2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar bebeginde sut alerjisi cikanlar bakabilirmi kakasi nasil bebegin bugun ilk kez mukuslu kaka nasil olurmuş gördüm üzüldüm dogrusu ne kadar zorlandi bebegim neler yapıyosunuz diyet mi sadece dra sormadim gerci de.
Bizde bundan çok olurdu, doktor normal dedi canım.

Ama bunda kan mi var?? Fotoğraftan dolayı mi, bi yer biraz kırmızı pembe gibi cikmis
kizlar bebeginde sut alerjisi cikanlar bakabilirmi kakasi nasil bebegin bugun ilk kez mukuslu kaka nasil olurmuş gördüm üzüldüm dogrusu ne kadar zorlandi bebegim neler yapıyosunuz diyet mi sadece dra sormadim gerci de.

cnm kakasini yaparken zorlaniyormi bebegin kac gunde bir yapıyor maflordsn sonra düzeldimi kaka kusma.bebege ne kullaniosn ilac olarak
Zorlanmiyor kuzum çok şükür. Hatta bugün bi ara mizirdiyor, ne oluyo acaba diye düşünüyordum. Bi baktım kalasını yapmış ondan mizirdiyorgunde 3 4 5 kere yapiyor. Maflor iyi geldi. Başka bir şey kullanmiyorum

kizlar kanguru kullananlar ne aldiniz erkek bebek icin memnunmusnz bi de yenidogan aparatli falan varmis nerden aldiniz bi el atin)
Solomombaby kullanıyoruz çok memnunum bende bel sırt ağrısı yapmıyor oğlumda rahat içinde. Yenidoğan aparatı ilk 3 ay kullanılıyor. Sonrasında kullanmaya gerek yok. :)

Solomombaby kullanıyoruz çok memnunum bende bel sırt ağrısı yapmıyor oğlumda rahat içinde. Yenidoğan aparatı ilk 3 ay kullanılıyor. Sonrasında kullanmaya gerek yok. :)
Daha önce konuştuğumuz sen miydin bendede solomombaby var. 7 kg dan sonra kullanılabiliyo diye okudum aparatsız.Aparatla da rahat edememiştik

sen memnun degilmsin cnm
Bende var ama ben henüz kullanamadım kangurudan değil benden kaynaklı sorun arkaya elim yetişmiyo içinde yenidoğan aparatıyla denemiştim kızım 7 kg olsa aparatsız sa deneyip yetişebilirse elim kullanıcam memnun değilim diyemem yani o yüzden

bn zorlanir tasiyamm kesin de her yerim agriyo cunku bnm.biz en son 5.5 kiloyduk pusetle zor oluyor kanguruyla esim tasir diyordum)

Evt cnm marka isimi
teşekkürler canım onu da inceleyeyim. Sanırım lcw deneyeceğim bu sefer , teşekkürler :)
aynısından bizde de var. Cartersla bu ikisini dönüşümlü kullanıyorum. Valla bence de bu da gayet güzel :)
lcw deneyeceğim canım bende bu sefer :)
Ben de önce havluyla büyük nemini alıyorum ama silmiyorum sonra müsline koyup bebe yağı sürüyorum muslin geniş oluyor açılmıyor
bende o sıralamayla yapıyorsun. Havlunun şapkasını takıp kafasını vücudunu iyice kurulayıp Müslinde masaj ve yağ sürme işlemini yapıyorum . Elektrikli soba ile ısıtıyorıuz onun önünde giydiriyorum o yüzden üşümüyordur diye müslin de masaj yeterli olur diye düşünüyorum

Merhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???

Kızıma kanguru aldım bas bas bagirdi içinde bacakları acıdı galiba, ne hayallerim vardı gezecektim kızımla

Kanguru kullananlar nasil kullaniyorsunuz? Bacaklari m şeklinde açılmıyor, kangurunun içine de buyuk geliyor bacakları yastigi var desteklemek icin ama cok ağladı kızım

Cnm benim oğlum da seninkine benzer şekil de ben de çare arıyorum ama yok bu bence bebekle alakalı uyumlu olanlar olmayanlar var gibi geliyor belki de biz beceremiyoruz ben de emzir ayağa al salla bırak 10 sonra hadi baştan ben uykusuz aç kalırım sorun değil ama bebeğim uyusun istiyorum gelişimi için önemli uyuması uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum inş işe yarar sen de bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…