2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebeğim için sağlık ocağını değiştirmek istiyorum edevletten yapılıyomuş evimin yanında var ama doluymuş.bebekler için bi ayrıcalık varmı biliyomusunuz? Hamileyken istediğin yere geçebiliyodun galiba bebek için de varmı böyle bişey? Keşke hamileyken değiştirseydim

benim bebegim egzema oldu 5 aylik... coresatin ile geciren varmi ? ben aldim surdum daha birinci gunu ne zaman etkisi gorulur acaba? oncesinde mustella babo organics kullandik bi ise yaramadi kortizon surmek istemiyorum

benim bebegim egzema oldu 5 aylik... coresatin ile geciren varmi ? ben aldim surdum daha birinci gunu ne zaman etkisi gorulur acaba? oncesinde mustella babo organics kullandik bi ise yaramadi kortizon surmek istemiyorum
Mustela stelatopia yazdı doktor ben onu kullanıyorum ama egzamanın çeşitleri var bide tetikleyici nedeni bulmaya çalıştım ben mesela deterjanı iyi gelmedi bize değiştirdim azaldı sürekli nemlendirmeye çalıştım cildini ve sıcak su çok kalın giydirmek benim kızımınkini hemen arttırıyo bunları deneyebilirsin

evet bizede doktor mustela dedi konak var hala gecmedi onada konak kremini soyledi kopuk sampuani ile beraber mustelanin egzema banyo jelini de aldik komple serisini ama bir ise yaramior ... kontak dermatit deil bence cunki kiyafetleri vs artik sirf su ve sirke ile yikiyorum.. inek sutu alerjisinden supheleniorum mamamizi degistirdi.. benim bebegim erken dogdu o yuzden sutumu tam veremedim ve zaten cok az geldi stres ve endise den dolayi... zor bir surecti.

İlk aylar benimde sütüm kesildi baya mama verdik bende süt alerjisinden şüphelendim hep bu ara süt ürünleri yemeyi baya azalttım ondanda azalmış olabilir bide banyodan sonra çok kızarırdı kötü olurdu suyunun ısısını azalttım.Daha ince giydiriyorım karnı sürekli bedenime değdiği için karnı kötü oluyodu onu farkettim.Mustela banyo yağınıda yazdı bize doktor daha onu alamadık aşı falan derken kaldı öyle

Canım benim kız da mememi bile ısırıyor taze soğan (yeşil soğan) prasa'yı dolaptan çıkarıp yıkayıp vermeyi düşünüyorum hem soğuk iyi gelir diye.
şu sophie den alma derim almanya bir araştırma programını bakmıştım. evet heryerde yaygın ve ünlü bu zürafalar ama o kadar masum değiller malesef. onu bebek emiyor ısırıyor eee nereye gidiyor o salyalar "içine"! adam açtı içine ve iğren salyalar içinde simsiyah olmuş, spatula ile gösterdi ve dedi ki "işte asıl bebeğinizin emdiği bu iğrenç şey, hala vermekde kararlı iseniz buyrun" demişti. o zamandan beri iğreniyorum ondan. bunu söylemeden edemedim Canım ama yinede sen bilirsin ve en doğalını yap derim veya normal diş kaşıcılarını dene.

anaaamm ne yaparsınız kız ben yazın bile atletle uyuyamam kollarım uyuşur muhakkak uzun kol giyerim alışkanlık işte canım benim annem de tam tersi buzdolabı

Tutmasından değil canm 3 aylık bebek soğan mı yesin:)
yemek amaçla değil ki kaşıntısını önlemek için verilir. bende öyle düşünürdüm hep ve büyük kızıma yapmadığıma pişmanım. kuzenim hep yeşil soğan vermiş kaşındığı zaman ve hiç bir sıkıntı yaşamamış. plastikler o kadar masum değiller malesef. veya temiz müslin parmağına ver onu kaşısın. zaten kendileri tutamıyorlar.

Canım şakaktan ölçüyorum normalden 0.5 derece fazla çıkarıyor. Evde koltukaltı da var kendimde denedim 38.2 falan oldu maksimum. Tüm vücudu sıcaktı canım ya diş olsa sadece başı olurdu sanırım.

benimkinin de karninda kollarinda boynunda kivrim yerlerinde oluyor .. ben omega balik yagi ve d vitamini veriorum sutune doktor onerdi gecirmedi ama 1 hafta oldu baslayali... umarim gecer birde bioderma alacagim urun

Canım aileni seçemiyorsun malesef oyuzden hiç hayıflanma. Kimseye imrenme sana yapılmayanı sen evladına yaparsın, öğretirsin. Öyle çok zengin falan değiller yanlış anladın karı koca çalışıyorlar ortalama bir hayatları var.ama gerekirse yemez içmez yinede en iyisini alır. Hem ilk defa teyze oldu hemde söz konusu çocuk olunca dikkat eder kaliteli olmasına. Kendi çocuğunda da öyleydi. Mesela mama sandalyesini bebek arabasını ikinci el almıştı ama oyuncakları çok araştırıp gelişimi için en iyisi olandan almıştı falan.

Canım şakaktan ölçüyorum normalden 0.5 derece fazla çıkarıyor. Evde koltukaltı da var kendimde denedim 38.2 falan oldu maksimum. Tüm vücudu sıcaktı canım ya diş olsa sadece başı olurdu sanırım.
Evet canım ben aşı olduğunu bilmeden yazmıştım onu.Şimdi nasıl ateşi?

Bu dönemde bizden ayrı bir birey olduklarını keşfettikleri için ellerini ve ellerine aldıkları her şeyi ağzına götürmeye çalışıyolar. Bizimkide öyle. Parmak emmeden elini istedigi kadar emsin bişey olmaz ya da bende diş kaşiyicilarini rahatça ağzına götürsün diye vermeyi düşünüyorum. Yoksaki hep memeyi alıyo ağzına tekrardan yara yaptı göğuslerimi. 24 saat memede yaşam sürüyoruz :)

Kızlar sünnet işini yaptıran var mı? Keske doğunca yaptırsaymışım diyorum şimdi hiç kıyamıyorum 3 aylık olduk cok da gec kalmak istemiyorum

Kızlar sünnet işini yaptıran var mı? Keske doğunca yaptırsaymışım diyorum şimdi hiç kıyamıyorum 3 aylık olduk cok da gec kalmak istemiyorum
gec degil cnm yaptırdım ben 2 aylikti sukur iyilestik sadece krem sürüp uyusturdu dr bi de paranoks fitil verdik islem oncesi .hic aglamamis

oğlum doymuyor mu yoksa diş cikarma donemine mi girdik zaten 1 ay sonrasi hemen bol tukrukliydu kafasi bi kac gundur atesi yok ama bana cok sicak geliyor gecede sürekli wmmek istiyor.kendiniz nasil anlaidniz dis oldugunu damagimi sert oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…