- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.661
Canm ben dün baya inceledim. 4 çeşidi var. 2si krem 2si sprey. Ben sprey düşünmüyorum şu en üstteki 2 taneden birini seçmeliyiz. O iki tanesinden de en üstteki sadece yüz kremi ikinci sıradaki güneş sütü ve tüm vücuda kullanılabiliyor.Kızlar mustela güneş kremi sipariş verecektim ama çok çeşidi ve fiyat farkı var. Siz baktınız mı?ruhum_mavi canım sen baktın mi? Neye karar verdin
Zaman ikincisi daha mantıklı kuzum. Genelde bodyle gezerler yazinCanm ben dün baya inceledim. 4 çeşidi var. 2si krem 2si sprey. Ben sprey düşünmüyorum şu en üstteki 2 taneden birini seçmeliyiz. O iki tanesinden de en üstteki sadece yüz kremi ikinci sıradaki güneş sütü ve tüm vücuda kullanılabiliyor.
Ya bende 1 nisanda ogrenmistim :)Evet cnm benim 6 marttı geçen eşime dedim daha öğrenmemiştik miniğin varlığını 1 Nisa’nda öğrenmiştim çok düşük bir değerle 12 dr var da diyemem yokta diyemem demişti hamdolsun ki büyüdü ve doğdu şükürler olsun
Ben de mamadan sonra veriyorum canm. Doktorumuz verin dedi.Geçen ay su vermeyi konuşmuştuk doktora sordum ben unuttum buraya yazmayı. Dedi ki, 2 ayı bitmiş ve günde 200ml fazla mama alan çocuklara günde 3-4 çay kaşığı su verilebilir. Ama içmek istemiyorsa zorlamayın. Dedi bende mamalardan sonra 1- 2 kaşık veriyorum çok seviyor suyu
Ozman aynı zamanlar da mı doğurduk bizim 27 Kasım doğumluYa bende 1 nisanda ogrenmistim :)
7220 gr 62cm canimKaç aylık canım boy kilo gelişimi nasıl
Canim soyle bi durum var ama bizim sorunumuz zaten kaka ile ilgiliydi yani bagirsak sorunumuz var onun icin bi tedavi oluyoruz rotada bagirsakla ilgili oldugu icin bir riske girmedik sizin direk bagirsak sorununuz yoksa ondan yapilmistir. Yada aklina takildiysa bi gaita testi yaptirip rota yaptirabilirdin. Cunku bizim testlerimiz temiz degilNasıl ua salak mı bu doktorlar anlamıyorum herkes farklı farklı konuşuyor bizim doğduğundan beridir mukuslu ben diyete başladım geçti bozdum yine başladı sonra hastalandı akciğer enfeksiyonu oldu onda da baya mukuslu yaptı hadi oda balgam dedik iyi de dr bunu bile bile rota yapalım dedi ve geçen gün yaptırdık hatta geç kaldık diyoduk hesap yaptı Cumartesi kadar yapılması gerekiyor sonra geçiyor dedi seninki de yapmayalım demiş valla sinir oluyorum artık bu dengesiz doktorlara biz kime emanet edecez anlamış değilim
Canm geçmiş olsun. Nasıl bir değişiklik vardı sizin kakanızda? Nasıl bir tedavi uyguladı antibiyotik mi verdi?Bizim gaita testinde maalesef amip gorulduburdaki doktoru dinleseydim maalesef tedavi olmiycaktik nolurdu bilmiyorum. Bisey yoktur bisey degildir diyen doktorlari anlamiyorum aman siz siz olun kakaniz falan degisirse mutlaka test yaptirin iciniz rahatlasin doktorlar hep bisey olmaz diyorlar.
Çok geçmiş olsun canım, ıyiki gitmişsinBizim gaita testinde maalesef amip gorulduburdaki doktoru dinleseydim maalesef tedavi olmiycaktik nolurdu bilmiyorum. Bisey yoktur bisey degildir diyen doktorlari anlamiyorum aman siz siz olun kakaniz falan degisirse mutlaka test yaptirin iciniz rahatlasin doktorlar hep bisey olmaz diyorlar.
Canim tedaviye yarin baslicaz yani recetenizi yarin yaziyim dedi galiba yerinde degildi ama internetten biraz arastirdim antibiyotik verilmiyormus. Kakamiz hep mukusluydu coguda yesildi. Cok sik yapmiyor ama bariz farkli oldugu belli yani birde kopuklu yapiyordu. Maflor plus damla yazmisti bugun onu kullanmaya baslicaz.Canm geçmiş olsun. Nasıl bir değişiklik vardı sizin kakanızda? Nasıl bir tedavi uyguladı antibiyotik mi verdi?
Insallah cnm allahtan genel durumu falan iyi heralde bi ilacla hallolcak gibi. Birde sen mi kullaniyordun cnm maflor plusi. Bizede verdide tek cesit demi o. Fiyati neydiÇok geçmiş olsun canım, ıyiki gitmişsininşallah çabucak atlatirsiniz
Evet kuzum bendim. Evet aynısı 59 sanırım, yanlış hatırlıyor da olabilirimInsallah cnm allahtan genel durumu falan iyi heralde bi ilacla hallolcak gibi. Birde sen mi kullaniyordun cnm maflor plusi. Bizede verdide tek cesit demi o. Fiyati neydi
Canım bende var ama öyle uzun vadeli birşey değil. Ben hamilelikte almıştım. 1 yasa kadar kullanilir anca. Cok kaliteli degil bence yani gün içinde oyalıyor 15-20 dakika falan. Üstüne oyuncak aşıyorum seviyor. Cok nadir uyuyor orda.ebebekten almıştım baby plus.o zaman 250ydi sanırım şimdi 400 olmuş.Kızlar otomatik ana kucagı kullanan yok mu yani kimse bişey yazmadı tavsiyede bulunmadı
Anladım canım.benim oğlum beşiğinde sallanmayı seviyor onuda sever diye düşünüyorum.gün boyu kucagımda oyun halısındada pek durmuyor yoruldum artık.9kg ya kadar kullanılıyor sanırım oglum 3.5 aylık .3.4ay kullanırım heralde.bazı modelleri mama sandalyesi olarak da kullanılıyor sanırımCanım bende var ama öyle uzun vadeli birşey değil. Ben hamilelikte almıştım. 1 yasa kadar kullanilir anca. Cok kaliteli degil bence yani gün içinde oyalıyor 15-20 dakika falan. Üstüne oyuncak aşıyorum seviyor. Cok nadir uyuyor orda.ebebekten almıştım baby plus.o zaman 250ydi sanırım şimdi 400 olmuş.
Kilo sınırını unuttum 9-10 gibi birşeydi evet. Sallanması falan güzel. Pilli yada bilgisayardan usb çalışıyor. Müzikleri güzel ama kullanım ömrü kısa. Bence 7-8 aydan sonra atlar zaten ordanAnladım canım.benim oğlum beşiğinde sallanmayı seviyor onuda sever diye düşünüyorum.gün boyu kucagımda oyun halısındada pek durmuyor yoruldum artık.9kg ya kadar kullanılıyor sanırım oglum 3.5 aylık .3.4ay kullanırım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?