2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tabi canım herkesin kendi tercihi Burda hepimiz birbirimizin herşeyini bilmiyoruz ki. Belki aynı meshepten hatta aynı dinden bile değiliz . Ben her zamanki boşboğazlılığım yüzünden maydanoz oldum konuya herkes bebeği için en iyiyi en doğruyu yapıyordur eminim

Normal zamanda sürdüğümüz gibi çıkarıp alınabilir yine.Kalıcıdaki aklıma gelmemişti Ozgebalaban11 söyleyene kadar
Canım ben küçüklüğümden beri tırnak yiyen biriyim protez tırnak taktırarak kurtuldum. Öncesinde eşimle anlaştım adet olana kadar mola versek olur mu ben tırnak taktırmak istiyorum diye. O tamam deyince adetim biter bitmez abdest aldım ve tırnak taktırdım. Adet olunca çıkartırdım ve tırnaklarımın halini sana anlatamam berbat olmuşlardı. O kimyasal öyle zarar vermiş ki tırnaklarıma. Bir de tırnağım o malzemeyi tam tutsun diye tırnağın üstünü de törpülüyorlar. Çok kötü bi görüntüydü. Belki yapan kişi iyi yapamadı bilemiyorum tabi. Protez tırnakla kalıcı oje de farklı mı onu da bilmiyorum

Sayfanın yeni hali önce hoşuma gitmedi çünkü geri msjlar nasıl okunuyor bilmiyordum malum yazmasamda okuyorum benim gibi çok var eminim Eğer kimse yazmıyorsa herşey yolunda gidiyor demektir Yeni halı bol emojili farklı beğen butonu valla eski halini unuttum bile böyle çok güzel oldu bi emek verdiler emeklerine sağlık şuan gizliden açıktan okuyan herkese iyi geceler buarada

Bende hiç yaptırmadım ikisinide o yüzden bi yorum yapamıyorum kalıcı oje yaptıran arkadaş yazar belki ben bilmediğimden yanlış bişey demiyim.Ama normal oje de herzamanki gibi silip abdest alınabilir bana göre.Ben sadece süte geçme açısından google da bilgi bulamadım

Ben yaptırdım korka korka da bilemiyorum ya iyi mi yaptım kötü mü yaptım
Ben de yaptırırım sanırım. Aşının yan etkisi hastalığın kendisi kadar zarar vermez düşüncesindeyim. Yavrularımıza bişey olmasın ya işte tam bu sebeplerden bekarken hiç çocuk istemiyordum. Böyle ona zarar gelir mi ona bişey olur mu düşünceleriyle beynimi uyışturmak istemiyorum diyodum tam o durumun içindeyim anne olmak gerçekten çok zor

Bende rahat anne olacağım diyodum olmadı.Ayrıca bende yıllarca tırnak yedim son bi kaç yılda bıraktım

Kızlar bizim uykumuz ilk ayımızdan beri cok iyiydi. Hatta uyanmiyo saatlerce, emmiyo yazardım. 9 da uyurdu en geç. Ama 5 6 gündür 12 den önce uyumuyor değişti birden bire ne yapacagimi şaşırdım. Hep konuşmak istiyor. Saat 9 olmadan odayı karartiyorum, tv izlemeyi tam bıraktım zaten, ses olmuyor, uykusu da oluyor ama uyumuyor.

Bende rahat anne olacağım diyodum olmadı.Ayrıca bende yıllarca tırnak yedim son bi kaç yılda bıraktım
Sen nasıl bıraktın. Ben uzun tırnak bakımlı el çok severim bebek olunca tırnağım orasını burasını çizer diye kestim. Kesince çok çirkin oldu ellerim. Tekrar yemeye başlıyor gibiyim

Sen nasıl bıraktın. Ben uzun tırnak bakımlı el çok severim bebek olunca tırnağım orasını burasını çizer diye kestim. Kesince çok çirkin oldu ellerim. Tekrar yemeye başlıyor gibiyim
Canım bende çok yerdim. Bi de yemekten artık incecik bakımsız kalmıştı. Bakımlı tırnaklara özenirdim.
Hamileyken tırnak sertleştirici oje aldım. Günlük tazeledim ve uzattım tirnaklarimi. Öyle derken unuttum yemeyi. Hatta doğumdan çıkınca bile upuzundu. Zorlaniyordum da. Azıcık kestim. Şimdi hala o ojeyi kullanıp uzatıyorum. Çok aşırı da uzatmıyorum.
Güzel olunca insan yemekte istemiyor, alisiyor

Kesince kısaltınca bende yemeye başlar gibi oluyorum hemen yemeden elimi ağzımdan çekiyorum.Yıllarca öyle bi yedimki acı oje falan fayda etmedi bi gün yemicem ya dedim hep güzel ellere baktım her yemeye kalktığımda gözümün önüne onu getirdim falan diyerek kendimi tuttum sonra yememeye başlayıncA tırnaklarım güzelleşince o görüntüyü kaybetmemek için hiç yemedim. Yerken çok kötüydü ya etlerim falan sertleşip heryere takılıyodu

Kızım 22.00da uyudu birazdan uyanır yine 3e kadar falan uyumaz 3te kucaktan inmez yatırınca uyanır derken 4 olur belki uyur 5buçuk gibi yine kalkar ben neden düzen sağlayamadım bu çocuğa ya sizin bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyo evdeyken? Dışarda olunca bebek arabası çok uyutuyoda Ckolatakahve Ozgebalaban11

Canım ojeliyken ben de yemiyorum ama çıkmaz olaydı şu kırk kırk çıktı yine eziyet geceler başladı sürekli oje sür çıkar uğraşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…