- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.721
Ikinci eli var ama alınmaz yaa üstündeki renkler gitmiş bide çocuk ağzına sokuyor hep. Yazarım alınca canım ona benzer bi oyuncağı var onu hep ağzına götürüyor ama plastik ve delikli hiç sağlıklı değil o yüzden vermiyorum bende:/Kullanacagina emin olsam ben de alicam neticede daha çok diş çıkaracak ama internette bi sürü yorum var eline bile almadı çocuğum diye. Neyse sen al bakalım senin ki kullanacak mi ben de ona göre alırım
Benim şuan öylelerKesince kısaltınca bende yemeye başlar gibi oluyorum hemen yemeden elimi ağzımdan çekiyorum.Yıllarca öyle bi yedimki acı oje falan fayda etmedi bi gün yemicem ya dedim hep güzel ellere baktım her yemeye kalktığımda gözümün önüne onu getirdim falan diyerek kendimi tuttum sonra yememeye başlayıncA tırnaklarım güzelleşince o görüntüyü kaybetmemek için hiç yemedim. Yerken çok kötüydü ya etlerim falan sertleşip heryere takılıyodu
Biraz daha bekliceksiniz o zaman canım:/ ama aparatı çıkartınca büyük rahatlık yasican3,5 aylık canım ama kendi sitesinde 3aydan başlar yazan kangurunun altında parantez içinde 7kg yazıyo 7-20 kg arası
Şuan bende aslında dertsiz başıma dertCanım ojeliyken ben de yemiyorum ama çıkmaz olaydı şu kırkkırk çıktı yine eziyet geceler başladı sürekli oje sür çıkar uğraşamam
Büyük hevesle bekliyorum da kızım daha 6kilo inş bakalımBiraz daha bekliceksiniz o zaman canım:/ ama aparatı çıkartınca büyük rahatlık yasican
Ayy instagramdan falan tırnak nailart sayfaları varya onları takip et hep güzel tırnaklar önüne gelsin durdurursun kendiniBenim şuan öyleler
Canım gün geçtikçe gündüz uykuları azalıyor günlük rutin genelde şu şekilde gece maksimum 12 de dalgın uykusuna geçmiş oluyo en erken 6 da uyanıyo emiyo hemen uyuyo 8-9 gibi kalkıyo 1 saat altını temizle üstünü değiştir d vitamini burun temizliği azıcık oyun halısında tepinmece 10-10 buçuk gibi tekrar uyuyo 12 gibi uyanıyo 4 e kadar uyanık sonra da akşam dokuza ona kadar 5 10 dklık kestirmeler oluyo emzirme sonrası. Yani emerken uyuyakalıyo yatırıyorum 10 dk falan uyuyo . Sonra 9-10 gibi başlıyoruz artık banyo yapacaksa banyo yaptırıyorum şarkılar ninniler 10 da uyuyo ama hala 2-3 kere ağlayarak uyanıyo 11 buçuk gibi tam dalmış oluyoKızım 22.00da uyudu birazdan uyanır yine 3e kadar falan uyumaz 3te kucaktan inmez yatırınca uyanır derken 4 olur belki uyur 5buçuk gibi yine kalkar ben neden düzen sağlayamadım bu çocuğa yasizin bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyo evdeyken? Dışarda olunca bebek arabası çok uyutuyoda @4801b Ozgebalaban11
Canım niye çıktı ki acaba. Aşı falan varmıydı yakın zamanda çok takip edemedimKızlar ateşimiz çıktı yaacalpol verdim bir çay kaşığı
Azıcık uzayınca ojesiz olduklarında kenarları takılıyor sivrileşiyo ye beni diyorlarAyy instagramdan falan tırnak nailart sayfaları varya onları takip et hep güzel tırnaklar önüne gelsin durdurursun kendini
Benim kızım diş çıkarıyor galiba. Elini emmiyor ısırıyor damağına sürtüyor. Benim parmağımı tutup agzina götürüyor kaşıyor, her bulduğu şeyi ağzına sokuyor. Şu Sophie denen diş kaşıyıcıyı gören kullanan var mı aranizda? Çok pahalı ya. O parayı hak ediyor mu? Bütün gün ağzında plastik bı şeyle oynasın istemiyorum. O
kauçukmus ama ona da o kadar para vermeye kıyamıyorum ya kullanmazsa diye. Eskiler pırasa filan veriyorlarmis daha küçük diye onu da veremem. Ne yapsam bilmiyorum.
Ablan sağolsun ne güzel hediyeler almış ya.Canımm bende sophie var ama daha kullanmadım. Hamileyken oioi emzikle birlikte ablam almıştı. Bizim kızda buara ağzına götürmeye başladı herşeyi ama diş olduğunu düşünmedim hiç aklıma gelmedi sophiyi çıkarmak. Annemdeyim 1-2 gune eve geçerim. Çıkarırım sophieyi. Yazarım tutup tutmadığını.
Geçmiş olsun üstünü falan biraz incelt belki sıcak basmıştır sadece arada benimkine de oluyo.Bide ateşi kaç derece baştan mı koltukaltından mı ölçüyosun canım? Dişse eğer başından sıcaklık oluyo koltukaltından ölçünce çıkmıyo normal hastalıktaki ateş gibi değil yaniKızlar ateşimiz çıktı yaacalpol verdim bir çay kaşığı
Canım çıkar benceKızlar zıbınla duruyor calpol verdim, ayağındaki çorabı da çıkarayım mi 38 ateşi ☹☹
4 aylık aşısı oldu canımCanım niye çıktı ki acaba. Aşı falan varmıydı yakın zamanda çok takip edemedim
O zaman diş değil demek ıslak mendille biraz yüzünü kulağının arkasını falan silebilirsin istersen ateşi düşmüyosa eğer çıkmaya devam ediyosa4 aylık aşısı oldu canım
Ennbuyuk şansım ailem. Ablamda sağolsun o kadar çok şey aldı ki. Hep bahsettiğim chicco küvet, bütün oyuncaklar,ek gıda dönemi için tabak, kaşık, biberon daha neler neler. 2.çocuk hiç istemiyorum ya sonra diyorum benim hayatımda kardeşim ablam abim olmasaydi brn ne yapardımAblan sağolsun ne güzel hediyeler almış ya.
Çıkar canım çorabı. 1 saat içinde düşmeye başlar. 2ay aşısında benimde olmuştu 1 saatte düşmeye başladı. Telâş yapmaKızlar zıbınla duruyor calpol verdim, ayağındaki çorabı da çıkarayım mi 38 ateşi
Söylediğin şeyler hep pahalı şeyler durumu iyi sanırım. Allah razı olsun. Hayatımın hiç bir döneminde hiç kimseden hiçbirşey görmedim. Ailem dahil. Almak zorunda oldukları şeyleri alıp çekildiler. Gönlümüzden koptu da aldık gibi bişey hiç yaşamadım. Özeniyorum böyle duyuncaEnnbuyuk şansım ailem. Ablamda sağolsun o kadar çok şey aldı ki. Hep bahsettiğim chicco küvet, bütün oyuncaklar,ek gıda dönemi için tabak, kaşık, biberon daha neler neler. 2.çocuk hiç istemiyorum ya sonra diyorum benim hayatımda kardeşim ablam abim olmasaydi brn ne yapardım
Çıkar canım çorabı. 1 saat içinde düşmeye başlar. 2ay aşısında benimde olmuştu 1 saatte düşmeye başladı. Telâş yapma
Canım aşı ateşleri inatçı olmaz korkma kalpolunu verip üstünü incelttiysen geçecek birazdan4 aylık aşısı oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?