- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.501
Cok benzer durumdayiz. Benim kizim da surekli ya kucakta ya memede. Oyun halisinda ya da ana kucaginda maximum 10 dk geciriyor o da sizlana sizlana. Evde bebek arabasiyla mutfaga gidiyorum 5-10 dklikBende alıştırabilsem keşke ne pusete biniyor ne bebek arabasına zaten uyku sorunumz var arkadaşlarm bebek arabasına koyup uyutuyor yada pusette çok istiyorm orda kendi kendine uyusun ama bugün sabah 7 den beri kucağmda arada uyanıyor beş dakka emip geri uyuyor yerine koysam ağlıyor
Ben de şöyle pantolon görünümlü tayt arıyorum nerde bulabilirimBanyodan önce biraz yeni beden kıyafet denemesi yaptık çok hoşuna gitti
Gerçekten çok hoşuna gitmiş nasıl da mutlu maşallahBanyodan önce biraz yeni beden kıyafet denemesi yaptık çok hoşuna gitti
Ama buna bş çözüm bulmalıyız benmde tüm gün emme halinde uyumak için başka yöntem kabul etmşyor yerine koyar koymaz uyanıyorCok benzer durumdayiz. Benim kizim da surekli ya kucakta ya memede. Oyun halisinda ya da ana kucaginda maximum 10 dk geciriyor o da sizlana sizlana. Evde bebek arabasiyla mutfaga gidiyorum 5-10 dklikkucagimda emerek uyuyor besigine koydugum anda gozunu acip agliyor.. gunduz uykusu ayagimda sallarsam yarim saat.. hic bir is yapamiyorum evde. Kizimin cani saolsun gecici donemler diye avunuyorum ne diyim
Ağrısı sancısı varmı bizim bebeğimz çok sancılanmşdı acile götürdük lavman yaptılar rahatladıarkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasınıne yapayım tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim
huzursuzlugu oluyirmu yapamadigi icin .olmuyirsa bekle .sabahlari 1 cay kasigi zeytinyagi vermeyi dene istersen surekli poposunu uyarmaktansa dr verebilriisn demsti bana.zeytinyagi kivamli oldugu icin icirirken dikakt et sadece .bi de bizimki de emzirme yastigna yuz ustu koyuyorum ellerini sarkitiyorm o pozisyonda kesin yapıo bizimde sıkıntılı çünkü .bi de dr bana bepanteni poposuna masaj yaparak sür demsiti icine degil dışardan yukari asagi dogruarkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasınıne yapayım tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim
İnanır mısın şimdi uyudu normalde 3 defa uyuyup uyanması gereken çocuk inatla uyumadı ben bitik durumdayım Allah bebişi az uyuyanlara yardım etsinaynn böcügu ölmüş mu derlerdi neyse ondan oldum herhalde hoş oğlusum da izin vermiyo da evi b.k goturuyo:))
Bide alttan çıkarabilseAltınlarıma göz dikti kuzucum benim alyansımı çıkarmaya çalışıyor
bizim gecen sabah 6 dan gece 2 ye kadar uyumadi düşünİnanır mısın şimdi uyudu normalde 3 defa uyuyup uyanması gereken çocuk inatla uyumadı ben bitik durumdayım Allah bebişi az uyuyanlara yardım etsin
@Zynpctnr canım sağol yaa sen beyaz gürültüyü söylemiştin onla uyudu
masallah sana benzio annesiAltınlarıma göz dikti kuzucum benim alyansımı çıkarmaya çalışıyor
Benim de öyle ben terbiye oldu diye düşünüyorum umarım öyledir...İlk aylarda emzirmeden önce göğüslerim sertleşir hatta süt akardı, şimdi 2-3 saat emzirmesemde hiç sertlik yok yumuşacık bebek emerken iyice yusyumuşak oldu bu normalmi yoksa sütmü azaldı bi fikrinşz varmı
yani rahatsız oluyor yoksa keyfi yerinde. fitilim var evde ama bekleyim biraz daha olmazsaAğrısı sancısı varmı bizim bebeğimz çok sancılanmşdı acile götürdük lavman yaptılar rahatladı
poposunu uyardığımda çok ağlıyor kuzumhuzursuzlugu oluyirmu yapamadigi icin .olmuyirsa bekle .sabahlari 1 cay kasigi zeytinyagi vermeyi dene istersen surekli poposunu uyarmaktansa dr verebilriisn demsti bana.zeytinyagi kivamli oldugu icin icirirken dikakt et sadece .bi de bizimki de emzirme yastigna yuz ustu koyuyorum ellerini sarkitiyorm o pozisyonda kesin yapıo bizimde sıkıntılı çünkü .bi de dr bana bepanteni poposuna masaj yaparak sür demsiti icine degil dışardan yukari asagi dogru
Mecbur veriyorum inşallah en kısa zamanda atlatır kuzum . Sanada cok geçmiş olsun bizde 1 aylık ve 2 aylıkken geçirdik enfeksiyonu antibiyotik kullandık . Cocugun ilaçsız geçen sadece bir ayı var doğdu doğalı . Allah beterşndne korusun ne diyelimVer canım benim oğlum 4 aylıkken neler içti içmeyince ciğere iniyor sonra daha ağır ilaçlara maruz kalır benim kızımda 3,5 aylık şuan antibiyotik içiyor yapacak bişey Yok çok üzgünüm çok geçmiş olsun Allah başka dert vermesin ilacı olsunda
Canım durumuna göre bak. Çok huzursuz değilse ağlamıyorsa verme sen sadece anne sütü veriyordun değil miarkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasınıne yapayım tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim
Emzik tek kurtarıcı beslemeyi göğsünle uyumayı emzikle yapıyorsunCok benzer durumdayiz. Benim kizim da surekli ya kucakta ya memede. Oyun halisinda ya da ana kucaginda maximum 10 dk geciriyor o da sizlana sizlana. Evde bebek arabasiyla mutfaga gidiyorum 5-10 dklikkucagimda emerek uyuyor besigine koydugum anda gozunu acip agliyor.. gunduz uykusu ayagimda sallarsam yarim saat.. hic bir is yapamiyorum evde. Kizimin cani saolsun gecici donemler diye avunuyorum ne diyim
evet canım sadece anne sütü veriyorum. ya pazartesi yola çıkacağız o zamana kadar yapması lazım veya yaptırmam lazım en geç pazar günüCanım durumuna göre bak. Çok huzursuz değilse ağlamıyorsa verme sen sadece anne sütü veriyordun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?