2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Walla aynıları bizde de var sophie almaya karar verdim pahalı ama kolay kavrıyor onu bebekler.

Walla aynıları bizde de var sophie almaya karar verdim pahalı ama kolay kavrıyor onu bebekler.
Kullanacagina emin olsam ben de alicam neticede daha çok diş çıkaracak ama internette bi sürü yorum var eline bile almadı çocuğum diye. Neyse sen al bakalım senin ki kullanacak mi ben de ona göre alırım

Seninki de erken çıkarabilir o zaman. Genetikmis çıkarma zamanı. Siz de yok mu hiç belirti?
Elini parmağını bileğine kadar emiyor yalıyor:) ağzından salya ve köpük çıkarıyor. Ama ben onları dişe yormuyorum burada herkesten duyuyorum aynı şeyleri. Seninki gibi eli dışında birşeyleri ağzına götürme durumu yok canm henüz.

Bir hafta sonra 4 olacak. Sen nasıl bı diş kasiyici aldın? Sulu olanlar eldiven gibi olanlar var. Hepsi plastik çok içime de sinmiyor.
Benimde hiç içime sinmiyo nuk un almıştım ben dişi daha kaşınmaya başlamamıştı o zamanlar sonra bigün çok kaşınmaya başladı onu açtım kullandım hala almak için bişey bulamadım uygun içime sinen bişey.Ek gıdaya başlamış olsaydık kolay olurdu daha 2,5 ay var

Ben de öyle düşünüyordum ama bu gün benim elimi ağzına sokup kasidi bildigin damağını. Bı de gece aniden bı çığlık atıyor sonra bı şey yok gibi uykuya devam ediyor. İnternetten ona da dis belirtisi diyor ani bı sizi giriyormuş. Haftaya 4 aylık kontrolümuz var bakalım doktor söyler herhalde varsa öyle bı şey.

Aynı öyleydi bizimde doktor kontrolünde sorduk baktı diş dedi jel yazdı bi de ben arada steril eldiven takıp hafif kaşıyorum çok rahatlıyo

Aynen kendimi buldum neler denedim neler hiç bişey çare olmadı doktorunu değiştirdim yarın gidicez dişten şüpheleniyorum eli ağzında üst damaklarını kaşıyor huzursuz bir bebek hep mıkır mıkır bizde gece 11 den sonra bir kaç saatlik uykuya geçebiliyoruz bacaklarım kopuyor artık

Merhaba canim. Benim kuzumda oyleydi. Yerine koyduğum an uyaniyordu. 2 3 hafta boyunca yilmadan ben yerine koydum o uyandi.en son alisti artik yerinde uyumaya. Birde yuz ustu yatiriyorum o sekilde rahat etti. Uyku saati bi ara bizimde duzenliydi bu ara cok sasirdi bende biraktim kendi haline. Saat 11 e kadar takiliyor. Seninkide madem 12 ye kadar oturuyo onuda yorma kendinide bence. Uykusu gelince uyuyo zaten :)

S sujeee bahsettiğim diş kaşıyıcı buydu. Mothercare’da değil cartersta görmüşüm. Ama şimdi baktım netten kalmamış hiç bir yerde. Buseterim’in sitesinden aldım bu görüntüyü. O da satıyormuş ama tükenmiş. Denk gelirsen bir bak istersen.

Eklentiler

• EDC49CC4-3713-416E-A716-D2B20B962DE6.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 37
Canım 4. Aydan sonra uyku eğitimini öneriyorlar şimdi kendini yorma ama 4. Aydan sonra vermeye çalış ama en az 1 hafta sabredeceksin ben de 4. Ayı bekliyorum benim ki de 12 olmadan uyumuyor ama gündüz yine iyi seninkine göre benim ilk çocuğumda gece 7 8 kez kalkardım çok gazlı bir bebekti 1 yaşından sonra rahatladık seninkininde gazı var muhtemelen maalesef her bebek aynı olmuyor yani bu senle ilgili değil bebekle ilgili bebek bi gazlı olsunda 7 de uyuyor mu malesef uyumaz 3 ay kucağımda taşımıştım sonra da az az düzelme oldu 1 yaşından sonra düzeldik ama sonra yanına yatıyordum dandini açıp uyuyordu kızım daha iyi gibi o yüzden 4. Ayda deneyeceğim uyku eğitimi bakalım hayırlısı

İnşallah düzene girer uykusu çok üzüldüm benim ilk kızımda ağlamaktan mahvolur du gece geç uyurdu doktor doktor çok gezdim en son bi doktor bu çocuk aç demisti kilo alımı ilk ay güzeldi sonra hasta olDu başka sıkıntımız oldu ama mama yla destekleyin ce ağlaması da durdu gece uykusuda düzeldi.

Aynen senin durumundaydım 2 ay boyunca gece boyunca gözümü kırpamıyodum tam uyudu deyip kafamı yastığa koyduğumda ağlamayla geri kalkıyodum sabaha kadar yat kalk devam ediyordu ben çözümü uyutmaya çalışmayarak buldum. Biraz emek vermek gerekiyor çok yorucu oldu ama kazanan ben oldum. Ağladığı mızmızlandığı anlarda karnının tok olduğunu biliyosam memeye almadım asla. Kucağıma alıp gezdirdim oda değiştirdim farklı bir odaya geçtiğinde dikkatlerini çekiyo çünkü. Balkona bile çıkardım yani. Öyle öyle artık çığlık çığlığa ağlamaya başlayınca uykusu kafasına vurmuş oluyo kaşları gözlerinkıpkırmızı oluyo öyle alıyorum memeye genelde 10 civarlarında oluyo bu. 10 da alıyorum memeye uyuyo yarım saat arayla 2-3 kez ağlayarak uyanıyo o sürelerde asla göz teması kurmadan hiç konuşmadan karanlık bir ortamda emziriyorum 5 dk emip tekrar uyuyo ve sonuç 11:30 dan sabah 8 e kadar uyuyan bir bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…