2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kullanacagina emin olsam ben de alicam neticede daha çok diş çıkaracak ama internette bi sürü yorum var eline bile almadı çocuğum diye. Neyse sen al bakalım senin ki kullanacak mi ben de ona göre alırım
Ikinci eli var ama alınmaz yaa üstündeki renkler gitmiş bide çocuk ağzına sokuyor hep. Yazarım alınca canım ona benzer bi oyuncağı var onu hep ağzına götürüyor ama plastik ve delikli hiç sağlıklı değil o yüzden vermiyorum bende:/

Benim şuan öyleler

Canım ojeliyken ben de yemiyorum ama çıkmaz olaydı şu kırk kırk çıktı yine eziyet geceler başladı sürekli oje sür çıkar uğraşamam
Şuan bende aslında dertsiz başıma dert gerçi sende bi kaç hafta sonra daha rahat ediceksin küçüktü seninki benimkinden öyle hatırlıyorum

Canım gün geçtikçe gündüz uykuları azalıyor günlük rutin genelde şu şekilde gece maksimum 12 de dalgın uykusuna geçmiş oluyo en erken 6 da uyanıyo emiyo hemen uyuyo 8-9 gibi kalkıyo 1 saat altını temizle üstünü değiştir d vitamini burun temizliği azıcık oyun halısında tepinmece 10-10 buçuk gibi tekrar uyuyo 12 gibi uyanıyo 4 e kadar uyanık sonra da akşam dokuza ona kadar 5 10 dklık kestirmeler oluyo emzirme sonrası. Yani emerken uyuyakalıyo yatırıyorum 10 dk falan uyuyo . Sonra 9-10 gibi başlıyoruz artık banyo yapacaksa banyo yaptırıyorum şarkılar ninniler 10 da uyuyo ama hala 2-3 kere ağlayarak uyanıyo 11 buçuk gibi tam dalmış oluyo

Canımm bende sophie var ama daha kullanmadım. Hamileyken oioi emzikle birlikte ablam almıştı. Bizim kızda buara ağzına götürmeye başladı herşeyi ama diş olduğunu düşünmedim hiç aklıma gelmedi sophiyi çıkarmak. Annemdeyim 1-2 gune eve geçerim. Çıkarırım sophieyi. Yazarım tutup tutmadığını.

Ablan sağolsun ne güzel hediyeler almış ya.

Kızlar ateşimiz çıktı yaa calpol verdim bir çay kaşığı
Geçmiş olsun üstünü falan biraz incelt belki sıcak basmıştır sadece arada benimkine de oluyo.Bide ateşi kaç derece baştan mı koltukaltından mı ölçüyosun canım? Dişse eğer başından sıcaklık oluyo koltukaltından ölçünce çıkmıyo normal hastalıktaki ateş gibi değil yani

Ablan sağolsun ne güzel hediyeler almış ya.
Ennbuyuk şansım ailem. Ablamda sağolsun o kadar çok şey aldı ki. Hep bahsettiğim chicco küvet, bütün oyuncaklar,ek gıda dönemi için tabak, kaşık, biberon daha neler neler. 2.çocuk hiç istemiyorum ya sonra diyorum benim hayatımda kardeşim ablam abim olmasaydi brn ne yapardım
Kızlar zıbınla duruyor calpol verdim, ayağındaki çorabı da çıkarayım mi 38 ateşi
Çıkar canım çorabı. 1 saat içinde düşmeye başlar. 2ay aşısında benimde olmuştu 1 saatte düşmeye başladı. Telâş yapma

Söylediğin şeyler hep pahalı şeyler durumu iyi sanırım. Allah razı olsun. Hayatımın hiç bir döneminde hiç kimseden hiçbirşey görmedim. Ailem dahil. Almak zorunda oldukları şeyleri alıp çekildiler. Gönlümüzden koptu da aldık gibi bişey hiç yaşamadım. Özeniyorum böyle duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…