2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
banyo suyunu kac derece yapiorsunz 36 da falan bana cok sicak gelio su

sadece anne sutu mu aliyi cnm bebegin.valla bziimki hic uyumuyi demekki ona kanaat getiridm 3 4 saat kesintisiz uyudugu cok nadir gece olsn gunduz zaten en fazla 49 dk 1 saat araliksiz uyur

banyo suyunu kac derece yapiorsunz 36 da falan bana cok sicak gelio su
Şu suyun içinde ısı ölçen şeyden vardı 37 normaldi galiba ordaki ok yazısının altında tutuyodum derece olarak o da 36 falan heralde.en son bozuldu dirseğimi değdirdim çok sıcak değildi ama ılıktan biraz daha sıcağa yakındı.baktım titremiyo rahatsız olmuyo yıkadken demekki soğuk gelmiyo dedim devam ettim

Canım uyuduktan sonra sabah 7 de uyanır. Gündüz de kafası eserse uyuyor. Her zaman uyumaz

Ahhh ahh. Su konuda ne kadar dertliyim. Annemgilde kvdegilde hic bir seye elini sürmediler. Düğünü bile kendimiz yaptık. Eşyalarımızı kendimiz aldık.
Onlar gelip gittikçe yiyecek falan getirirler.
Bende çok özeniyorum böyle şeylere

Kızlar sünnet işini yaptıran var mı? Keske doğunca yaptırsaymışım diyorum şimdi hiç kıyamıyorum 3 aylık olduk cok da gec kalmak istemiyorum
Ben de oğlumda 3 aylıkken yaptırdım şimdi 3.5 yaşında iyi ki yaptırmışım diyorum bence yaptır hiç pişman olmazsın inşallah

Kızlar sünnet işini yaptıran var mı? Keske doğunca yaptırsaymışım diyorum şimdi hiç kıyamıyorum 3 aylık olduk cok da gec kalmak istemiyorum
Geçen salı yaptırdık sağlıkçı eve geldi evde yaptırdık hep kırkında yaptırmak istedim 3 ayında nasip oldu.Erken yaptır bence daha dönmeler emekleme başlamadan.Biz iyleştik çok şükür..

Kullanacagina emin olsam ben de alicam neticede daha çok diş çıkaracak ama internette bi sürü yorum var eline bile almadı çocuğum diye. Neyse sen al bakalım senin ki kullanacak mi ben de ona göre alırım
Ben ilk çocuğum da almıştım sophie ama dediğin gibi pek kullanmadı.sonra yeğenime verdim o da kullanmadı.bir de bunda deneyeceğim bakalım

Bize doktor damağı sertleşiyor demişti.diş çıkarıyor demedi

Ciddi misin sünger gibi emici bı şey o zaman. Ek gıdaya geçmeden veremem onları. Doktora gidince sorucam bakayım o ne önerecek

Kizlar bebeginize baharlik mont aldiniz mi alacak misiniz? Alanlar hangi marka aldi.

kalıcı oje farklı birşey canm. onda öyle yapıştırıcı falan yok. Farklı bir oje sürüp sonra makina gibi bir şeyin içine sokuyorlar parmaklarını. O oje sabitleniyor. Ama çıkarmak istediğin zaman kendin asetonla çıkaramıyorsun. Yine yaptırdığın yere gidip özel çıkarıcılarıyla çıkarttırman lazım. Tırnağa zarar veren birşey değil. Ben evlenmeden önce tatillere giderken hep kalıcı oje yaptırırdım :)

benim bebegim egzema oldu 5 aylik... coresatin ile geciren varmi ? ben aldim surdum daha birinci gunu ne zaman etkisi gorulur acaba? oncesinde mustella babo organics kullandik bi ise yaramadi kortizon surmek istemiyorum
Atopik dermatit var bizde de. Mustela stelatopia ile çok rahat ettik. Coresatin de iyidir. Bir dene bakalım fayda etmezse mustela stelatopiayı öneririm.

canım ama sonuçta ağzına sokuyor ısırıyor ve soğan pırasa her neyse midesine gidiyor. 3-4 aylık bebeğe soğan pırasa verilir mi? ay dünden beri bi anlatamadım bu durumu :) neyse isteyen versin tabi birşey diyemem:)

Kullanacagina emin olsam ben de alicam neticede daha çok diş çıkaracak ama internette bi sürü yorum var eline bile almadı çocuğum diye. Neyse sen al bakalım senin ki kullanacak mi ben de ona göre alırım
Ben aldim kardesim mardine gitmisti getidi. Ama korktum takmaya boncugunu ceker yada yutarmi diye. Sizede bi danisiyim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…