kez mukuslu kaka nasil olurmuş gördüm üzüldüm dogrusu ne kadar zorlandi bebegim neler yapıyosunuz diyet mi sadece dra sormadim gerci de.
Banyo yaptırdık, bir yemek yiyelim öyle yatıralım yatağına dedik ama 7’de koltukta uyuyakaldı. Birazdan yatağına alacağım, sabaha kadar uyur. 2-3 defa acıkıp uyanır. Biz rutine alıştırmakta bulduk çözümü. Her akşam aynı şekilde uykuya geçiyoruz. Bir tek bugün eve geç geldiğimiz için rutinimiz şaştı onda da kendisi uyuyakaldı. Ama her bebek bir değil tabii ki. İnşallah sizin de tez zamanda düzene girer uykularınız.Merhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???
Aynen soba açık üşümez bence ben 4 aydır böyle yapıyorum. Havlu ilk suyunu alıyor ve nemli oluyor sadece bezini bağlayana kadar havluda duruyor bağlandıktan sonra hemen muslin in içine koyuyorum ebebek muslin i çok geniş sariyorum her yerini sonra yağla giydir.teşekkürler canım onu da inceleyeyim. Sanırım lcw deneyeceğim bu sefer , teşekkürler :)
lcw deneyeceğim canım bende bu sefer :)
bende o sıralamayla yapıyorsun. Havlunun şapkasını takıp kafasını vücudunu iyice kurulayıp Müslinde masaj ve yağ sürme işlemini yapıyorum . Elektrikli soba ile ısıtıyorıuz onun önünde giydiriyorum o yüzden üşümüyordur diye müslin de masaj yeterli olur diye düşünüyorum
Canım benim oğlum da öyleydi . Zayıf doğduğu için mama takviyesi yapıyorduk hala da veriyorum ama az. Mama ağırlık yapıyor benim oğlumda çok efor sarf etmeden midesi dolduğu için uykuya kolay geçiyor. Ardından biraz emip tam dalıyor koyunca uyanmıyor. Yanlış anlama ya mama ya da sütünü sağıp biberonla versen belki sen de biraz dinlenirsin.Merhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???
Maşallah canımBugün 4. Ay aşısını olduk benim oğlum uykusuzdu acayip ağladı kızlar . İç çeke çeke, baya huysuz oldu sonra da banyo yaptırdık şimdi uyuya kaldı . Bu ay 600 gram almış oğlum 5600 olmuş minik sıpam
Sağol kuzum çok şükür geldik bu günlere . Ay ilk defa oğlum bu kadar ağladı daha önce elinin üstünden kan alındı kaç kez böyle ağlamadı. Zaman ne çabuk geçiyor yaMaşallah canımdün Serra da çok ağlamış iç çeke çeke. Akşam ben geldiğimde de huzursuzdu ama erkenden uyudu sabaha normale dönmüştü. Bu ayı da atlattık 6.ay aşısına Allah kerim
Gerçekten çok çabuk geçiyor zaman bazen çok hoşuma gidiyor büyümesi bazen de üzülüyorum daha sonra özleyeceğiz bebeklik günlerini diye:)Sağol kuzum çok şükür geldik bu günlere . Ay ilk defa oğlum bu kadar ağladı daha önce elinin üstünden kan alındı kaç kez böyle ağlamadı. Zaman ne çabuk geçiyor yanasıl güzel büyüyorlar hepsi
masallah SerrayaBanyo yaptırdık, bir yemek yiyelim öyle yatıralım yatağına dedik ama 7’de koltukta uyuyakaldı. Birazdan yatağına alacağım, sabaha kadar uyur. 2-3 defa acıkıp uyanır. Biz rutine alıştırmakta bulduk çözümü. Her akşam aynı şekilde uykuya geçiyoruz. Bir tek bugün eve geç geldiğimiz için rutinimiz şaştı onda da kendisi uyuyakaldı. Ama her bebek bir değil tabii ki. İnşallah sizin de tez zamanda düzene girer uykularınız.
masallah kucuk pasaya.Bugün 4. Ay aşısını olduk benim oğlum uykusuzdu acayip ağladı kızlar . İç çeke çeke, baya huysuz oldu sonra da banyo yaptırdık şimdi uyuya kaldı . Bu ay 600 gram almış oğlum 5600 olmuş minik sıpam
inslh canim ya bunu baska birindrn daha duydum biraz rahatladi icim tesekkur ederimA oyle mi canim bu ara 2 gun gecmeye basladi insallah ondandir sadece ve gecicidir. Bana da yediklerin etkiler dedi ama hep ayni seyleri yiyorum aslinda
Ben de foto cektim aynen yediklerin etkiler normaldir dedi. Insallah sorun yoktur bebeklerimizde canm.
Benimki çok şükür 40 indan beri 7.30 da uyuyor. Bence istikrarlı olup rutini oturtmak çok önemli. Saat 7.30 oldugunda ne olursa olsun ihmal etmeden uyuyacagi odaya gidip odayı karartiyorum ninni söyleyerek kucağımda hafif hafif sallayarak uyutuyorum. Yerine koyunca yanına uzanıp pişpişliyorum bı sure tam dalana kadar. Başlarda uyumadigi oluyordu ama uyumasa da o odadan çıkartıp uykusunun dağılmasına izin vermedik. Bazen 12 ye kadar uyumadigi oldu nöbetleşe eşimle devam ettik karanlık odadan cikmadan uyutmaya çalışmaya . 1-2 hafta sonra filan alıştı o saate. Sürekli misafir gelip gittiği için tam düzen oturtmamiz uzun sürdü bence üzerine egilsen 4-5 güne alışır. Meme konusuda sakinleştirmek için hep emzirme yoluna basvurdugun için o da azıcık bunaldiginda emerek rahatlamayi alışkanlık haline getirmiş olabilir. Bence her agladiginda meme verme başka şekillerde sakinleştirmeye çalis öncelikle. En azından 2 saat olana kadar aşamalı aşamalı uzat süreyi.Merhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???
aslinda normal fakat bizim babamiz asiri usudugunden oyle saniyor dış kapinin altinda ortu olmasa ta kapilar kapali iken salondan hissediyo sogul esiyomusbizim gece 21.5 derece oluyor gayet iyi yani hatta sıcak basıyor bazen pencereyi açıyorum 10 dk felan hava girsin diye=) hasta niye olsunlar da? üstü örtülü sonuçta, ha açık olsa tamam derim ama örtülü üstü yani.
benimkide arada boyle yapiyo cogunlukla ip gibi bartiküller de var ama dr normal dedikizlar bebeginde sut alerjisi cikanlar bakabilirmi kakasi nasil bebegin bugun ilk kez mukuslu kaka nasil olurmuş gördüm üzüldüm dogrusu ne kadar zorlandi bebegim neler yapıyosunuz diyet mi sadece dra sormadim gerci de.
Kızlar kalıcı oje abdest geçirmiyor diye biliyorum. Cünup bi şekilde gezmek hele hele bebek emzirmek doğru değil bence ya. Yine bi hocaya falan sormak lazım tabiKalıcı oje mantıklıymış yaa sürekli bakım için fırsat olmuyo ya
hangi marka cnm.bnde alcam ne kadara aldinKızıma kanguru aldım bas bas bagirdi içinde bacakları acıdı galiba, ne hayallerim vardı gezecektim kızımla
Kanguru kullananlar nasil kullaniyorsunuz? Bacaklari m şeklinde açılmıyor, kangurunun içine de buyuk geliyor bacakları yastigi var desteklemek icin ama cok ağladı kızım
Kuzum nasıl alıyorsun ben görüyorum içerde sümüğü ama serçe parmağımın 4 te biri kadar burun deliği mecbur otri bebeyle alıyorumCanım bende tıkanınca temizliyorum ama şükür tikanmiyor. On tarafına geliyor genelde, onu da bn aliveriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?