- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.681
baya bi almaya niyetlenmistim daha bebek dogmadan tabi almadimKizlar kehribar kolye kullanan varmi
Walla aynıları bizde de var sophie almaya karar verdim pahalı ama kolay kavrıyor onu bebekler.Benim kızım diş çıkarıyor galiba. Elini emmiyor ısırıyor damağına sürtüyor. Benim parmağımı tutup agzina götürüyor kaşıyor, her bulduğu şeyi ağzına sokuyor. Şu Sophie denen diş kaşıyıcıyı gören kullanan var mı aranizda? Çok pahalı ya. O parayı hak ediyor mu? Bütün gün ağzında plastik bı şeyle oynasın istemiyorum. O
kauçukmus ama ona da o kadar para vermeye kıyamıyorum ya kullanmazsa diye. Eskiler pırasa filan veriyorlarmis daha küçük diye onu da veremem. Ne yapsam bilmiyorum.
Seninki de erken çıkarabilir o zaman. Genetikmis çıkarma zamanı. Siz de yok mu hiç belirti?Ben 4 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi
Kullanacagina emin olsam ben de alicam neticede daha çok diş çıkaracak ama internette bi sürü yorum var eline bile almadı çocuğum diye. Neyse sen al bakalım senin ki kullanacak mi ben de ona göre alırımWalla aynıları bizde de var sophie almaya karar verdim pahalı ama kolay kavrıyor onu bebekler.
Elini parmağını bileğine kadar emiyor yalıyor:) ağzından salya ve köpük çıkarıyor. Ama ben onları dişe yormuyorum burada herkesten duyuyorum aynı şeyleri. Seninki gibi eli dışında birşeyleri ağzına götürme durumu yok canm henüz.Seninki de erken çıkarabilir o zaman. Genetikmis çıkarma zamanı. Siz de yok mu hiç belirti?
hangi marka cnm.bnde alcam ne kadara aldin
Ama en önemli etken rota ya genelde o yüzden korktum canım yaİnternette mevaca var kızı bağırsak düğümlenmesinden ameliyat oldu ben de hemen sordum rota oldunuz mu diye ama rota yaptırmamışlar
Benimde hiç içime sinmiyo nuk un almıştım ben dişi daha kaşınmaya başlamamıştı o zamanlar sonra bigün çok kaşınmaya başladı onu açtım kullandım hala almak için bişey bulamadım uygun içime sinen bişey.Ek gıdaya başlamış olsaydık kolay olurdu daha 2,5 ay varBir hafta sonra 4 olacak. Sen nasıl bı diş kasiyici aldın? Sulu olanlar eldiven gibi olanlar var. Hepsi plastik çok içime de sinmiyor.
Ben de öyle düşünüyordum ama bu gün benim elimi ağzına sokup kasidi bildigin damağını. Bı de gece aniden bı çığlık atıyor sonra bı şey yok gibi uykuya devam ediyor. İnternetten ona da dis belirtisi diyor ani bı sizi giriyormuş. Haftaya 4 aylık kontrolümuz var bakalım doktor söyler herhalde varsa öyle bı şey.Elini parmağını bileğine kadar emiyor yalıyor:) ağzından salya ve köpük çıkarıyor. Ama ben onları dişe yormuyorum burada herkesten duyuyorum aynı şeyleri. Seninki gibi eli dışında birşeyleri ağzına götürme durumu yok canm henüz.
3,5 aylık canım ama kendi sitesinde 3aydan başlar yazan kangurunun altında parantez içinde 7kg yazıyo 7-20 kg arasıAma 3 aylık olmadi mi onu sordun mu 7 kg olması gerekmiyor diye biliyorum:/
Ee ısırırken soğanın suyu yine midesine gitmiş olmuyo mu ben mesela o yüzden vermiyorum yani ek gıdaya geçmediğimiz için S sujeeeyok yemicek ısıracak)
Aynı öyleydi bizimde doktor kontrolünde sorduk baktı diş dedi jel yazdı bi de ben arada steril eldiven takıp hafif kaşıyorum çok rahatlıyoBen de öyle düşünüyordum ama bu gün benim elimi ağzına sokup kasidi bildigin damağını. Bı de gece aniden bı çığlık atıyor sonra bı şey yok gibi uykuya devam ediyor. İnternetten ona da dis belirtisi diyor ani bı sizi giriyormuş. Haftaya 4 aylık kontrolümuz var bakalım doktor söyler herhalde varsa öyle bı şey.
Aynen kendimi buldum neler denedim neler hiç bişey çare olmadı doktorunu değiştirdim yarın gidicez dişten şüpheleniyorum eli ağzında üst damaklarını kaşıyor huzursuz bir bebek hep mıkır mıkır bizde gece 11 den sonra bir kaç saatlik uykuya geçebiliyoruz bacaklarım kopuyor artıkMerhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???
Merhaba canim. Benim kuzumda oyleydi. Yerine koyduğum an uyaniyordu. 2 3 hafta boyunca yilmadan ben yerine koydum o uyandi.en son alisti artik yerinde uyumaya. Birde yuz ustu yatiriyorum o sekilde rahat etti. Uyku saati bi ara bizimde duzenliydi bu ara cok sasirdi bende biraktim kendi haline. Saat 11 e kadar takiliyor. Seninkide madem 12 ye kadar oturuyo onuda yorma kendinide bence. Uykusu gelince uyuyo zaten :)Merhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???
Canım 4. Aydan sonra uyku eğitimini öneriyorlar şimdi kendini yorma ama 4. Aydan sonra vermeye çalış ama en az 1 hafta sabredeceksin ben de 4. Ayı bekliyorum benim ki de 12 olmadan uyumuyor ama gündüz yine iyi seninkine göre benim ilk çocuğumda gece 7 8 kez kalkardım çok gazlı bir bebekti 1 yaşından sonra rahatladık seninkininde gazı var muhtemelen maalesef her bebek aynı olmuyor yani bu senle ilgili değil bebekle ilgili bebek bi gazlı olsunda 7 de uyuyor mu malesef uyumaz 3 ay kucağımda taşımıştım sonra da az az düzelme oldu 1 yaşından sonra düzeldik ama sonra yanına yatıyordum dandini açıp uyuyordu kızım daha iyi gibi o yüzden 4. Ayda deneyeceğim uyku eğitimi bakalım hayırlısıMerhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???
Kalıcı olmayanda su geçirmez ki abdest geçersiz olur benim bildiğim ama herkesin tercihi tabikiKızlar kalıcı oje abdest geçirmiyor diye biliyorum. Cünup bi şekilde gezmek hele hele bebek emzirmek doğru değil bence ya. Yine bi hocaya falan sormak lazım tabi
İnşallah düzene girer uykusu çok üzüldümMerhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???
Aynen senin durumundaydım 2 ay boyunca gece boyunca gözümü kırpamıyodum tam uyudu deyip kafamı yastığa koyduğumda ağlamayla geri kalkıyodum sabaha kadar yat kalk devam ediyordu ben çözümü uyutmaya çalışmayarak buldum. Biraz emek vermek gerekiyor çok yorucu oldu ama kazanan ben oldum. Ağladığı mızmızlandığı anlarda karnının tok olduğunu biliyosam memeye almadım asla. Kucağıma alıp gezdirdim oda değiştirdim farklı bir odaya geçtiğinde dikkatlerini çekiyo çünkü. Balkona bile çıkardım yani. Öyle öyle artık çığlık çığlığa ağlamaya başlayınca uykusu kafasına vurmuş oluyo kaşları gözlerinkıpkırmızı oluyo öyle alıyorum memeye genelde 10 civarlarında oluyo bu. 10 da alıyorum memeye uyuyo yarım saat arayla 2-3 kez ağlayarak uyanıyo o sürelerde asla göz teması kurmadan hiç konuşmadan karanlık bir ortamda emziriyorum 5 dk emip tekrar uyuyo ve sonuç 11:30 dan sabah 8 e kadar uyuyan bir bebeMerhaba sevgili anneler, 3 buçuk aylık bir bebeğim var aralık 2018 de doğdu forumu yazamasamda uzakdan zaman zaman takip ediyorum,size sormak istediğim şu bazı sayfalarda bebeğini saat 19.30 da uyuduğunu söyleyen anneler var bunu nasıl başarıyorsunz lütfen banada yardım edin. bütün günüm üç aydır kucakda bebek emzirmekle geçiyor emerken kucağmda uyuyor yerine koyar koymaz uyanıyor. sabah 6 da uyanıyor gece 11,30-12,00 da uyuyor ve tüm bu süre içinde kucağmda emzir uyuklasın yerine koy 10 dakka sonra uyansın altını değiş tekrar emzir tekrar uyuklasın olarak geçiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum bırakınca en fazla beş ondakka durup ağlıyor, gece uykusu için akşam 7-8 gibi emzirmeye başlıyorum uyusun yerine koy kaldır derken saatler geçiyor 12 yi geçince derin uykuya geçiyor . ve tabiki böyle düzensiz emmeye sütüm yetmiyor hiç dinlenmeden süt üretemiyor vucut, çok yoruldum çok yıprandm işede başlamam lazım çok az sürem kaldı bu şekilde ne dışarı beraber çıkabiliyoruz nede anneme bırakabiliyorm üç aydır sadece doktora gitmek için çıktık. bi dışarı çıkıp gezmedim uyumak için sadece emmek istiyor meme ağzından çıkınca uyanıyo, emzik vermeyi çok denedim ama kesinlikle tutmuyor her markayı aldık denedik , ağlıyorda ağlıyor, banyo yapacak bile zamanım yok siz nasıl başarıyorsunz????? nasıl akşam erken yatmasını sağlıyorsunuz???
Kalıcı olmayanı çıkarıp abdest alıp tekrar sürebilirsin ama kalıcıyı çıkarma şansın yok diye biliyorum . Üzerine uzadığı yere ilave yapıyorlar diye biliyorumKalıcı olmayanda su geçirmez ki abdest geçersiz olur benim bildiğim ama herkesin tercihi tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?