- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.481
Biz doğduğundan beri mustela şampuan kullandık çok şükür hiç konak olmadıKızlar bebeğimin kafası konak olmustu zeytinyagı sürüp taradım saçlarıda döküldü hep.yine konak oldu.mustela konagı geçiriyor mu kullananlar cevap yazabilirmi .
Bende alıştırabilsem keşke ne pusete biniyor ne bebek arabasına zaten uyku sorunumz var arkadaşlarm bebek arabasına koyup uyutuyor yada pusette çok istiyorm orda kendi kendine uyusun ama bugün sabah 7 den beri kucağmda arada uyanıyor beş dakka emip geri uyuyor yerine koysam ağlıyorbizim en çok kullandığımız şey puset. Her gün anneanne yada babaanneye gittiği için pusetle arabanın arkasına bağlıyoruz. Tek başına onunla götürüyor babası. Yanında kimse de olmuyor. Baya güvenilir yani.
Sürekli ağlama krizinde üstelik emzikde kabul etmiyorkizlar sizin bebeginizde aglama krizine giriyormu genelde uykusu gelince yapıyor meme reddi oluyor o zman kucakta gezdirip sakinlestirip emzik verince uyuyo
iyiki emzik var diyorum valla yoksa susmak bilmio minik kusumSürekli ağlama krizinde üstelik emzikde kabul etmiyor
bebegi tasimada gezmede evde bazen uyuturken kullaniyorum iyi oluyor.kimin ne dedogi belli degil bi dr da tam tersine pusetin pozisyonunun bebege hic bi zararinin olmadigini soyluyoBebek arabalarının pusetini kullanıyormusunz ben ilk günlerde gözüme oturma pozisyonu gibi geldi puseti kullanmadım sonra dr sordm pusetler oturma şekli görünsede değil güvenli dedi ama şimdide alıştıramıyorm içine koyar koymaz bağırıyor ağlıyor
inşallah tez zamanda düzene girer uykuları annesiBende alıştırabilsem keşke ne pusete biniyor ne bebek arabasına zaten uyku sorunumz var arkadaşlarm bebek arabasına koyup uyutuyor yada pusette çok istiyorm orda kendi kendine uyusun ama bugün sabah 7 den beri kucağmda arada uyanıyor beş dakka emip geri uyuyor yerine koysam ağlıyor
Oturma konusunda bizim doktorumuzun görüşü. Ben hafif yatik pozisyonda gunde 5 dk oturtuyorum. 3 ay 22 gunluguz.
Mustelanın150ml olanını mı kullandınız.konak çok varmıydı bebegin kafasındabenimkini tamamen geçirdi mustela konak şampuanı
mustela foam newborn köpük şampuan kullanıyoruz. Tam hatırlamıyorum ama 150 ml sanırım. Başlarda vardı baya. Bebeyağı sürdük taradık falan geçmedi. Mustela kullanmaya başladık tamamen geçti artık hiç olmuyor. zeytinyağı sürmek de zararlıymış buarada, dün bir yerde okudum bilginiz olsun.Mustelanın150ml olanını mı kullandınız.konak çok varmıydı bebegin kafasında
geçmiş olsun canım Allahım şifa versin yavruna. çok ağır değil mi ilaçlar sankibize zeynep henüz 3 haftalık iken geniz akıntısı için zytrec damla vermişti acilde ki doktor. başka birşey veremem dedi birde ateşi olursa calpol başka birşey değil. ayrıca ben hep doktorların verdiği dozunun yarısını veririm yan etkisi var mı diye bakarım ilk önce sonra da daha fazla içebilir mi diye bakıyorum hiç bir zaman bir ölçek vermemişimdir kızım 3 yaşında hala da öyle yapıyorum zaten ilaç sevmez yarımı zor içerdi.
Amin vok sagol.Cnm biz neler kullandık hiç korkma kullan cnm biz 1/5 aylıktı kullanmaya başlamıştık ateş için sen dikkat et çok fazla olmasın belki gerek kalmaz çok geçmiş olsun cnm rabbiö şifa versin yavruna
Ver canım benim oğlum 4 aylıkken neler içti içmeyince ciğere iniyor sonra daha ağır ilaçlara maruz kalır benim kızımda 3,5 aylık şuan antibiyotik içiyor yapacak bişey Yok çok üzgünüm çok geçmiş olsun Allah başka dert vermesin ilacı olsundaCanım doktor benım kendı cocukluk doktorum . Annem hep o seni iyi etti der. Cokta guvenıyorum bu yuzden . Guvenmekten baskAda çarem yok gibi . Ateşi 38 dusmuyo da .
Benimki dönemiyorBebeğim 3.5aylık ama kendi kendine dönemiyor.sizin bebekleriniz dönebiliyormu
karnının üstüne yatarken yüzüstü dönebiliyor ama sırtüstü yatarken yüzüstü dönemiyor. Doktora bunu sordum 5-6.ayı bulur dedi. Daha güçlü kol ve boyun kasları gerekiyormuş onun için.Bebeğim 3.5aylık ama kendi kendine dönemiyor.sizin bebekleriniz dönebiliyormu
karnının üstüne yatarken yüzüstü dönebiliyor ama sırtüstü yatarken yüzüstü dönemiyor. Doktora bunu sordum 5-6.ayı bulur dedi. Daha güçlü kol ve boyun kasları gerekiyormuş onun için.
Benim bebeğimin kafasında da konak vardı zeytinyagı sürdüm sonrasında mustelanın konak şapuanı ile yıkadım konak kalmadı memnun kaldım tavsiye ederim.Kızlar bebeğimin kafası konak olmustu zeytinyagı sürüp taradım saçlarıda döküldü hep.yine konak oldu.mustela konagı geçiriyor mu kullananlar cevap yazabilirmi .
Benim kizim da oyle uykusu gelince aglama krizine giriyor cogu zaman. emzik de almiyor memeyle susuyor bir tek. Kriz gelince meme de cozum olmuyorkizlar sizin bebeginizde aglama krizine giriyormu genelde uykusu gelince yapıyor meme reddi oluyor o zman kucakta gezdirip sakinlestirip emzik verince uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?